من که با کروم مشکلی ندارم
ولی کروم با شما مشکل داره: https://contrachrome.com
واسم مهم نیست
تنها نیستید اما برای گوگل همین شما خیلی مهمید
به عنوان نفخافزار حذفش کردم نه برنامه ناامن، بعدشم چاره داشتم که اینحوری طی نمیکردم. فقط لینیج میریختم، ولی نمیشه!
وقتی سخت افزار و سیستم عاملت ساخت شرکت سامسونگه (که به مراتب کلاش تر و حقه بازتر از گوگل هست) و به گفته خودت چاره ای هم نداری، چرا با حذف یک نرم افزار جانبی مثل chrome اینقدر احساس امنیت و آرامش میکنی؟!
با این کار فقط خودت رو گول میزنی.
شما مثل کسی هستی که با یک قایق وسط یک دریای طوفانیه و از اینکه یک قطره آب روی لباسش افتاده ناراحته و تلاش میکنه اون قطره آب رو پاک کنه.
البته فقط تو اینطوری نیستی، کاربر این جوری زیاد داریم اینجا.
یک سوال
به نظرتون سخت افزار تنها چیکار میخواد کنه ؟
همین رو بدونید که کروم مستقیم و بدون دسترسی و حتی در صورت خاموش بودن GPS داره مکان شما رو برای گوگل میفرسته که البته تنها هم نیست بدون رد خور تمام نرم افزار های گوگل چه بخواین چه نخواین به تمام چیز ها دسترسی داره و «تمام» اطلاعات ممکنی که میتونه رو برای گوگل میفرسته
حتی اگه بگم که الان داره با دوربین تحلیل صورت شما رو برای گوگل میفرسته و کوچک ترین کاری که میتونه کنه اینه که ناخواسته تبلیغ کرم رفع جوش به شما نشون بده و روی نا خود اگاه شما در فروشگاه تاثیر بزاره که دستتون رو به سمت اون کرم دراز کنید ، دروغ نگفتم
حالا شما همین رو ببرید در ابعاد بزرگ که گوگل بدونه تک تک مردم جهان رنگ شورتشون چه رنگیه
با خودتونه براتون مهم باشه یا نه که الان گوگل میدونه تو که گشنته دلت چی میخواد
چه اهمیتی داره ؟ اینو از خودت باید بپرسی مثالش میشه اینکه دوست نداری الان یکی پشت سرت باشه و بفهمه که داری پیام من رو میخونی در صورتی که من چیز بدی ننوشتم انا برات مهمه و چرا الان او اتاقت نشستی و دورت دیواره چرا با همین وضعیت وسط فروشگاه نمیشینی
خودت مختاری 🙃