انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: لیست حذف امن نفخ‌افزار‌‌های گوشی‌های سامسونگ؟  (دفعات بازدید: 3662 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
نه، نظر نیست،‌ واقعیته.. همین الآن هم مادرم و هم پدرم Miui دارن (روی جدیدترین گوشی‌های شیائومی) که نه‌تنها بهتر نشده، که افتضاح‌تر هم شده!
دقیقا!
الان من آپدیتش کردم روی نسخه 13، از همه‌ی باگ‌های عجیبش بگذریم یه موردش واقعا شاهکاره، این عکس ببینید:

متوجه شدید مشکل کجاست؟  :( گزینه Always نداره، توی آپدیت حذف شده  ::) هر سری که فایلی رو میخوام باز کنم و چند تا برنامه براش باشه، باید انتخاب کنم با کدوم بازش کنه |: یعنی از این زیباتر مگه داریم  8)
من که این مشکل رو ندارم ولی می‌تونی بهینه‌سازی MIUI رو غیرفعال فعال کنی تا پنجره پیشفرض اندروید برات بیاد.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
چه مسخره غیر از این باگ دیگه ای هم دیدید تو می یو ای؟
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
من یک نگاه به لیست حذفیات در پست اول انداختم، شما گوگل کروم رو هم بعنوان برنامه نا امن حذف کردی؟؟؟ :o وقتی به گوگل اعتماد نداری چه جوری به سامسونگ و سخت افزار و رامش اعتماد داری؟ ???
دست از این کارهای ضد و نقیض بردارید!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
گوگل کروم و برادرانش اولین چیز هایین که باید حذف شن
مشکل من با می یو ای  در سنسور مجاور حین تماسه
معمولا صفحه رو خاموش نمیکنه
در تصاویر هم سنسور ژیروسکوپ درست کار نمیکنه ( زیاد تو شیائومی ها دیدم )
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
من یک نگاه به لیست حذفیات در پست اول انداختم، شما گوگل کروم رو هم بعنوان برنامه نا امن حذف کردی؟؟؟ :o وقتی به گوگل اعتماد نداری چه جوری به سامسونگ و سخت افزار و رامش اعتماد داری؟ ???
دست از این کارهای ضد و نقیض بردارید!
به عنوان نفخ‌افزار حذفش کردم نه برنامه ناامن، بعدشم چاره داشتم که این‌حوری طی نمی‌کردم. فقط لینیج می‌ریختم، ولی نمی‌شه!
آرچ و گنوم!

آفلاین aFard88

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
گوگل کروم و برادرانش اولین چیز هایین که باید حذف شن
مشکل من با می یو ای  در سنسور مجاور حین تماسه
معمولا صفحه رو خاموش نمیکنه
در تصاویر هم سنسور ژیروسکوپ درست کار نمیکنه ( زیاد تو شیائومی ها دیدم )
من که با کروم مشکلی ندارم
!Its alireza

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ولی کروم با شما مشکل داره: https://contrachrome.com
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
به عنوان نفخ‌افزار حذفش کردم نه برنامه ناامن، بعدشم چاره داشتم که این‌حوری طی نمی‌کردم. فقط لینیج می‌ریختم، ولی نمی‌شه!
وقتی سخت افزار و سیستم عاملت ساخت شرکت سامسونگه (که به مراتب کلاش تر و حقه بازتر از گوگل هست) و به گفته خودت چاره ای هم نداری، چرا با حذف یک نرم افزار جانبی مثل chrome اینقدر احساس امنیت و آرامش میکنی؟!
با این کار فقط خودت رو گول میزنی.
شما مثل کسی هستی که با یک قایق وسط یک دریای طوفانیه و از اینکه یک قطره آب روی لباسش افتاده ناراحته و تلاش میکنه اون قطره آب رو پاک کنه.
البته فقط تو اینطوری نیستی، کاربر این جوری زیاد داریم اینجا.
« آخرین ویرایش: 07 دی 1401، 04:55 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین aFard88

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
!Its alireza

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
ولی کروم با شما مشکل داره: https://contrachrome.com
واسم مهم نیست
تنها نیستید اما برای گوگل همین شما خیلی مهمید

وقتی سخت افزار و سیستم عاملت ساخت شرکت سامسونگه (که به مراتب کلاش تر و حقه بازتر از گوگل هست) و به گفته خودت چاره ای هم نداری، چرا با حذف یک نرم افزار جانبی مثل chrome اینقدر احساس امنیت و آرامش میکنی؟!
با این کار فقط خودت رو گول میزنی.
شما مثل کسی هستی که با یک قایق وسط یک دریای طوفانیه و از اینکه یک قطره آب روی لباسش افتاده ناراحته و تلاش میکنه اون قطره آب رو پاک کنه.
البته فقط تو اینطوری نیستی، کاربر این جوری زیاد داریم اینجا.
یک سوال
به نظرتون سخت افزار تنها چیکار میخواد کنه ؟
همین رو بدونید که کروم مستقیم و بدون دسترسی و حتی در صورت خاموش بودن GPS داره مکان شما رو برای گوگل میفرسته که البته تنها هم نیست بدون رد خور تمام نرم افزار های گوگل چه بخواین چه نخواین به تمام چیز ها دسترسی داره و «تمام» اطلاعات ممکنی که میتونه رو برای گوگل میفرسته
حتی اگه بگم که الان داره با دوربین تحلیل صورت شما رو برای گوگل میفرسته و کوچک ترین کاری که میتونه کنه اینه که ناخواسته تبلیغ کرم رفع جوش به شما نشون بده و روی نا خود اگاه شما در فروشگاه تاثیر بزاره که دستتون رو به سمت اون کرم دراز کنید ، دروغ نگفتم
حالا شما همین رو ببرید در ابعاد بزرگ که گوگل بدونه تک تک مردم جهان رنگ شورتشون چه رنگیه
با خودتونه براتون مهم باشه یا نه که الان گوگل میدونه تو که گشنته دلت چی میخواد  ;)
چه اهمیتی داره ؟ اینو از خودت باید بپرسی مثالش میشه اینکه دوست نداری الان یکی پشت سرت باشه و بفهمه که داری پیام من رو میخونی در صورتی که من چیز بدی ننوشتم انا برات مهمه و چرا الان او اتاقت نشستی و دورت دیواره چرا با همین وضعیت وسط فروشگاه نمیشینی
خودت مختاری 🙃
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
توصیه من
یه صد تا پاین فون وارد کنیم با بچه های انجمن استفاده کنیم قیمتش هم خوب در میاد
موافقید؟
_.hartin._

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
wow that would be AMAZING!
من رو پاین فونم موبین نصب میکنم : ))))

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
من فقط یه یکی دو روز میزارم نگاهش میکنم
واقعا چه توزیع هایی رو ساپورت میکنه پاین فون؟
_.hartin._

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
من فقط یه یکی دو روز میزارم نگاهش میکنم
واقعا چه توزیع هایی رو ساپورت میکنه پاین فون؟
تا آگوست ۲۰۲۱، به ۱۹ تا توزیع لینوکس پورت شده. اندروید ۱۱ هم میشه نصب کرد البته غیررسمی. فکر کنم هر توزیعی که رو کامپیوتر بشه نصب کرد، تو پاین فون هم شدنش غیرممکن نیست.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
متوجه شدید مشکل کجاست؟  :( گزینه Always نداره، توی آپدیت حذف شده  ::) هر سری که فایلی رو میخوام باز کنم و چند تا برنامه براش باشه، باید انتخاب کنم با کدوم بازش کنه |: یعنی از این زیباتر مگه داریم  8)
???
گوشی مناسب گوشی هست که بشه روش LineageOS نصب کرد و بس :)

توصیه من
یه صد تا پاین فون وارد کنیم با بچه های انجمن استفاده کنیم قیمتش هم خوب در میاد
موافقید؟
:) :) :) :) :)+
« آخرین ویرایش: 08 دی 1401، 08:53 ق‌ظ توسط aboldom »