سلام وشب خوش بر دوستان دست گیر من.
با احترام یکی یکی جواب میدم.
من باMiniTool Partition Wizard
من کار بهتری کردم چون کمی با جی پارتد آشنا شده بودم یک دی وی دی لایو یکی از این توزیع ها گرفتم و با آن بوت کردم تا از جی پارتدش استفاده کنم و این کار بخوبی انجام شد و دوقسمت 30 گیگ و 20 گیگ تمیز برای نصب دبیان درست کردم.مشکل نمیدانم چرا پیش آمد که در مراحل نصب مدام سوت خطاش بصدا در میامد. اینقدر جلو عقب رفتم تا اخرش گفتم بگذار پارتیشن بندی اتوماتیک را بزنم بلکه کار کنه چون دو دل بودم اینبود که نشستم پای اینترنت و این سایت بلکه یکی بگه چیه چه مرگته ولی دریغ از یک صدا.دیگه گذشته باید فراموش کرد.
یه عکس از اون جایی که رفتید alt + shift گذاشتید بفرستید
ای بچشم الآن جایی هستم که روی ویندوزم ولی در اولین فرصت عکس را میگذارم.
قبلش خواستم بپرسم که استفادهتون از گنو/لینوکس چیه و برای چی میخواید نصبش کنید؟ شاید اینجوری بتونید بهتر توزیعی که به کارتون میاد رو انتخاب کنید.
درود بر شمااین شد حرف حساب. گو اینکه در سلسله پست هایم جواب این سوال را دادم ولی باز هم میگم.
یک کامپیوتر قدیمی دارم با دوگیگ رم که میخوام برای استفاده حداکثری از آن و صرفه جویی در مصرف دلارهای کشور برای واردات سخت افزار از کشور دوست و برادر و بیخدا وکافرمان چین همچنان ازش کاربکشم برای وب گردی و پاره ای کارهای گرافیکی و صوتی و نوشتاری کارهای ویدیوُی هم گاهی میکنم که بار آنرا ویندوزم میکشه چون از نظر سخت افزاری قوی تره.همین کارهای معمولی.واز هشداری که دررابطه با اندیور دادید متشکرم آنرا خط میزنم.