انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا متن باز؟؟؟  (دفعات بازدید: 6727 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
پاسخ به: چرا متن باز؟؟؟
« پاسخ #15 : 20 دی 1386، 07:10 ب‌ظ »
خوب من فکر میکردم حداقل توی یک جامعه آزاد (گنو) آدمها میتونن عقایدی آزاد داشته باشن بدون اینکه خودشونو در تقابل با دیگران ببینن مسئله خیلی سادست این عقیده‌ی منه و فکر میکنم جایی توی همین پست عقیده‌ی شخصی رو میخواستن:
...دوست دارم جوانب دیگه(علمی-اقتصادی-فرهنگی...وعقیده خودتون رو کامل بگید)...
پس با هم مشکلی نداریم و نمیخوایم فقط جواب به هم بدیم یا همو زیر سوال ببریم:
...فکر میکنم تو تاپیک های منو با سرعت نور میخونی و جواب میدی...
[
من اصلا دلیلی نمیبینم که بخوام حرفهایی که زدم رو توجیه کنم و فکر میکنم خودشون گویا باشن... و از اون مهمتر نمیخوام بحث رو به دین و مذهب بکشونم چون  اینجا یک انجمن تخصصی در مورد اوبونتو و لینوکس هست.

ولی این رو هم بد نمیدونم به صحبت قبلیم اضافه بکنم که توی کشورهای غربی هم دقیقا اوضاع کاربرای خونگیش شبیه ما هست فقط یکم کمرنگتر به این صورت که توی خیابون کسی نمیاد سی‌دی قفل شکسته بفروشه اما خیلی از مردم از سایتهای مخصوص اینکار نرم‌افزارهایی که میخوان رو برای مصارف خونگیشون دانلود و کرک میکنن، اما اگه کار به اونجا برسه که طرف بخواد مثلا ویندوز کرک شدشو توی آفیسش(که معمولا افراد کارهای خصوصی دارن و منظور از آفیس هم همونه) ببره ممکنه مامور دارایی بیاد و ازش فاکتور خرید نرم‌افزارشو جویا بشه که برا همین معمولا توی آفیسها این خبرا نیست ولی چون دولت نمیاد کاربرای خونگی رو بازخواست کنه اونایی که بلدن ویندوز نصب کنن یا هر نرم‌افزار دیگه‌ای هیچوقت نمیرن اونو بخرن مگر اینکه بلد نباشن یا اون کامپیوتری که میخرن بصورت پیشفرض این نرم‌افزارها خریداری و نصب شده روش... که چون سایتهای از این دست بسته میشن(مه سایتهای مخالف سیاستهای دولتها) و خدمات کامپیوتری‌ها برای نرم افزارهایی که نصب میکنن باید جوابگو باشن و دولت مکانیزمهای کنترلی مناسبی داره صنعت نرم‌افزار به یک صنعت از نوع میوه فروشش تبدیل نمیشه

و این گفتم که این نتیجه رو بگیرم که بله این کار احتیاج به یک دولت دلسوز داره که براش صنعت نرم افزار مهم باشه و حالا که میبینه اصولا امکان خرید نرم‌افزارهای اونور آبی نیست (به علت تحریم) بیاد به برنامه نویسها پول بده و اونا رو پشتیبانی کنه و سفارش نرم افزار بده تا ادارات (که تو ایران همشون دولتی هستن) نرم افزارهای مجاز داشته باشن و چون این کار رو دولت انجام میده صد البته بهتره آزاد باشه تا براحتی قابل بهبود باشه و بشه توی بخشهای دیگه‌ی همون ادارات ازش استفاده کرد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

Humanity to others...

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #16 : 20 دی 1386، 07:34 ب‌ظ »
حالا چه لزومی داره که همه چیز تو این مملکت باید با دین سنجیده بشه؟ چرا دین در این کشور ملاک همه طبقه بندی هاست؟ فلانی آدم بی دینیه فلانی با خداست فلان چیز در اسلام فلان حکم رو داده و... یکی دلش خواسته بره یه پروژه ای رو کامل کنه رایگان بذاره در اختیار همگان به همین سادگی موضوع آنقدر ساده و پیش پا افتاده است که اصلا لازم نیست دین و اخلاق و فلسفه و عرف و عادت بیاد وسط... نه اوپن سورس هیچ ارتباطی به این مسایل نداره. اوپن سورس، اوپن سورسه! به همین سادگی.
مذهب یعنی رونده یعنی راهی که تو پیش می گیری و درش حرکت میکنی و هر گونه رفتاری که عقیده توست و بهش عمل میکنی,یهودیت-مسیحیت-اسلام-شرک-سکولاریسم-مارکسیسم-پوچ گرایی-کمونیسم-صهیونیسم...
اینها همه راه ها و روش هایی که یه عده درش حرکت میکنن وبهش عمل میکنن واما دین یعنی برنامه و گاهی برنامه ای که خداوند در اختیار تو میذاره و اگه سعی کنی بهش عمل کنی آدم دینداری هستی و الا مردم آمریکا جورج بوش رو هم آدم دینداری میدونن.
یادت باشه بی دینی هم واسه خودش دینیه و در طول تاریخ آدم بی دین وجود نداشته.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #17 : 20 دی 1386، 08:58 ب‌ظ »
نقل‌قول
مذهب یعنی رونده یعنی راهی که تو پیش می گیری و درش حرکت میکنی و هر گونه رفتاری که عقیده توست و بهش عمل میکنی,یهودیت-مسیحیت-اسلام-شرک-سکولاریسم-مارکسیسم-پوچ گرایی-کمونیسم-صهیونیسم...
اینها همه راه ها و روش هایی که یه عده درش حرکت میکنن وبهش عمل میکنن واما دین یعنی برنامه و گاهی برنامه ای که خداوند در اختیار تو میذاره و اگه سعی کنی بهش عمل کنی آدم دینداری هستی و الا مردم آمریکا جورج بوش رو هم آدم دینداری میدونن.
شاید اما من فکر نمی کنم به سکولاریسم و پوچ گرایی و کمونیسم و مانند اینها مذهب گفته بشه. این ها یک سری ایدئولوژی هستند یک نوع طرز فکر بشری نه مذهب. مردم آمریکا هم کاملا درست فکر می کنند چون جورج بوش خودش رو به مردمش همان طوری نشون داده که برخی در ایران خودشون رو نشون دادن و مردم ایران نه تنها آن ها را دیندار که نشانه ای از وجود باری تعالی می دونن.
به هر حال بحث من این نیست. بحث اینکه چه اصراری که حالا اوپن سورس به این بحث های بی نتیجه که حتی اگر نتیجه ای هم داشته باشه سودی نداره کشیده می شه؟ یا مثلا تشابه اوبونتو بابسیج!!!!!!!! خوب که چی؟ این که مثلا طراح لینوکس بی دین و ویندوز دیندار به من چه ارتباط داره؟ اینا می تونه مشکل اتصال به اینترنت یه بنده خدا رو حل کنه؟؟‌نه! این ملت به این چنین بحث ها عادت کرده به طوری که مهمترین جزء زندگیش شده حالا بگردین دنبال کمبود پودر ماشین لباسشویی و ارتباطش با دینداری! اینجا محل بحث های فنی در مورد اوبنتو است یا حوزه علمیه قم؟!! یا پایگاه مقاومت بسیج ثارا... ؟!!
تلف کردن وقتی که هرگز برنمی گرده...
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #18 : 20 دی 1386، 08:59 ب‌ظ »
حالا چه لزومی داره که همه چیز تو این مملکت باید با دین سنجیده بشه؟ چرا دین در این کشور ملاک همه طبقه بندی هاست؟ فلانی آدم بی دینیه فلانی با خداست فلان چیز در اسلام فلان حکم رو داده و... یکی دلش خواسته بره یه پروژه ای رو کامل کنه رایگان بذاره در اختیار همگان به همین سادگی موضوع آنقدر ساده و پیش پا افتاده است که اصلا لازم نیست دین و اخلاق و فلسفه و عرف و عادت بیاد وسط... نه اوپن سورس هیچ ارتباطی به این مسایل نداره. اوپن سورس، اوپن سورسه! به همین سادگی.

لغت نامه دهخدا
نقل‌قول
در اصطلاح علم کلام اسلامي ، طريقه اي خاص در فهم مسائل اعتقادي ، خاصه امامت که منشاء اختلاف در آن توجيه مقدمات منطقي و يا تفسير ظاهر کتاب خداست ، مانند مذهب شيعه امامي ، اشعري ، معتزلي و ماتريدي و در اصطلاح فقهي روش خاص در استنباط احکام کلي فرعي از ظاهر کتاب و سنت مانند فقه مذهب شيعه ، حنفي ، مالکي ، حنبلي و غيره

اما این بحثها بیهوده‌ی ما نباید روی آدما برچسب بذاریم و با توجه به اون برچسب روشون اظهار عقیده و رفتار کنیم... فکرشو بکنین اگه همه عقیده‌ی شما رو میداشتن و شما توی یک کشور دیگه بودین که دینشون یه چیز دیگه بود اونوقت از دید اونا شما میشدین کافر و ملحد بدون اخلاق (چون عقیدشون با شما متفاوت هست)...

من به نظرم LinuxRevo درست میگن
Humanity to others...

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #19 : 20 دی 1386، 09:07 ب‌ظ »
البته این مشکل متأسفانه ریشه‌دار شده و باید هر چه سریع‌تر فکری براش کرد... اما چه فکری؟
یعنی دین می خواد مشکل کپی رایت رو حل کنه؟ چند درصد از مردم این کشور قدرت خرید مایکروسافت $ ویندوز ۳۰۰ دلاری رو دارن یا گیم های ۴۰۰ و ۶۰۰ دلاری؟ چند نفر می تونن برای راه اندازی یک سیستم با ویندوز چیزی حدود ۳۰۰۰ دلار نافابل پول خرج کنند تا از حداقل امکانات لازم مانند فتوشاپ، مایکروسافت $ ورد، مبدل ها، فشرده سازها، انمیشن سازها، گیم های معمولی، نرم افزارهای امنیتی، برنامه های تخصصی و... بهره مند بشن؟
آخرین ورژن FL Studio رو به قیمت ۴۴۵ دلار خریدم برای مکینتاش و بعد از اون ۱۲ سی دی Sample های اون رو هم خریدم ۲۴۵ دلار. چند نفر می تونن بخرند؟ مشکل دینه یا پوله؟!!
البته قدرت خرید مردم دیگر ملل خیلی بیشتره و اونا می تونن بخرند اما درصدی از آن ها هم مبادرت به کپی می کنند... اینجا دیگه دلیل بی پولی نیست این زرنگیه منتها بی دینی نیست. شما صبر کن ما به اون مرحله برسیم بعدش ببینیم چی می شه!‌
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

lomion

• مهمان
« پاسخ #20 : 20 دی 1386، 09:56 ب‌ظ »
به نظرم میاد که این پست یه نظر شخصیه. یک نظر شخصی در مورد جنبه دیگه نرم‌افزارهای متن باز. یعنی با یک نگاه دیگر چطور می‌شه به این جنبش نگاه کرد. اگه قبول دارید که نرم‌افزار می‌تونه مالک داشته باشه و اون مالک بگه که  باید مقداری پول بدید، خب جدا از مسایل قانونی، شما با پذیرش license اون نرم‌افزار این مساله و شروط تولید کننده رو پذیرفتید. پس از این زاویه نگاه کنید، شما از نظر اخلاقی پذیرفتید که اون طوری که تولید کننده می‌خواد با نرم‌افزارش رفتار کنید. اینکه شما مجبور باشید از نرم‌‌افزار استفاده کنید یا نه،‌ ربطی نداره. شما با نصب نرم افزار و پذیرش مجوزش،‌ این مساله رو می‌پذیرید. تا اینجای مساله کاملا اخلاقیه و ربطی به هیچ دینی نداره. یه قرار دو طرفه هست. اما در مورد دین، از پستهای انجام شده، این برداشت رو می‌کنم که تعریف یکسانی از دین اینجا وجود نداره و این مهمه، چون این نکته، محور بحثه.
پس لازمه که کمی آرامتر نظر داده بشه، چون به نظرم میاد که هم تعریفها یعنی پایه بحث کاملا - حداقل برای من - مشخص نشده. و امکان داره که تندی کلام باعث رنجش کسی بشه... و یادمون باشه که عقیده هر کس محترمه.

این جا کافه اوبونتو هست. توی توضیحش کلمه  «پاتوق» رو آورده، یعنی جایی که  به طور «مجازی» دور هم جمع می‌شیم و گپ می‌زنیم. پس می‌شه توش این مسایل رو مطرح کرد، چون داره یه دیدگاه فنی رو در مورد اپن سورس بیان می‌کنه. ولی باید با آرامش و گفتگو مساله را حل کرد.

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
« پاسخ #21 : 21 دی 1386، 03:52 ق‌ظ »
در ابتدا آرش جان ازشما معذرت می خوام سخنی که موجب رنجشتون شده اصلا از روی  غرض ورزی نبوده و فقط قصد داشتم با یه کنایه دقت تو بیشتر کنم چون احساس میکنم بعضی جاها رو کاملا وارونه برداشت کردی ولی بازم معذرت میخوام و اینو بدون که تمام تلاشم رو برای اثبات گفته هام میکنم با احترام به عقاید شما.
توضیح برای همه:
هدف این قسمت بیان دلایلی که کابر رو ملزم به انتخاب جامعه ی متن باز میکنه نه کارهایی که باید برای توسعه متن باز کرد,هر چند این دو موضوع با هم مرتبط اند اما سعی کنید اینجا تداخل نکنند و اگر دوست دارید به اینکه چکار میشه برای توسعه ی متن باز کرد لطفا به عنوان ایجاد شده در کافه ابونتو رجوع کنید.

اصلا قصد نداشتم مسئله رو کاملا مذهبی برسی کنم این رو از ابتدای بحث مشخص کردم و انتخاب عنوان (چرا متن باز؟؟؟) اینو تایید میکنه و خواستم از شما تا جوانب دیگه رو بررسی کنید و بحث مذهب رو شروع قرار دادم.
اما چرا بحث مذهب برای شروع؟
خب من در کشوری زندگی می کنم که اگه کمی به تاریخ اون توجه کنم درمیابم که در تمام مراحل تمدنش نوعی اعتقاد دینی وجود داشته از میترایسم و زرتشت و یهودیت ومسیحیت گرفته تا به اسلام امروزی .

اما چی باعث میشه که من اونو از بقیه عوامل موثر تر بدونم؟
این اعتقاد مذهبی همواره نقش کلی رو برای مردم و حکومت حفظ میکرده و مهمترین عامل برای حفظ قدرت و انسجام رو داشته ایرانی امروز وقتی به حکومت های تاریخ کشورش نگاه میکنه از کوروش هخامنشی گرفته تا شاه پهلوی با مسائلی همچون تبعیت کووروش و داریوش از دین زمانه و شکل گیری نوع فوق العاده ای از تمدن در هزاران سال قبل و فتوای میرزای شیرازی که تا قلب دربار نفوذ میکنه و عامل انحصار و بیگانه خواهی رو ریشه کن میکنه و قیام مردم با تبعیت از مکتب عاشورا و رهبری روحانی برجسته روح الله خمینی که موجب سقوط حکومت چند هزار ساله ی شاهنشاهی و پیدایش انقلابی جهانی شده,رو به رو میشه.

وقتی به آثار فرهنگی از جمله بنا ها و کتاب ها (فردوسی و و حافظ و سعدی و مولوی و...) و اشیا بجا مانده ی هنری نگاه می کنه در اونها نقش مذهب و اعتقادات خالق اثر رو میبینه و همه چیز ها و اشخاص رو وام دار اون میبینه.

در چنین کشوری ابتدا مذهب و شخصیت های مذهبی شروع به بیداری و آگاهی مردم میکنه و وقتی مذهب چیزی رو تایید میکنه دیگه برای مردم و دولت دقدقه و ارزش و اهمیت خواهد بودوتمام مردم و ارگانها و دولت موظف خواهند بود در تحقق آن سهیم باشند,حال تحقق این موضوع با توجه به اراده ی مردم و ظرفیت های اقتصادی کشور و دولت زمان های متفاوتی رو طلب میکنه(در چنین کشوری مذهب اولین عامل برای شروع حرکت است و دیگر عوامل در تحقق اهداف و ارزشهای تایید شده توسط مذهب گام بر میدارند)

ما و نهادها و دولت  بعنوان اعضا و زیر مجموعه های  این مجموعه از روابطی آگاهیم که ملزم به انجام آنها هستیم تا مجموعه با ثبات باشد و به اهداف خود برسد حال اگر ما در تحقق روابط سستی کنیم این دیگر ناشی از بی ارادگی مجموعه  و کسانی که مجری روابط و مسئول دادن درک نسبت به روابط به مردم می باشند هست و دیگه نقدی بر روابط و ظوابط نیست.

به نظر من کاربران در ایران پنج انتخاب به شرح زیر دارند که انتخاب های 1و4 کاملا به نظر من نادرستند و اینکه سایر عوامل از جمله مذهب چرا کاربر ایرانی رو ملزم به انتخاب 2و3و5و در بعضی مواقع صرفه نظر از انتخاب 2 میکنه رو سعی میکنم در تاپیک های بعدی توضیح بدم چون انقدر این تاپیک طولانی شده حوصله خودم هم سر رفته.
1-انتخاب نرم افزارهای اختصاصی قفل شکسته
2- انتخاب نرم افزارهای اختصاصی با مجوز
3- انتخاب نرم افزارهای متن باز
4- انتخاب نرم افزارهای متن باز در کنار اختصاصی قفل شکسته
5- انتخاب نرم افزارهای متن باز در کنار اختصاصی
Together We Can!
Comail

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
« پاسخ #22 : 25 دی 1386، 01:37 ق‌ظ »
هدف از این همه توضیح و جواب دادن به هم دیگه اینه که بتونیم هم دیگه  رو قانع کنیم نه اینکه بهم بی احترامی کرده باشیم یا توهین تا از ره گذر این بحث ها چیزی عاید هممون بشه و الا فکر شو بکنید یه عده نظر بدن و یه عده دیگه یا سکوت کنن یا یه چیز دیگه بگن به نظر شما دیگه به این بحث میگن.
اماقرار بود درباره ی انتخاب هایی که گفته بودم نظر خودم رو بگم و فکر میکنم باید به این پرسش ها جواب های درست داد نه جواب هایی که خیلی ها با توجیه میدن و بهش عمل میکنن ولی شاید بگید خب اینارو که هر کسی میدونه اما باید بگم میخوام زمینه ای باشه برای بحثی که میخوام در قسمت ((چطور میشه ابونتو رو توسعه داد؟؟؟))که در همین کافه ابونتو است باشه چون فکر میکنم هم دوستان دل پرخونی در این مورد دارند و هم خیلی بیشتر میشه بهش پرداخت.

۱-انتخاب نرم افزارهای اختصاصی(غیر آزاد)قفل شکسته
خب به نظر من این انتخاب رو اکثر جوامع با هر نوع حوزه ی اعتقادی غلط میدونن و درش بحثی نیست.

۲-انتخاب نرم افزارهای اختصاصی با مجوز(یعنی خریدن اونها)
آیا واقعا کسی تو ایران چنین انتخابی میکنه هر چند اینهم یه گزینه است.
من فکر میکنم اگه این کار در داخل کشور و در مورد نرم افزارهای داخلی بشه خیلی ایده آل اگه نرم افزار های داخلی بتونن مشتری هاشون رو راضی کنن که فوق العاده کار بصرفه ای در کشور اما اگه از نوع خارجی باشه واقعا به ضرر اقتصاد مملکته هرچند مشکل قانونی و اخلاقی نداره اما اگه با این کشورها مشکل سیاسی داشته باشیم که معلوم نباشه امروز یا فردا ما رو تحریم میکنن(که در این صورت قانون طرف مقابل این حق رو از شما در هنگام تحریم میگیره و من پسندیده نمیدونم با حمایت از محصولات اون،این قدرت رو بهش بدیم که در اداره ی امور داخلی کشور ما هر با محکم تر از بار دیگه دخالت کنه و آزادی و دموکراسی رو از ما سلب کنه.)یا بدترش اینه که ما از کشور هایی محصولات خودمون رو تهیه کنیم که دارن به چندین کشور مظلوم دنیا دست اندازی میکنن و سعی دارن سلطه خودشونو روی دیگر کشورها گسترش بدن تازه معلوم نیست امروز یا فردا به خود ما حمله ور شن میدونید که اینکارو سال ها قبل در سایه یه کشور دیگه با ما کردن حتما بعضی از شما یکی از اقوام دور یا نزدیکتون رو به این وسیله از دست دادید(من دایی جونم رو از دست دادم)یا شاهد کشته شدن مردم دنیا بدست اونها بودید.یادتون باشه هر کشوری زمان حمله و اقدام به سلطه جویی به شرایط اقتصادیش نگاه میکنه.
البته گفته های بالا زمانی که گزینه ی ۳ نتون نیازهای ما رو تامین کنه صدق نمیکنه،جایی که پیشرفت علمی کشور مطرح باش و گزینه ۳ ناتوان از ارضا اون باشه.
به این جمله از حضرت رسول توجه کنید(مردانی از پارس به علم دست خواهند یافت حتی اگر در چین هم باشد)توجه کنید چین هم جای دوریه و هم دیار شرک و بت پرستی.

۳-انتخاب نرم افزارهای متن باز(آزاد)
به نظر من این یکی از بهترین انتخاب هایی که میتونه در کشور در حال توسعه ما مفید و بصرفه باشه.مسلما اگر عناصر هدایت کننده ی کشور اون رو تایید نکنن دلیلی هم برای کنار گذاشتن اون نخواهند داشت و به این جامعه(متن باز)اجازه ی گسترش آن رو خواهند داد که داده اند.در کشور ما که عمدتا نیاز های مردم بوسیله ی نرم افزارهای غیر آزاد قفل شکسته برطرف میشه(عمدتا مردم ما از دیوار مایکروسافت بالا میرن)،در سال های قبل مردم از نرم افزارهای آزاد به سبب ناتوان بودن نا امید بودند اما امروزه نرم افزار های آزاد با پیشرفت شگرف خود توانایی ارضا نیاز های مردم را دارد.

4- انتخاب نرم افزارهای متن باز در کنار اختصاصی قفل شکسته
من خودم فعلا دارم از ویندوز صرفا برای اومدن به انجمن استفاده میکنم(چون مودمم با ابونتو مشکل داره) و سعی دارم به زودی یه مودم خوب بخرم و کاملا ازش راحتشم.
اینکار و اغلب بچه های متن باز به کسی پیشنهاد میکنن که تازه وارد حوزه متن باز شده اما اینکار شاید محسناتی هم داشته باشه و کاربر بعد یه مدتی به اون رو بیاره ولی نباید عمده ی خلقیات ایرانی ها رو که راحت طلب اند و کم صبر نادیده گرفت چون طرف هر وقت دچار مشکل بشه میره سر و وقت ویندوز و ممکن تو این گیر و دار فکر کن ویندوز کامل تره و بهتر(که یه جاهایی برای کاربر راحت طلب واقعا کامل تر هست) واسه اون و سعی کنه تا آخر از این دو بعنوان مکمل هم استفاده کنه.
هر چند انجام اینکار اگه با تذکرات لازم و کمک های در دسترس و منابع کافی باشه میتونه مفید باشه.

5- انتخاب نرم افزارهای متن باز در کنار اختصاصی
شاید بیان این انتخاب بچه های انجمن رو از من رنجیده کنه که بگن تو طرف دار متن بازی یا غیر آزاد ولی من باید بگم من فکر میکنم هر دو اینها با هم بهترند اگه بشه نرم افزار های غیر آزاد رو در سسیستم عامل های متن باز اعمال کرد چون فضایی بوجود میاره که همه ی دوستان چه موافق و چه مخالف در کنار هم خوب کار کنن و دیگه این ترس نیست که زمانی که ما داریم متن باز رو توسعه میدیم یه عده از پشت به ما خنجر بزنن و همیشه یه وزنه ی سنگین جلوی حرکت درستمون رو بگیره.
Together We Can!
Comail

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #23 : 25 دی 1386، 09:16 ب‌ظ »
احسنت،
البته گفته های بالا زمانی که گزینه ی ۳ نتون نیازهای ما رو تامین کنه صدق نمیکنه،جایی که پیشرفت علمی کشور مطرح باش و گزینه ۳ ناتوان از ارضا اون باشه.
به نظر بنده، حتی در اون شرایط هم باید روی توسعه‌ی هر چه سریع‌تر راه حل‌های آزاد/بازمنبع سرمایه‌گذاری بشه.
متأسفانه الآن یکی از دلایل رو نیاوردن عده‌ای به نرم‌افزار های آزاد، این هست که در حال حاظر پاسخ‌گوی نیازشون نیست؛ ولی از این نکته غافل هستن که احتمالاً با صرف هزینه‌ی کمی می‌تونن راه حل‌های آزاد موجود ر
« آخرین ویرایش: 25 دی 1386، 09:19 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست