ما همگی اینجا از آزادی نرم افزار، جلوگیری از دزدی نرم افزار! و مسائل اینچنینی صحبت می کنیم.
درسته، ما اگه اینجا جمع میشیم معلومه با فلسفه ی نرم افزار دزدی مخافلیم ( هیچ اسم دیگه ای نمیشه روش گذاشت - دزدی دزدیه شاخ و دم هم نداره ) - اما ما بحثمون سر دزدی نیست. یا اینکه ما اینجا آزادیم، پس آزاد فکر کنید. قدرت فتوشاپ بر هیچکس پوشده نیست. اما و هزاران اما که چرا بحثی این چنینی را با هرچی که دم دست میاد قاطی می کنید؟!!!! ( جواب منو بده )
بنده از فتوشاپ همانند برنامه های دیگه ای که برای کارم بهشون نیاز دارم به راحتی استفاده می کنم؛ و به اندازه ی دانش خودم در فتوشاپ ادعا دارم.
آقا ما تا تقی به توقی می خوره بحث می کنیم که گیمپ رایگانه، گیمپ فلانه بهمانه و...
مگر می شود بحث قیمت نرم افزار مد نظر نباشد؟
بله میشه بحث قیمت نباشه، این بحث رو میشه به اون شکلی پیش برد که اگه کسی که می خواد لایسنس فتوشاپ رو بخره با خوندن این و دیدن نیاز هاش و امکانات گیمپ، ببینه نه واقعا می شه بجای فتوشاپ از گیمپ استفاده کنه.
اینجا انجمن تخصصی بررسی فتوشاپ نیست.
درست می گید، و این رو هم بدونید اینجا انجمن تخصصی گیمپ هم نیست! ( چه کشفی کردم
)
ضمنا شما اگر قصد تبلیغ این نرم افزار را دارید، اولا مفاهیم آزادی، استفده رایگان از نرم افزار و قفل شکسته نبودن آن را به طرف مقابل بفهمانید و بعد سعی در مقایسه ی قابلیت های آنها کنید.
درسته، اما جای این بحث های فلسفی اینجا نیست، یه چند تا انجمن بری بالاتر اونجا انجمن فلسفه اوبونتو، لینوکس و نرمافزارهای آزاد/متنباز رو خواهی دید. اینجا انجمن هنر و طراحی هست که بیشتر درمورد برنامه های گرافیکی و اینجور مسائل بحث میشه.
اما در کل از نظرات شما Smart Boy عزیز و محترم ممنونم که یه سری بحث ها رو شکافتید، یعنی رابط گرافیکی فتوشاپ و ... . و اگه جسارتی هم کردم بسیار عذر می خوام.
maka جون +11 ؟!!! بازم از اینکه جبهه تو مشخص کردی ازت ممنونم.