بزار اینجوری بگم که مثلا توی برنامه acrobat reader می تونی توی سندهای pdf یادداشت بزاری نمودار رسم کنی و خیلی کارهای دیگه و وقتی که یک فایل حجیم رو مرور می کنی کارایی بسیار بالایی داره و زمان لود و یا تغییر صفحه جاری به چندین صفحه بعد , صفحه صفید نمی شه و علامت لود نمی یاد تا صفحه مورد نظر لود بشه نمی شه که همه اون چیزهایی رو که می خوام بنویسم بصورت کلی دارم میگم
من با brasero سه تا dvd رایت کردم که ۲ تاش سوخت در حالی که تو چند سال اخیر به یاد ندارم که هیچگاه dvd با نرو سوزونده باشم و الان روی اوبونتو ای که دارم nero lنصب کردم و کارایی بسیار بالای داره
خوب یادداشت گذاشتن یا تغییر دادن کار یک PDF Reader نیست و کار یک PDF Editor هستش. نرمافزارهای دیگهای مثل PDFedit برای اینکار هستند. ولی خوب امکان گذاشتن یادداشت ایده خوبی هستش. اگر واقعا یک چنین چیزی رو توی نرمافزاری مثل Evince لازم دارید، باید از تیم Evince این رو تقاضا کنید! و درخواست هم باید دقیق بیان بشه، نه اینکه تنها بگید این نرمافزار از Acrobat Reader کم داره. وقتی تقاضای این موضوع زیاد باشه، روی اضافه کردن این امکان کار میشه.
من خیلی DVD و CD رایت نمیکنم، ولی تا الان نشده که سیدی بسوزه و در نتیجه انتظار دارم برای همه کار بکنه و توسعه دهندگان این نرمافزارها هم همین انتظار رو دارند. وقتی که این قضیه زیاد پیش میاد، باید گزارش بشه تا مشکلش حل بشه و نمیشه انتظار داشت بدون همکاری ما و خود به خود این مشکلها حل بشه.
من یکی از امکاناتی که لازم دارم توی VLC موجود نیست که توی این تعطیلات میشینم و این امکان رو اضافه میکنم و این رو به صورت Patch برای تیم توسعه میفرستم که ببینم اون رو قبول میکنند یا نه. من چنین کاری رو از همه کاربران ندارم، ولی حالا شما که از کمبود بعضی امکانات ناراضی هستید، تا الان از کدوم گروهها درخواست اضافه کردن یک امکان خاص رو کردید، یا اگر شخص دیگهای این درخواست رو کرده، زیر اون نظر بذارید که شما هم این رو لازم دارید؟