انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237220 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
Photoshop vs. GIMP
« پاسخ #255 : 31 شهریور 1389، 08:31 ق‌ظ »
من با نسخه دوم فتوشاپ کار کردن باهاشو یاد گرفتم ;D و به هر جهت نه بطور حرفه ائی ولی به اندازه رفع نیاز یه طراح وب باهاش کار کردم. یه نسخه CS2 هم خریدم که البت دیگه آپگردش نکردم ( نه بخاطر فلسفه گنو ، می بردمش این ور و اونور از ترس اینکه تو فرودگاه یقمو نگیرن! این برنامه آنلاینه بعدا اومد )
خیلی از دوستانی هم که اینجا هستن تجربیات مشابه اینو دارن و احتمالا خیلی از سطح عمومی جامعه بالاتر. بی اغراق شکی توی اینکه فتوشاپ ابزار جامعیه نیست ولی مسئله سر اینه که گیمپ تا نود و نه درصد کارائی فتوشاپ رو داره: افزونه های فتوشاپ بهش می خوره و با اضافه کردن افزونه ها تقزیبا هیچ کاری که توی ایران ( این مسئله مهمه ! )بابتش پول بدن و بشه با فتوشاپ انجام داد نیست که نشه با گیمپ انجام داد.
همون خلاقیته که شما فرمودید رو اگر کمی مصرف کنیم ، با این هم بتوان آن کرد که با آن بشود!

ریچارد دوست داشتنی اولا تا کسی صد در صد هر دو نرم افزار رو بلد نباشه (حداقل از لحاظ آکادمیک و نه قدرت خلاقیت) نمیتونه همچین صحبتی کنه، من تقریبا میتونم این ادعا رو در مورد فتوشاپ بکنم و بنا به مشاهدات و تجربیاتم و البته منطق و عقل ناقصم واقعا بعید میدونم گیمپ نصف قدرت فتوشاپ رو هم داشته باشه. مگر اینکه شما دارید از یک منبع معتبر این حرفو میزنید که خوشحال میشم عنوان کنید تا من هم بخونم و از توانایی های گیمپ آگاه شم.

نکته بعدی اینکه من چندین گیگ پلاگین، فیلتر، اکشن، براش و کلی دیگه اضافات برای فتوشاپ دارم که خیلیاشم 64 بیتی شدن، واقعا تصور اینکه چه کارهایی میشه با همچین منبع عظیمی از قدرت کرد توی ذهن نمیگنجه! حالا شما میفرماید تمام این افزونه ها توی گیمپ هم قابل استفادست؟!! اگر اینطوره که من واقعا از دنیا عقبم ::). ممکنه توضیح بدین چطوری همچین چیزی ممکنه؟ من الان مخم هنگ کرده که میگین فیلترای فتوشاپ توی گیمپ هم قابل استفاده هستن!

البته یه موضوع خیلی مهم دیگه هم هست و اون اینکه فتوشاپ رو میتونی مثلا با ایلاستریتور (Illustrator) به صورت همزمان استفاده کنی و قدرت هر دو رو یه جا با هم داشته باشی (میتونید ویدئوهای اموزشی رو که در اونا این دو نرم افزار با هم مورد استفاده قرار میگیرن ببینید و لذت ببرید!).

من برای شما کار میارم که نمیتونید تصورشو هم بکنید با نرم افزار دو بعدی ای مثل فتوشاپ انجام شده. اگر سایتی از نمونه کارهای خوف گیمپ دارین ممنون میشم بهم معرفی کنید تا ببینم. البته خودم همین الان میرم تو کار سرچ تا ببینم دنیا دست کیه!

دوستم نداشتم این بحثو توی این تاپیک ادامه بدم اما اگه جواب این پستمو بگیرم ارزششو داره  :P

بازم ببخشید، این اخرین پستم راجع به این موضوع توی این تاپیک خواهد بود.

___________________________________________________________________________________________________________

آپدیت:
من همین الان رفتم توی مینت و GIMP رو اجرا کردم، تک تک منوها رو با دقت چک کردم، باید اعتراف کنم از اون چیزی که فک میکردم خیلی بالاتره (البته کلا تقلیدی از فتوشاپ هست این نرم افزار)، ولی اینو با اطمینان بهتون میگم (دیگه اونقدری تجربه کار با نرم افزارای ادیت عکس داشتم که حتی از روی منوهاشون بتونم در موردشون نظر بدم) GIMP در حده نسخه های اولیه فتوشاپ هست، شاید تا فتوشاپ  4 یا 5 هم بتونه خودش رو برسونه! ولی نسبت به غولی مثل CS5 چیزی برای گفتن نداره. قبول دارم؛ GIMP از سر هر چی کاربر گنو/لینوکسه زیاد هم هست، کاری نیست که اونا بخوان انجام بدن و GIMP براشون نکنه ولی این دلیل نمیشه بگیم در یک حدن. یکی از اولین تفاوت هایی که توی نگاه اول واضحه، امکانات بسیار بالاتر و قوی تر فتوشاپ توی سلکشن و جدا سازی تصاویر از بک گراوندشونه، همینطور امکانات دستکاری رنگ عکس ها توی فتوشاپ قابل مقایسه با GIMP نیست. برنامه کار کردن با فرمت RAW مربوط به دوربین های دیجیتال حرفه ای، اسمارت آبجکتز، adjustment layers، ساپورت 3D و نرم افزار واسطه ی محشری مثل bridge هم که بماند. تمام اینا را من با یه نگاه سطحی متوجه شدم و توی کاربردهای معمولی مطرح هستن وگرنه توی کارای پیچیده که خیلی فاکتورهای دیگه هم اهمیت پیدا میکنن.

نمونه کارهایی که با گیمپ انجام دادن رو هم رفتم دیدم، اگه همش مثل اینایی که من دیدم باشه واقعا بی انصافیه بگیم در حده فتوشاپ یا حتی نزدیک به اونه. در کل به نظر من گیمپ در همون حده براورده کردن نیازهای یک کاربر گنو/لینوکس در مورد ادیت عکسه (بسته به کاربر ممکنه خیلی بالاتر از نیازهای اون هم باشه) وگرنه در حد یا قوی تر از فتوشاپ بودن!!!!!!...
_______________________________________________________________________________________________________________

چون گفتم اخرین پستم تو این تاپیکه پس همین جا جواب پست های بعدی دوستان رو میدم!

دوم همر گل من هیچ پولی بابت نسخه CS5 فتوشاپ ندادم و از روی نت دانلودش کردم (با کرک البته!)، ولی بدون اغراق میگم؛ چون تو ایرانیم این کار رو کردم. ببینید برنامه هایی مثل فتوشاپ برای سرگرمی نیستن و کسانی بابتش اون همه پول میدن که چند تا چند ده برابرشو باهاش در میارن. بخواین حساب کنید که توی این 10 سال چن تا کار من (یا داداشم) با فتوشاپ انجام دادیم و چه در امدی از اون برامون حاصل شده دیگه اصلا قیمت فتوشاپ چیزی به حساب نمیاد. مثل هر شغلی که ابزار خودشو داره، یکی از ابزارهای مهم شغل داداش من هم فتوشاپه و داره از مهارت بازاریابی و کار با فتوشاپ درامد حاصل میکنه. البته من خودم همین تابستون درسم تموم شد (کارشناسی برق مخابرات) و فقط به داداشم تو این زمینه کمک میکنم، وگرنه هدف من جداست. همین مسئله باعث میشه فتوشاپ کارهای حرفه ای هیچ وقت حتی به فکر امتحان نرم افزاری مثل GIMP هم نیفتن، چون فتوشاپ منبع درامدشونه و قیمت اون براشون مهم نیست تقریبا. قیمت زمانی مهم میشه که طرف بخواد برای سرگرمی با فتوشاپ کار کنه (که اون موقع هم حتما یه بابای پولدار داره!) یا نیازهای سطحیشو براورده کنه که اون وقت نرم افزار بسیار خوب (و البته سطح بالایی) مثل گیمپ حاضر و امادست تا یه حال اساسی بهش بده!

اکسپرس عزیز صحبت قشنگی کردن که من یادم رفت بگم، و اون بحث کاربر پسندی و راحتی کار با فتوشاپه که نسخه به نسخه به صورت تساعدی بالا میره و واقعا معتادت میکنه! یادمه CS3 که اومده بود یه سری فیچر(feature)های جدید و فوق العاده داشت که من بعد از عادت کردن بهشون دیگه نمیتونستم با CS2 کار کنم و همینطور CS2 نسبت به CS. انقلاب فتوشاپ از نسخه CS2 شروع شد که نسبت به نسخه های قبلی یه نرم افزار دیگه بود (از بس امکانات بهش اضافه شده بود). هر نسخه جدید فتوشاپ که میاد شما میتونید دی وی دی اموزشی امکانات جدیدش که خودش چند ساعت اموزش هست رو ببینید تا بهشون مسلط بشید و لذت ببرید. من الان یه فیلتر DeNoise دارم برای PSCS5 که به خوبی 1 ساعت کار هدفمند، تمیز و بی عیب و نقص رو خلاصه کرده توی چند تا کشو و یک ok (تازه اگه فرض کنیم همچون کاری ممکن باشه). حاضرم قسم بخورم باورتون نمیشه چطور نویز عکسا رو کامل از بین میبره، انگار که اصلا از اول وجود نداشتن (چون خودم هم اولش باورم نمیشد). اون وقت همچین ابزار به قول انگلیسیا life saverی توی گیمپ کجا بوده. البته فیلتری که میگم هم رایگان نیست ولی واقعا خارق العادست، باید ببینید فقط. این تنها یکی از صدها (و بلکه هزاران؛ اگه بخوایم چیزایی مثل براش و اکشن و ... هم جزوشون حساب کنیم) ابزار اضافی موجود برای فتوشاپه.

یکی دیگه از نقطه قوت های فتوشاپ معادن عظیم و بی نهایت آموزشی (کتاب، ویدئو، وبلاگ، E-learning)، توتوریال ها، انواع افزونه ها و نمونه کارهای بی شمارش هست که حتی اگر کسی خلاقیتی هم از خودش نداشته باشه (یا حالا حوصلش نشه!) باز میتونه مثل یه نقاش که نقاشیش خوبه ولی باید از روی چیزی که میبینه نقاشی کنه از توی نمونه کارها یکی رو انتخاب و مشغول به کار بشه. به همین سادگی.

هادی جان ممنون بابت صحبت های خوبت.

بابت پر حرفیم معذرت میخوام...
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1389، 01:12 ق‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
جناب پیروزان میتونم بپرسم چند دلار بابت نسخه ی CS5 فتوشاپ پرداخته اید ؟

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #257 : 31 شهریور 1389، 02:08 ب‌ظ »
سلام؛

دوستان عزیز فتوشاپ بحثش جداست٬ فتوشاپ یه غوله و بس؛

گیمپ برنامه خوبیه و از جهاتی کار ما رو راه می اندازه٬ قدرتش هم خوبه ولی هنوز به کاربر پسندی فتوشاپ نیست٬ نکته دیگه اینه که شرکت معظم ادوبی سرمایه زیادی رو روی بهینه کردن قتوشاپ هزینه کرده و از قیمتش معلومه که طوری برآورد شده که دخلشون به خرجشون بخونه واسه همینه که گرونه.

می دونید کسی می تونه در مورد قدرت این دو برنامه حرف بزنه که کاملا با هردو مسلط باشه٬ نه اینکه چون با گیمپ بلد نیست بگه گیمپ بده و حرفه ای نیست و یا برعکسش هم صادقه!

ما اینجا یه استاد حرفه ای گیمپ داریم ٬ آقای اهتمام ٬

اگه دوستان مایل باشن نظر من اینه که در یک تاپیک جداگانه به این بحث پرداخته بشه و یه مناظره ی تمام عیار برای اثبات برتریهای هر دو برنامه ایجاد کنیم.

نظراتتون رو حتما بدید دوستان٬ موضوع آموزنده و جالبی میشه ...!!!!

با تشکر و احترام
« آخرین ویرایش: 31 شهریور 1389، 02:54 ب‌ظ توسط xpress »
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
حسب الاتفاق من تجربه کار کردنم با گیمپ کمتر از فتوشاپه و عرض کردم من گرافیست حرفه ائی هم نیستم. فکر می کنم برای پیدا کردن درک بهتری از گیمپ باید زحمت بکشید کمینه یه بار این آموزش دوستان رو بخونید! فکر می کنم واقعا از ارزشیابی شما بیشتر باشه ( مطمئن نیستم و ادعائی ندارم فقط الان همه کارهای گرافیکی خودمو با گیمپ می زنم! ).
نقل‌قول
جناب پیروزان میتونم بپرسم چند دلار بابت نسخه ی CS5 فتوشاپ پرداخته اید ؟
من اگر بهش نیاز داشته باشم و توی ایران باشم کرکش می کنم! تا ارزشش بشه پونصد تومن! فکر کنم از بحث خارجه.
نه بحث گناه کار بودن یا بیگناه بودن کسیه و نه فلسفه گنو از کسی التزام به بازگشت می گیره! خداییش بیایید رها کنیم خودمونو از تعصب!!!
نقل‌قول
اگه دوستان مایل باشن نظر من اینه که در یک تاپیک جداگانه به این بحث پرداخته بشه و یه مناظره ی تمام عیار برای اثبات برتریهای هر دو برنامه ایجاد کنیم.
اینو حال کردم!
دوستان حرفه ائی اگر مایلن یه فراخوان بذاریم توی بلاگ ها و سایت ها مون برای یه هماوردی !
چه حالی بکنیم ما!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
سلام.
compiz رو دستکاری کردم یا برنامه دیگه رو نمیدونم ??? اما زمینه پنجره ها یا حاشیه دور پنجره ها که شفاف شده داخلش خطهای .... عکس رو ببینید بهتره .
چطور میتونم این خط خطی ها رو بردارم ؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
از منوی system -> pereference -> compiz config setting manager تیک قبل از گزینه‌ی Reflection رو بردار یا اگه می‌خوای یه کم بیش‌تر یاد بگیری برو داخلش و تنظیماتش رو دستکاری کن ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
از منوی system -> pereference -> compiz config setting manager تیک قبل از گزینه‌ی Reflection رو بردار یا اگه می‌خوای یه کم بیش‌تر یاد بگیری برو داخلش و تنظیماتش رو دستکاری کن ;)
خيلي ممنون.
راستش نميدونم چرا اين پست رو ديشب نديدم چون وقتي ديدم كسي جواب نداده دست بكار شدم و زدم Compiz رو از كار انداختم . به اين صورت كه الان افكتها كار ميكنه اما وقتي وارد compiz config setting manager  ميشم براي تغييرات افكتها ، همگي شون غيرفعال شده اند يعني هيچ تغييري تو افكتها نميتونم بدم ( اونهايي كه Enabled هستند - همونطوري Enabled موندند و اونهايي كه Disabled هستند هم همينطور .) حالا بايد چكار كنم؟  ??? ???

آفلاین mohsen.apple

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
مشکل در روشن کردن وایرلس و بلوتوث در اوبونتو
« پاسخ #262 : 07 مهر 1389، 03:55 ب‌ظ »
سلام دوستان من تازه یه هفته هستش که از ویندوز به اوبونتو مهاجرت کرده
و چیزی یاد ندارم  مشکل من اینجاست که اوبونتو تمام سخت افزار های منو شناخته غیر از دو تا یکی وایرلس و یک هم بلوتوث (منظورم من از نشناختن اینه که کلید مخصوص وایرلس و بلوتوث عمل نمی کنه )
مدل نوت بوک من  fujitsu v6535 هستش ممنون میشم کمکم کنید اخ دانشگاه ما فقط وایرلس میده

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام دوستان من تازه یه هفته هستش که از ویندوز به اوبونتو مهاجرت کرده
و چیزی یاد ندارم  مشکل من اینجاست که اوبونتو تمام سخت افزار های منو شناخته غیر از دو تا یکی وایرلس و یک هم بلوتوث (منظورم من از نشناختن اینه که کلید مخصوص وایرلس و بلوتوث عمل نمی کنه )
مدل نوت بوک من  fujitsu v6535 هستش ممنون میشم کمکم کنید اخ دانشگاه ما فقط وایرلس میده

احتمالا این صفحه کارت رو راه می‌اندازه ;)
http://www.ubuntugeek.com/how-to-get-wireless-button-working-on-fujitsu-siemens-amilo-li1718.html
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
سلام.
من يك هارد 250GB دارم كه الان دو تا پارتيشن داره. روي اولي WinXP نصبه و دومي هم Ubuntu 10.04 . ميخوام تبديلش كنم به سه پارتيشن مجزا براي نصب XP - 7 و اوبونتو :
1- همين الان شروع كنم به پارتيشن بندي از طريق ويندوز و بعد نصب يك يك اين سيستم عاملها ، كار منطقي و درستيه ؟
2- براي حذف اوبونتو موجود روش خاصي وجود داره ؟
3- با توجه به اينكه بيشترين كار من تو XP و اوبونتو خواهد بود و WIN 7 رو فقط به خاطر يك نرم افزار دارم نصب ميكنم ، پيشنهاد شما براي مقدار فضاي اختصاص يافته براي هر پارتيشن چقدره ؟ اين سئوال من بيشتر بخاطر اوبونت است كه به مشكل كمبود فضا برنخورم.
4- براي پارتيشن بندي از ويندوز اقدام كنم يا اوبونتو ؟
ممنون.

آفلاین fx.hadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
این اولین پست بنده در این فروم است و از تمامی اساتید سپاسگزارم که وقتشونو در اختیار تمامی دوستان و همچنین بنده قرار می دهند.

من تونسنم linux-ubuntu 10.04 را نصب و بعد از نصب برنامه Crossover , اکثر برنامه های تحت ویندوز را اجرا کنم.
به دلایلی مجبور شدم Ubuntu را unistal  و سپس install کنم ولی 1سری برنامه ها که با  با نرم افزار crossover باز می شدند ,دیگه باز نمی شوند و این پیغام را نشان می دهند:
Could not Find "MFC42.DLL"Please re-install this application
همان برنامه EXE که این پیغام را به من می دهد را unistall کردم و باز نصب کردم ولی باز نشد.

حتی به کمک برنامه Wine هم باز نمی شوند
لطفآ در صورت وجود داشتن راه بهتر من را راهنمایی بفرمایید. ;) :)

از تمامی دوستان عزیز سپاسگزارم

شاد باشید.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
سلام.
من يك هارد 250GB دارم كه الان دو تا پارتيشن داره. روي اولي WinXP نصبه و دومي هم Ubuntu 10.04 . ميخوام تبديلش كنم به سه پارتيشن مجزا براي نصب XP - 7 و اوبونتو :
1- همين الان شروع كنم به پارتيشن بندي از طريق ويندوز و بعد نصب يك يك اين سيستم عاملها ، كار منطقي و درستيه ؟
3- با توجه به اينكه بيشترين كار من تو XP و اوبونتو خواهد بود و WIN 7 رو فقط به خاطر يك نرم افزار دارم نصب ميكنم ، پيشنهاد شما براي مقدار فضاي اختصاص يافته براي هر پارتيشن چقدره ؟ اين سئوال من بيشتر بخاطر اوبونت است كه به مشكل كمبود فضا برنخورم.
ممنون.
درود
کاری ندارم که چرا میخوای هر سه رو داشته باشی در صورتی که میتونی برنامه های xp زو هم توی win7 اجرا کنی!
بهتره برای win7 بالای ۲۰ گیگا جدا کنی و واسه ایکس پی هم ۱۵ گیگا کافیه!!!
برای پارتیشن بندی هم از همون ویندوز اقدام کن ولی همه پارتیشن های ویندوزی رو ntfs بذار!
ابونتو هم که دیگه راحت نصب کن!
البته میتونی ویندوز xp لایو داشته باشی از همینا که رو فلش هست!
خیلی راه هست!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #267 : 14 مهر 1389، 08:42 ب‌ظ »
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
این اولین پست بنده در این فروم است و از تمامی اساتید سپاسگزارم که وقتشونو در اختیار تمامی دوستان و همچنین بنده قرار می دهند.

من تونسنم linux-ubuntu 10.04 را نصب و بعد از نصب برنامه Crossover , اکثر برنامه های تحت ویندوز را اجرا کنم.
به دلایلی مجبور شدم Ubuntu را unistal  و سپس install کنم ولی 1سری برنامه ها که با  با نرم افزار crossover باز می شدند ,دیگه باز نمی شوند و این پیغام را نشان می دهند:
Could not Find "MFC42.DLL"Please re-install this application
همان برنامه EXE که این پیغام را به من می دهد را unistall کردم و باز نصب کردم ولی باز نشد.

حتی به کمک برنامه Wine هم باز نمی شوند
لطفآ در صورت وجود داشتن راه بهتر من را راهنمایی بفرمایید. ;) :)

از تمامی دوستان عزیز سپاسگزارم

شاد باشید.

سلام به شما؛

همونجوری که خودتون هم قید کردید: Could not Find "MFC42.DLL"Please re-install this application
یعنی فایل MFC42.DLL پیدا نشده است، بهترین کاراینه که فایل هایی رو که اینجوری درخواست می کنه از توی یه ویندوز کپی و در بخش مربوطه قرار بدین.

همچنین شما بعد از نصب واین و یا برنامه های مرتبط مشابه بهتره که ابتدا برنامه های مورد نیاز مثل :
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable
DirectX
Microsoft .NET Framework نسخه های 1 تا 4 - البته نسخه های 1 تا 2 الزامی هست.

چون اینها برای اجرای بیشتر برنامه های تحت ویندوز نیاز هستن.

با تشکر
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1389، 08:44 ب‌ظ توسط xpress »
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
سلام.
ممنون.
دوستان نظری ندارند ؟
منتظر راهنمایی هستم.

آفلاین Ali8580

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام بر همه دوستان.

آقا ما ۳ روزه که وارد جامعه شما شدیم (با هزار بدبختی)...

تو این ۳ روز افتادم به جون این ubuntu بیجاره که در نهایت امروز زدم و منوی (panel) بالا رو delete کردم.

آوردنش آسون بود ولی نتونستم برشگردونم به حالت اول (یعنی همون چیزایی که توش add بود رو نتونستم بیارم (عین اولش)).

این شد که گفتم از بچه های این انجمن ب\رسم که آیا Default  ی چیزی   .... کاری ... هست که من انجام بدم که به حالن اولش برگرده....

تورو خدا کمک کنین من عاشق اون panel اولیه شده بودم!!!!