خب که چی؟
چی خب که چی
شما یه سری از عقایدتو گفتی منم گفتم از نظرم به این دلایل غلطه(البته با یه سریش موافقم ولی نه به این شدت!!)
حالا شما سه گزینه داری:
۱.من عقایدمو دوست دارم عوضشم نمیکنم!
۲.بیا با هم بحث کنیم بالاخره میفهمیم که کی راست میگه اونوقت دوتایی میریم سراغ اون درسته
۳.من نظرم و عوض نمیکنم میخوای حاضرم بحث کنم ولی این که فک کنی من از نظرم یکم پایین بیام عمرا
مگه همین روسیه نیومد حکومت کمونیسمی راه انداخت و بعد متلاشی شد؟!
تقریبا هیچ گاه اندیشه ها و آرمان ها به طور کامل پیاده نمیشن وگرنه میشد نتیجه رو پیش بینی کرد.
در بسیاری از مکاتب اندیشه های بسیار زیبایی هم وجو داره که بخاطر عدم پیاده سازی صحیح کل اندیشه زیر سوال میره.
من نمیدونم کجای جامعه ای که ما توش زندگی میکنیم واقعا اندیشه های اسلام وجود داره. ( تقریبا هیچ جاش )
( خواهشا برچسب کمونیست و.. نزنید به ما. فقط نظر شخصی بود )
دقیقا به همین دلیله که عقیده سید برهانی(اسم کوچیکش یادم نموند
) غلطه
منم سعی داشتم همینو بگم
ایده ای که ایشون دارن تا ۱-۲ سال پیش آرزوی من بود و بندبال راه حلی برای عملیاتی شدنش میگشتم ولی بعد فهمیدم چون من اینو میخوام دلیل نداره دیگران هم بخوان و اگه همه اینو نخوان این کار عملیاتی نیست!
و این حقیقت که این کار حرص و اشتیلق بدست آوردن چیز بیشتر را از انسانی که ایمانش به این عقیده محکم نباشه رو میگیره!
توی این جامعه هم اگه خوب نگاه کنین در بعضی مکان ها اندیشه اسلامی هست فقط به قول شاعر چشم ها را شستشویی لازم است(البته خیلی جاها هم نیست!!)
آقا من کی گفتم شما کمونیست هستی؟!
و تازه باشی چه مشکلی داره!
من با افتخار میگم که خودم تا ۱-۲ سال پیش بعضی از اون عقیده های کمونیستی و کمالگرایی را داشتم و هنوزم میگم اگه عملیاتی باشه من صف اول کسایی هستم که کمک میکنن به این نهضت
کمونیسم و قرآن و ایدئولوژی چه ربطی دارد به قانون کپی رایت؟ لازم نیست برای تعریف هر چیز هزار چیز دیگر را داخل بحث کنیم. قانون کپی رایت بسیار خوب است و بسیار منصفانه است اما نباید تا جایی پیش رود که به انحصارگرایی تبدیل و منتج شود. برای مانند، این که همه حقوق اثری تا ۳۰ سال برای پدید آورنده آن باشد زیاده روی است مگر پدید آورنده چقدر می خواهد از این اثر درآمد به دست آورد؟ از دید من بهتر است این زمان به طور منطقی کوتاه شود و پس از آن هم برای جلوگیری از سو استفاده عنوان رایگان برای اثر در نظر گرفته شود.
کاملا مربوطه!!
چون تمام قانونهایی که در دنیا داریم همشون پشتش یه ایدءولوژی بوده
یعنی یه مغز متفکری بوده با یه تفکر خاص که اونو بر این داشته که این قانونو بوجود بیاره!
با نظر شما کاملا موافقم بقول یارو گفتنی:
human knowledge belongs to everyone