درباره نرم افزاری که فرمودید بی اطلاعم اما درباره ساخت یک مخزن محلی خصوصی و یک نسخه شخصی:
بله این کاری هست که من خودم روی اون یکی سیستمم انجام دادم: در اون سیستمم دسترسی سختی به اینترنت دارم برای همین برای خودم توزیعی درست کردم با نرم افزارهای بدردبخور برای خودم تا بطور پیش فرض نصب بشن!
در نسخه های آلترنیت شما می تونید تعیین کنید چه چیزی نصب بشه و چه چیزی خیر و همینطور نسخه ائی هم وجود داره به نام نسخه مینیمال که هیچ برنامه یا محیط گرافیکی نصب نمی منه! درواقه یه اوبونتو لخت و خشک برای شما نصب می کنه.
خوب به راحتی شما می تونید این نسخه رو دانلود کنید (حجمش کمه حدود 20 یا 30 مگ ) و بعد نرم افزارهای خودتون رو به کمک اینترنت یا مخازن محلی یا سی دی یا دی وی دی روش سوار کنید و بعد از اونها یک کپی بگیرید: همه اون چیزهائی که روی می نیمال نصب می کنید در آدرس:
var/cach/apt/archieves
ذخیره می شن! همه رو کپی کنید روی یک سی دی و به همراه اون نسخه مینیمال به عنوان نسخه خودتون استفاده کنید!
البته این ساده ترین راه هست (از نظر من) . من فایل ایزو رو باز می کنم و نرم افزارهای موجود در پوشه کسپر رو دستکاری می کنم و باز اونو تبدیل به ایزو می کنم و میشه نسخه شخصی خودم ( که کمی باید به دیپندنسی ها در این روش دقت کنید). همینطور یک نرم افزار هم برای این کار هست ( که اسمش یادم نیست) که می تونید از اون کمک بگیرید و کارها رو بسیار ساده می کنه
دوست من اینجا هستیم چون در این محیط
هیچ کاری غیر ممکن نیست حتی پختن آبگوشت با رایانه یا منفجر کردن مانیتور توی صورت خودمان