در باره ی اضافه حق با شماست ! روز به روز بی سواد تر می شم
تعهدات قانون نیستند ! شاید تعهدات همون مقررات باشند ولی قانون هرگز ! به تفاوتهاش هم اشاره کردم قانون رو یکی دیگه می نویسه وشما اجرا می کنید ولی تعهدات رو شما می نویسید و شما هم اجراش می کنید تفاوت به این زیادی رو نمی شه نادیده گرفت
پلیس باید از واقعیتهایی که می بینه تبعیت کنه!
خب کسی رو که دزدی می کنه رو دزد می دونه وکسی رو که کلاه برداری می کنه رو کلاه بردار دزد و کلاهبردار تعریف دارند و تعریف می شند که این هیچ ربطی به قانون نداره در واقع قانون یک چیزیه برای مجازات کردن آدما یا مجازات نکردن ادما (البته این همه ی ویژگیه قانون نیست)
تنها راهتون دزدیه ! در این جامعه شما یعنی اینقدر چیزید که دزدی کنید! شما مطمئنید که کسی حاظر نیست یه شما کمک کنه ؟ یعنی حتی نمی تونید ترحم افراد دیگر رو تحریک کنید؟ خواننواده و پدر و مادر و... هم شما رو طرد کردند(نه ترد !
) اگر اینطوری باشه شما آدم بد شناسی خواهید بود که به احتمال زیاد در یکی از همین سرقتها حذف می شید منتها یک چیزی رو در نظر بگیرید واونهم اینکه بیشتر افراد دوست دارند که برای جامعه فرد مفیدی باشند همون دزدی رو هم که شما می گید قطعا توی بچگیش آرزو داشته که برای جامعه مفید باشه ولی چون جامعه آزاد نبوده به این سمت (دزدی)گرایش پیدا کرده در یک جامعه ی آزاد استعداد اکثریت افراد شناسایی می شه و شکوفا می شه فراموش نکنید که ما الکی الکی تکامل پیدا نکردیم ما (گونه ی انسان)داری قدرت ها وتوانمندی های بسیار زیادی هتسیم که فقط در یک جامعه ی آزاد می تونیم اونهارو اجرا کنیم ما از پس هزاران مشکل برآمدیم تا تکامل پیدا کردیم ما دقیقا همونطوری که باید باشیم هستیم
اما من کجا گفتم که ما یک حکومت رو باید نابود کنیم تا حکومت خودمون رو بر پا کنیم ! ما حکومت رو برپا نمی کنیم ما جامعه ی آزاد رو می سازیم
کدام گونه ؟ وکی از هم گونه ایه خودش دزدی می کنه؟من که ندیدم ! البته از دیگر گونه ها دزدی می کنند خوب هم دزدی می کننند همونطوری که ما مثلا شیر گوساله رو می دزدیم و می خوریم (البته من گیاهخوارم و از این مدل دزدی ها نمی کنم) بقیه حیوانت هم همینطوری اند اوناهاهم فکر می کنند که فلان گونه برای اوناها غذا درست می کنه!
چه کاری شدنیه ؟ تحقق یک جامعه ي آنارشی ؟ همینقدر مطمئینم که لا اقل به عمر خودم قد نمی ده ! افکار این جامعه رو من فقط می خوام که به نسل بعد از خودم انتقال بدم تا شاید چندین نسل بعد از من بتونند این کار رو انجام بدن البته من همه ی سعیم رو می کنم که به تحقق جامعه ی دلخواهم کمک کنم
@zartosht
منم از بحث کردن همین نتیجه رو می خوام که آدما بدونن من چی می گم ولی دلشون نخواست قبول نکنند درست مثل شما
پ.ن:
از همه ی دوستان عذر خواهی می کنم اگر که یکمی بحث رفت به حاشیه