[/quote]نصب فدورا تقربیا به راحتی اوبونتو عه. فقط پارتیشن بندی داره که اوبونتو نداره اونم یکم دقت میخواد. مستر بوت و جی پی تی هم خودش درست میکنه. شما دیگه ته سختی توی پارتیشن بندی رو با fdisk میبینید.پارتیشن هاش هم یدون بوت /boot/efi بک گیگ بدید بعد یدونه هم روت بدید.
[/quote]
یعنی یک پارتیشن efi باید از همان اول در مرحله ی نصب درست کنم و یک / ولی میخوام Homeجدا باشه که اگر برای سیستم عامل مشکلی مثلا موقع آپدیت یا آپ گرید پیش آمد فایلهام از بین نره. حالا به پارتیشن / چقدر فضا بدم؟
این fdisk را کجا میبینم. منظور همان درون پنجره ی نصب و پارتیشن بندی است یا کاری باید بکنم تا ببینمش؟
ویندوز هم از super + space پشتیبانی میکنه. ؛/
شما چون مبتدی هستید بهتره با همون دبیان که مدیر بستش apt هست برید
برادر منهم دوست داشتم که با دبیان ادامه بدم ولی ظاهرا دبیان راضی نمیشه.شما هم نهایت زحمت را کشیدین ولی براه نمیاد چه کنیم باز شما راه حلی دارید بگید تا بکنم.روی ویندوز هایی که من کار میکنم همان میان بر ها که گفتم میزان شده و حالا منطقی نیست که همه را با دبیان تنظیم کنم. بعلاوه چند بار گفتم که آن کلیدهای سوپر+ فاصله هم اگر دباره بتوانم کاربیندازم هم یک دردسر دیگری داشت که گفتم آن میانبر ها مستقیم زبان عوض نمیکرد بلکه یک پنجره ی کوچک دیگر باز میکرد و با کلید های چپ و راست باید زبان را های لایت میکردم تا بشه. پس یک جواریی راحت و سریع نبود قبول داری؟
مخزن گرافیکی دیگه چیه؟؟!
والله منهم کوچکترین علاقه ای ندارم که این اسمها را یاد بگیرم دوستان گفتند ما هم همانها را میگیم شما بگید چه بنامم آن مخزن ابزاری که وقتی اجراش میکنی (درلینوکس مینت دیدم) و پر است از نرمافزارهای گوناگون که میشه اضافه شان کرد.ایکاش شما زودتر میامدی واین اسم را میگفتی . میگم که این توزیع ها بیشترین هنرشان را گذاشتن برسر اسمها مختلف به اپلیکیشن ها دادن.من تاحالا فکر میکردم گنوم فقط مربوط به یکی از انواع شکل دسکتاپ است.