انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پرینت و کپی (حل شد)  (دفعات بازدید: 3490 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
پاسخ : پرینت و کپی
« پاسخ #30 : 07 آذر 1401، 11:10 ق‌ظ »
تا جایی که من فهمیدم، در پرینت سیاه و سفید گرفتن از عکس‌های رنگی، یکی از جاهایی که عمدتا باعث افت کیفیت می شود، مناطق سایه دار است. مثلاً مناطق بین دو انگشت یا منطقه ای که دستی روی دست دیگر قرار گرفته و ایجاد سایه می‌کند و ...
برای اینکه این سایه از بین برود یا تا حدودی کمتر بشود مجبور شدم که Radius  تصویر را تا پایین‌ترین حد ممکن، کم کنم و اینکار باعث کاهش مناطق سایه دار شده است ولی از طرف دیگر باعث کم‌رنگ شدن کل تصویر شده است.

دوست عزیز  warlock  ،
ممنون از محبتتان.
دو تا مطلب وجود دارد:
۱- برای حل این مشکل، در ویندوز نرم‌افزار یا نرم افزارهایی وجود دارد که در گنو لینوکس،معادل یا مشابهش را نداریم.
شما یا سایر دوستان لطف می‌کنند با نرم‌افزار ویندوزی این مشکل را حل بکنند و مراحل کار ونتیجه حاصله را در همین جا ارائه دهند.
این یک سندی می شود دال بر اینکه در این زمینه ویندوز موفق تر عمل می کند ولی گنو لینوکس نتوانست کاری از پیش ببرد. و ما مجبوریم برای اینکه گلیممان را از آب بیرون بکشیم، برویم در کنار گنو لینوکس، ویندوز را نصب نماییم.

۲- برای حل این مشکل، در ویندوز نرم‌افزار یا نرم افزارهایی وجود دارد که در گنو لینوکس،معادل یا مشابهش را داریم ولی باهاش آشنا نیستیم.
زحمت اینکار هم می‌افتد گردن دوستانی که نرم افزارهای معادل گنو لینوکسی را می‌شناسد و بیایند و ما را با آن‌ها آشنا بکنند.

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
« پاسخ #31 : 07 آذر 1401، 11:58 ق‌ظ »
مثلا این کار با یه نرافزار به نام عرفان ویو(erfanview) انجام شده

نیازی نیست که ویندوز رو کنار لینوکس نصب کنید فکر می کنم با نرم افزار wine هم نرم افزار بالا روی لینوکس نصب بشه

اگر کیفیت چاپ تصویری که در کامپیوتر خوب نشان داده میشود بد است می تواند مشکل دستگاه یا درایور باشد

به خاطر اینکه تجربه نشون میده که وقتی مشتری بیاد حوصله اینکه مثلا برای یه کار ساده 5 دقیقه صبر کنه رو نداره و اگر کارش رو سریعتر انجام بدید اعتبار شما بیشتر میشه و حرفه ای تر به نظر می رسید

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #32 : 07 آذر 1401، 12:31 ب‌ظ »
البته منظور از  محیط HSL را نفهمیدم، یعنی چه؟
سرنام عبارت‌های Hue - Saturation - Lightness است.
این رو ببین: https://docs.gimp.org/en/gimp-tool-hue-saturation.html

--

پی‌نوشت: ممکنه عکس رنگیت رو بذاری این‌جا ببینم چه می‌شه کرد باهاش؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #33 : 07 آذر 1401، 03:41 ب‌ظ »
بالا تر ارسال کردند
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #34 : 08 آذر 1401، 09:39 ق‌ظ »
دوست عزیز  warlock  ،
خیلی لطف کردید.
سؤالی داشتم از خدمتتان، از این سه عکس ارسالی اتان کدامیک پرینت می باشد؟
یعنی اینکه تصویر مربوطه بصورت کاغذ پرینت شده از دستگاه پرینت خارج شده است.

پی‌نوشت: ممکنه عکس رنگیت رو بذاری این‌جا ببینم چه می‌شه کرد باهاش؟
عکس را دوباره ارسال کردم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #35 : 08 آذر 1401، 04:09 ب‌ظ »
این رو فقط با کم کردن saturation توی گیمپ درست کردم (کم‌تر از ۱ ثانیه). ببین چه‌طور می‌شه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
« پاسخ #36 : 08 آذر 1401، 07:32 ب‌ظ »
هیچکدام چاپ نشده اند اینها همگی نتیجه تبدیل عکس رنگی به سیاه و سفید و یکمی دستکاری روی عکس(دومی و سومی) است

اینکه این عکس در چاپ به چه شکل بیافتد بستگی به کیفیت پرینتر دارد

عکس اولی فقط تبدیل به سیاه و سفید شده و جمع زمان بازشدن نرم افزار و تبدیل عکس در 0.5 ثانیه انجام شده شاید هم کمتر(دابل کلیک روی عکس و ctrl+g)

برای عکس دومی و سومی کنتراست و گاما دستکاری شده

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #37 : 08 آذر 1401، 07:41 ب‌ظ »
کار زیادی لازم نیست با گیمپ بخش هیو ساتوریشن سیاه و سفید کنید بعد پرینت بگیربد دستتون میاد اون خط های روی عکس چتپ شدن هم از پرینتره
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #38 : 08 آذر 1401، 09:00 ب‌ظ »
از سه تصویری که  warlock و  آقای بهزادی زحمت کشیدند، پرینت گرفتم. مشکل همچنان پابرجاست.
دوستانی که پرینتر دارند، اگر لطف کنند از این تصاویر پرینتی بگیرند، ممنون خواهم شد.

اگر در پرینتی که دوستان بگیرند، مشکلی نباشد، مشکل از پرینتر یا درایور یا تنظیمات و...
 بنده می باشد. در اینصورت از دوستان پیرامون این مشکل راهنمایی می گیرم.

اگر هم در پرینتی که دوستان بگیرند، مشکل کماکان باشد، ببینیم نظر دوستان چه می‌تواند باشد.

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
« پاسخ #39 : 09 آذر 1401، 05:49 ب‌ظ »
پیوست شد

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #40 : 10 آذر 1401، 01:17 ب‌ظ »
دوست گرامی warlock ، ببخشید دوباره زحمت دادیم به شما.
راستش دستگاه پرینتر من HP می باشد، برای اینکه مطمئن بشوم، یک کارتریج نو خریدم و با آن تست کردم ولی تفاوتی نکرد.
بنظر بنده حقیر:
- کیفیت و مارک پرینتر در خروجی چاپ تاثیرگذار خواهد بود. ولی چه مارکی از پرینترهای موجود در بازار ، دارای عمل‌کرد و خروجی بهتر در این زمینه است من نمی دانم. (اینکار مستلزم مساعدت سایر دوستانی که دارای پرینتر با مارک های گوناگون است، می باشد.)
 -اگر پرینتی که شما گرفته‌اید بعنوان الگو حساب کنیم، اگر بخواهیم تصویر رنگی ای را با کیفیت بهتری به تصویر سیاه و سفید ازش خروجی داشته یاشیم، اینکار مستلزم موارد زیر است:
الف) یک سوم قضیه به کیفیت و مارک پرینتر برمی گردد.
ب) یک سوم قضیه به قول آقای دانیال  این کار نیاز به نوفه‌زدایی و دستکاری عکس دارد.
ج) و در رابطه با یک سوم دیگر قضیه کار خاصی نمی‌توان انجام داد.( همچنانکه در تصویر ارسالی شما از پرینتی که گرفته‌اید، اگر دقت کنید، دو سوم مشکل حل شده ولی یک سوم  مشکل همچنان باقیست.)

البته شاید با استفاده از روش و روشهایی که من نه علم و هنرش را دارم بتوان این قضیه را بطور کلی حل کرد و پرینت سیاه و سفید حتی زیبا‌تر و هنری تری، حتی از تصویر رنگی مرجع گرفت.
با تشکر مجدد از دوستان.
« آخرین ویرایش: 10 آذر 1401، 01:19 ب‌ظ توسط norouzi90 »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #41 : 10 آذر 1401، 02:07 ب‌ظ »
به نظرم بهترین تصویری که تونستید برای چاپ اماده کنید رو چاپ کنید و مجدد ببرید پیش یکی از همکاران تا اونا هم چاپ کنن بعد مقایسه کنید که ببینید از پرینتر شماست یا از چیز دیگه

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
« پاسخ #42 : 10 آذر 1401، 05:48 ب‌ظ »
دستگاه من Mp2000 است

عکس با کیفیت تر دستگاه گران تر می خواد مثل دستگاه چاپ عکس که عکاسی ها دارند

برای تتو یا اینطور موارد این مقدار سایه نیاز ندارند معمولا طرح ها ساده تر هستند و یکمی هم در مورد تتو و مراحل جستوجو کنید می بینید که سایه ها رو بیشتر خودشون می کشند

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • Debian + Mate
« پاسخ #43 : 16 آذر 1401، 08:57 ب‌ظ »
نحوه کاربرد دکمه Start Scan  بر روی پرینتر، به چه صورت می باشد؟ من این دکمه را می‌زنم بعد بر روی نمایشگر پرینتر فقط می‌نویسد   Waiting for PC   و دیگر هیچ اتفاقی نمی افتد.

البته می‌توانم از طریق پنجره  xsane  و کلیک بر روی دکمه Scan در همان پنجره از مدارک اسکن بگیرم ولی از عملکرد دکمه  Start Scan  بر روی پرینتر، چیزی متوجه نمی شوم.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2641
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #44 : 16 آذر 1401، 08:59 ب‌ظ »
پیرینتر ما هم اسکنر و چاپگرو با هم داره و وقتی استارت رو میزنم اول اسکن میکنه با اسکنرش و بعد از اون چیزی که اسکن کرده پرینت می‌گیره. شاید باید به یه اسکنر متصلش کنی.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧