انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لیست حذف امن نفخ‌افزار‌‌های گوشی‌های سامسونگ؟  (دفعات بازدید: 3657 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
توصیه من
یه صد تا پاین فون وارد کنیم با بچه های انجمن استفاده کنیم قیمتش هم خوب در میاد
موافقید؟
من ۲۸ تا میخوام دوازده تا هر کدوم یک توزیع
دوازده تا دیگه همونا با یک میزکار دیگه
چهار تا توزیع هم خودم پورت می کنم !
یک کیسه هم پاین تب نگه دارید با هفت هشت تا پاین بوک ! پاین فون ها هم پرو باشن
 :D
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
یه پاین‌تب و یه قلم برای طراحی و یه کیبورد همراهش و تمام!
آرچ و گنوم!

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
به نظرتون سخت افزار تنها چیکار میخواد کنه ؟
اینو جدی گفتی یا شوخی بود؟ یه سرچ کوچیک بزنی متوجه میشی که چطور سخت افزار میتونه جاسوسی کنه و اطلاعات شخصی کاربر رو تحت عنوان دیتای قانونی و عادی سیستم رد و بدل بکنه که فایروال رو هم فریب بده * و چرا مراکز مهم دنیا فقط از سخت افزارهای ساخت خودشون استفاده میکنند.
ضمناً ایشان میگه علاوه بر خود گوشی، رام گوشی هم ساخت سامسونگه.

*بعنوان مثال، ریکوئستی که سیستم به سرور خودش برای چک کردن آپدیت سند میکنه و پیامی که دریافت میکنه (که مثلاً چه آپدیتی اومده و چه ورژنی هست) سیستم میتونه در قالب همین کار، دیتای کاربر رو توی پکیجهای رمز گذاری شده مخفی کنه و تحت عنوان update checking بفرسته! (البته منظورم دیتای جمع آوری شده و لیست شده هست که حجم بسیار کمی داره، نه فایل های حجیم شما رو). در این حالت فایروال نمیتونه بفهمه که پشت این درخواست سبستم چه دیتایی داره فرستاده میشه، یا باید بهش اجازه بده یا اصلاً اجازه نده. حالا این update checking فقط یک مثال بود، اگه به فایروال گفته باشید که جلوی ارتباطات و سرویسهای سیستمی رو بگیره، اونوقت استفاده خودتون هم از اینترنت مختل میشه، به حدی که یک صفحه اینترنت رو هم نمیتونید باز کنید، چون تمام این کارها مسلتزم فعالیت سرویسهای سیستمی و سند و رسیو طبیعی آنهاست.
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 02:57 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
وقتی سخت افزار و سیستم عاملت ساخت شرکت سامسونگه (که به مراتب کلاش تر و حقه بازتر از گوگل هست) و به گفته خودت چاره ای هم نداری، چرا با حذف یک نرم افزار جانبی مثل chrome اینقدر احساس امنیت و آرامش میکنی؟!
با این کار فقط خودت رو گول میزنی.
شما مثل کسی هستی که با یک قایق وسط یک دریای طوفانیه و از اینکه یک قطره آب روی لباسش افتاده ناراحته و تلاش میکنه اون قطره آب رو پاک کنه.
البته فقط تو اینطوری نیستی، کاربر این جوری زیاد داریم اینجا.
من یادم نمی‌اد این‌و گفته باشم! کجا گفتم این‌و؟ به‌م نشون می‌دی‌ش؟
فقط دنبال باز کردن حافظه، افزایش سرعت و جای‌گزینی برنامه‌های به‌ترم! نفخ‌افزار (bloatware) می‌دونی چیه؟
اینو جدی گفتی یا شوخی بود؟ یه سرچ کوچیک بزنی متوجه میشی که چطور سخت افزار میتونه جاسوسی کنه و اطلاعات شخصی کاربر رو تحت عنوان دیتای قانونی و عادی سیستم رد و بدل بکنه که فایروال رو هم فریب بده * و چرا مراکز مهم دنیا فقط از سخت افزارهای ساخت خودشون استفاده میکنند.
ضمناً ایشان میگه علاوه بر خود گوشی، رام گوشی هم ساخت سامسونگه.
رام‌م‌و نمی‌تونم عوض کنم، خطر بریک‌ش بالاس.
توصیه من
یه صد تا پاین فون وارد کنیم با بچه های انجمن استفاده کنیم قیمتش هم خوب در میاد
موافقید؟
من فقط یه پاین‌تب می‌خوام و یه قلم طراحی و یه صفحه‌کلید همراه‌ش و بس!
یه posh نصب می‌کنم روش و...
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 02:56 ب‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
من یادم نمی‌اد این‌و گفته باشم! کجا گفتم این‌و؟ بهم نشون می‌دی؟
ففط دنبال باز کردن فضا، افزایش سرعت و جایگزینی برنامه‌های به‌ترم! نفخ‌افزار (bloatware) می‌دونین چیه؟
خب اگه هدفتون آزادسازی فضای storage بوده شاید منطقی باشه، ولی با این کلمات عجیبی که شما استفاده کردید (نفخ افزار!!!!!! ) خیلی ها فکر کردند که منظورتون اپ های خطرناکه. اگه یک دور گفتگوها رو مرور کنید متوجه میشید که تقریباً همه همین برداشت رو داشتند.
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 08:04 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
برداشت‌شون اشتباه بوده خب!
من از خدامه لینیج بریزم ولی خطر بریکش بالاس برای گوشی من!
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 02:57 ب‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
سلام
اگر ریسک رو قبول کنید میتونید اما آره دیگه خطر بریک هم داره.
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 03:26 ب‌ظ توسط ɴɪᴍᴀ ғᴀɴɴɪᴀsʟ »

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
خطر بریک برای همه گوشی‌ها هست اما برای یکیِ من خیلی بیش‌تر! ضمن این‌که یه رام لینیج غیررسمی هست براش فقط که خب دانیال‌خان توصیه‌ش نمی‌کنه!
آرچ و گنوم!

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
برداشت‌شون اشتباه بوده خب!
من از خدامه لینیج بریزم ولی خطر بریکش بالاس برای گوشی من!
میدونم داداش، من هم اصرار نکردم که شما رام گوشی رو عوض کنی و توصیه هم میکنم که این کار رو نکنی چون هیچ رامی مثل رام اصلی گوشی نمیشه (بر اساس تجربه). داشتم پاسخ اون دوستمون رو میدادم که گفت chrome باید حذف بشه و سخت افزار به تنهایی نمیتونه جاسوسی کنه، بهش گفتم نه تنها سخت افزار میتونه جاسوسی کنه، بلکه در این مورد (مورد شما) سیستم عامل گوشی هم ساخت سامسونگه و در چنین حالتی با حذف کردن یک نرم افزار chrome هیچگونه ارتقای امنیتی اتفاق نمی افته.

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
آقا من تاپیک‌و یه‌بار دیگه از اول خوندم. تا قبل از این‌که بیای حرف برنامه ناامن‌و پیش بیاری، بحث حول محور برنامه‌های اضافی و حماقت رابط‌های کاربری می‌چرخید!
آرچ و گنوم!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
خطر بریک بیشتر برای بی دقتی و فلش زدن اشتباهه نترس درست  پیش بری چیزی نمیشه من به دفعات روی گوشی خودم و یک گوشی دیگه غیر رسمی فلش کردم الان هم دارم استفاده می کنم در بد ترین حالت فایل بوتلودر نیاز شد که مجدد فلش بشه درسته پیشنهاد نمیشه چون ممکنه مشکلاتی داشته باشه
گوشی عموم لینیج اندروید ۱۳ نصب کردم کلا از مرحله تنظیمات اولیه فرار تر نرفت
۱۲ فلش کردم imei پاک می شد که حوب قابل حل بود
۱۱ فلش کردم نمه چی درست بود فقط با دو سیم توی تماش صدا نمیرفت
بعد هم برگشتم روی رسمی با پشتیبانی و خوب هیچ مشکلی به وجود نیومد
( گوشی خودم هم الان سیمکارت رو نمیشناسه و خول انتن دهی گوشیم خرابه پس مهم نیست اما اگه تعمیر کنم باید بذگردم رسمی اجبارا چون با  فلش مودم و بوتلودر درست نشد)
اما به ارزش تست رو داره نترس
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
نه برای کسی که فقط یه گوشی اونم جدید داره.
آرچ و گنوم!

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
درسته، آدم اون استرس رو همیشه داره، من بعد وقتی که کلا آپدیت نمیومد واسه گوشیم یا ترس فراوان قانع شدم که نصب کنم. (که همون اول هم بخاطر بی دقتی گوشیم رو بریک کردم و خیلی ترسیدم در حالی که twrp بالا میومد و فقط باید یه فرمت دیتا میکردم :D)

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
گوشی‌م رو که خریدم نمیدونستم آنلاک میشه، بلافاصله بعد از اینکه فهمیدم(چند ساعت بعد خرید) رفتم ببینم مراحل آنلاکش چجوری و در اولین فرصت آنلاک کردم و لینج ریختم، گوشی من موتورولا بود که رام اصلیش گوگل رو فرو کرده بود تو حلقم چپ و راست میرفتم گوگل میگفتم سلام خوبی چطوری (: حتا یه دکمه اضافی گوشیم داره که میزدی روش گوگل‌رو باز میکرد، خلاصه تجربه من از لینج بهترین تجربه بود، اولین بار هم کاستوم رام رو نصب کردم رو یه گوشی به صورت صحیح، انقد که تمیز زود و راحت نصب شد فک کردم اشتباه نصب کردم و لینج بالا نمیاد، اصلا خدمات گوگل هم روی گوشی نصب نکردم و راضی هستم، البته بعضی برنامه ها اجرا نمیشن بخاظر نداشتن گوگل که خیلی ناچیز هستن(برن خودشونو اصلاح کنن) :) تازه یه توسعه دهنده فعال هم ارتقا میده لینجم‌رو که حدود هر هفته یبار بروزرسانی‌ش میاد، خیلی هم بروزرسانی شفافی داره و توضیح میده چی ها رفع شده، مشکلاتم هم باهاش فک کنم دو سه هفته پیش یبار کرش کرد(: نمیدونم باز قراره کنه یا بخاطر بروزرسانی ها حل شده، حالا نمیدونم از نظر شما لینج نمیتونه مثل رام اصلی باشه چیه واسه من که بی‌نظیر بوده!
بنظرم اگه راه برگشت به رام اصلی هست میصرفه لینج غیر رسمی آزمایش کنی، البته اگه اعتماد کافی به جایی که لینج رو بارگیری میکنی داری..

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
من با دوستانی که میگویند رام اصلی رو پاک کن و کاستوم رام بریز شدیداً مخالفم. احتمالاً تجربه این کار رو ندارند (و یا یک تجربه سریع و گذرا داشتند) و نمیدانند که کاستوم رام به اندازه رام شرکتی تست نشده و بلاخره در یک جایی اعصاب شما رو بهم میریزه. یا تماس های سیو شده در سیمکارت رو نمایش نمیده یا فلاش دوربین رو نمیشناسه یا گلیچ های مختلف داره و کرش میکنه و یا به دلیل فقدان درایورهای اصلی و استفاده از درایور آزاد بازده لازم رو نداره خصوصاً در بازیهای سنگین این رو متوجه خواهید شد. لاینیج که بهترین کاستوم رام هست این مشکلات رو داره، بقیه کاستوم ها رو دیگه نگم! از نظر امنیت هم هیچ برتری نداره، همانطور که با رام اصلی اطلاعات شما دست سامسونگ و شیایومی و اپل هست، با کاستوم هم اطلاعات شما دست سه چهار نفر توسعه دهنده ناشناسه که بسیار خطرناکتر از حالت اوله. از نظر اشغال رم هم باورم کنید هیچ تفاوتی ندیدم! کاستوم هم به اندازه رام شرکتی رم اشغال میکنه. به ظاهر سرویسهای اضافه رو حذف کرده ولی عملاً همان مقدار رمی رو اشغال میکنه که رام شرکتی میکرد.
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 05:40 ب‌ظ توسط electromagnet5 »