انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سيرك 2 بار در سال ابونتو  (دفعات بازدید: 19888 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
پاسخ به: سيرك 2 بار در سال ابونتو
« پاسخ #60 : 30 مهر 1389، 11:41 ق‌ظ »
نقل‌قول
ضمنا آقا سجاد آخرش نیاد بگه خوشم میاد که یه پست رو نمی‌تونید مدیریت کنید
خدا رو سپاس هرکی یه چیزی بش میگه (سجاد،جوکر،بدجوکر،آقا بده، بد بوی، آقا گرگه و. ...) ;D
ولی یه چیز در این مورد بزا بگم کی میگین به انحراف نکشه
برادر من قرار نیست تو هر بحثی بیایم به همدیگه تعارف و کنیم و هندونه بندازیم زیر بغل هم که!
اگه اینجوره که هرکی حرف زد بگیم به به چه حرف زیبایی زدی و آفرین به خلقت پروردگار که شما رو آفرید که نظر و نقد شما رو بفهمیم!!!!!
نه جیگر نمیشه که اگه بنا به اینجوری باشه تاپیک دیگه من سینی و زیر دستی میارم و دوستان سبزی بخرن و شما(پسر باهوش) نخود و لپه بخری و m0si خرج ها رو حساب کنه و برادر ریچارد استالمن بزرگ! هم بیاد پول ها رو حساب کنه ;D و همگی بشینیم با هه سبزی پاک کنیم و حرف بزنیم و بشکن و خنده و مواظب باشیم کسی نارحت نشه در آخر هم بدجوکر بیاد بند و بساط رو جمع کنه :D
انتقاد باس محکم باشه و کسی که نقد میکنه رو حرفش واسه و انتظار همه جوانب رو داشته باشه
بچه کوچولو که نیستیم مامانی بدش بیاد ! :o
حالا بعضی هم میگن که این بحث ها به جایی نمیرسه و کونیکال کار خودش رو میکنه
خوب صد البته اگه من میخواستم بیان روش کار رو تغییر بدن سایت رسمی دارن و فید بک اونجا میدم و تماس کاریش اونور
ایت تاپیک رو واسه نظرات دیگران نسبت به این موضوع ایجاد کردیم
هرکی در مورد این سیاست یه نظری داره
که میبینید همه هم نظر خودشون رو گفتن و هیشکی هم نگفت فردا با هم بریم در خونه کونیکال باهاش صحبت کنیم که ;)
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #61 : 30 مهر 1389، 12:45 ب‌ظ »
نقل‌قول
شاید هم برعکس موضوع صادق باشه؛شما اعتماد به نفس کاذب داری اونم در حد تیم ملی
اگه بیان عقیده و نظر، اونم تو دنیای نرم افزارهای آزاد اعتماد به نفس کاذبه!!!!!!!! :o باشه آقا من اعتماد به نفس کاذب دارم در حد تیم ملی برزیل!
معلومه جمله آخر پستم رو اصلا نخوندی (تفکر و تامل بیشتر!)، عیبی نداره هنوز دیر نشده، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست!
در ضمن اعتماد به نفس کاذب خیلی خیلی بهتر از خود کم بینی و نداشتن اعتماد به نفسه، اینو از هر روانشناسی میخوای بپرس!

نقل‌قول
ولی در کل نظر من اینه :  ((اگه واقعا نظرت اینه که ریلیز 6ماهه اوبونتو اشتباهه به جای اینکه توزیعتو عوض کنی بشین باگ های اوبونتو رو فیکس کن و ازش استفاده کن و یا اگه خیلی برنامه نویس ماهری هستی تو هم مثل بقیه‌ی کسایی دارن به کانونیکال تو رفع باگ ها کمک میکنن دست به کار شو.با این طور تاپیک ها کار به جایی نمیرسه))
ما این کارا رو میکنیم صد در صد، اتفاقا جزو کسایی که همیشه تا باگی میبینن که گزارش نشده گزارش میکنن یا به باگ ها رای میدن من و علیرضاییم (لازم نیست حتما به شما بگیم تا بفهمید!!!) ولی در عین حال با ریلیس های 6 ماهه مخالفیم، چون گزارش باگ به عنوان یه کمک به توسعه نرم افزارهای آزاد هیچ ربطی به دوره های ریلیس یک توزیع نداره! اوبونتو چه سالی یکبار نسخه جدید ریلیس کنه چه 3 ماهی یکبار ما این کار رو در حد توان و وقتمون میکنیم. مشکل شما اینه که مرز مسائل از هم رو نمیتونید تشخیص بدین و همه چی رو با هم قاطی میکنید!

نقل‌قول
خدا رو سپاس هرکی یه چیزی بش میگه (سجاد،جوکر،بدجوکر،آقا بده، بد بوی، آقا گرگه و. ...) Grin
ولی یه چیز در این مورد بزا بگم کی میگین به انحراف نکشه
برادر من قرار نیست تو هر بحثی بیایم به همدیگه تعارف و کنیم و هندونه بندازیم زیر بغل هم که!
اگه اینجوره که هرکی حرف زد بگیم به به چه حرف زیبایی زدی و آفرین به خلقت پروردگار که شما رو آفرید که نظر و نقد شما رو بفهمیم!!!!!
نه جیگر نمیشه که اگه بنا به اینجوری باشه تاپیک دیگه من سینی و زیر دستی میارم و دوستان سبزی بخرن و شما(پسر باهوش) نخود و لپه بخری و m0si خرج ها رو حساب کنه و برادر ریچارد استالمن بزرگ! هم بیاد پول ها رو حساب کنه Grin و همگی بشینیم با هه سبزی پاک کنیم و حرف بزنیم و بشکن و خنده و مواظب باشیم کسی نارحت نشه در آخر هم بدجوکر بیاد بند و بساط رو جمع کنه Cheesy
انتقاد باس محکم باشه و کسی که نقد میکنه رو حرفش واسه و انتظار همه جوانب رو داشته باشه
بچه کوچولو که نیستیم مامانی بدش بیاد ! Shocked
خوب صد البته اگه من میخواستم بیان روش کار رو تغییر بدن سایت رسمی دارن و فید بک اونجا میدم و تماس کاریش اونور
که میبینید همه هم نظر خودشون رو گفتن و هیشکی هم نگفت فردا با هم بریم در خونه کونیکال باهاش صحبت کنیم که Wink
+10
میتونید فروم های انگلیسی رو ببینید که خیلی رک و بدون تعارف پست میزنن و از دست هم دلگیر نمیشن، چون فرهنگشو دارن، چیزی که ما حالا حالا کار داره تا بهش برسیم.
« آخرین ویرایش: 30 مهر 1389، 01:34 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
« پاسخ #62 : 30 مهر 1389، 12:52 ب‌ظ »
نقل‌قول
ضمنا آقا سجاد آخرش نیاد بگه خوشم میاد که یه پست رو نمی‌تونید مدیریت کنید
کی من؟؟؟
یه تازه کار

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #63 : 30 مهر 1389، 01:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
اتفاقا جزو کسایی که همیشه تا باگی میبینن که گزارش نشده گزارش میکنن یا به باگ ها رای میدن من و علیرضاییم (لازم نیست حتما به شما بگیم تا بفهمید!!!)

ببخشید، عذر خواهی میکنم، فراموش کردم، توی این مورد مهدی جان (mFat) همیشه جلودار و راهبر بودن و کمتر کسی (ایرانی) توی گزارش باگ به پای ایشون میرسه. که البته ایشون هم مخالف ریلیس های 6 ماهه هستن!
« آخرین ویرایش: 30 مهر 1389، 01:39 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #64 : 30 مهر 1389، 02:43 ب‌ظ »
خدا رو سپاس هرکی یه چیزی بش میگه (سجاد،جوکر،بدجوکر،آقا بده، بد بوی، آقا گرگه و. ...) ;D
کی من؟؟؟
منظور من آقای سجاد بارودکو هست. البته اگه اسم فامیلیشون رو اشتباه نگفته باشم. خب اسمشون این هست چیز دیگه ای باید صداشون کنم؟

نه جیگر نمیشه که اگه بنا به اینجوری باشه تاپیک دیگه من سینی و زیر دستی میارم و دوستان سبزی بخرن و شما(پسر باهوش) نخود و لپه بخری و m0si خرج ها رو حساب کنه و برادر ریچارد استالمن بزرگ! هم بیاد پول ها رو حساب کنه ;D و همگی بشینیم با هه سبزی پاک کنیم و حرف بزنیم و بشکن و خنده و مواظب باشیم کسی نارحت نشه در آخر هم بدجوکر بیاد بند و بساط رو جمع کنه :D
بچه کوچولو که نیستیم مامانی بدش بیاد ! :o
که میبینید همه هم نظر خودشون رو گفتن و هیشکی هم نگفت فردا با هم بریم در خونه کونیکال باهاش صحبت کنیم که ;)
به این پست ها دقت کنید:
در واقع پست بی جا و بیهوده شما بحث مفید رو عوض کرد!
این صحبت شما ناشی از نداشتن اعتماد به نفس و خود کم بینی مطلقه
شاید هم برعکس موضوع صادق باشه؛شما اعتماد به نفس کاذب داری اونم در حد تیم ملی
خیلی سخته که ادم رو حرفش باشه!!!درست گفتن که ((کافر همه را به کیش خود پندارد)) که حالا پندارد اینجا پست دادن به خاطر حال کردنه!!!بهت بر نخوره ولی این قسمت از پستت خیلی FUNNY بود طرز فکرت جای بحث داره

من داخل این پاسخ ها هیچ نشانی از نقد ریلیزهای شش ماهه نمی بینم و اگر این حرف ها به من زده شود، قطعا آن را توهین تلقی می کنم...
نقد و بررسی یک مسئله با توهین به هم و هدف قرار دادن شخصیت همیدگر خیلی فرق دارد. شما درست می فرمایید که قرار نیست هندوانه زیر بغل همدیگر بدهیم ولی قرار هم نیست که به هم توهین کنیم. متاسفانه بسیاری از ایرانی ها در بسیاری از موارد زمانی که عقیده ی مخالف را می شنوند سریع واکنش تندی نشان داده و در ادامه که نمی توانند حرف خود را به مخاطب القا کنند، سعی در پرخاشگری و توهین به مخاطبشان می کنند. همیشه این مساله را به یاد داشته باشید که هر کس عقیده و نقطه نظر خودش را دارد و نمی توان نظر او را به راحتی تغییر داد چه برسد که بخواهیم از در توهین و زیر سوال بردن شخصیت او برآییم. به قول یکی از بزرگان "خدایا به من قدرتی بده که بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و قدرتی که تغییر دهم انچه را که می توانم تغییر بدهم." امیدوارم توانسته باشم منظورم را به روشنی برسانم و اینکه صحبت های من با "به به و چه چه کردن صحبت های دیگران" فرق داره  ;)
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #65 : 30 مهر 1389، 03:01 ب‌ظ »
نقل‌قول
"خدایا به من قدرتی بده که بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و قدرتی که تغییر دهم انچه را که می توانم تغییر بدهم."

+100

نقل‌قول
من داخل این پاسخ ها هیچ نشانی از نقد ریلیزهای شش ماهه نمی بینم و اگر این حرف ها به من زده شود، قطعا آن را توهین تلقی می کنم...

این به طرز تفکر و شخصیت هر کس برمیگرده؛ ممکنه یکی به من بگه تو، ناراحت شم! ولی حرفای خیلی تندی به ریچارد استالمن بزرگ! بزنه و نه تنها ناراحت نشه بلکه ببینه کجای کارش ایراد داشته که چنین حرفایی بهش زدن و در صدد برطرف کردن عیب هاش باشه. من به شخصه خوشحال میشم کسی عیب هامو بگه و همیشه قبل از پاسخ پست چن دقیقه فک میکنم که آیا حرفای شخص مقابل در موردم صدق میکنه یا نه، و مطمئن باشید در صورت پی بردن به اشتباهم بدون تعصب و درنگ قبول میکنم عیب یا اشتباهمو. حتی وقتی کسی بدون دلیل و صرفا برای اینکه جوابی داده باشه به شما حرفی میزنه هم نباید ناراحت بشید و با دلیل و منطق از خودتون دفاع کنید.

هیچ بحثی نمیتونه به طور مطلق حول کلیدواژه های اصلی بحث بگرده و همیشه هر بحثی حاشیه داره، پس لازم نیست حتما به ریلیزهای 6 ماهه ربط مضاعف داشته باشه.

نقل‌قول
امیدوارم توانسته باشم منظورم را به روشنی برسانم

به همچنین ;D

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
UbuntuForums.Org Vote
« پاسخ #66 : 30 مهر 1389، 03:02 ب‌ظ »
خوب دیگه ;D
چقدر جستجو سادست توی خانه پدری
این تاپیک رو ببینید که با نظر سنجی همراه هست
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1324835
نظرات  رو بفرمایید..
میبینید که روش های شرکت ها رو نمیشه با چند تا تاپیک عوض کرد بلکه روی کارشون از قبل برنامه ریزی کردن و تمام جوانب رو میدونن و اینجا کاربرا هستن که یه چیزیشون میشه و کک کمپانی گزیده نمیشه

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
پاسخ به: UbuntuForums.Org Vote
« پاسخ #67 : 30 مهر 1389، 03:12 ب‌ظ »
خوب دیگه ;D
چقدر جستجو سادست توی خانه پدری
این تاپیک رو ببینید که با نظر سنجی همراه هست
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1324835
نظرات  رو بفرمایید..
میبینید که روش های شرکت ها رو نمیشه با چند تا تاپیک عوض کرد بلکه روی کارشون از قبل برنامه ریزی کردن و تمام جوانب رو میدونن و اینجا کاربرا هستن که یه چیزیشون میشه و کک کمپانی گزیده نمیشه
بفرما بالاخره یکی به حرف ما گوش کرد رفت خانه پدری سرچ زد

ولی یه چیزی:این خیلی قدیمیه!!!!!تاریخ مصرفش هم گذشته!

من تا فردا صبر میکنم بعد میرم یه نظرسنجی میزارم نظرای شما کاربرای ایرانی تنبل رو میزارم!!!(اگر نرید تنبلید وگرنه که نه زرنگید)
یه تازه کار

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #68 : 30 مهر 1389، 03:37 ب‌ظ »
این به طرز تفکر و شخصیت هر کس برمیگرده؛ ممکنه یکی به من بگه تو، ناراحت شم! ولی حرفای خیلی تندی به ریچارد استالمن بزرگ! بزنه و نه تنها ناراحت نشه بلکه ببینه کجای کارش ایراد داشته که چنین حرفایی بهش زدن و در صدد برطرف کردن عیب هاش باشه. من به شخصه خوشحال میشم کسی عیب هامو بگه و همیشه قبل از پاسخ پست چن دقیقه فک میکنم که آیا حرفای شخص مقابل در موردم صدق میکنه یا نه، و مطمئن باشید در صورت پی بردن به اشتباهم بدون تعصب و درنگ قبول میکنم عیب یا اشتباهمو. حتی وقتی کسی بدون دلیل و صرفا برای اینکه جوابی داده باشه به شما حرفی میزنه هم نباید ناراحت بشید و با دلیل و منطق از خودتون دفاع کنید.
پس با این حساب که شما می فرمایید ما می توانیم هر طور که دوست داشتیم و به نظرمان توهین نبود با دیگران صحبت کنیم و نباید انتظار ناراحتی از انها داشته باشیم و باید به این فکر کنیم که مثلا اگر به کسی چیزی گفتیم (توهین در نظر دیگران نه خودمان)، آن شخص باید به این فکر کند که ایراد کارش در کجا بوده که بهش توهین شده است و به هیچ وجه نباید از این توهینی که بهش شده (در نظر خودش!) ناراحت شود؟ نظر شما این هست؟ اگر اینطور است من به عقیده ی شما احترام می گذارم و می پذیرم و سعی در تغییر عقیده ی شما هم نمی کنم چون ممکنه خودم هم مورد توهین قرار بگیرم در حالی که شما اصلا انتظار ندارید که این صحبت شما توهین بوده باشد...
من همه ی اعضای این انجمن رو دوست دارم و نمی خواهم آنها را ناراحت کنم. این قضیه در مورد شما و و دوست دیگرمان که بحث بین شما دو نفر به وجود آمده بود، هم صادق است. موفق و پیروز باشید  ;D
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #69 : 30 مهر 1389، 03:49 ب‌ظ »
نقل‌قول

من تا فردا صبر میکنم بعد میرم یه نظرسنجی میزارم نظرای شما کاربرای ایرانی تنبل رو میزارم!!!(اگر نرید تنبلید وگرنه که نه زرنگید)
اصلا لازم نیست چنین چیزی اونجا قرار بدی
دوست داری ناظرین اونجا بگن گوگل دوست دختر شماست؟
من لینک رو زاشتم تا ببنید فقط کاربران ایرانی نیستن که میگن به توزیغ دیگه سووچ و اینا و از این حرفا
میتونی ببینی که اونجا هم دلایل یک طرفه و لنگ هست که چون اونجا هم کاربران دسته بندی شدن نظر سنجی و تاپیک باز فایده نداره
خلاصه کسانی که دوس دارن نظرات برادران خارجکی رو هم بدونن ذریغ نکنن! ;)

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
« پاسخ #70 : 30 مهر 1389، 04:01 ب‌ظ »
نقل‌قول

اصلا لازم نیست چنین چیزی اونجا قرار بدی
دوست داری ناظرین اونجا بگن گوگل دوست دختر شماست؟
من لینک رو زاشتم تا ببنید فقط کاربران ایرانی نیستن که میگن به توزیغ دیگه سووچ و اینا و از این حرفا
میتونی ببینی که اونجا هم دلایل یک طرفه و لنگ هست که چون اونجا هم کاربران دسته بندی شدن نظر سنجی و تاپیک باز فایده نداره
خلاصه کسانی که دوس دارن نظرات برادران خارجکی رو هم بدونن ذریغ نکنن! ;)
چی؟؟؟
گوگل دوست ماست قبول

ولی این نمیشه دلیل
میگیم که تو فروم ایران یه سری این بحث رو گزاشتن و ... این شد نتیجه
این هم لینک یه نظر سنجی قدیمی....
بعد میگم با توجه به این نظر ها نظر شما چیه؟؟! :)
بعد نظر اونا رو اینجا مینویسم و نظر اینا رو اونجا!!
 ;D ;D ;D ;D ;D
یه تازه کار

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #71 : 30 مهر 1389، 04:07 ب‌ظ »
به قول m0si آورین بر شما!
ولی خب میشه بگی نتیجه این تاپیک چیه؟:D

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #72 : 30 مهر 1389، 04:10 ب‌ظ »
پس با این حساب که شما می فرمایید ما می توانیم هر طور که دوست داشتیم و به نظرمان توهین نبود با دیگران صحبت کنیم و نباید انتظار ناراحتی از انها داشته باشیم و باید به این فکر کنیم که مثلا اگر به کسی چیزی گفتیم (توهین در نظر دیگران نه خودمان)، آن شخص باید به این فکر کند که ایراد کارش در کجا بوده که بهش توهین شده است و به هیچ وجه نباید از این توهینی که بهش شده (در نظر خودش!) ناراحت شود؟ نظر شما این هست؟ اگر اینطور است من به عقیده ی شما احترام می گذارم و می پذیرم و سعی در تغییر عقیده ی شما هم نمی کنم چون ممکنه خودم هم مورد توهین قرار بگیرم در حالی که شما اصلا انتظار ندارید که این صحبت شما توهین بوده باشد...
من همه ی اعضای این انجمن رو دوست دارم و نمی خواهم آنها را ناراحت کنم. این قضیه در مورد شما و و دوست دیگرمان که بحث بین شما دو نفر به وجود آمده بود، هم صادق است. موفق و پیروز باشید  ;D
این هم برداشت شماست از صحبت های من، تا اونجایی که میشه سعی میکنم واضح صحبت کنم اما نمیتونم برداشت دیگران رو از حرفام کنترل کنم، و البته هر کس آزاده هر طور دوست داره برداشت کنه؛ به قول مولانا "هر کسی از ظن خود شد یار من"

نقل‌قول
هر طور که دوست داشتیم و به نظرمان توهین نبود با دیگران صحبت کنیم
من هرگز همچین حرفی نزدم، بالاخره یه سری مرزها وجود داره که تجاوز از اونا مسلما توهین به حساب میاد و برای تمام انسان ها با هر فرهنگی به عنوان یه سری اصول اولیه که در ذات انسان قرار داره قبول شدست. حرف من میانه رویست، نه از اون ور بام بیفتیم و نه از این ور. اجازه بدین این جملم رو دوباره با کمی تغییر کوت کنم:
نقل‌قول
مشکل ما اینه که مرز مسائل از هم رو تشخیص نمیدیم و همه چی رو با هم قاطی میکنیم!
ممکنه ربطی به موضوع نداشته باشه اصلا، ولی برای درک بهترش چند مثال میزنم؛ مرز قناعت و خساست، مرز تعارف، مرز کم رویی و رعایت ادب، مرز پررویی و دفاع از حق، مرز تلاش برای کسب روزی و حب دنیا، مرز انتقاد و نق زدن بیخود، مرز ناشکری و اعتراض به جا، مرز توهین و ...

راستی علیرضا ممنون بابت لینکی که گذاشتی، در اون تاپیکم کنونیکال سریع تخته کرده بوده...
« آخرین ویرایش: 30 مهر 1389، 04:14 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #73 : 30 مهر 1389، 04:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
ممکنه ربطی به موضوع نداشته باشه اصلا، ولی برای درک بهترش چند مثال میزنم؛ مرز قناعت و خساست، مرز تعارف، مرز کم رویی و رعایت ادب، مرز پررویی و دفاع از حق، مرز تلاش برای کسب روزی و حب دنیا، مرز انتقاد و نق زدن بیخود، مرز ناشکری و اعتراض به جا، مرز توهین و ...
+10.5 (خوشم آمد بسی زیاد در حد زیاد ;D)
نقل‌قول
راستی علیرضا ممنون بابت لینکی که گذاشتی، در اون تاپیکم کنونیکال سریع تخته کرده بوده.
نوش جان ;)
آره دیگه هرجا حرف درست و حسابی وسط بیاد جلوش رو میگیرن
بیشتر مواقع خودت دیگه میدونی جای نقد و انتقادات کجاس :D
کاری که نتونند بکنند تخته و  جریمه و توپ و  تانک و قشفشه راه میوفته میگی نه همینجا بیا بگو اسم سایت رو عوض کنید اگه تخته نکردن ;D

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #74 : 30 مهر 1389، 05:18 ب‌ظ »
نه مثل اینکه بحث فایده‌ای نداره ::)
با این وضعیت فقط باعث هرج ومرج میشه
من یکی دیگه پست نمیدم تا حداقل نرخ رشد این هرج ومرج به اندازه‌ی یه نفر کمتر بشه ;D