انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لیست حذف امن نفخ‌افزار‌‌های گوشی‌های سامسونگ؟  (دفعات بازدید: 3656 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • :(){ :|:& };:
گوشی‌م رو که خریدم نمیدونستم آنلاک میشه، بلافاصله بعد از اینکه فهمیدم(چند ساعت بعد خرید) رفتم ببینم مراحل آنلاکش چجوری و در اولین فرصت آنلاک کردم و لینج ریختم، گوشی من موتورولا بود که رام اصلیش گوگل رو فرو کرده بود تو حلقم...
همین دیگه!
۱. ایا راه بازگشت هست برای‌ من؟
۲. می‌تونم اعتماد کنم به طرف یا نه؟
۳. ایا منظم آپدیت می‌ده و امن و بدون باگ کار می‌کنه؟
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 05:32 ب‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
همین دیگه!
راه بازگشت برای چی؟ تو که میگی هنوز گوشی رو فلش نکردی
کاستوم رام هم آپدیتش نهایتاً ۲ ساله، بعدش اونم قطع میشه و باید بیفتی دنبال رام های ناشناس تر و داغون تر از لاینیج، و این ریسک امنیتی رو بالاتر میبره.
همون رام خودش رو تا آخر نگه دار و نرم افزارهاتو از گوگل پلی یا اف دروید آپدیت کن.

ببخشید سودو، فکر کردم سوال رو از من پرسیدی. :D اشتباه شد...
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 05:42 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
نگفتم روی همه گوشی ها، ولی اونایی که پشتیبانی رسمی داره اکثرا روالن و حداقل این لینج اکثرا جوابگو بنده بوده، نه مشکل فلاش داشتم نه بازی، مثلا کال اف موبایل رو میذارم تنظیمات اخرش بازم بدون لگ بازی میاره و کاملا حس میکنم هیچ کمبودی از لحاظ قدرت گرافیکی نداره نسبت به رام اصلی، مشکل مخاطبین و.. هم ندارم، یه سری باگ های کمی اذیت کننده داشت(که البته کارم رو مختل نمی‌کرد ولی از حل شدنش خوشحال شدم) که اونم حل شد توسط توسعه دهنده عزیز، منم برا همین گفتم اگه برگشت داشته باشه خوبه، چون مال سودو غیر رسمی هست و ممکنه مشکل داشته باشه
نقل‌قول
شاید! مثلا اگه طرف معروفه و چند نفری توسعه‌اش میدن میشه اعتماد بیشتری کرد، خیلی بعیده یه توسعه دهنده معروف ابزار جاسوسی قرار بده و بعدا متوجه‌اش بشن و ابروش بره..(حداقل از نظر من اینطوره)
نقل‌قول
برو ببین اون غیر رسمی آخرین بروزرسانی‌ش مال کی هست یا بروزرسانی میده؟ بنظر من اگه توسعه دهنده‌اش فعال هست خیلی خوبه، چون احتمالا دونه دونه باگ هاش رو داره رفع میکنه، ولی اگه یه لینج داده بیرون و کلا یبار بروزرسانی داده و گرفته رفته خونش احتمالش زیاده به مشکل بخوری، اینم که بروزرسانی میده یا نه بستگی به اونی داره که توسعه اش میده، از شانس خوب من این لینج‌من که هر هفته یه بروزرسانی رو میده(دلم نمیاد بروز نکنم ولی ۱ گیگ میده هربار سختمه بروز کنم :D)

نقل‌قول
قبلا یادمه یه سامسونگ داشتم آنلاک کردم کاستوم رام ریختم، اصلا نفهمیدم چیشد، فقط فهمیدم خرابش کردم :) :) دادیم یجا دوباره رام اصلی‌ش رو برام ریختن، داخل اینترنت هم دیدم یه چیزایی درمورد برگشت به رام اصلی هست، به احتمال زیاد گوشی هوشمند توهم بشه برگردی به رام اصلی ولی قبلش یه جست‌وجو کن، و البته گارانتی گوشی هم باید بیخیالش شی دیگه.. :)

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
گارانتی‌ش که تموم شده ولی هنوز آپدیت‌هاش نه.
آرچ و گنوم!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
یک نکته ریز ممکنه ندونسته رساله منتشر نکنید  :D بنده همین الان لینیج دارم غیر رسمی هم هست و خیلی هم راضی هستم چاقو هخ زیر گلوم باشه به رام رسمی بر نمیگردم
مشکلاتی که رام های رسمی شیائومی و سامسونگ دارند توی هیچ رام  غیر رسمی توسعه دهنده ناشناس ناپایداری پیدا نمیکنید !
بله راه بازگشت هست ! قبل فلش با کاستوم ریکاوری پشتیبانی میگیری و بس ! هروقت بخوای کلا برمیگردی به قبل فلش حتی با همه نرم افزار ها و تنظیمات ! خیلی راحت‌ ! پشتیبانی هم نداشته باشی وصل می کنی رام اصلی ذو فلش میمنی درست میشه  ;)
اقا هرچی باشن از گوگل قابل اعتماد تر هستند ! بعد هم نرم افزار ازاده اونا لرای خودشون پورت می کنن بعد منتشر میکنن بقیه هم فیض ببرند معمولا سورسش هم میزارن

اگه توسط یک فرد باشه و یک گروه توسعه دهنده رام نباشه زیاد روی بروز رسان حساب نکن ولی معمولا باگ‌ها رو ویگیرن و پایدار می کنن باگ ها رو هم نوشتن همونجا
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین aFard88

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
توصیه من
یه صد تا پاین فون وارد کنیم با بچه های انجمن استفاده کنیم قیمتش هم خوب در میاد
موافقید؟
یه s22 سامسونگ بگیر حالشو ببر
!Its alireza

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
خطاب به electromagnet5
گل بی‌خار کجاست؟
آرچ و گنوم!

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
گل بی خار چیه؟ ???

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
می‌گی فلان‌و از دست می‌دی اگه بری کاستوم‌رام بریزی، بهمان‌و از دست می‌دی. خب ازادی به‌دست می‌اری! گل بی‌خار کجاست؟
آرچ و گنوم!

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
من روشی رو بهت گفتم که بیشترین منفعت رو داشته باشی و از قدرت و پتانسیل گوشیت حداکثر استفاده رو بکنی و به وسواس های بیخودی توی ذهنت اعتنا نکنی. به نظر من رام خود گوشی رو عوض نکن، نرم افزارها رو از مارکت (گوگل پلی یا اف دروید یا هرچی که باهاش حال میکنی) آپدیت کن، هرجی هم لازم داری از همونجا نصب کن. بیخودی هم دنبال ماجراجویی نرو، پشیمون میشی و سه ماه بعد میگی ای کاش رام گوشی رو عوض نمیکردم.

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
دوست خوبم، شما هنوز به درک خوبی از مفهوم ازادی نرسیدی و ارزشش رو پیدا نکردی.
آرچ و گنوم!

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
بیخودی هم دنبال ماجراجویی نرو، پشیمون میشی و سه ماه بعد میگی ای کاش رام گوشی رو عوض نمیکردم.
من اون ثانیه های اول که تو twrp رام رو نصب کردم، دقیقا همون حال رو دارم، اما بعد از اینکه نصب شد، میگم چه خوب که رامو عوض کردم! البته بعد از مدتی و چند بار عوض کردن کاستوم رام، دیگه آدم عادت میکنه و حتی بریک هم بشه زیاد نگران نمیشه و مشکلشو حل میکنه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من با دوستانی که میگویند رام اصلی رو پاک کن و کاستوم رام بریز شدیداً مخالفم. احتمالاً تجربه این کار رو ندارند (و یا یک تجربه سریع و گذرا داشتند) و…
اتفافاً به نظرم شما تجربهٔ کافی در این کار رو ندارید. من از سال ۸۹ تا الآن روی Cyanogen mod و لینیج بودم و هرگز به یک دهم مشکل‌هایی که افراد روی رام‌های رسمی بهش عادت دارن هم نخوردم. در این ۱۲-۱۳ سال هم بیش‌تر از صد و شصت تا گوشی مختلف رو برای افراد مختلف به لینیج بردم که هیچ کدوم نه‌تنها به مشکل عجیبی نخوردن (و بریک هم نشدن-قابل توجه سودو)، که تقریباً همه هربار من رو می‌بینن تشکر می‌کنن که گوشی غیرقابل استفاده‌شون رو دوباره زنده کردم و چند میلیون بهشون سود رسوندم!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سودو..

• Sr. Member
  • *
خب شما چرا به‌عنوان فرد قابل‌اعتمادِ (دست‌ِکم من)، این همه تجربه رو تو یه کتاب هم نه، تو یه تاپیک خلاصه نمی‌کنی که افراد حیرت‌زده‌ای مثل من رو از دامِ ترس نجات بدی تا با خیالِ راحت سفر کنم لینیج و هربار دیدمت تشکر کنم که گوشیِ غیرقابل‌ِ استفاده‌م رو دوباره زنده کردی و چند میلیون به‌م سود رسوندی؟ 😅

@electromagnet5
من مدتیه که قیدِ کلِ ابزارهایِ گوگل رو زدم و کلی نفخ‌افزار رو حذف کردم با ADB و جای‌گزینِ آزاد برنامه‌هایی که همیشه نصب می‌کردم رو دارم استفاده می‌کنم.
به‌خصوص جی‌بورد (Gboard) که چرا دروغ؟ هنوزم دل‌تنگ‌ش‌م و باور دارم به‌ترین صفحه‌کلیده! ولی از این‌که ازش استفاده نمی‌کنم و به اپِ آزاد فلوریس روی آوردم خوش‌حالم و احساسِ تمیزی می‌کنم.
یا مثلا از CCleaner گذشتم در حالی که رسما عاشق‌ش بودم چون دفعه اولی که نصب‌ش کردم برام ۶ گیگ فضا آزاد کرد!
حتا X Icon Changer که باهاش یه هوم‌اسکرینِ خالی از آیکون داشتم و همه اپ‌ها رو نامرئی می‌کردم! (چیزی شبیه این یکی نداریم بچه‌ها؟ خیلی می‌خوام‌ش!)
استلیو (Stellio Music Player) رو با Auxio جای‌گزین کردم و از پروتون (ProtonVPN) استفاده می‌کنم جای اون همه فیلترشکنِ ناامن و آشغال (مثل سایفون!).
هر چیزی که از دست دادم، آزادی به‌دست آوردم و این می‌ارزه به تمام اونا! ارزش آزادی رو دریاب.
« آخرین ویرایش: 09 دی 1401، 08:48 ق‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
اتفافاً به نظرم شما تجربهٔ کافی در این کار رو ندارید. من از سال ۸۹ تا الآن روی Cyanogen mod و لینیج بودم و هرگز به یک دهم مشکل‌هایی که افراد روی رام‌های رسمی بهش عادت دارن هم نخوردم. در این ۱۲-۱۳ سال هم بیش‌تر از صد و شصت تا گوشی مختلف رو برای افراد مختلف به لینیج بردم که هیچ کدوم نه‌تنها به مشکل عجیبی نخوردن (و بریک هم نشدن-قابل توجه سودو)، که تقریباً همه هربار من رو می‌بینن تشکر می‌کنن که گوشی غیرقابل استفاده‌شون رو دوباره زنده کردم و چند میلیون بهشون سود رسوندم!
شما ملاک هات متفاوته برای همین با کاستوم رام مشکلی نداشتی. مردم از گوشی شون انتظار حداکثر قدرت پردازشی رو دارند که با رام های کاستوم و درایور آزاد هیچوقت بدست نمیاد. احتمالاً در پاسخ میگید از اون نظر هم مشکلی نداشتید، ولی من باور نمیکنم چون خودم تجربه این کار رو دارم و بنچمارک گرفتم. رام خود گوشی همیشه بنچمارکش بالاتر از کاستوم رام هست و دلیلش هم درایور های خاصی هست که کاستوم رام فاقد اونهاست. از نظر اشغال رم هم کاستوم رام هیچ برتری نداره و به اندازه رام تجاری رم رو اشغال میکنه (چیزی که برای خودم هم باور کردنی نبود!). وجود مشکلات ریز و درشت در کاستوم رام هم یکی دیگه از مواردی بود که شما انکار کردی در حالیکه هر شخصی اگه فقط یک بار کاستوم رام ریخته باشه با این مشکلات آشناست.
پس کاستوم رام چیزهای زیادی رو از شما میگیره و تنها چیزی که به شما میده دریافت پچ امنیتی اندروید هست که اونم ابدی نیست، بعد از یک یا دو سال اونم قطع میشه و ناچار میشید به رام های ناشناس تر و ریسکی تر روی بیارید که حداکثر ۶ ماه دیگه هم آپدیت باشید و بعدش دیگه کلاً آپدیتی در کار نیست.
به نظر من اگه رام تجاری گوشی رو با نصب نرم افزارهای غیر ضروری و نامعتبر شلوغ و کثیف نکنید، میتونه تا چندین سال بعد برای شما یک گوشی خوب باشه و خیالتون هم نسبتاً از نظر امنیت راحت باشه. حتما میدونید که کاستوم رام هم زیاد علیه السلام نیست و اطلاعاتش دست چند نفر توسعه دهنده اون رام هست.
« آخرین ویرایش: 09 دی 1401، 12:27 ب‌ظ توسط electromagnet5 »