ترجمه توضیحات برای نمایههای فارسی و مهمتر ایجاد یک تاپیک چسبناک برای پیشنهادات کاربران در نرمافزارهای مفیدی که هما بایست شاملش گردد.
راستش من منظورتون رو از نمایه و چسبناک نفهمیدم . میشه جایزگینهای مناسبی براش تعیین کنین ؟ یعنی چی؟
و چیزی که بارها گفتم و باز هم میگم . ما کاربران لینوکس ایرانی تا 99 درصد فقط استفاده کننده و حامی هستیم نه توسعه دهنده و برنامه نویس و برای این هستش که پیشرفت خواصی نمی کنیم .
پیشنهاد بسیار جالبی هست ولی متاسفانه کاربرایی تا حد چند نفر فکر نکنم برای اینکار وقت بذارن .
البته این که گفتید :سی و شش بار مشاهده و یک پاسخ..............
خوب خود دلیلی بر عدم علاقه به این کار هستش فکر نمی کنم دیگه لزومی داشت که این تاپیک رو ادامه میدادید.
نمی خواستم بگم ولی بذارین بگم :
فکر می کنین چرا نمی تونیم کاربرای ویندوز رو به سمت لینوکس بکشیم
دلیلش (که خودم هم جزوشون هستم ) اینه که
1- فقط حامی نرم افزارهای اپن سورس هستیم
2- هیچ میلی به دانستن مواردی به جز اونهایی که بهشون علاقه داریم ، نداریم
3- هیج موقع خودمون رو از لحاظ سطح دانش بالا نمی کشیم
4- کارمون شده فقط رفع اشکال و خوندن مطالب و دست نوشته های کاربرای دیگه
5- هیچ موقع خلاقیتی خاص و یا قابل توجه در زمینه لینوکس نداشتیم که ویندوز کارا بگن وااااااااای ببین چیکار کرده ؟
6- هدفمون گشترش نرم افزارهای باز متن هستش در صورتی که هنوز بسیاری از نرم افزارهای اپن سورس رو نمی شناسیم
7- همیشه از همدیگه حمایت می کنیم ولی وقت عمل هممون جیم میشیم
8- هیچ موقع برای ایجاد فعالیتی مناسب (چه برنامه نویسی چه گرافیک چه غیره ) به صورت گروهی در لینوکس اقدام نکرده ایم .
9- کاربرایی که علاقه مند بودن آموزشهای بسیار جالبی ارائه کردن . کودوممون حاضر شدیم اونها رو تکمیل بکنیم ؟ فقط خوندیم و لذت بردیم .
10-وقتی خودمون نمی تونیم کار تکی مناسبی در حد یک کاربر انجام بدیم نباید از دیگران کار گروهی انتظار داشته باشیم .
11-ارائه سی دی هما اگه می دونستین چقدر کار سختی هست و لذتش ریلیز اون چه قدر زیاده خودتون تنهایی می تونستین به آقای حسن پور اطلاع بدین و کمکشون کنین .
12-هیچ موقع از لینوکس شگردهای خاصی بیرون نکشیدیم تا ثابت کنیم که لینوکس چی هستش و چه قدرتی داره .
13-هیچ کودوممون برای یک هدف واحد متحد نمیشیم و فقط حامی همدیگه هستیم .
14-بیشتر به جای اینکه تو خود لینوکس حضور فعال داشته باشیم تو فروم و سایر سایتهای لینوکسی فعالیت می کنیم و حاضر میشیم.
15-وقتی خودمون کمکی به خودمون و لینوکس نمی کنیم نباید انتظاری داشته باشیم که دیگران بیان بهمون کمک کنن
16-یکی به لینوس گفت (تا جایی که حافظم یاری میکنه): لینوکس برای ما چیکار کرده چه چیزی به ارمغان اورده ؟ ایشون گفتن شما برای لینوکس چکار کردین و چه چیزی ازش خواستین ؟؟!!
17-کار گروهی هیچ موقع در ایران به حد کافی مثمر ثمر نبوده و نیست ، خدا کنه بعدا باشه
18-تا جایی که کارمون فقط حرف زدن باشه همینی هستیم که خواهیم بود.
.
.
.
ممکنه مشکلات جامعه و یا مشکلات معیشتی و یا کلهم موارد دیگه ای رو بگین که اگه این مشکلات نبود و فلان میشد و بهمان . باید بگم که هیچ کودوم از اینها ربطی به علاقه و توسعه و همکاری و کارای گروهی نداره و هموشون بهانه ای برای فرار کردن هستن
می خوایین باز هم بنویسم که چرا این پروژه نیز به پایان نخواهد رسید و کمکی خواص نیز نخواهید داشت؟
یکی از عواملی که باعث میشه خود من از کارای گروهی بزنم این هستش که هیچ کودوم از بچه های گروه نمی تونن مسئولیت وجدانی رو تو کارای خودشون ایجاد کنن و هیچ موقع نخواستن واقعا وقتشون رو برای گروه بذارن کنار و بسیاری چیزهای دیگه. سالهاست که تو گروههای مختلف شرکت کردم و دارم شرکت می کنم ولی واقعا اوضاع کارای گروهی افتضاح به هم ریختست .
به هرحال ببخشید فکر کنم چرندیاتم باز گل کرده. از هموتون معذرت خواهی می کنم و امیدوارم موفق، موید و سربلند و در راه لینوکس پیروز باشید