گوشیم رو که خریدم نمیدونستم آنلاک میشه، بلافاصله بعد از اینکه فهمیدم(چند ساعت بعد خرید) رفتم ببینم مراحل آنلاکش چجوری و در اولین فرصت آنلاک کردم و لینج ریختم، گوشی من موتورولا بود که رام اصلیش گوگل رو فرو کرده بود تو حلقم چپ و راست میرفتم گوگل میگفتم سلام خوبی چطوری (: حتا یه دکمه اضافی گوشیم داره که میزدی روش گوگلرو باز میکرد، خلاصه تجربه من از لینج بهترین تجربه بود، اولین بار هم کاستوم رام رو نصب کردم رو یه گوشی به صورت صحیح، انقد که تمیز زود و راحت نصب شد فک کردم اشتباه نصب کردم و لینج بالا نمیاد، اصلا خدمات گوگل هم روی گوشی نصب نکردم و راضی هستم، البته بعضی برنامه ها اجرا نمیشن بخاظر نداشتن گوگل که خیلی ناچیز هستن(برن خودشونو اصلاح کنن)
تازه یه توسعه دهنده فعال هم ارتقا میده لینجمرو که حدود هر هفته یبار بروزرسانیش میاد، خیلی هم بروزرسانی شفافی داره و توضیح میده چی ها رفع شده، مشکلاتم هم باهاش فک کنم دو سه هفته پیش یبار کرش کرد(: نمیدونم باز قراره کنه یا بخاطر بروزرسانی ها حل شده، حالا نمیدونم از نظر شما لینج نمیتونه مثل رام اصلی باشه چیه واسه من که بینظیر بوده!
بنظرم اگه راه برگشت به رام اصلی هست میصرفه لینج غیر رسمی آزمایش کنی، البته اگه اعتماد کافی به جایی که لینج رو بارگیری میکنی داری..