انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جمع‌اوری پیشنهادها برای آریوس ۴  (دفعات بازدید: 75035 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
پاسخ : جمع‌اوری پیشنهادها برای آریوس ۴
« پاسخ #135 : 23 تیر 1391، 12:00 ب‌ظ »
عزیزان من به عنوان یه کوچکتر به نظر همه احترام می‌ذارم ولی به‌نظر می‌یاد که این جریان داره کم کم به بحث و قضاوت در مورد شخصیت افراد کشیده می‌شه. همه‌ی ما باید به هم احترام بذاریم و مودبانه صحبت کنیم. نمی‌گم خودم خیلی خوب هستم، من بدتر از همه‌تون هستم ولی من که دارم از بیرون به این جریان نگاه می‌کنم واقعا بحث به جاهای باریک کشیده شده. اگه همه‌گی یه لطفی کنن و بحث رو عوض کنن ممنون می‌شم.

بحث رو عوض کنیم؟شما یا نمیبینی یا دوست نداری ببینی یا نمیخوای ببینی!وقتی یه عده اومدن حرف از آزادی زدن(البته حرف که چه عرض کنم عارق زدن!!)و آزادی رو تو چهار چوب روابط خودشون عملی کردن و خارج از اون رو تخریب کردن ما بیایم ساکت بشینیم و حرف و عوض کنیم؟

خب از چی میخوای واست حرف بزنم؟گل و دار و درخت و چمن و سبزه زار خوبه؟
کل مباحثی که اینجا مطرح میشه کلا منحثرا صرفا و مطلقا راجع به اوبونتو و آزادی و سیستم عامل های ازاده!ولی اگه کسی بخواد اینجا پاشو فرا تر از این بزاره قلم پاشو باید بشکنن؟باید خوردش کنن؟
اقای محترم شما که از چیزی خبر نداری نگو بحثو عوض کنید!
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #136 : 23 تیر 1391، 12:01 ب‌ظ »
در ضمن این درست نیست که ببینی دو نفر که دارن در اصل یک هدف مشترک رو دنبال میکنن یکیش تحقیر بشه و اون یکی تشویق و تو ساکت بشینی و فقظ نظاره کنی!!!!
« آخرین ویرایش: 23 تیر 1391، 12:03 ب‌ظ توسط مهدی جعفری »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #137 : 23 تیر 1391، 01:22 ب‌ظ »

بنده خدای نکرده قصد جسارت به هیچ کس رو نداشتم و اگه باعث ناراحتی شما شدم عذر می‌خوام. یک حرف خیلی قشنگی «وَرِن بافِت» می‌زنه:
You are neither right nor wrong because the crowd disagrees with you. You are right because your data and reasoning are right

آفلاین xmlparser

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • Oldman
« پاسخ #138 : 23 تیر 1391، 01:27 ب‌ظ »

بنده خدای نکرده قصد جسارت به هیچ کس رو نداشتم و اگه باعث ناراحتی شما شدم عذر می‌خوام. یک حرف خیلی قشنگی «وَرِن بافِت» می‌زنه:
You are neither right nor wrong because the crowd disagrees with you. You are right because your data and reasoning are right

شما پروژه جبیر رو دیدید؟ دوستان دارند خیلی بی شرمانه توی محیط عمومی به توهین و تحقیر و تمسخر میپردازند!
بعد این تاپیک ....
:-X

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #139 : 24 تیر 1391، 01:50 ق‌ظ »
کاری با بحث‌های دوستان ندارم، چون همین بحث و جدل‌ها هست که جامعه رو روشن می‌کنه. اما چون اسم من این وسط برده شده:
اقای بهزادی از شما توقع نداشتم!
فقط محض شفاف‌سازی من کلا سه تا پست تو این تاپیک دارم:
اگه هرکدوم از این پست‌ها اشتباه هستن من همن الآن از رشته‌ی کامپیوتر استعفا می‌دم، وگرنه ازت می‌خوام که دقیقا بگی چرا چنین حرفی زدی و پای من رو وسط کشیدی!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #140 : 24 تیر 1391، 02:05 ق‌ظ »
به جان خودم اینجا شده میدون جنگ. دیگه اون معصومیتش رو داره از دست می‌ده. بترسید از اون روزی که تو این فورم روی همه تو روی همیدگه باز بشه. که کم کم داره این اتفاق می افته.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #141 : 24 تیر 1391، 12:35 ب‌ظ »
کاری با بحث‌های دوستان ندارم، چون همین بحث و جدل‌ها هست که جامعه رو روشن می‌کنه. اما چون اسم من این وسط برده شده:
اگه هرکدوم از این پست‌ها اشتباه هستن من همن الآن از رشته‌ی کامپیوتر استعفا می‌دم، وگرنه ازت می‌خوام که دقیقا بگی چرا چنین حرفی زدی و پای من رو وسط کشیدی!

شما هم با جبیر مخالف بودی!اگه تو فروم هم نگفته باشی به گوشم رسیده که مخالف بودی!

نقل‌قول
پاسخ : پروژه جبیر
« پاسخ #27 : 21 فروردین 1391، 02:51 ب‌ظ »
جدای از این که اصولا توزیع غیرآزاد به چه دردی می‌خوره و مگه مک‌او‌اس چشه که کسی باید بیاد و از جبیر استفاده کنه؛ مسلما شما نمی‌تونی از ابزارهای گنو و حتا خود لینوکس تو یه سیستم غیرآزاد استفاده کنی. نهایتا بتونی از کرنل BSD استفاده کنی و بقیه‌ی قسمت‌های سیستم‌عامل رو خودت تک‌نفره بنویسی، چون ابزارهای معمول که برای این کار در دسترس هستند مجوز GPL دارند و به شدت در برابر بسته‌شدن مقاوم هستن
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1391، 03:03 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

نقل‌قول
« پاسخ #40 : 21 فروردین 1391، 11:54 ب‌ظ »
نقل‌قول از: prp-e در 21 فروردین 1391، 09:44 ب‌ظ
هدفش : وجود مرجع هوشمند ايراني براي كاربرجهاني
چند تا سوال:
۱. این پروژه قراره کاربر جهانی رو دقیقاً به چه چیزی ارجاع بده؟
۲. این مرجع چه‌طور می‌خواد هوشمند باشه؟ آیا قراره توش از الگوریتم‌های هوش مصنوعی استفاده بشه؟
۳. ایرانی بودنش قراره چه تفاوتی با مشابه‌های خارجیش ایجاد کنه؟ ایا قراره بومی‌سازی بشه؟
۴. این بومی‌سازی ارتباط سیستم رو با کاربر جهانی با مشکل مواجه نمی‌کنه؟

نقل‌قول
« پاسخ #64 : 22 فروردین 1391، 07:47 ب‌ظ »
خب اگه احساس می‌کنی روی توزیعی مثل اوبونتو کمبودی وجود داره بهتر نیست که وقت بذاری و اون رو درست کنی و توی اوبونتو قرارش بدی تا همه بتونن ازش استفاده کنن؟ این طوری فکر می‌کنم برای خودت هم بهتره. چون بعداً می‌گن فلانی اومد اون باگ اوبونتو رو درست کرد. تازه این غیر از لذت اینه که بدونی ۲۰۰ میلیون کاربر دارن با برنامه‌ای که تو درستش کردی کار می‌کنن.

خب شما چرا جای این که تشویقش کنی و بهش ایده بدی چرا با این سوالات و پیشنهاداتت میخواستی جلوشو بگیری؟
« آخرین ویرایش: 24 تیر 1391، 01:07 ب‌ظ توسط مهدی جعفری »

آفلاین xmlparser

• Full Member
  • *
  • Oldman
« پاسخ #142 : 24 تیر 1391، 02:04 ب‌ظ »

شما هم با جبیر مخالف بودی!اگه تو فروم هم نگفته باشی به گوشم رسیده که مخالف بودی!

نقل‌قول
« پاسخ #27 : 21 فروردین 1391، 02:51 ب‌ظ »
جدای از این که اصولا توزیع غیرآزاد به چه دردی می‌خوره و مگه مک‌او‌اس چشه که کسی باید بیاد و از جبیر استفاده کنه؛ مسلما شما نمی‌تونی از ابزارهای گنو و حتا خود لینوکس تو یه سیستم غیرآزاد استفاده کنی. نهایتا بتونی از کرنل BSD استفاده کنی و بقیه‌ی قسمت‌های سیستم‌عامل رو خودت تک‌نفره بنویسی، چون ابزارهای معمول که برای این کار در دسترس هستند مجوز GPL دارند و به شدت در برابر بسته‌شدن مقاوم هستن
« آخرین ویرایش: 21 فروردین 1391، 03:03 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

نقل‌قول
« پاسخ #40 : 21 فروردین 1391، 11:54 ب‌ظ »
نقل‌قول از: prp-e در 21 فروردین 1391، 09:44 ب‌ظ
هدفش : وجود مرجع هوشمند ايراني براي كاربرجهاني
چند تا سوال:
۱. این پروژه قراره کاربر جهانی رو دقیقاً به چه چیزی ارجاع بده؟
۲. این مرجع چه‌طور می‌خواد هوشمند باشه؟ آیا قراره توش از الگوریتم‌های هوش مصنوعی استفاده بشه؟
۳. ایرانی بودنش قراره چه تفاوتی با مشابه‌های خارجیش ایجاد کنه؟ ایا قراره بومی‌سازی بشه؟
۴. این بومی‌سازی ارتباط سیستم رو با کاربر جهانی با مشکل مواجه نمی‌کنه؟

نقل‌قول
« پاسخ #64 : 22 فروردین 1391، 07:47 ب‌ظ »
خب اگه احساس می‌کنی روی توزیعی مثل اوبونتو کمبودی وجود داره بهتر نیست که وقت بذاری و اون رو درست کنی و توی اوبونتو قرارش بدی تا همه بتونن ازش استفاده کنن؟ این طوری فکر می‌کنم برای خودت هم بهتره. چون بعداً می‌گن فلانی اومد اون باگ اوبونتو رو درست کرد. تازه این غیر از لذت اینه که بدونی ۲۰۰ میلیون کاربر دارن با برنامه‌ای که تو درستش کردی کار می‌کنن.

خب شما چرا جای این که تشویقش کنی و بهش ایده بدی چرا با این سوالات و پیشنهاداتت میخواستی جلوشو بگیری؟
نمیدونم چرا همه میخوان خودشون رو بی گناه نشون بدن در صورتی که حقیقت عمر چیز دیگه ایه!
:-X

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #143 : 24 تیر 1391، 02:52 ب‌ظ »

اینم یکی دیگه!بازم میخوای ببینی فرق تشویق و تخربو؟تخریب شاخو دم داره؟

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #144 : 24 تیر 1391، 02:54 ب‌ظ »
اینم سند حرفم که نشون میده اینجا یه عده مافیایی تشریف دارن!!!!

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,32607.0.html

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #145 : 24 تیر 1391، 03:05 ب‌ظ »
بله. من با جبیر مخالفم، به همون دلیل که با مینت هم مخالفم، دلیلی هم برای کتمانش نمی‌بینم. تمام اون حرف‌هایی که زدم رو هم هنوز قرص و محکم بر سرشون ایستاده‌ام و ذره‌ای کوتاه نخواهم اومد، چون به حقانیتشون ایمان دارم. اون سوالاتی هم که نقل قول کردید برای این بود که ایشون خودش فکر کنه درموردش و کاری رو انجام بده که برای خودش بهتره. اگه همون‌روز ایشون به جای این صحبت‌های بی‌پایه و اساس که بیش‌از نصفشون رو بعدا منکر شد به این حرف‌ها گوش کرده بود، الآن آوردن اسم جبیر تو شبکه‌های اجتماعی موجب خنده و تفریح همه نمی‌شد.
مع‌الحال، ایشون آزاده که راه خودش رو بره و گویا همین‌کار رو هم می‌کنه، ولو این که تو چاه بیفته، تعجب من از افرادیه که دایه‌ی مهربان‌تر از مادر شدن و با وجود دیدن همه‌ی این مخالفت‌ها از سوی جامعه، بازهم دست از این کارشون بر نمی‌دارن. مدیران تالار روزانه چندین درخواست برای بستن یه سری شناسه‌ها دارن و اگه تا امروز اقدامی نشده به‌خاطر این بوده که شاید این افراد با بودن در جامعه و دیدن رفتارهای درست افراد با هم در اون، راه درست رفتار رو یاد بگیرن، اما از اون جا که حضور این افراد خودش داره تهدیدی برای بقای جامعه می‌شه، روا نیست که بیش‌تر از این درخواست‌های اعضا نادیده گرفته بشه، چون درغیر این صورت حق‌کشی صورت می‌گیره.
پست‌های نامربوط به این تاپیک هم به زودی حذف خواهند شد.
یا علی
« آخرین ویرایش: 24 تیر 1391، 03:09 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #146 : 24 تیر 1391، 03:07 ب‌ظ »
وای باورم نمی‌شه کم کم داره پای «مسوول‌های این وب‌گاه» هم به این بحث دامنه دار کشیده می‌شه.  ](*,)

لازمه بعضی قوانین انجمن رو یادآوری کنم.

الف: شما توافق می‌کنید که درصورت مشاهده هرگونه تخطی از قوانین و یا مشاهده رفتار یا ارسال‌های آزاردهنده به جای برخورد شخصی با فرد خاطی، ناظران و مدیران انجمن را مطلع سازید.

ب: لطفاً بدون حاشیه، پاسخ‌های همسو و در مورد عنوانِ پرسش یا بحث داشته باشید. انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش کاربران ماجراجو، بی‌مسئولیت، بی‌ادب، پرحاشیه، تحریک‌آمیز و گستاخ معذور است.

ج: انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش هرگونه فعالیتی که به هر نحو موجبات تهدید، تحقیر و توهین‌های نژادی/قومی، عقیدتی، اجتماعی، سیاسی، جنسی و... را فراهم آورد معذور است و چنین رفتارهایی را غیرقابل تحمل دانسته، با کاربر خاطی برخورد نموده و در صورت لزوم دسترسی وی به انجمن‌ها را محدود یا مسدود خواهد نمود.

د: نکته: در کلیه موارد فوق انجمنهای فارسی اوبونتو حق حذف، قفل یا ویرایش ارسال‌ها و همچنین در صورت تکرار، محدود یا مسدود نمودنِ دسترسیِ کاربرانِ خاطی را برای خود محفوظ دانسته و برای انجام امور مدیریتی ملزم به ارائه درخواست یا توضیح به کاربران نیست.

لطفا همه به قوانین انجمن احترام بذارن. من جدا از مسوولین انجمن می‌خوام کسانی رو که به قوانین انجمن پایبند نیستند در مرحله‌ی اول اخطار لازم رو بده و در صورت تکرار تصمیم‌های قاطعانه‌تری اتخاذ کنن.

آفلاین SAMADALDIN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #147 : 24 تیر 1391، 03:32 ب‌ظ »
درودی از سر ادب پارسی بر گرفته شده از عالمان بر حقمان...

حضرت محمد میفرمایند: خوشا بحال مردمی که عالمانشان بر سر علوم خود با هم به مجادله می پردازند....

اینکه باید با هم باشیم نه بر هم را همه میدانند اما عمل کردن خیلی سختر از آن است که به آن فکر کنیم.

حرف از آزادی داستانی است گسترده. و رعایت آن واقعا کار هر کس نیست حتی من نوعی... بنده خودم شرکت دارم. کپی رایت را جوری درک میکنم که شاید بعضی که فقط پشت رایانه هستند. و در حال حاضر نیازی به درآمد ندارند درک نمیکنند.

ما نمیتونیم و نباید جای فردی تصمیم بگیریم. آنچه بر ما واجب است حمایت است. هیچ ایرادی ندارد ماهیتی را زیر سوال ببیرم. اما با دلیل. نه با توهین.

این مباحثه مجادلانه کلاس درس آزادی خیلی بزرگی برای بنده و خیلی های دیگه هست. درست است آزادی و متن باز تعریفی دارد. اما نیاز کاربر میتواند تمام این قوانین را نغض کند.

حال اگر فردی تصمیم بر رفع این نیاز دارد. دلیل بر خورده گیری از طرف دیگری نیست.

بنده نه قصد این را دارم که بگم بحص را عوض کنید یا جانب داری سمتی را بکنم. بنده شدیدا طرفدار آریوس بوده ام و به همان شدت هم از جبیر حمایت میکنم.
حرف من این است در جهت آگاهی قدم بردارید. چند روز دیگر این داستان به پایان میرسد. و این گونه فکر کنید در میان دوستانتان کسی مطالب شمارا با صدای بلند بخواند. جوری بنویسید که آن زمان شرمنده خود نباشید.

به تیپو تاپ هم بزنید. سعی کنید در این رقابت گوی بازی را از آن خود کنید. اما نه بهر قیمتی و هر بیانی...

ما پیرو آزادی هستیم. وقبلا گفته ام باید برای آن غرامت دادو اما نه بهر ارزش یا ضد ارزشی...

من رقابتی بین آریوس و جبیر نمیبینم. من رقابت بین آزادی و نیاز کاربر میبینم. که با ارجحیت گرفتن سمتی سمت دیگر ضعیف میشود. همه حق را میگویند. هر کس به زبان خود....

اینجا باید کسی عالمتر وارد گود شود. و متاسفانه ما هم با بیانات نه چندان خوبمان آنان را مجبور به خواننده کردیم تا راننده...

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #148 : 04 امرداد 1391، 04:33 ق‌ظ »
دوستان آریوس آخر منتشر شد یا نه؟

آفلاین Fedora1100

• Full Member
  • *
  • FreeBSD 9.1 BETA
« پاسخ #149 : 07 امرداد 1391، 12:21 ق‌ظ »
دوستان عزیز ، من بعنوان کسی که مهم ترین بخشهای جبیر رو در دست دارم ، البته نه مبحث تکنولوژیک بلکه مباحث اداری و هماهنگی و حقوقی و ... .
میگم که دعواهای صورت گرفته بیخود هست.
مثلا جبیر ، مینت یا هر توزیع دیگری ، برای جنگ با دیگران ساخته میشه؟ مسلما اینطور نیست. حتی نظر من این هست که مایکروسافت و اپل و گوگل و ... هم اینطور نیستند . آخرش کاربر انتخاب میکنه که چی استفاده کنه و پیرو فلسفه کدومش باشه.
من با شدتی که با جبیر موافقم ، ده برابر با آریوس و هزار برابرش با ویندوز موافقم! چون همه کاربر رو ملاک قرار میدن. حالا مثلا جبیر ما سود تجاری نداره ولی ویندوز داره!
به نظرم حمایت از این دوستان، چه جناب فتاحی و چه جبیر و حتی مینت یا خود دبیان (که بیس همه اینا هست!) میتونیم به نتیجه بهتری برسیم ;)
بسه دلیل! با ما به از این باش که هستی با خلق زمین :)