سلام
دوستان من میخوام رو لپتاب HP لینوکس نصب کنم. به صورت پیش فرض 4 تا پارتیشن داره که یکیش ویندوز نصب هست یکی پارتیشنی هست که فایل های ریکاوری توش هست و یک پارتیشن هم نرم افزار های مخصوص HP و یکی هم فایل سیستم . حالا من میخوام رو قسمت خالی unlocated لینوکس نصب کنم
ولی هنگام نصب فقط پارتیشن ویندوز میاره ! با cd live بالا اومدم و gparted نصب کردم با اون قسمت خالی نشون میده ولی نمیتونم پارتیشن جدید بسازم ! چون پیغام میده نمیشه بیشتر از 4 تا پارتیشن primary باشن !
خوب در هیچ هاردی نمیشه بیشتر از ۴ پارتیشن پریمری ساخت ، اگر تعداد پارتیشن بیشتری میخواهی باید پکی از پارتیشن های پریمری رو پاک کنید و جاش یک پارتیشن extended بسازید و داخل اون هرچقدر خواستید پارتیشن لوجیکال بسازید
البته معمولا لبتاپ های اچپی برنامه ای دارند که توسط اون میشه یک بار برای همیشه دیویدی بکآپ بسازید که کار همون پارتیشن بک آپ رو انجام میده در صورتی که اون رو بسازید دیگه نیازی به پارتیشن بکآپ ندارید و میتونید اون رو پاک کنید (سعی کنید دیویدی بک آپ رو همون اول قبل از نصب هیچ برنامهای بسازید )
اگه نرم افزار پارگون رو نصب کنید و یک پارتیشن غیر ضروری رو برای فرمت تست کنید متوجه منظورم خواهید شد که چرا کل هارد یک پارتیشنه.
من با لبتاپ های زیادی از جمله اچپی کار کردم و اونهارو پارتیشن بندی کردم و سیستم عاملهای مختلف رو با حفظ ویندوز اورجینالشون نصب کردم و این مشکل رو با هیچ کدومشون نداشتم معمولا هم از پاراگون برا پارتیشن بندی استفاده میکنم
سلام
من بارها رو سیستم خودم اوبونتو و دبیان و فدورا و ... نصب کردم یعنی دفعه اولم نیست ولی این اولین بار هست که به همچین مشکلی برخوردم ! من دو تا پارتیشن داشتم که یکی ریکاوری بود . رو ویندوز اونیکی پارتیشن shirink کردم و 300 گیگ فضای unlocated دارم . میخوام تو اون فضا لینوکس نصب کنم . اینم بگم که وقتی تو ویندوز نگاه میکنم هیچ کدوم از پارتیشن ها primary نیستن ! و با رنگ قهوه ای مشخص شدن . بغیر از پارتیشن ویندوز و ریکاوری دو تا دیگه هست که یکی سیستم که چند مگ هست و دیگری HP tools که این دو تا به صورت مخفی هستن . نمیشه اینارو از حالت primary درآورد ؟(بدون پاک کردن)
ممنونم
شما یک اسکرین شات از برنامه gparted یا پاراگون بذار تا ببینم وضعیت پارتیشنهات چطوره؟
.
(در ضمن نرم افزار partition magic قابل نصب رو سون نیست)
.
partition magic رو که اصلا نباید استفاده کرد حتی اگر نصب بشه، چون مدت ها هست که پروژش متوقف شده و هارهای جدید رو نمیشناسه ،در صورت استفاده از اون روی هاردهای جدید ممکنه کل هاردتون بره رو هوا