اقا بالاخره نصب شد حتی امروز خیلی هم طول نکشید این ادم نصب شد و اومد بالا
حالا سوالاتی پیش اومد برام
1-سرعت اجرای برنامهاش خیلی کنده چرا؟
2-اقا مای کامپیوترش یا حالا هر اسم دیگه ای که داره کجا رفت؟ اول بود درایو ها رو نشون میداد اما بعدا رفتم ببینم دیدم دیگه نشون نمیده
3-چرا جای درایو ها اشتباه چیده شده ؟ به ترتیب d e f g h i نیست؟
4-چرا دو تا کانکشن دارم؟ کدومش ماله منه؟ میتونم اونی که ماله من نیست رو حذف کنم ؟ اتفاقی نمیافته؟
5-پسورد root چیه؟ و اصلا root چیه من چکارا میتونم باهاش بکنم؟
6-ببین من از وی پی ان اصلا استفاده نمیکنم همش از socks استفاده میکنم . چجوری ساکس ها رو بزارم تو فایرفاکسش؟ تو قسمت tools فایرفاکسش options نداره چکار کنم؟
7- میخوام وقتی فایرفاکس رو باز میکنم هیچ سایتی به صورت پیش فرض نیاد بالا مثل همین فایرفاکس ویندوز که خودم تنظیم میکنم اما تو اوبونتو چجوری این کار رو بکنم ؟
8-چجوری ریاستارت بکنم؟ ری استارت نداشت خاموش و این چیزا رو داشت اما ریاستارت نداشت
آیا نرم افغزار های ویندوز اونجا نصب میشن؟ نرم افزار های هک و از این چیزا؟
و مهم ترین چیز اینه که زبان ویندوز رو چجوری فارسی کنم؟ مثل ویندوز که هم فارسی داره و هم انگلیسی ؟
بخشید که انقدر سوال پرسیدم خب تازه کارم دیگه .... crazyguy عزیز شما هر کدوم رو که میتونید جواب بده اصلا اگر هم دوست داشتی میتونی جواب ندی ... به هر حال بازم من خیلی ممنونتم
چون ورژن شما با مال من فرق داره بعضی هاشو میتونم بهت جواب بدم. بعدش قسمت ها ممکنه برای من که قدیمیه با مال شما فرق داشته باش.
1- سرعت اجراش از چه نظر؟؟ رمت چقدره؟ اتفاقا بخاطر سبکی برنامه ها اینجا راحت تر اجرا میشن.
2- !
3- اگه اون قسمت مای کامپیوتر رو باز کردی، داخلش کلیک راست کن. قسمتی داره به نام Arrange Items که میتونی نحوه چیدمانو تعیین کنی.
4- بستگی داره چطور به اینترنت کانکت میشی یا مودمتو چطور وصل کردی. در کل باشه کاری به کارت نداره
5- پسورد root همونیه که موقع نصب قرار دادی (موقع نصب ازت یه یوزرنیم و پسورد میخواست) موقع نصب نرم افزارها به این پسورد نیاز داری.
root به شکل ساده بخوام بگم به همه امکانات دسترسی داره. ولی به شکل پیشفرض و برای امنیت فعال نیستش. فقط مواقعی که باهاش کار داشته باشی (مثل نصب نرم افزار یا آپدیت و ... )خود اوبونتو ازت پسوردشو میپرسه و تموم.
6- تنظیمات فایرفاکس تو ویندوز و اوبونتو یکیه. فقط جاشون کمی فرق داره.
برای باز کردن تنظیمات باید در منوی Edit روی Preferences کلیک کنی.
7- از راه بالا که گفتم تنظیمات فایرفاکس رو باز کن. در سربرگ general و در قسمت when firefox start گزینه show a blank page رو انتخاب کن.
8- اینم یکم جاش فرق داره. ولی اگه اشتباه نکنم. روی همون خاموش کردن کلیک کنی ازت بپرسه خاموش شه یا ریستارت.
نه. نرم افزارهای ویندوز پسوندشون exe هست. در اوبونتو پسوندهای exe اجرا نمیشه. (البته یه راهی داره. استفاده از نرم افزار wine که برا مبتدی ها شاید مناسب نباشه.)
برای زبان به قسمت system settings برو. قسمتی داره به نام keyboard که اونجا و از قسمت layouts میتونی زبان فارسی رو اضافه کنی.
فقط یادت باشه بعدش روی options کلیک کن. و در قسمت keys to change layouts گزینه alt + shift رو بزن. با این کار تنظیم میکنی که با این دکمه ها زبانت عوض شه.
پیش میاد.
ببخش اگه همه رو نتونستم دقیق بگم. من از نسخه قدیمی تر استفاده میکنم و یکم با اوبونتو 11.10 فرق داره.
موفق باشی