سلام دوستان خوب و قدیمی جامعه کاربران لینوکس.
بنده بالای ۱۲سال تجربه کار با لینوکس دارم، و قبل از شروع مشغله های زندگیم خیلی فعال توی همین انجمن هم بودم که نمیتونم به یوزر قبلیم دسترسی پیدا کنم به دلیل گم شدن ایمیل و... اسم یوزر رو هم گذاشتم یک پیشنهاد/انتقاد دهنده چون احتمالا بعد از دستیابیم به فیلترشکن میخوام یک پیشنهاد خوب اینجا ارسال کنم. از بحث اصلی خارج نشم؛
همونطور که همه میدونیم ridanbe.net !
متاسفانه، من چند سالی توی دنیای کامپیوتر و وبمسترینگ کم کار بودم و الان که برگشتم اول که دیدم نت ملی چقدر محدودیت داره بعدش تحقیق کردم و پی بردم چجور محدودیتهایی داره و از لحاظ شبکه چقدر پیچیده و متاسفانه حرفه ای هست پیش خودم گفتم اینا اصن معلوم نیست چقدر پول دادن که اینجور سیستم فیلترینگی از چین خریدن!
این متن هارو اگه لازم دیدین مدیران محترم لطفا حذف کنید فقط لطفا و خواهشا مثل قدیم که زیاد گیر به اینجور تاپیک ها نمیدادید و حذف نمیکردید لطفا اینو هم حذف نکنید تا به یه همنوع/هم وطن/لینوکس کار کمک کنید تا انشاالله شاید این تاپیک کمکی بشه به بقیه عزیزان لینوکسی که بخوان فیلترشکن روی سیستم کلاینت خودشون راه بندازن.
اگه از قبل یک فیلترشکن خوب تاپیکی داره لطفا لینک بدید اگه نه خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنید.
مثلا من
https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=154575.0 رو دیدم که نمیدونم اصلا کار میکنه یا نه که پیگیر نصب اون روی ۲۲.۰۴ شم...
و راستی، سایت گنوم واقعا فیلتر شده!؟
هر عزیزی خواست به این پست جوابی بده لطف کنید یه نگاه به gnome.org بندازید ببینین براتون باز میشه؟!
خیلی ممنون.