با سلام خدمت همه دوستان
خوشحال میشم که اگر نظر این بنده حقیر رو هم بخونید:
(خانم یا آقای) دیبا،حرکتی که شما آغاز نمودید (هرچند که من اطلاعی از وجود نمونه های مشابه ندارم) بسیار ارزشمند هست و از نظر بنده شایسته تقدیر،بنده کمترین هم اگر در توانم باشد به شما کمک خواهم کرد (هرچند به جز کمی کار با فتوشاپ چیز دیگری بلد نیستم!) و البته در آخر هم از شما 2 درخواست دارم!یک اینکه به ما افتخار بدهید و به عنوان یک کاربر رسمی در سایت عضو شوید و دوم اینکه سعی کنید نوع نوشتارتان را با توجه به فضای هر مکان تغییر دهید!
استاد بنده،مهدی پیشگوی عزیز!درسته که در ایران کار گروهی چندانی انجام نشده (به غیر از لانچ پد نمونه دیگری سراغ ندارم) اما این دلیل نمیشه که جلوی هر حرکتی را همان اول بگیریم!حرفهای شما کاملا متین!من خودم به نسبت توانایی و زمانی که دارم در پروژه ی ترجمه نرم افزار میرو همکاری میکنم (هر چند که در مقابل کار دیگر دوستان بسیار ناچیزه) و از لذت این کار خبر دارم!مطمئن باشید که دیگر دوستان هم همین کار را میکنند! برای این هم که ما بتوانیم در سطح جهانی ابداعاتی داشته باشیم،ابتدا باید از همین کارهای به نسبت کوچک (و البته لذت بخش) و حمایت از کارهای دیگران شروع کنیم،این نظر شخصی بندس!
در آخر هم اینکه:
من به عنوان یک کاربر تازه کار لینوکس تجربه چندانی در این زمینه ندارم و طبیعتا پیشنهادی به ذهنم نمیرسد و همانند دوست گرامی nemanaldin خواهشمندم که اگر میتوانید وظایفی را که نیازی به برنامه نویسی ندارند را معرفی نمایید (کمی آشنایی با فتوشاپ در حد متوسط دارم)
احتمالا به نوشته های بنده ایرادهای زیادی وارد هست که امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید!کمبود وقت و البته کوتاه نظری بنده باعث این امره!