نگفتم روی همه گوشی ها، ولی اونایی که پشتیبانی رسمی داره اکثرا روالن و حداقل این لینج اکثرا جوابگو بنده بوده، نه مشکل فلاش داشتم نه بازی، مثلا کال اف موبایل رو میذارم تنظیمات اخرش بازم بدون لگ بازی میاره و کاملا حس میکنم هیچ کمبودی از لحاظ قدرت گرافیکی نداره نسبت به رام اصلی، مشکل مخاطبین و.. هم ندارم، یه سری باگ های کمی اذیت کننده داشت(که البته کارم رو مختل نمیکرد ولی از حل شدنش خوشحال شدم) که اونم حل شد توسط توسعه دهنده عزیز، منم برا همین گفتم اگه برگشت داشته باشه خوبه، چون مال سودو غیر رسمی هست و ممکنه مشکل داشته باشه
۲. میتونم اعتماد کنم به طرف یا نه؟
شاید! مثلا اگه طرف معروفه و چند نفری توسعهاش میدن میشه اعتماد بیشتری کرد، خیلی بعیده یه توسعه دهنده معروف ابزار جاسوسی قرار بده و بعدا متوجهاش بشن و ابروش بره..(حداقل از نظر من اینطوره)
۳. ایا منظم آپدیت میده و امن و بدون باگ کار میکنه؟
برو ببین اون غیر رسمی آخرین بروزرسانیش مال کی هست یا بروزرسانی میده؟ بنظر من اگه توسعه دهندهاش فعال هست خیلی خوبه، چون احتمالا دونه دونه باگ هاش رو داره رفع میکنه، ولی اگه یه لینج داده بیرون و کلا یبار بروزرسانی داده و گرفته رفته خونش احتمالش زیاده به مشکل بخوری، اینم که بروزرسانی میده یا نه بستگی به اونی داره که توسعه اش میده، از شانس خوب من این لینجمن که هر هفته یه بروزرسانی رو میده(دلم نمیاد بروز نکنم ولی ۱ گیگ میده هربار سختمه بروز کنم
)
۱. ایا راه بازگشت هست برای من؟
قبلا یادمه یه سامسونگ داشتم آنلاک کردم کاستوم رام ریختم، اصلا نفهمیدم چیشد، فقط فهمیدم خرابش کردم
دادیم یجا دوباره رام اصلیش رو برام ریختن، داخل اینترنت هم دیدم یه چیزایی درمورد برگشت به رام اصلی هست، به احتمال زیاد گوشی هوشمند توهم بشه برگردی به رام اصلی ولی قبلش یه جستوجو کن، و البته گارانتی گوشی هم باید بیخیالش شی دیگه..