انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمی درد و دل  (دفعات بازدید: 6389 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: کمی درد و دل
« پاسخ #30 : 03 فروردین 1391، 10:56 ب‌ظ »
اگه بخوای کاربرای تازه وارد رو در نظر بگیری نباید برای انجام کوچکترین کاری به اونها یک برنامه رو پیشنهاد کنی و به نظر من یک برنامه مدیریت دیسک باید بتونه بیشتر کارهایی که برنامه ای مثل nero رو انجام بده
اگه قراره کسی از گنو استفاده کنه ولی با همون سیستم فکری انحصاری روش کار کنه به شخصه ترجیح می‌دم که صد سال نیاد سمت گنو. مشکل اونجاییه که ما بدون این که به کاربرها فلسفه و فرهنگ گنو رو یاد بدیم اول از همه یه سی‌دی اوبونتو می‌دیم بهش یا بدتر از اون رو سیتمش نصب می‌کنیم و می‌دیم کار کنه، بدون این که بدونه اینی که داره استفاده می‌کنه چیه و چرا به‌وجود اومده
منظورم تبدیل و ریپ کردن با کیفیت خوب و همچنین ایجاد دی وی دی که هنوز در این زمینه هنوز برنامه ای مناسب توی گنو/لینوکس پیدا نکردم
این kmplayer او kmplayer‌  که یک پوسته برای mplayer نیست فکر کنم خیلی وقته که از ویندوز استفاده نمی کنی (قابل تحسینه)
kmplayer یک برنامه بی نظیر و اپن سورس از کشور کره جنوبی که pot player رو هم از روی اون نوشتن و تا زمانی که امتحانش نکنی متوجه منظورم نمی شی که این برنامه چقدر قدرتمنده و به چه اندازه پایدار و کم باگ (البته بیشتر منظورم pot player )
من که دارم می‌گم، FFmpeg هرکاری بخوای رو با هر کیفیتی که بخوای انجام می‌ده. پنج‌ساله مشتری دائمش هستم و تا حالا یه مورد هم نبودهکه کاری که بهش گفتم رو درست انجام نده. در مورد kmplayer هم از اون‌جا که برنامه‌ای با این اسlم این‌جا ثبت شده فکر نمی‌کنم نرم‌افزار دیگه‌ای از یه گروه دیگه بتونه با همین اسم تولید و منتشر بشه
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1391، 11:00 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #31 : 03 فروردین 1391، 11:20 ب‌ظ »
برای یه فرد تازه کار لینوکس مثل یه ماشین لوکس میمونه اما فقط بنزین نداره؟
کافیست ما در زمینه گنو تبلیغ کنیم وفرهنگش رو گسترش بدیم. به نظر یکی از دوستان که خبره است بخشی رو به عنوان فرهنگ استفاده و آموزش گنو لینوکس قرار بده عالی میشه.
همین حرف دوستمون نشان دهندی آنست که درک تماما کاملی در بخش فرهنگ سازی واستفاده از گنو لینوکس وجود نداره.
راستی اگه کسی میدونه در دیگر کشورها برای گسترش لینوکس چه اقداماتی انجام دادند خیلی مفیده، حتما بنویسه.

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #32 : 04 فروردین 1391، 12:45 ق‌ظ »
راستی اگه کسی میدونه در دیگر کشورها برای گسترش لینوکس چه اقداماتی انجام دادند خیلی مفیده، حتما بنویسه.
من که اینو توضیح داده ام.در خارج کشور هیچ تلاشی در این راستا نمیشه و بهتر هم هست که نشه.به دو دلیل. همه گیر شدن لینوکس به تجاری شدن اون یا نرم افزارها میانجامه. و به امنیت این سیستم ضربه میزنه.این که فکر کنیم بین این مسائل ارتباطی نیست اشتباه محضه. سازمانهای دولتی و امنیتی در غرب به همین دلیل علاقه ای به فراگیر شدن این سیستم عامل ندارند. در مدارس و دانشگاه های اینجا لینوکس آموزش داده نمیشه و هیچ لپتابی با این سیستم عرضه نمیشه.کاربران ساده هم کسی رو تشویق به استفاده از اون نمی کنند لینوکس در ایران تنها به دلیل رایگان بودنش فراگیر شده
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1391، 12:48 ق‌ظ توسط سیروس »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #33 : 04 فروردین 1391، 06:13 ق‌ظ »
توی دانشگاه ما، اکثر کلاس‌های کامپیوتر از جمله برنامه‌نویسی، بر مبنای گنو-لینوکس هستش که دانشجوها رو مجبور به استفاده از گنو-لینوکس میکنه. توی درس‌ها، درس گنو-لینوکس هم دیده میشه که یک درس عمومی هستش و از رشته‌های دیگه هم میشه توی اون شرکت کرد.
توی دانشگاه الان تعداد بسیار کمی سرور ویندوز باقی مونده که طبق اعلام عمومی بخش کامپیوتر دانشگاه، تا سال دیگه اونها هم به گنو-لینوکس مهاجرت خواهند کرد.
توی بخش‌های مختلف دانشگاه، به دلیل هزینه لایسنس ویندوز، سعی میشه که از گنو-لینوکس به جای ویندوز استفاده بشه. داخل بخشی که من کار میکنم تنها چند کامپیوتر ویندوزی وجود داره که اون هم به دلیل استفاده از چند نرم‌افزار خاص نمیشه کاریشون کرد و بقیه کامپیوترهای رومیزی از Ubuntu استفاده میکنند و سرورها هم عموما Debian هستند.
تمام Thin Clientهایی که توی دانشگاه هست هم از گنو-لینوکس استفاده میکنند، چون هم سبک‌تر هستش، هم ارزان‌تر، هم شخصی کردن اونها ساده‌تر هست.
توی Lab کامپیوتر هم فقط سیستم‌عامل گنو-لینوکس روی کامپیوترها نصب شده. این موضوع حتی در مورد کامپیوترهای عمومی در خوابگاه‌های دانشگاه هم صادقه.
ناگفته نمونه که دانشگاه ما یک لایسنس رایگان ویندوز ۷ به تمام دانشجوهای کامپیوتر میده، ولی خوب این همه استفاده از گنو-لینوکس باعث شده که حتی گاهی یک دانشجوی رشته مترجمی در مورد نرم‌افزار آزاد و گنو-لینوکس اطلاعات داشته باشه.

این در مورد دانشگاه که باعث میشه دانشجوها هر چه بیشتر با گنو-لینوکس آشنا بشند.

در مورد زندگی روزمره، اکثریت افراد هنوز از Windows استفاده میکنند و تعداد خیلی زیادی رو به MacOSX آوردن. تعداد زیادی هم هستند که از گنو-لینوکسی که روی Netbook یا Notebook اونها به صورت پیش‌فرض نصبه استفاده میکنند و وقتی مشکلی پیش میاد، همیشه اون رو پیش یک متخصص کامپیوتر میبرند تا اون رو درست کنه، در نتیجه براشون فرق عمده‌ای نمیکنه که روش ویندوز باشه یا گنو-لینوکس.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
پاسخ به: پاسخ به: کمی درد و دل
« پاسخ #34 : 04 فروردین 1391، 06:28 ق‌ظ »
در مورد kmplayer هم از اون‌جا که برنامه‌ای با این اسlم این‌جا ثبت شده فکر نمی‌کنم نرم‌افزار دیگه‌ای از یه گروه دیگه بتونه با همین اسم تولید و منتشر بشه
چرا، یک چنین برنامه‌ای برای ویندوز هست ولی خوب بیشتر در ایران معروف شده. من اینجا توی ویندوز هم میبینم که اکثریت یا از Windows Media Player با نصب Codecها استفاده میکنند، یا وقتی یک نرم‌افزار بهتر میخواند، از همون VLC استفاده میکنند.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #35 : 04 فروردین 1391، 09:42 ق‌ظ »
در مورد kmplayer هم از اون‌جا که برنامه‌ای با این اسlم این‌جا ثبت شده فکر نمی‌کنم نرم‌افزار دیگه‌ای از یه گروه دیگه بتونه با همین اسم تولید و منتشر بشه
http://www.kmplayer.com/korea/index.php
http://download.cnet.com/KMPlayer/3000-13632_4-10659939.html
اگه خواستی نصب کنی از potplayer که نسخه بهینه شده اونه استفاده کن هر چند خود kmplayer هم بی نظیره
http://download.cnet.com/Daum-Potplayer/3000-13632_4-75587055.html

انجام چند کار توسط یک برنامه به نظر من انحصار طلبانه نیست یا اگه منظورت استفاده از نرم افزارهای غیر آزاده اون به خیلی عوامل دیگه بر میگرده
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #36 : 04 فروردین 1391، 09:45 ق‌ظ »
من که اینو توضیح داده ام.در خارج کشور هیچ تلاشی در این راستا نمیشه و بهتر هم هست که نشه.به دو دلیل. همه گیر شدن لینوکس به تجاری شدن اون یا نرم افزارها میانجامه. و به امنیت این سیستم ضربه میزنه.این که فکر کنیم بین این مسائل ارتباطی نیست اشتباه محضه. سازمانهای دولتی و امنیتی در غرب به همین دلیل علاقه ای به فراگیر شدن این سیستم عامل ندارند. در مدارس و دانشگاه های اینجا لینوکس آموزش داده نمیشه و هیچ لپتابی با این سیستم عرضه نمیشه.کاربران ساده هم کسی رو تشویق به استفاده از اون نمی کنند لینوکس در ایران تنها به دلیل رایگان بودنش فراگیر شده

گنو با تجاری شدن مخالف نیست با انحصاری شدن مخالفه
گنو/لینوکس در ایران فراگیر نیست و تعداد کسایی که بخاطر رایگان بودن به سمتش اومدن بسیار اندکه
گنو کمتر از یک دهم درصد سیستم عاملهای ایران رو داره
توی خارج از ایران هم تیلیغات برای گنو زیاد میشه ولی بیشتر برای نسخه سرور مخصوصا ردهت و اوبونتو و تعدادی ngo
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #37 : 04 فروردین 1391، 09:47 ق‌ظ »
توی دانشگاه ما، اکثر کلاس‌های کامپیوتر از جمله برنامه‌نویسی، بر مبنای گنو-لینوکس هستش که دانشجوها رو مجبور به استفاده از گنو-لینوکس میکنه. توی درس‌ها، درس گنو-لینوکس هم دیده میشه که یک درس عمومی هستش و از رشته‌های دیگه هم میشه توی اون شرکت کرد.
توی دانشگاه الان تعداد بسیار کمی سرور ویندوز باقی مونده که طبق اعلام عمومی بخش کامپیوتر دانشگاه، تا سال دیگه اونها هم به گنو-لینوکس مهاجرت خواهند کرد.
توی بخش‌های مختلف دانشگاه، به دلیل هزینه لایسنس ویندوز، سعی میشه که از گنو-لینوکس به جای ویندوز استفاده بشه. داخل بخشی که من کار میکنم تنها چند کامپیوتر ویندوزی وجود داره که اون هم به دلیل استفاده از چند نرم‌افزار خاص نمیشه کاریشون کرد و بقیه کامپیوترهای رومیزی از Ubuntu استفاده میکنند و سرورها هم عموما Debian هستند.
تمام Thin Clientهایی که توی دانشگاه هست هم از گنو-لینوکس استفاده میکنند، چون هم سبک‌تر هستش، هم ارزان‌تر، هم شخصی کردن اونها ساده‌تر هست.
توی Lab کامپیوتر هم فقط سیستم‌عامل گنو-لینوکس روی کامپیوترها نصب شده. این موضوع حتی در مورد کامپیوترهای عمومی در خوابگاه‌های دانشگاه هم صادقه.
ناگفته نمونه که دانشگاه ما یک لایسنس رایگان ویندوز ۷ به تمام دانشجوهای کامپیوتر میده، ولی خوب این همه استفاده از گنو-لینوکس باعث شده که حتی گاهی یک دانشجوی رشته مترجمی در مورد نرم‌افزار آزاد و گنو-لینوکس اطلاعات داشته باشه.

این در مورد دانشگاه که باعث میشه دانشجوها هر چه بیشتر با گنو-لینوکس آشنا بشند.

در مورد زندگی روزمره، اکثریت افراد هنوز از Windows استفاده میکنند و تعداد خیلی زیادی رو به MacOSX آوردن. تعداد زیادی هم هستند که از گنو-لینوکسی که روی Netbook یا Notebook اونها به صورت پیش‌فرض نصبه استفاده میکنند و وقتی مشکلی پیش میاد، همیشه اون رو پیش یک متخصص کامپیوتر میبرند تا اون رو درست کنه، در نتیجه براشون فرق عمده‌ای نمیکنه که روش ویندوز باشه یا گنو-لینوکس.

میشه بپرسم کدوم دانشگاه هستید
اگه دانشگاه شما ایران باشه که جای امیدواری بسیار برای این مردم و مرز و بومه

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #38 : 04 فروردین 1391، 09:49 ق‌ظ »
چرا، یک چنین برنامه‌ای برای ویندوز هست ولی خوب بیشتر در ایران معروف شده. من اینجا توی ویندوز هم میبینم که اکثریت یا از Windows Media Player با نصب Codecها استفاده میکنند، یا وقتی یک نرم‌افزار بهتر میخواند، از همون VLC استفاده میکنند.

توی ایران vlc برای ویندوز بسیار کم استفاده می شه و من توی یکی دو سال اخیر کسی رو ندیدم که روی ویندوزش potplayer و یا kmplayer نصب نداشته باشه دستکم در بین دوستای من اینجوری بوده
codec هم بسیار استفاده می شه

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #39 : 04 فروردین 1391، 05:35 ب‌ظ »
میشه بپرسم کدوم دانشگاه هستید
اگه دانشگاه شما ایران باشه که جای امیدواری بسیار برای این مردم و مرز و بومه
خیر، من در آلمان زندگی میکنم.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #40 : 04 فروردین 1391، 10:39 ب‌ظ »

تو که ازین کویر وحشت به سلامتی گذشتی
به شکوفه ها به باران برسان سلام ما را
آنجلا مرکل رو یادت نره

اونها کارشون درسته نمی شه با ما مقایسشون کرد
ما هنوز تو دانشگاهامون ویندوز هم نصب نیست چه برسه به گنو/لینوکس
کاش بیای و دانشگاهای ما رو ببینی نه نمی خواد بیای خودم برات میگم ایران رو چه دیدی شاید گرفتنت و ... خیلی از به اصطلاح دانشگاهها یه خونس که اسمش رو گذاشتن دانشگاه و کلی پول هم از به اصطلاح دانشجوها می گیرن
« آخرین ویرایش: 04 فروردین 1391، 10:42 ب‌ظ توسط MustafaJF »

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
پاسخ : کمی درد و دل
« پاسخ #41 : 13 فروردین 1391، 02:23 ق‌ظ »

تو که ازین کویر وحشت به سلامتی گذشتی
به شکوفه ها به باران برسان سلام ما را
آنجلا مرکل رو یادت نره

اونها کارشون درسته نمی شه با ما مقایسشون کرد
ما هنوز تو دانشگاهامون ویندوز هم نصب نیست چه برسه به گنو/لینوکس
کاش بیای و دانشگاهای ما رو ببینی نه نمی خواد بیای خودم برات میگم ایران رو چه دیدی شاید گرفتنت و ... خیلی از به اصطلاح دانشگاهها یه خونس که اسمش رو گذاشتن دانشگاه و کلی پول هم از به اصطلاح دانشجوها می گیرن

حالا که شعر گفتی شاعری معروف معروف می گه:

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم

فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد

من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

شراب ارغوانی را گلاب اندر قدح ریزیم

نسیم عطرگردان را شِکَر در مجمر اندازیم

چو در دست است رودی خوش بزن مطرب سرودی خوش

که دست افشان غزل خوانیم و پاکوبان سر اندازیم

صبا خاک وجود ما بدان عالی جناب انداز

بود کان شاه خوبان را نظر بر منظر اندازیم

یکی از عقل می‌لافد یکی طامات می‌بافد

بیا کاین داوری‌ها را به پیش داور اندازیم

بهشت عدن اگر خواهی بیا با ما به میخانه  :oops:

که از پای خمت روزی به حوض کوثر اندازیم

سخندانیّ و خوشخوانی نمی‌ورزند در شیراز

بیا حافظ که تا خود را به ملکی دیگر اندازیم
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

• High Hero Member
  • *
پاسخ : کمی درد و دل
« پاسخ #42 : 13 فروردین 1391، 11:00 ق‌ظ »
لذت بردم مرسی