شاید خنده دار باشه ولی من هنوز نمی دونم منظور از پایدار یعنی چی.
ممنون می شم اگه یه توضیحی راجع به این به من بدید
مثال هایی از ناپایداری:
وقتی داری با mplayer فیلم میبینی وسط فیلم صدا رو زیاد میکنی یه دفعه mplayer کرش میکنه (segfault میشه) و فیلمت بسته میشه.
وقتی توی pidgin روی یکی از دوستات که جزو اکانت yahoo ت هست کلیک می کنی pidgin کرش میکنه و بسته میشه.
...
بیشتر این ناپایداری ها با update سریع برطرف میشن (در تمامی توزیع ها)
فکر کنم ولی مطمئن نیستم: پایداری یعنی این که سیستم کمتر هنگ کنه یا برنامهها کمتر کرش کنن یا ارور برنامهها کمتر باشه، یهچیزایی تو این مایهها دیگه !!!
والا من تا حالا نشنیدم یه حرفهای تو کار با توزیعهای گنو/لینوکس آرچ کار باشه ! بیشتر دبیان یا جنتو یا فدورا و البته اوبونتو کار هستن !!!
دبیان و جنتو و فدورا یک چیزی. ولی اوبونتو؟ .به نظر من اینطورین Gentoo > Arch > Fedora > Fedora > Debian > Ubuntu و واقعا تا به حال که با آرچ کار کردم تقریبن هیچ مشکلی توش ندیدم و همیشه راضی بودم.به جز چند مورد کوچیک.که تو اوبونتو این موارد به مراتب بیشتر بود.و جنتو هم که من به خاطر این که source-based هست و برای هر سیستم نرم افزار رو با بهینه سازی برای همون سیستم کامپایل میکنه بیشتر از همه دوست دارم و منتظرم تا gcc4.6 براش بیاد تا با CPU م سازگار شه و برم gentoo.
نظرم در مورد یونیتی هم میگم که نگن موضوع بحث عوض شده:
من مثل بعضیا نیستم که از یونیتی بدشون میاد ولی به نظرم همون برای netbook ها بهتر بود میموند و در PC ها از Dock یا یک چیزی مثل activity در gnome shell استفاده میشد. ولی اوبونتو در ۱۱٫۱۰ و ۱۲٫۰۴ به اندازه کافی و قابل قبول یونیتی رو پیشرفت داده که بشه راخت باهاش کار کرد.به نظر من envirmoent بدی نیست ولی خودم gnome shell رو بیشتر از unity می پسندم.