انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: GIMP یا Photoshop مسئله این است؟ ( مقایسه تخصصی این دو برنامه )  (دفعات بازدید: 66345 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
GIMP یا Photoshop  مسئله این است؟ ( مقایسه تخصصی این دو برنامه )

سلام به بچه ها!

قبلا هم گفته بودم توی یه تاپیک دیگه که بیایم و GIMP و Photoshop رو با هم مقایسه کنیم! کسی این کار رو نکرد گفتم خودم دست بکار بشم!

بچه ها کسانی که با این دو برنامه خوب کار کردند بیان و نظراتشون رو بریزن تو دایره ( دایره یعنی همین تاپیک؛ حالا دیگه حول همین دایره بیا بکش به انحراف تاپیکو  :o )

خوب عزیزان من اول نظرات خودم رو بگم؛

1- توی گیمپ وقتی که کار می کنم حس یه آشفتگی بهم دست میده، بر عکس فتوشاپ که واقعا وقتی کار می کنم انگار که همه چی سرجاشه، من گیمپ و فتوشاپ رو باهم آشنا شدم و تا الان اومدم.
2- کار با لایه ها توی فتوشاپ برام ساده تر از گیمپ هست،
3- در گیمپ Toolbar و تنظیماتش یه جورایی کسانی رو که از فتوشاپ سمت گیمپ میان سردرگم می کنه.

حالا اینا نظرات شخصی من بودن و کم کم با نظرات شما این تاپیک رو پربارتر خواهیم کرد.
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
قربون دستت !!!

من هم خودم هم دوستم گیج شده بودیم!

من میگفتم گیمپ قدرت داره در عین کم حجم بودن
اون میگفت فوتوشاپ ۲ دیویدی رو با گیمپی که از نت دانلود میکنی و میریزی مقایسه میکنی؟؟؟

واسه همین کم آوردم!

حالا میشه بگید چرا گیمپ بهتره؟(نگید چرا بدتره!بگید چرا بهتره)
یه تازه کار

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
بنده به شخصه فتوشاپ رو برتر میدونم و فکر نمیکنم نرم افزاری به پاش برسه.البته این نظره بنده هست.
فکر میکنم این به این دلیل هست که بنده کار رو با فتوشاپ آغاز کردم و به این راحتی با چیزی عوضش نمیکنم.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
محمد جان خودت میدونی من کلی تو یه پستم در مورد این دو تا تایپ کردم و حوصلم نمیشه دوباره تایپ کنم!

اینجا نقل قول میکنم حرفامو، دوستان گیمپی مخالف بودن میتونن نظراتشونو بدن.

من چند گیگ پلاگین، فیلتر، اکشن، براش و کلی دیگه اضافات برای فتوشاپ دارم که خیلیاشم 64 بیتی هستن، واقعا تصور اینکه چه کارهایی میشه با همچین منبع عظیمی از قدرت کرد توی ذهن نمیگنجه!

یه موضوع مهم دیگه هم هست و اون اینکه فتوشاپ رو میتونی مثلا با ایلاستریتور (Illustrator) به صورت همزمان استفاده کنی و قدرت هر دو رو یه جا با هم داشته باشی (میتونید ویدئوهای اموزشی رو که در اونا این دو نرم افزار با هم مورد استفاده قرار میگیرن ببینید و لذت ببرید!).

من برای شما کار میارم که نمیتونید تصورشو هم بکنید با نرم افزار دو بعدی ای مثل فتوشاپ انجام شده. اگر سایتی از نمونه کارهای خوف گیمپ دارین ممنون میشم بهم معرفی کنید تا ببینم. البته خودم همین الان میرم تو کار سرچ تا ببینم دنیا دست کیه!

من رفتم توی مینت و GIMP رو اجرا کردم، تک تک منوها رو با دقت چک کردم، باید اعتراف کنم از اون چیزی که فک میکردم خیلی بالاتره، ولی اینو با اطمینان بهتون میگم (دیگه اونقدری تجربه کار با نرم افزارای ادیت عکس داشتم که حتی از روی منوهاشون بتونم در موردشون نظر بدم) GIMP در حده نسخه های اولیه فتوشاپ هست، شاید تا فتوشاپ  4 هم بتونه خودش رو برسونه! ولی نسبت به غولی مثل CS5 چیزی برای گفتن نداره. قبول دارم؛ GIMP از سر هر چی کاربر گنو/لینوکسه زیاد هم هست، کاری نیست که اونا بخوان انجام بدن و GIMP براشون نکنه ولی این دلیل نمیشه بگیم در یک حدن. یکی از اولین تفاوت هایی که توی نگاه اول واضحه، امکانات بسیار بالاتر و قوی تر فتوشاپ توی سلکشن و جدا سازی تصاویر از بک گراوندشونه، همینطور امکانات دستکاری رنگ عکس ها توی فتوشاپ قابل مقایسه با GIMP نیست. برنامه کار کردن با فرمت RAW مربوط به دوربین های دیجیتال حرفه ای، اسمارت آبجکتز، adjustment layers، ساپورت 3D و نرم افزار واسطه ی محشری مثل bridge هم که بماند. تمام اینا را من با یه نگاه سطحی متوجه شدم و توی کاربردهای معمولی مطرح هستن وگرنه توی کارای پیچیده که خیلی فاکتورهای دیگه هم اهمیت پیدا میکنن.

نمونه کارهایی که با گیمپ انجام دادن رو هم رفتم دیدم، اگه همش مثل اینایی که من دیدم باشه واقعا بی انصافیه بگیم در حده فتوشاپ یا حتی نزدیک به اونه. در کل به نظر من گیمپ در همون حده براورده کردن نیازهای یک کاربر گنو/لینوکس در مورد ادیت عکسه (بسته به کاربر ممکنه خیلی بالاتر از نیازهای اون هم باشه) وگرنه در حد یا قوی تر از فتوشاپ بودن!!! :o

من هیچ پولی بابت نسخه CS5 فتوشاپ ندادم و از روی نت دانلودش کردم (با کرک البته!)، ولی بدون اغراق میگم؛ چون تو ایرانیم این کار رو کردم. ببینید برنامه هایی مثل فتوشاپ برای سرگرمی نیستن و کسانی بابتش اون همه پول میدن که چند تا چند ده برابرشو باهاش در میارن. بخواین حساب کنید که توی این 10 سال چن تا کار من (یا داداشم) با فتوشاپ انجام دادیم و چه در امدی از اون برامون حاصل شده دیگه اصلا قیمت فتوشاپ چیزی به حساب نمیاد. مثل هر شغلی که ابزار خودشو داره، یکی از ابزارهای مهم شغل داداش من هم فتوشاپه و داره از مهارت بازاریابی و کار با فتوشاپ درامد حاصل میکنه. البته من خودم همین تابستون درسم تموم شد و فقط به داداشم تو این زمینه کمک میکنم، وگرنه هدف من جداست. همین مسئله باعث میشه فتوشاپ کارهای حرفه ای هیچ وقت حتی به فکر امتحان نرم افزاری مثل GIMP هم نیفتن، چون فتوشاپ منبع درامدشونه و قیمت اون براشون مهم نیست تقریبا. قیمت زمانی مهم میشه که طرف بخواد برای سرگرمی با فتوشاپ کار کنه (که اون موقع هم حتما یه بابای پولدار داره!) یا نیازهای سطحیشو براورده کنه که اون وقت نرم افزار آزاد بسیار خوبی مثل گیمپ حاضر و امادست تا یه حال اساسی بهش بده!

اکسپرس عزیز صحبت قشنگی کردن که من یادم رفت بگم، و اون بحث کاربر پسندی و راحتی کار با فتوشاپه که نسخه به نسخه به صورت تساعدی بالا میره و واقعا معتادت میکنه! یادمه CS3 که اومده بود یه سری فیچر(feature)های جدید و فوق العاده داشت که من بعد از عادت کردن بهشون دیگه نمیتونستم با CS2 کار کنم و همینطور CS2 نسبت به CS. انقلاب فتوشاپ از نسخه CS2 شروع شد که نسبت به نسخه های قبلی یه نرم افزار دیگه بود (از بس امکانات بهش اضافه شده بود). هر نسخه جدید فتوشاپ که میاد شما میتونید دی وی دی اموزشی امکانات جدیدش که خودش چند ساعت اموزش هست رو ببینید تا بهشون مسلط بشید و لذت ببرید. من الان یه فیلتر DeNoise دارم برای PSCS5 که به خوبی 1 ساعت کار هدفمند، تمیز و بی عیب و نقص رو خلاصه کرده توی چند تا کشو و یک ok (تازه اگه فرض کنیم همچون کاری ممکن باشه). حاضرم قسم بخورم باورتون نمیشه چطور نویز عکسا رو کامل از بین میبره، انگار که اصلا از اول وجود نداشتن (چون خودم هم اولش باورم نمیشد). اون وقت همچین ابزار به قول انگلیسیا life saverی توی گیمپ کجا بوده. البته فیلتری که میگم هم رایگان نیست ولی واقعا خارق العادست، باید ببینید فقط. این تنها یکی از صدها (و بلکه هزاران؛ اگه بخوایم چیزایی مثل براش و اکشن و ... هم جزوشون حساب کنیم) ابزار اضافی موجود برای فتوشاپه.

یکی دیگه از نقطه قوت های فتوشاپ معادن عظیم و بی نهایت آموزشی (کتاب، ویدئو، وبلاگ، E-learning)، توتوریال ها، انواع افزونه ها و نمونه کارهای بی شمارش هست که حتی اگر کسی خلاقیتی هم از خودش نداشته باشه (یا حالا حوصلش نشه!) باز میتونه مثل یه نقاش که نقاشیش خوبه ولی باید از روی چیزی که میبینه نقاشی کنه از توی نمونه کارها یکی رو انتخاب و مشغول به کار بشه. به همین سادگی.

چقدر حرف زده بودمااااااااا... :o

البته غیر از مقایسه فتوشاپ و گیمپ جواب قیمت بالای فتوشاپ در مقابل آزاد بودن گیمپ رو هم دادم.
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1389، 02:23 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
معلومه دیگه فتوشاپ!
فتوشاپ خودش یه غول مرحله آخر هست که دیگه بعدش غولی نیست!!!!
وقتی بقیه برنامه های ادوبی باهاش همخوانی دارن و به راحتی یه پروژه داخل همه استفاده کنی و هماهنگ سازی کامل وجود داره دیگه تبدیل میشه به غول فصل بعدی بازی :D
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
نقل‌قول
فوتوشاپ ۲ دیویدی رو با گیمپی که از نت دانلود میکنی و میریزی مقایسه میکنی؟؟؟
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
بابا ایول عجب حرفی زده ;)

نقل‌قول
فتوشاپ خودش یه غول مرحله آخر هست که دیگه بعدش غولی نیست!!!!
وقتی بقیه برنامه های ادوبی باهاش همخوانی دارن و به راحتی یه پروژه داخل همه استفاده کنی و هماهنگ سازی کامل وجود داره دیگه تبدیل میشه به غول فصل بعدی بازی Cheesy

بازیش خوبه برم بخرم. اصلا چه سبکیه اکشن نقش افرینی!!؟ یا ..... ;)

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
سلام
گیمپ برنامه‌ای کد باز و رایگان هست. یک چنین برنامه‌ای در دنیای متن باز بی نظیر هست. ولی با تمام این مزایا شما می‌خواهید آن را با فتوشاپ مقایسه کنید؟!!!
همانطور که علیرضا گفت فتوشاپ غول مرحله‌ی آخر هست و قویتر از این غول را در نسخه‌های جدیدتر آن خواهیم دید، نه در نرم‌افزاری دیگر. ولی برای این غول باید 699$ US بپردازید!
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
امیر جان این بحث از جایی شروع شد که در تاپیک مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد یکی گفته بود من از ویندوز بخوام بیام اوبونتو فتوشاپ رو چکار کنم و دوستان هم مرحمت فرموده بودن و گفته بودن اوبونتو گیمپ داره که خیلی هم قوی تر از فتوشاپ هست!!!!! :o :o :o :o :o...

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
آقایون، برادارن، بسیجیان، نخبگان و ...

همونطور که توی عنوان این تاپیک قید شده ما قصد مقایسه تخصصی این دو برنامه رو داریم، نه قیمت، نه حجم و نه بحث سر غول و دیو و... است. این ها رو مبتدی ترین کاربر هم می دونه.

ما بحثمون سر کاربرد و قابلیت هاست، مثل یه پژو 405 که کار بوگاتی رو انجام میده یعنی حرکت می کنه یک مسیر رو طی می کنه. اما تفاوت توی پژو و بوگاتی به جز قیمت، به موتور ... ایناست. حالا ما می خوایم چشم روی قیمت ببندیم و ببینیم زیر کاپوت گیمپ چی هست!!!!

روشن تر از این توضیحات من، مهتابی توی اتاقمه که نمیشه بیارم توی تاپیک.

حالا دوستانی که واقعا می تونن بار علمی این تاپیک رو بالا ببرن بیان و نظر بدن. در جواب کسانی که فکر می کنن این بحث اهمیتی نداره، باید بگم که این بحث اهمیتش خیلی بالاتر از اون چیزی هست که خیلی ها گذری ازش رد می شن. چرا؟ چون منی که قراره چند نفر رو یا حتی خودم رو بیارم توی دنیای آزاد و متن باز باید بدونم که این دنیای آزاد آیا آزادی من رو تضمین می کنه؟ و از این صحبت ها.
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1389، 08:03 ب‌ظ توسط xpress »

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
آقا من بی نقصیرم٬ چند پاراگراف اون پست اول رو در مورد مسائل فنی صحبت کردم٬ این از من! نوبت بقیست الان.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
آقا من بی نقصیرم٬ چند پاراگراف اون پست اول رو در مورد مسائل فنی صحبت کردم٬ این از من! نوبت بقیست الان.

پیروزان عزیز، حق شما محفوظه و از نظرات شما بسیار سپاسگذارم، من وقتی این تاپیک رو ایجاد کردم، چشم امیدم به فتوشاپیست هایی ( مثل شما که استادی و خودم که یه مقداری بلدم!!! :o ) و گیمپ باز های ماهر بود مثل استاد آقای اهتمام و... بود و هست.

دوستان بیایید و نظراتمون رو بدیم و در آخر هم یه نتیجه گیری درست از نظرات داشته باشیم تا سایر دوستان هم استفاده کنند.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
همونطور که توی عنوان این تاپیک قید شده ما قصد مقایسه تخصصی این دو برنامه رو داریم، نه قیمت، نه حجم و نه بحث سر غول و دیو و... است. این ها رو مبتدی ترین کاربر هم می دونه.
ما بحثمون سر کاربرد و قابلیت هاست، مثل یه پژو 405 که کار بوگاتی رو انجام میده یعنی حرکت می کنه یک مسیر رو طی می کنه. اما تفاوت توی پژو و بوگاتی به جز قیمت، به موتور ... ایناست. حالا ما می خوایم چشم روی قیمت ببندیم و ببینیم زیر کاپوت گیمپ چی هست!!!!
حالا دوستانی که واقعا می تونن بار علمی این تاپیک رو بالا ببرن بیان و نظر بدن. در جواب کسانی که فکر می کنن این بحث اهمیتی نداره، باید بگم که این بحث اهمیتش خیلی بالاتر از اون چیزی هست که خیلی ها گذری ازش رد می شن. چرا؟ چون منی که قراره چند نفر رو یا حتی خودم رو بیارم توی دنیای آزاد و متن باز باید بدونم که این دنیای آزاد آیا آزادی من رو تضمین می کنه؟ و از این صحبت ها.
مگر می شود بحث قیمت نرم افزار مد نظر نباشد؟ اینجا انجمن تخصصی بررسی فتوشاپ نیست. ما همگی اینجا از آزادی نرم افزار، جلوگیری از دزدی نرم افزار! و مسائل اینچنینی صحبت می کنیم. اینکه فتوشاپ بهتر از گیمپ هست را همانطور که فرمودید همه که می دانند. نه تنها گیمپ بلکه هیچ نرم افزار گرافیکی هم در ویندوز اپلیکیشن ها نمی تواند ادعای بهتر از فتو شاپ بودن را داشته باشد. شما حتی می توانید سابقه ی این نرم افزار ها را هم با هم بررسی کنید. اینکه من گفتم فتوشاپ غول نرم افزارهای گرافیک پیکسلی هست خیلی واضح است و شما اگر می خواهید قابلیت های آنها را بررسی کنید که باید چند جلسه ی آموزشی بگذارید تا بتوانید قابلیت های اینها را با هم مقایسه کنید. شاید از لحاظ فنی گیمپ و خیلی از نرم افزارهای گرافیک پیکسلی بتوانند در مقابل فتوشاپ ادعای برابری داشته باشند ولی محیط کاربرپسند فتوشاپ، چینش مناسب ابزارها در آن (شاید در این قسمت کسی این ادعا را داشته باشد که چون مثلا فلانی با فتوشاپ کار کرده است، به آن عادت کرده و الان با گیمپ راحت نیست. ولی حقیقتا این طور نیست.)، استفاده بسیار عالی از میانبرها و ابزارهای بسیار کاربردی در ویرایش و روتوش تصاویر، فتوشاپ را نرم افزاری منحصر به فرد در این زمینه گردانیده است. ضمنا من خودم فتوشاپ کار بوده ام ولی از زمانی که رو به نرم افزارهای آزاد و تصمیم به ترک نرم افزارهای قفل شکسته گرفتم، دارم با گیمپ کار می کنم ولی به سختی. چون واقعا کار کردن با این نرم افزار، حوصله ی زیادی می خواهد. یکی از سختی های آن همین جدا بودن پنجره هاست که واقعا موجب دردسر کاربر هست. یکی دیگر از مشکلات آن کنترل بزرگنمایی هست و جابه جایی در نقاط مختلف تصویر هست. این مشکلات که عرض کردم در مقایسه با فتوشاپ هست. در فتوشاپ شما مدیر به تمام معنای برنامه و تصویر خود هستید ولی در گیمپ اینگونه نیست. ولی حالا قرار است که نسخه ی بعدی گیمپ دارای پنجره ی واحد باشد که این خود مزیت بزرگی است.
ضمنا شما اگر قصد تبلیغ این نرم افزار را دارید، اولا مفاهیم آزادی، استفده رایگان از نرم افزار و قفل شکسته نبودن آن را به طرف مقابل بفهمانید و بعد سعی در مقایسه ی قابلیت های آنها کنید. چون گیمپ از لحاظ قابلیت ها حریف فتوشاپ نیست و این عین حقیقت هست و اگر گیمپ برتری ای نسبت به فتوشاپ داشته باشد همانا رایگان بودن آن است که صد البته قابلیت کمی نیست!
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین maka

• Full Member
  • *
  • ارسال: 205
    • گنودام (Gnudom)
مگر می شود بحث قیمت نرم افزار مد نظر نباشد؟ اینجا انجمن تخصصی بررسی فتوشاپ نیست. ما همگی اینجا از آزادی نرم افزار، جلوگیری از دزدی نرم افزار! و مسائل اینچنینی صحبت می کنیم. اینکه فتوشاپ بهتر از گیمپ هست را همانطور که فرمودید همه که می دانند. نه تنها گیمپ بلکه هیچ نرم افزار گرافیکی هم در ویندوز اپلیکیشن ها نمی تواند ادعای بهتر از فتو شاپ بودن را داشته باشد. شما حتی می توانید سابقه ی این نرم افزار ها را هم با هم بررسی کنید. اینکه من گفتم فتوشاپ غول نرم افزارهای گرافیک پیکسلی هست خیلی واضح است و شما اگر می خواهید قابلیت های آنها را بررسی کنید که باید چند جلسه ی آموزشی بگذارید تا بتوانید قابلیت های اینها را با هم مقایسه کنید. شاید از لحاظ فنی گیمپ و خیلی از نرم افزارهای گرافیک پیکسلی بتوانند در مقابل فتوشاپ ادعای برابری داشته باشند ولی محیط کاربرپسند فتوشاپ، چینش مناسب ابزارها در آن (شاید در این قسمت کسی این ادعا را داشته باشد که چون مثلا فلانی با فتوشاپ کار کرده است، به آن عادت کرده و الان با گیمپ راحت نیست. ولی حقیقتا این طور نیست.)، استفاده بسیار عالی از میانبرها و ابزارهای بسیار کاربردی در ویرایش و روتوش تصاویر، فتوشاپ را نرم افزاری منحصر به فرد در این زمینه گردانیده است. ضمنا من خودم فتوشاپ کار بوده ام ولی از زمانی که رو به نرم افزارهای آزاد و تصمیم به ترک نرم افزارهای قفل شکسته گرفتم، دارم با گیمپ کار می کنم ولی به سختی. چون واقعا کار کردن با این نرم افزار، حوصله ی زیادی می خواهد. یکی از سختی های آن همین جدا بودن پنجره هاست که واقعا موجب دردسر کاربر هست. یکی دیگر از مشکلات آن کنترل بزرگنمایی هست و جابه جایی در نقاط مختلف تصویر هست. این مشکلات که عرض کردم در مقایسه با فتوشاپ هست. در فتوشاپ شما مدیر به تمام معنای برنامه و تصویر خود هستید ولی در گیمپ اینگونه نیست. ولی حالا قرار است که نسخه ی بعدی گیمپ دارای پنجره ی واحد باشد که این خود مزیت بزرگی است.
ضمنا شما اگر قصد تبلیغ این نرم افزار را دارید، اولا مفاهیم آزادی، استفده رایگان از نرم افزار و قفل شکسته نبودن آن را به طرف مقابل بفهمانید و بعد سعی در مقایسه ی قابلیت های آنها کنید. چون گیمپ از لحاظ قابلیت ها حریف فتوشاپ نیست و این عین حقیقت هست و اگر گیمپ برتری ای نسبت به فتوشاپ داشته باشد همانا رایگان بودن آن است که صد البته قابلیت کمی نیست!
+11

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
ما همگی اینجا از آزادی نرم افزار، جلوگیری از دزدی نرم افزار! و مسائل اینچنینی صحبت می کنیم.

درسته، ما اگه اینجا جمع میشیم معلومه با فلسفه ی نرم افزار دزدی مخافلیم ( هیچ اسم دیگه ای نمیشه روش گذاشت - دزدی دزدیه شاخ و دم هم نداره ) - اما ما بحثمون سر دزدی نیست. یا اینکه ما اینجا آزادیم، پس آزاد فکر کنید. قدرت فتوشاپ بر هیچکس پوشده نیست. اما و هزاران اما که چرا بحثی این چنینی را با هرچی که دم دست میاد قاطی می کنید؟!!!! ( جواب منو بده )

بنده از فتوشاپ همانند برنامه های دیگه ای که برای کارم بهشون نیاز دارم به راحتی استفاده می کنم؛ و به اندازه ی دانش خودم در فتوشاپ ادعا دارم.

آقا ما تا تقی به توقی می خوره بحث می کنیم که گیمپ رایگانه، گیمپ فلانه بهمانه و...

نقل‌قول
مگر می شود بحث قیمت نرم افزار مد نظر نباشد؟

بله میشه بحث قیمت نباشه، این بحث رو میشه به اون شکلی پیش برد که اگه کسی که می خواد لایسنس فتوشاپ رو بخره با خوندن این و دیدن نیاز هاش و امکانات گیمپ، ببینه نه واقعا می شه بجای فتوشاپ از گیمپ استفاده کنه.

نقل‌قول
اینجا انجمن تخصصی بررسی فتوشاپ نیست.

درست می گید، و این رو هم بدونید اینجا انجمن تخصصی گیمپ هم نیست! ( چه کشفی کردم  :o )

نقل‌قول
ضمنا شما اگر قصد تبلیغ این نرم افزار را دارید، اولا مفاهیم آزادی، استفده رایگان از نرم افزار و قفل شکسته نبودن آن را به طرف مقابل بفهمانید و بعد سعی در مقایسه ی قابلیت های آنها کنید.

درسته، اما جای این بحث های فلسفی اینجا نیست، یه چند تا انجمن بری بالاتر اونجا انجمن فلسفه اوبونتو، لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد/متن‌باز رو خواهی دید. اینجا انجمن  هنر و طراحی هست که بیشتر درمورد برنامه های گرافیکی و اینجور مسائل بحث میشه.

اما در کل از نظرات شما Smart Boy عزیز و محترم ممنونم که یه سری بحث ها رو شکافتید، یعنی رابط گرافیکی فتوشاپ و ... . و اگه جسارتی هم کردم بسیار عذر می خوام.

maka جون +11 ؟!!! بازم از اینکه جبهه تو مشخص کردی ازت ممنونم.
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1389، 10:29 ب‌ظ توسط xpress »

آفلاین HojjatJafary

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
پردازنده و مقدار رم پشنهادی برای دو نرم افزار :

Photoshop 1.8GHz or faster processor
512MB of RAM (1GB recommended
)

It runs even on relatively old PCs (Pentium 200). A minimum of 128 MB of RAM is recommended, but actually you should have 256 MB or more
اگر نیاز به ارتباط با سخت افزار مثل چاپگرهای تخصصی دارید از فوتوشاپ استفاده کنید. تصور می کنم پلاگین های فراوانتری برای فوتوشاپ در مقایسه با گیمپ موجود باشد.