خوب این تاپیک علاوه بر عنوانش بحث رو کلی تر پیش برد. پس سوالم رو همین جا میپرسم.
یه سوالی از اولی که دکمه "امتیاز از جامعه کاربری" اضافه شد برام وجود داشت:
چرا برای مدیرا مثل بقیه مقدار این دکمه صفر نبود. دقیق یادمه که مثلاً کاربر Mehdi امتیازش حدود 34 بود! و بقیه مدیرا و ناظرا هم یکم پایینتر. این دکمه ها از نظر من ارزش نیس ولی وجودش سرگرمیه! میخوام بدونم چرا برای مدیرا اهمیت داشته که امتیازشون بالا باشه؟
و یه سوال دیگه هم قبلا داشتم (لینک زیر) که هیچ مدیری نیومد بهش جوابی بده!
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,24492.0.html
اینم یکی دیگه از اون سوالاست ;)
احتمالا به این علت که قبلا هم این امکان در انجمن فعال بوده و این امتیازها برمیگرده به گذشته
و اما در مورد این تاپیک
Mehdiجان (ناظر ویژهی انجمن) فرمودن:
ما هم از بابت بروز نبودن ویکی ناراحتیم و خیلی غصه میخوریم ولی واقعیتش اینه که ویکی رو باید کاربرا بروز کنن
درسته، کاربرا زیاد همکاری نمیکنن. اما این خودش علتهایی داره، اینا مواردیه که به ذهن من رسید:
نکتهی اول اینکه فرآیند ثبت نام برای کار با ویکی پیچیده است
اولین مشکل همین جملهی معروفه که من خودم امروز نیم ساعت هرکار کردم نتونستم از سدّش عبور کنم و نهایتا مثل دفعههای قبلی بیخیال شدم:
504 - The requested server didn't answer in time
نکتهی بعدی اینکه در هنگام ثبت نام در ویکی از کاربرا خواسته میشه که نام واقعی خودشونو وارد کنن:
الگوی نام کاربری صحیح در این سایت به صورت نام و نامخانوادگی حقیقی هر فرد به گونهای که حرف اول نام و حرف اول نامخانوادگی با حروف بزرگ نوشته شود٬ میباشد. لطفاً این الگو را رعایت فرمایید. با رعایت این الگو کاربران دیگر، براحتی به صفحه خانگی شما نیز دسترسی خواهند داشت.
(قسمتهای پررنگ در
اصل متن هم پررنگ بودن و من تغییرشون ندادم)
اینطور که من فهمیدم خیلی راحت میشه یه اسم دروغی تحویل فرم ثبت نام داد و مشکلی هم پیش نمیاد کما اینکه بعضی از کاربرای فعلی ویکی از این الگو تبعیت نکردن.
اما نکته اینه که خیلی از کاربرا ترجیح میدن با نام واقعی شون ثبت نام نکنن. مخصوصا در کشوری مثل ایران، کاربرا دلایل بهتری برای این کار دارن. درسته که میشه خیلی راحت به سیستم دروغ گفت اما شاید خیلیها حتی دوست نداشته باشن همین دروغ مصلحتی رو هم بگن، ثبت نام نکنن و بیخیال کل ماجرا بشن.
در کل به نظر من فرآیند ثبت نام برای یک تغییر ساده که ممکنه به ذهن یکی از کاربرا رسیده باشه و میخواسته اعمالش کنه زیادی پیچیده و وقتگیره.
فکر میکنم روش ویکیپدیا خیلی بهتره، چون هر کاربری میتونه به راحتی با هر نامی که دلش میخواد عضو بشه، و حتی بهتر از این، میتونه
بدون ثبت نام هم اقدام به ویرایش صفحهها بکنه! (تنها با ثبت آیپی)
حالا که بحث ویکپدیا شد، باید بگم با وجود اینکه که فرمت ویکی حاضر خیلی شبیه ویکیپدیاست (حتی شاید سادهتر از اون) ولی من روش کاری ویکیپدیا رو ترجیح میدم. من که موفق نشدم ثبت نام کنم تا ببینم چجوریه، اما به نظر میاد در ویکی حاضر مثلا برای نامگذاری قواعد خاصی در نظر گرفته شده و تغییر نام یک مقاله مشکلاتی رو ایجاد میکنه، در حالی که تو ویکیپدیا عنوان هر صفحه میشه آدرسش و با یک تغییر مسیر ساده از پس مشکلات برمیآییم و اینکه مسلما یادگیری یک استاندارد راحتتر از یادگیری دو تا استاندارده! و یک سری چیزای دیگه.
از همه کاربرانی که ارور و در دسترس نبودن سرویس مواجه میشن صمیمانه عذرخواهی میکنیم. ما در بسیاری از این ایرادات دخیل نیستیم و نمیتونیم کمکی بکنیم و اغلب ایراد از سمت سرویسدهنده است که هاستیگ این سایت رو انجام میده ولی همیشه سعی میکنیم که سرویس مطلوبی ارائه بدیم.
هر هاست جدیدی هم که گرفته بشه همین مشکلات و عدم دسترسیها رو خواهد داشت! ۲. پولی نداریم که برای هاست جدید هزینه کنیم.
ظاهرا مشکل عدم دسترسی به ویکی حادتر از مشکل عدم دسترسی به انجمنه. (لااقل برای من چندین بار پیش آمده که انجمن بهدرستی کار میکرده اما ویکی از کار افتاده بوده)
فکر نمیکنم همهی هاستها مثل هم باشن، اما مسما هر کدوم هزینههای خودشونو دارن، من بالاتر هم گفتم شاید بتونین مشکل هزینه رو با تبلیغات حل کنین (در اصل پیشنهاد h2011nعزیز بود) اما ظاهرا کسی از مدیران بزرگوار حوصلهی جواب دادن نداشت. به نظر من که حتی بسترهای رایگان ویکی که در سطح وب وجود دارن، بهتر از ویکی حاضر میتونن پاسخگوی نیاز کاربران انجمن باشن. (درسته که با بقیهی محیط انجمن همخوانی ندارن، اما لااقل کار میکنن و به نظر من همینه که مهمه)
من که وظیفهی خودم دونستم اینو بنویسم، حالا اگه پاسخ نده مهم نیست :س