کپی رایت بده ! ولی باید رعایتش کرد تا در یک شرایط خاصی بشه اون و (عوامل پشتیبانش )رو از بین برد
پ.ن:دوستان این نظر منه وحکم کلی هم صادر نمی کنم !
پس یعنی اگه شما مثلا یه روزی یه چیزی اختراع کردی و من به جای اینکه استفاده کنم بیام ایده اصلی رو ثبت کنم و خودم ازش پول در بیارم اشکال نداره دیگه؟
-------------------- از این قسمت مخاطبم هیچ شخص خاصی نیست و فقط عقیده خودمو میگم ---------------------
شما یه نرم افزار نوشتی و اصلا" رایگان منتشر کردی و حداقل خواسته ات اینه که نام سازنده ( شما ) روش باشه.و یا مثل گنو اگه طرف به اسم خودش هم زد ( با انجام تغییرات ) حداقل منابعش رو در اختیار دیگران هم قرار بده. حالا اگه کسی رعایتش نکنه عیب نداره؟
اینطوری سنگ روی سنگ بند نمیشه که. دنیای بدون مقررات هم مثل همین میمونه.
به این فکر کردید اگه همین گنو/لینوکس کپی رایت نداشت هیچ وقت توسعه پیدا نمیکرد؟
فکر کردید مثلا ردهت بیمار بود بیاد چیزی رو بسازه؟ یا اینکه در راه رضای خدا پول بریزه دور؟
پس باید از کجا نون بخورن؟
جوامع انسانی کلونی مورچه ها نیست که همه برای هم کار کنن تا بقای خودشون رو حفظ کنن که....
خیلی ها اسم کپی رایت که میاد یاد کرک و پول میوفتن. شما اگه این مطلب رو نوشته بودی و کسی میومد به اسم خودش توی سایت خودش ثبت میکرد راضی بودی؟ ( همین مورد باعث نابودی وب پارسی داره میشه. بعضی نوشته ها اصلا معلوم نیست از کجا اومدن. نمیشه بهشون اعتماد کرد. چون منبع اصلی گم و گور شده این وسط )
نرم افزار های رایگان و آزاد هم کپی رایت خودشون رو دارن.
حالا بعضی از مجوز ها سخت گیر تر هستند و بعضی ساده تر. شما میتونی یه توزیع گنو/لینوکس از اوبونتو مشتق کنی و به اسم خودت بزنی ولی هیچ وقت اجازه نداری اون رو کلوز سورس کنی و یا اسم گنو/لینوکس رو ورداری ( و مثلا بگی سیستم عامل ملی!! )
در کل روی صحبتم با هیچ شخص خاصی نبود و این "شما" نوعی بود.