خوب من فکر میکردم حداقل توی یک جامعه آزاد (گنو) آدمها میتونن عقایدی آزاد داشته باشن بدون اینکه خودشونو در تقابل با دیگران ببینن مسئله خیلی سادست این عقیدهی منه و فکر میکنم جایی توی همین پست عقیدهی شخصی رو میخواستن:
...دوست دارم جوانب دیگه(علمی-اقتصادی-فرهنگی...وعقیده خودتون رو کامل بگید)...
پس با هم مشکلی نداریم و نمیخوایم فقط جواب به هم بدیم یا همو زیر سوال ببریم:
...فکر میکنم تو تاپیک های منو با سرعت نور میخونی و جواب میدی...
[
من اصلا دلیلی نمیبینم که بخوام حرفهایی که زدم رو توجیه کنم و فکر میکنم خودشون گویا باشن... و از اون مهمتر نمیخوام بحث رو به دین و مذهب بکشونم چون اینجا یک انجمن تخصصی در مورد اوبونتو و لینوکس هست.
ولی این رو هم بد نمیدونم به صحبت قبلیم اضافه بکنم که توی کشورهای غربی هم دقیقا اوضاع کاربرای خونگیش شبیه ما هست فقط یکم کمرنگتر به این صورت که توی خیابون کسی نمیاد سیدی قفل شکسته بفروشه اما خیلی از مردم از سایتهای مخصوص اینکار نرمافزارهایی که میخوان رو برای مصارف خونگیشون دانلود و کرک میکنن، اما اگه کار به اونجا برسه که طرف بخواد مثلا ویندوز کرک شدشو توی آفیسش(که معمولا افراد کارهای خصوصی دارن و منظور از آفیس هم همونه) ببره ممکنه مامور دارایی بیاد و ازش فاکتور خرید نرمافزارشو جویا بشه که برا همین معمولا توی آفیسها این خبرا نیست ولی چون دولت نمیاد کاربرای خونگی رو بازخواست کنه اونایی که بلدن ویندوز نصب کنن یا هر نرمافزار دیگهای هیچوقت نمیرن اونو بخرن مگر اینکه بلد نباشن یا اون کامپیوتری که میخرن بصورت پیشفرض این نرمافزارها خریداری و نصب شده روش... که چون سایتهای از این دست بسته میشن(مه سایتهای مخالف سیاستهای دولتها) و خدمات کامپیوتریها برای نرم افزارهایی که نصب میکنن باید جوابگو باشن و دولت مکانیزمهای کنترلی مناسبی داره صنعت نرمافزار به یک صنعت از نوع
میوه فروشش تبدیل نمیشه
و این گفتم که این نتیجه رو بگیرم که بله این کار احتیاج به یک دولت دلسوز داره که براش صنعت نرم افزار مهم باشه و حالا که میبینه اصولا امکان خرید نرمافزارهای اونور آبی نیست (به علت تحریم) بیاد به برنامه نویسها پول بده و اونا رو پشتیبانی کنه و سفارش نرم افزار بده تا ادارات (که تو ایران همشون دولتی هستن) نرم افزارهای مجاز داشته باشن و چون این کار رو دولت انجام میده صد البته بهتره آزاد باشه تا براحتی قابل بهبود باشه و بشه توی بخشهای دیگهی همون ادارات ازش استفاده کرد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته