انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سیاره سایت‌های ایرانی گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 23306 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
سیاره سایت‌های ایرانی گنو/لینوکس
« : 11 تیر 1390، 05:52 ب‌ظ »
درود بر کاربران گرامی،

سیاره گنو/لینوکس ایرانی چه ویژگی‌ای دارد؟
    • شما با مراجعه به تنها یک سایت می‌توانید از کلیه اخبار و آموزش‌ها و ... در حوزه گنو/لینوکس مطلع شوید
    • تنها با افزودن یک RSS (آر‌اس‌اس سیاره گنو/لینوکس) از آخرین اخبار در RSS Reader خود مانند Google Reader مطلع خواهید شد
    • سیاره گنو/لینوکس از حدود ۱۰۰ سایت و وبلاگ ایرانی تغذیه می‌کند و هر چند ساعت یک‌بار آپدیت می‌شود. همچنین شما می‌توانید درخواست دهید تا سایت یا وبلاگ خود را به سیاره اضافه نماییم (از طریق این صفحه)
    « آخرین ویرایش: 02 تیر 1391، 02:19 ب‌ظ توسط بهنام توکلی »

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
    • *
    • ارسال: 553
      • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
    خسته نباشید بهنام جان.
    ولی فکر نمیکنید این باعث افت بازدید اصلی خود سایت ها و بلاگ ها میشه؟
    من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
    [/color]

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
    • *
    • ارسال: 203
    خسته نباشید بهنام جان.

مسعود جان اتفاقا به نظر من ایده جالبی هستش. چون اسم و آدرس سایت منبع واسه هر پست مشخصا ذکر شده، میتونه یه عاملی باشه که اگه کسی از این سایت بازدید میکنه به سایت اصلی هم یه نگاهی بکنه و دنبال مطالب بهتری بگرده. البته (تنها و فقط و فقط ئیشنهاد هست)به نظر من اگه لینک ادامه مطلب واسه هر پست لینک بشه به همون پست تو سایت اصلی خیلی بهتره.(به نظر من خیلی با این حالت الان فرقی نمیکنه، فقط اینکه شاید صاحب های سایت های اصلی راضی تر بشن)
    خیلی خیلی ممنون از دوستان عزیز
    موفق باشید
    That's me in the corner
    That's me in the spotlight, I'm
    Losing my religion

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
    • *
      • چاپچی
    خسته نباشید بهنام جان.

سلام

نه، جرا؟

جون که فقط مطالب لینوکسی یک وبلاگ در این سیاره ثبت می‌شوند و شخص برای دیدن بقیه مطالب بایستی سایت شخص را بازدید نماید. مثلا جادی از وبلاگ کیبرد آزاد تقریبا پنجاه درصد مطالبش در این سیاره ذکر شده است و خود بنده برای دیدن بقیه مطالبش از سایت/فید آن بازدید می‌کنم

علاوه بر آن این فرصتی هست که افراد با سایت‌ها و وبلاگ‌های لینوکسی آشنا شوند و به بازدید بیش‌تر آن‌ها کمک می‌کند. با توجه به این که در عنوان مطلب نیز لینک به سایت اصلی داده شده است خود لینک شدن نیز به گوگل کمک می‌کند :)

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
    • *
      • چاپچی
    خسته نباشید بهنام جان.

مسعود جان اتفاقا به نظر من ایده جالبی هستش. چون اسم و آدرس سایت منبع واسه هر پست مشخصا ذکر شده، میتونه یه عاملی باشه که اگه کسی از این سایت بازدید میکنه به سایت اصلی هم یه نگاهی بکنه و دنبال مطالب بهتری بگرده. البته (تنها و فقط و فقط ئیشنهاد هست)به نظر من اگه لینک ادامه مطلب واسه هر پست لینک بشه به همون پست تو سایت اصلی خیلی بهتره.(به نظر من خیلی با این حالت الان فرقی نمیکنه، فقط اینکه شاید صاحب های سایت های اصلی راضی تر بشن)
    خیلی خیلی ممنون از دوستان عزیز
    موفق باشید

سلام

ممنون از نظرتان، اتفاقا می‌خواهیم همین کار را انجام دهیم و ادامه مطلب به سایت اصلی منتقل شود اما تنظیمات پلاگین مخصوص این کار به گونه‌ای است که چه ما لینک بدهیم به سایت اصلی چه ادامه در سایت باشد در هر صورت کل مطلب را در دیتابیس ذخیره می‌کند. بعد از رفع این مشکل به این صورت در خواهیم آورد (قطعی نیست، کاملا به خط آخر این پست بستگی دارد)
    این گونه مشکل آقا مسعود هم حل می‌شه و صد در صد بازدید سایت‌ها را بالاتر می‌‌بره و از طرفی هم فشار روی سرور کم می‌شود.
    البته نمایش کامل پست‌ها در پلنت هم یک خصوصیت‌هایی دارد و آن هم عدم فیلتر بودن جهت خواندن مطالب وبلاگ‌ها هست و همچنین بعضی سایت‌هایی که بعد از مدتی تعطیل می‌شوند می‌روند یک نسخه از مطالبشان در این‌جا ذخیره شده است.

روند سیاره لینوکس کاملا بستگی به نظرات و بازخوردهای کاربران دارد و در جهتی حرکت می‌کند که همگان از آن راضی باشند :)
    « آخرین ویرایش: 12 تیر 1390، 12:12 ق‌ظ توسط بهنام توکلی »

آفلاین hannnndy

• Jr. Member
    • *
    • ارسال: 43
    پاسخ : سیاره سایت‌های ایرانی گنو/لینوکس
    « پاسخ #5 : 18 شهریور 1391، 08:08 ق‌ظ »
    سلام
    اگه تو یه صفحه لیست جاهیی که rss هاشون تو این سایت قرار داده هم بیاد جالب می‌شه آدم می‌دونه از اول کجاها هستن کجاها نیستن!

آفلاین Mindhunter

• Newbie
    • *
    • ارسال: 1
    « پاسخ #6 : 14 مهر 1391، 12:37 ب‌ظ »
    بسیار عالی داریم از تکنولوژی های روز مثل RSS استفاده میکنیم، ادامه بدیم \\:D/

آفلاین کیان

• High Hero Member
    • *
    • ارسال: 2338

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
    • *
    • ارسال: 648
    • every thing is [im]possible
      • وبلاگ شخصی من

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
    • *
    • ارسال: 4106
    • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
    « پاسخ #9 : 11 اسفند 1391، 03:11 ب‌ظ »
    این چجوری کار می‌کنه؟ یک بار که ثبت‌نام کردیم کافیه؟
    من چندروز پیش وبلاگم رو ثبت کردم ولی فقط پست‌های روز اولم میاد توی این سیاره.
    آدرس وبلاگ هم این هست: http://salman-m.blog.ir

آفلاین کیان

• High Hero Member
    • *
    « پاسخ #10 : 11 اسفند 1391، 03:47 ب‌ظ »
    من چندروز پیش وبلاگم رو ثبت کردم ولی فقط پست‌های روز اولم میاد توی این سیاره.
    فکر میکنم یک تاخیر دو سه روزه نسبت به سایت اصلی در نظر گرفتن که صاحب وبلاگ بازدیدکننده هاش رو از دست نده!

آفلاین کیان

• High Hero Member
    • *
    « پاسخ #11 : 17 فروردین 1392، 12:37 ب‌ظ »
    درود بر کاربران گرامی،

سیاره گنو/لینوکس ایرانی
    لیست سایتهای عضو سیاره باید بررسی بشن!
    سایتهایی مثل نردنیوز و یا بعضی فروم ها بهتره که حذف بشند. پستهای زیادی و غیرمفیدی که این سایتها دارند (بیشتر خبری اند) باعث میشه مطالب خوب بین مطالب گم بشه!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
    • *
    • ارسال: 3117
    • Your Future is our Past!
    « پاسخ #12 : 07 اردیبهشت 1392، 08:19 ب‌ظ »
    درود بر کاربران گرامی،

سیاره گنو/لینوکس ایرانی
    لیست سایتهای عضو سیاره باید بررسی بشن!
    سایتهایی مثل نردنیوز و یا بعضی فروم ها بهتره که حذف بشند. پستهای زیادی و غیرمفیدی که این سایتها دارند (بیشتر خبری اند) باعث میشه مطالب خوب بین مطالب گم بشه!

لازم به ذکره از وقتی IranBSD به سیاره اضافه شد چنین نظر فلسفی ای از ذهن فیلسوفان و متخصصان وطنی بیرون تراوید و قبل از آن به هیچ عنوان پست های خبری موجب گم شدن پستهای خوب نمیشدند ::)
    قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
    چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
    قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
    چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
    • *
    • ارسال: 2366
    « پاسخ #13 : 18 اردیبهشت 1392، 10:28 ب‌ظ »
    سیاره مشکلی پیدا کرده؟ ارور می‌ده.
    صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین MrAli

• Sr. Member
    • *
    • ارسال: 304
      • وبلاگ علی حسین‌زاده
    « پاسخ #14 : 20 اردیبهشت 1392، 08:35 ب‌ظ »
    درود بر کاربران گرامی،

سیاره گنو/لینوکس ایرانی چه ویژگی‌ای دارد؟
      • شما با مراجعه به تنها یک سایت می‌توانید از کلیه اخبار و آموزش‌ها و ... در حوزه گنو/لینوکس مطلع شوید
      • تنها با افزودن یک RSS (آر‌اس‌اس سیاره گنو/لینوکس) از آخرین اخبار در RSS Reader خود مانند Google Reader مطلع خواهید شد
      • سیاره گنو/لینوکس از حدود ۱۰۰ سایت و وبلاگ ایرانی تغذیه می‌کند و هر چند ساعت یک‌بار آپدیت می‌شود. همچنین شما می‌توانید درخواست دهید تا سایت یا وبلاگ خود را به سیاره اضافه نماییم (از طریق این صفحه)
      بهنام خان چند روزی هست که سیاره از دسترس خارج شده. مشکلی چیه؟
      [/list]Warning: require_once(/home/sito/public_html/planet/wp-content/plugins/feedwordpress/externals/myphp/myphp.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sito/public_html/planet/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 105

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/sito/public_html/planet/wp-content/plugins/feedwordpress/externals/myphp/myphp.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sito/public_html/planet/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress.php on line 105
      .:علی آقا:.
      وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir