نه من که با تکنو تاکس موافق نیستم خیلی در هم برهمه چندوقت پیش یکی ار ادمای اونجا پاشده بود اومده بود اینجا (از دست اونجا فرار کرده بود به اینجا پناه اورده بود) ! فکر نکنم که کار ما مثل تکنو تاکس بشه !(لا اقل امیدوارم) تکنوتاکس یک مرجع عمومیه همه چی داره ولی همونطوری که توی انتخاب دامنه گفتم بهتره که انجمن ها جدا باشه و فقط زیر یک دامنه اصلی باشه و به طور مستقل با زیر دامنه های دیگه ارتباط داشته باشه و پست ها مخلوط نشن!
به نظر من هر سازمان دهی ۴ تا ویژگی باید داشته باشه : ۱-کوچک باشه (که نیاز به سلسله مراتب نداشته باشه) ۲-داوطلبانه باشه ۳-کارکردی باشه (یعنی به خاطر هدف مشخص و معینی تشکیل شده باشه) ۴- موقتی باشه (یعنی به محض اینکه به هدف رسید نابود بشه تا از سواستفاده های احتمالی در امان باشه-مثلا مثل شوری انقلاب فرهنگی که به هدفش رسیده ولی هنوز هست چون یک عده دارند ازش سود می برند- به هرحال این قسمتش بدرد ما نزیاد می خوره)
حالا اگه لینوکسریویوییها هم معتقدن که باید فرم جدیدی داشت به ما بپیوندن.
شدیدا با این حرف موافقم.اگه اونام بیان.میشه یه تیم قوی و یه وب قوی ساخت.(هم اونا هم سایتای دیگه.میشه از همکاری همه استفاده کرد)
آره همکاری عامل مهمیه منتها نباید بزاریم که کسی که پول می ده برما ریاست کنه (قدرت باید در دست همه باشه-البته تا جایی که امکان داره)
در ضمن یه نکته خیلی مهم اینکه یه گروه باید جمع بشن و پست های مفید رو انتقال بدن!
من که آماده هستم برای اینکار. فقط همینطور که دوستمون گفتن باید گروه بشیم که تقسیم کار بشه.
اول باید این پستها رو مشخص کرد.
پیشنهاد من اینه که هرکسی 10(کمتر یا بیشتر) تا تاپیک به نظر خودش مفید رو جمع کنه و توی اینجا (یا توی یک تاپیک جدید) لینک بدیم تا بعد.
این اولین کار مشارکتیمونه. اگه پیش بردیمش یعنی همتی هست اگه نه که یعنی همش باد هوا بوده!
می دونی فکر نکنم که الان موقع اینکار باشه اینکار رو باید بزاریم برای بعدا که یک انجمن برای خودمون داشتیم چون بعدا خود کاربرها می تونند این محتوی رو دوباره تولید کنند