خسته نباشید بهنام جان.
ولی فکر نمیکنید این باعث افت بازدید اصلی خود سایت ها و بلاگ ها میشه؟
مسعود جان اتفاقا به نظر من ایده جالبی هستش. چون اسم و آدرس سایت منبع واسه هر پست مشخصا ذکر شده، میتونه یه عاملی باشه که اگه کسی از این سایت بازدید میکنه به سایت اصلی هم یه نگاهی بکنه و دنبال مطالب بهتری بگرده. البته (تنها و فقط و فقط ئیشنهاد هست)به نظر من اگه لینک ادامه مطلب واسه هر پست لینک بشه به همون پست تو سایت اصلی خیلی بهتره.(به نظر من خیلی با این حالت الان فرقی نمیکنه، فقط اینکه شاید صاحب های سایت های اصلی راضی تر بشن)
خیلی خیلی ممنون از دوستان عزیز
موفق باشید
سلام
ممنون از نظرتان، اتفاقا میخواهیم همین کار را انجام دهیم و ادامه مطلب به سایت اصلی منتقل شود اما تنظیمات پلاگین مخصوص این کار به گونهای است که چه ما لینک بدهیم به سایت اصلی چه ادامه در سایت باشد در هر صورت کل مطلب را در دیتابیس ذخیره میکند. بعد از رفع این مشکل به این صورت در خواهیم آورد (قطعی نیست، کاملا به خط آخر این پست بستگی دارد)
این گونه مشکل آقا مسعود هم حل میشه و صد در صد بازدید سایتها را بالاتر میبره و از طرفی هم فشار روی سرور کم میشود.
البته نمایش کامل پستها در پلنت هم یک خصوصیتهایی دارد و آن هم عدم فیلتر بودن جهت خواندن مطالب وبلاگها هست و همچنین بعضی سایتهایی که بعد از مدتی تعطیل میشوند میروند یک نسخه از مطالبشان در اینجا ذخیره شده است.
روند سیاره لینوکس کاملا بستگی به نظرات و بازخوردهای کاربران دارد و در جهتی حرکت میکند که همگان از آن راضی باشند