انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا متن باز؟؟؟  (دفعات بازدید: 6729 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
چرا متن باز؟؟؟
« : 18 دی 1386، 02:56 ق‌ظ »
بچه ها هدف از این ارسال بررسی دلایل شما برای انتخاب جامعه متن باز و نظرهای شما در مورد جامعه متن باز با دیدگاهای مختلف است.
برای شروع ...
دیروز که داشتم درباره ی جنبه مذهبی اندیشه متن باز فکر می کردم به یاد کتاب مذهب علیه مذهب دکتر علی شریعتی و دیدگاهش درباره ی انحصار طلبی دین شرک افتادم و لازم دیدم در انجمن مطرح کنم.
لازم به ذکر است که در تمام طول این کتاب نویسنده قصد دارد به شما بفهماند که در طول تاریخ جامعه ای بی مذهب وجود نداشته است چرا که بی مذهبی خود مذهبی است،مذهبی علیه توحید،مذهب شرک و پیامبران برای از میان بردن آن تلاش می کرده اند و همواره نا موفق بوده اند چون افرادی همواره در طول تاریخ همچون بلعم باعور و سامری دین موسی را و فریسیان و کشیشان(در قرون وسطی) دین عیسی را و ابوسفیان و پسرش دین محمد را در لباس عناصر دینی و با قرآن بر سر نیزه کردن از درون دچار انحطاط کردن و از دین شرک خود بعنوان افیون برای مردم استفاده کردند،مردم را در جهل،سکوت،ترس نگه داشتند و با انحصار طلبی و ثروت وقدرت از پیشرفت مردم جلوگیری کردند از ما که شیعه ایم خواستند که در مقابل وضع موجود سکوت کنیم و به انتظار مهدی باشیم بجای اینکه تغییر ایجاد کنیم و انتقاد(امر به معروف ونهی از منکر) کنیم و با روحیه حق طلبی خود مسیر را برای آمدن مهدی آماده کنیم،تا بتوانند به با تشکیل شبکه های عنکبوتی(که نمونه اش در ایران و در میان عناصر دارای قدرت وجود دارد)در میان خود به سو استفاده از مردم و استسمار آنها بپزدارند.

متن زیر،بدون تغییر از کتاب دکتر شریعتی نوشته شده:
((اما من تمام اسامی وصفاتی را که به معنای خداست-چه در ادیان ابراهیمی و چه در ادیان شرک-با هم مقایسه کرده،دیدم که راست است که آن دین-دین شرک-زاییده ی ترس و جهل مردم است.چرا؟برای اینکه مذهبی های مشرک،یعنی کسانی که دین شرک را تبلیغ میکنند،میترسند از این که مردم بیدار شوند،باسواد بشوند،عالم بشوند،آشنا باشند،می خواهند معلومات به چیزهایی همیشه کلی و ثابت باشد و آن هم در انحصار خودشان.چرا؟برای اینکه به میزان پیشرفت علم،آن دین شرک نابود میشود-چرا که محافظ دین شرک،جهل است وبه میزان بیداری مردم و به وجود آمدن روح انتقاد در مردم،آرمان خواهی در مردم و عدالت خواهی در مردم،آن دین شرک را متزلزل می کند.))

دوست من همانطور که می دانی جنبش منبع باز که در علوم رایانه قدرتمندتر از سایر علوم تحقق پیدا کرده است در مفاهیم اسلام تایید شده و وظیفه ی شرعی هر مسلمان خواهان توحید است و ما که شیعه هستیم باید از همه حریص تر به گسترش و تعالی آن باشیم.
Together We Can!
Comail

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: چرا متن باز؟؟؟
« پاسخ #1 : 18 دی 1386، 10:57 ق‌ظ »
پست زیر رو هم ببینید...
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=843.0
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #2 : 18 دی 1386، 11:46 ق‌ظ »
سلا بحث جالبی هستش . البته با لینکی که مهدی داد خیلی تفاوت داره . اون در مورد اوبونتو هستش این متن باز . تشابهی ندیدم.
Goomile جان تاپیک جالبی زدی . جا داشت که در موردش بیشتر بحث بشه

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #3 : 18 دی 1386، 03:36 ب‌ظ »
سلام،
بنده هم با این که زیاد در این زمینه تحقیق نکرده‌ام، همیشه به نظرم می‌رسیده که باید ارتباط جالبی بین آزادی نرم‌افزار و آموزه‌های اسلام باشه. مثلاً همیشه در این مورد، حدیث معصوم (پیامبر(ص) اگر اشتباه نکنم) میآد جلوی چشمم که فرمودن زکات علم نشر اون هست. علمی که پشت یک نرم‌افزار بسته‌منبع خوابیده، باهاش منتشر نمی‌شه، در صورتی که نرم‌افزار آزاد/بازمنبع علم و دانشش رو با خودش به همه‌جا می‌بره...
خلاصه به نظر بنده هم این موضوع خیلی جای کار و بحث داره. خدا خیرتون بده که سر بحث ر
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #4 : 18 دی 1386، 04:01 ب‌ظ »
ابراهیم سر این حرف خیلی با دوستان باز شده ولی خوب کار تحقیقاتی درست و حسابی انجام نشده. سوای آموزه‌های دینی (در همه ادیان) که توصیه‌های مختلف در جهت نشر و بسط علم دارند مسئله دیگه استفاده غیر مجاز و غیر عرفی و غیر شرعی از نرم‌افزارهای غیر آزاد هست... واقعا آیا کسی تا به حال EULA ی این نوع برنامه‌ها رو خونده؟ خط به خط نوشتن که آقا کپی نکن و فقط به تعدادی که خریدی استفاده کن...
این همه برنامه دینی نوشته شده که فقط روی ویندوز اجرا میشن. ویندوزها هم که همه کپی غیر مجاز. مثل اینکه آدمها رو مجبور به کفش دزدی کنند برای رفتن به محل عبادت...

جالبه که داشتیم با دوستان دانشگاه علوم حدیث صحبت میکردیم. اولا که کل آموزشهاشون رو اینترنتی کردن و جالب اینه که از این آموزش اینترنتی فقط میشه تو محیط ویندوز و با مرورگر IE استفاده کرد، یعنی آقای دانشمند علوم حدیث اول باید یه ویندوز غیرمجاز کپی کنه بعد بشینه ببینه علما چی گفتن! مثل اینکه بره مداد و دفتر بدزده بعد بره توش حدیث بنویسه...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
    • سلام!
« پاسخ #5 : 18 دی 1386، 04:04 ب‌ظ »
البته این مشکل متأسفانه ریشه‌دار شده و باید هر چه سریع‌تر فکری براش کرد... اما چه فکری؟

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #6 : 18 دی 1386، 08:15 ب‌ظ »
این دغدغه‌ی خیلی هاست!

پایگاههای دینی ایران خیلی به گسترش علوم علاقه نشون میدن! و اگر کسی باشه که بتونه از نظر اعتقادی اونها رو راضی کنه که با نرم‌افزار دزدی ویندوزد نمیشه کار دینی انجام داد خیلی راحت میشه اونها رو به سمت نرم‌افزار آزاد متمایل کرد. من شخصا با یکی از روحانیون این بحث رو داشتم و قراره بعد از امتحانات برم و ویندوزشو پاک کنم و براش لینوکس بریزم. مطمئنم این یکی از راههای گسترش لینوکسه! فقط یکی از راهها!

البته این مشکل متأسفانه ریشه‌دار شده و باید هر چه سریع‌تر فکری براش کرد... اما چه فکری؟
در همین رابطه من نظرم دعوت از علما و مسئولین پایگاهای رایانه‌ی مربوط به موسسه‌های دینی از همین طریقه! اما راهکار گسترده‌ای به نظر نمیرسه!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • اوبونتو...
« پاسخ #7 : 19 دی 1386، 12:32 ق‌ظ »
بچه ها متشکرم از توجهتون,مورد استفاده غیر مجاز از نرم افزار های آزاد تقریبا میشه گفت جنبه دینی این مسئله رو کامل کرد واقعا کسی تا به حال حجم وسیعی از حرام خواری رو در یک جامعه اسلامی ندیده بود اما بی اطلاعی نقش مهمی در این مسئله داره واینکه یادتون نره خودمون از اونهاا بودیم.
من قصد دارم جنبه دینی این مسئله رو کامل کنم و با در میون گذاشتن اون با مراجع  تا مرز گرفتن فتوا از اونها پیش برم(اما اینکار خیلی زمانبره).
جنبه دینی محیط بر همه مسائل و جوانب دیگه برای اثبات جنبه دینی اما میدونید که نرم افزارهای متن باز برای همه است و خیلی ها دین خودشونو جدای مسائل این چنین میدونن,دوست دارم جوانب دیگه(علمی-اقتصادی-فرهنگی...وعقیده خودتون رو کامل بگید) رو هم بررسی کنید مثلا اینکه ایا اون آدم های کافر اونور دنیا که بعضی موقع از ما مومن ترند چرا کلی هزینه میکنن و حق استفاده اونو می خردند مگه مسلمانند نه اونها انسانند میدونن نوشتن یه برنامه چقدر هزیه و تلاش میخواد و پیشرفت علمی کشورشون هم براشون مهمه.
اگه ما فعلا که کشورمون از لحاظ نرم افزار ضعیفه از محصولات نرم افزاری متن باز استفاده کنیم و حکومت انحصاری شرکت های بزرگ با مشکل رو به رو کنیم این فرصت به مهندسین خودمون دادیم که بیان در زمینه نرم افزار فعالیت کنن و اگه بعد از ارائه محصولشون اونو از اونها بخریم هرچند با نقص,اونها پیشرفت میکنن و در نتیجه اقتصاد و جامعه علمی کشور پیشرفت می کنه وخیلی از این بدبختی هایی که داریم از بین می ره.
ضمنا مثل اینه که یه عده بخوان تکنولوزی انرزی هسته ای با اجازه ی استفاده از اونو به ما بدن اونوقت ما خودمون,خودمون تحت آپرتاید علمی قرار بدیم بدون اینکه حتی ابر قدرت ها بخوان حق استفااده از اونو از ما سلب کنن.
Together We Can!
Comail

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
« پاسخ #8 : 19 دی 1386، 01:43 ق‌ظ »
من فکر میکنم جنبش گنو چندان ارتباطی به مذهب نداره... آدمی مثل بیلگیتس یک فرد مومن و بسیار با خدا هست ولی شخصی مثل آقای ترووالز کاملا بی دین و منکر وجود خدا و قطعا مثالهایی از نوع متفاوتش هم هست. این یک بحث اخلاقی هست که به مذهب و دین افراد ربطی نداره.
هیچ جای اسلام توصیه نشده شما اگه زحمتی میکشین و یک چیزی (الگوریتم/نرم افزار) تولید میکنین اونو رایگان/آزاد در دسترس دیگران قرار بدین... اسلام سرمایه داری و فروش کالا و خدمات رو آزاد میدونه (هر چند توی جنبش گنو شما میتونین درآمد داشته باشین اما مخفی نگه داشتن کدها و استفاده انحصاری از اونا توی این جنبش وجود نداره اما در اسلام این کار ایرادی هم نداره)
و اگه بخواین دنبال این دید باشین که استفاده از یک نرم افزار پولی و گرفتن حکم حرام بودن استفاده از اون بدون پرداخت وجهش باعث میشه مردم به لینوکس رو بیارن اشتباه میکنین... اگر چه که این کار خیلی مفید میتونه باشه اما چندان تفاوتی ایجاد نمیکنه...
برای مهاجرت کامل شرکتهای دولتی هم از ویندوز به لینوکس باید تمام نیازهای اون شرکت توی لینوکس مهیا بشه و این کار مستلزم یک تلاش از نوع دیگه‌ای هست... من خیلی از شرکتهای دولتی رو میشناسم که برای کار خاص برنامه‌ی خاص اونو سفارش دادن و براشون نوشتن... حالا باید یک بار دیگه با صرف مبلغ بسیار زیاد اون نرم افزار رو سفارش ساخت بدن و بعدش باز هم هزینه کنن تا پرسنلشون آموزش این نرم افزار و لینوکس رو ببینن که حتی ممکنه این هزینه براشون بیشتر از خرید یک ویندوز اصل تموم بشه و قطعا در ابتدای کار باگها و مشکلات زیادی براشون پیش میاد که این هم باعث میشه این کار با مشکل بیشتری مواجه بشه
در هر صورت این امر احتیاج به بستر سازی عظیم و صرف مبلغ زیادی برای دولت داره که آگاهی به اینکه «این هزینه در دراز مدت هم به نفع صنعت نرم افزار در ایران میتونه بشه و هم از تولید هزینه‌های بسیار بیشتری میتونه جلوگیری بکنه» میتونه یک انگیزه و دلیل بسیار مهم برای رسیدن به این هدف باشه
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
Humanity to others...

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #9 : 19 دی 1386، 01:48 ق‌ظ »
آرش جان خیلی از حرفهات درسته اما به این جنبه هم فکر کن که این هم یک واقعیتیه! و تازه میتونه یک راهکار برای جذب بشه!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
    • سلام!
« پاسخ #10 : 19 دی 1386، 03:37 ق‌ظ »
من فکر میکنم جنبش گنو چندان ارتباطی به مذهب نداره... آدمی مثل بیلگیتس یک فرد مومن و بسیار با خدا هست ولی شخصی مثل آقای ترووالز کاملا بی دین و منکر وجود خدا و قطعا مثالهایی از نوع متفاوتش هم هست.
ما در مورد افراد صحبت نمی‌کنیم، حتی در مورد پروژه‌ها (از جمله گنو) هم صحبت نمی‌کنیم؛ در مورد ایده‌ی آزادی نرم‌افزار بحث می‌کنیم.
این یک بحث اخلاقی هست که به مذهب و دین افراد ربطی نداره.
اخلاق با دین ارتباط تنگاتنک داره ;)
هیچ جای اسلام توصیه نشده شما اگه زحمتی میکشین و یک چیزی (الگوریتم/نرم افزار) تولید میکنین اونو رایگان/آزاد در دسترس دیگران قرار بدین...
از حدیثی که نقل کردم چی برداشت می‌کنی؟ (یادآوری: زکات واجبه و زکات دهنده در ازای اون چیزی نمی‌گیره!)
و اگه بخواین دنبال این دید باشین که استفاده از یک نرم افزار پولی و گرفتن حکم حرام بودن استفاده از اون بدون پرداخت وجهش باعث میشه مردم به لینوکس رو بیارن اشتباه میکنین... اگر چه که این کار خیلی مفید میتونه باشه اما چندان تفاوتی ایجاد نمیکنه...
آرش جان خیلی از حرفهات درسته اما به این جنبه هم فکر کن که این هم یک واقعیتیه! و تازه میتونه یک راهکار برای جذب بشه!
من دین ر
« آخرین ویرایش: 19 دی 1386، 03:44 ق‌ظ توسط ابراهیم »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #11 : 19 دی 1386، 12:10 ب‌ظ »
موارد بالا کاملا تایید میشن

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • اوبونتو...
« پاسخ #12 : 20 دی 1386، 02:41 ق‌ظ »
Arash جان من فکر میکنم تو تاپیک های منو با سرعت نور میخونی و جواب میدی شایدم اشکال از من باشه که نمیتونم تو انجمن به اندازه یه کتاب بنوسیم و همه چیز و روشن کنم.
نقل‌قول
من فکر میکنم جنبش گنو چندان ارتباطی به مذهب نداره... آدمی مثل بیلگیتس یک فرد مومن و بسیار با خدا هست ولی شخصی مثل آقای ترووالز کاملا بی دین و منکر وجود خدا و قطعا مثالهایی از نوع متفاوتش هم هست. این یک بحث اخلاقی هست که به مذهب و دین افراد ربطی نداره.
مذهب یعنی رونده یعنی راهی که تو پیش می گیری و درش حرکت میکنی و هر گونه رفتاری که عقیده توست و بهش عمل میکنی,یهودیت-مسیحیت-اسلام-شرک-سکولاریسم-مارکسیسم-پوچ گرایی-کمونیسم-صهیونیسم...
اینها همه راه ها و روش هایی که یه عده درش حرکت میکنن وبهش عمل میکنن واما دین یعنی برنامه و گاهی برنامه ای که خداوند در اختیار تو میذاره و اگه سعی کنی بهش عمل کنی آدم دینداری هستی و الا مردم آمریکا جورج بوش رو هم آدم دینداری میدونن.
یادت باشه بی دینی هم واسه خودش دینیه و در طول تاریخ آدم بی دین وجود نداشته.
نقل‌قول
هیچ جای اسلام توصیه نشده شما اگه زحمتی میکشین و یک چیزی (الگوریتم/نرم افزار) تولید میکنین اونو رایگان/آزاد در دسترس دیگران قرار بدین... اسلام سرمایه داری و فروش کالا و خدمات رو آزاد میدونه (هر چند توی جنبش گنو شما میتونین درآمد داشته باشین اما مخفی نگه داشتن کدها و استفاده انحصاری از اونا توی این جنبش وجود نداره اما در اسلام این کار ایرادی هم نداره)
دقیقا در این مورد حق با توئه اما من هیچ جای نوشته هام  نخواستم حتی به قول ابراهیم جان ایده نرم افزار آزاد رو زیر سئوال ببرم چون این روشی برای حفظ حقوق منطقی نویسنده,بحث من درباره ی تفکر انحصار طلبی که تنها میشه تو این روش بکار بردش تفکری که خدمت درست به بشریت رو نادیده می گیره تفکری که بجای کشف نیازهای حقیقی انسانی از جمله کاهش منابع کاربردی و کاهش هزینه های مصرفی,خودشو سرگرم برطرف کردن نیازهای امروزه بشر کرده البته این در غرب کاملا پذیرفته است, تفکر اسلامی میگه هر جا کاخی هست پشتش حقی از مظلومی ضایع شده,این تفکر(مشرکانه) سعی داره اول علمو در انحصار خودش بگیره و بعد به هر کسی هم که خواست صادقانه به بشر خدمت کنه نذاره فعالیت خودشو کنه حالا با روش هایی که بلده تا به این وسیله خودش نیازهای تو رو تعیین کنه و بعد محصولشو به تو تحمیل کنه و قدرت انتقادو از تو بگیره  مثلا وقتی تکنولوزی یا ایده ای جدید مطرح بشه اونه که باید تایید کنه و در واقع حق بتو داره اون حتی شرکت های سخت افزاری رو هم مجبور به تبعیت از خودش میکنه اما تفکر بشر دوستانه میگه اگه حکومتی هست باید در دست کسی باشه که حقه و خدمتگذار بشریت که این با نوشتن نرم افزار آزاد منافاتی نداره اگر هم میبینید که امروزه نرم افزارهای متن باز رواج یافته قسمت عمدش بخاطر اینه که تنها راهی که میشه حکومت مطلقه ی قدرتی رو پایین کشید بیدار کردن مردم و مشارکت دادن اونها در این قیام و کمک گرفتن از اونهاست.
نقل‌قول
من کی گفتم می خوام حکم حرام برای نرم افزارهای پولی یا آزاد بگیرم,من گفتم میخوام برای نرم افزارهای آزادی که به طور غیر مجاز(بدون حق استفاده از ناشر) استفاده میشه فتوا بگیرم که اگه یکم فکر میکردی می فهمیدی این تو یه کشوری که حکومت روی سر انگشت روحانی هاش میچرخه چقدر با ارزشه و کارامد.
ضمنا من نگفتم خب امروز تاپیک میذارم و فردا فتوا مگیرم و پس فردا هم مردم به متن باز روی میارند بلکه گفتم اینم یکی از کارهای مؤثریه که دوست دارم انجام بدم و خواهم داد و گفتم که این تنها یکی از جنبه های قابل پرداختنه و موارد بسیاری دراین زمینه وجود داره.
نقل‌قول
برای مهاجرت کامل شرکتهای دولتی هم از ویندوز به لینوکس باید تمام نیازهای اون شرکت توی لینوکس مهیا بشه و این کار مستلزم یک تلاش از نوع دیگه‌ای هست... من خیلی از شرکتهای دولتی رو میشناسم که برای کار خاص برنامه‌ی خاص اونو سفارش دادن و براشون نوشتن... حالا باید یک بار دیگه با صرف مبلغ بسیار زیاد اون نرم افزار رو سفارش ساخت بدن و بعدش باز هم هزینه کنن تا پرسنلشون آموزش این نرم افزار و لینوکس رو ببینن که حتی ممکنه این هزینه براشون بیشتر از خرید یک ویندوز اصل تموم بشه و قطعا در ابتدای کار باگها و مشکلات زیادی براشون پیش میاد که این هم باعث میشه این کار با مشکل بیشتری مواجه بشه
هدف ما در ابتدا مردمی که از محصولات غیر مجاز استفاده مکنن نه شرکت هایی که دارن بصورت قانونی فعالیت میکنن و ضمنا اگر شرکتی هم استفاده ی از محصولات متن باز براش مقرون بصرفه نیست باید بره پول بده و حق استفاده از محصولات مایکروسافت رو بخره.
نقل‌قول
در هر صورت این امر احتیاج به بستر سازی عظیم و صرف مبلغ زیادی برای دولت داره که آگاهی به اینکه «این هزینه در دراز مدت هم به نفع صنعت نرم افزار در ایران میتونه بشه و هم از تولید هزینه‌های بسیار بیشتری میتونه جلوگیری بکنه» میتونه یک انگیزه و دلیل بسیار مهم برای رسیدن به این هدف باشه
نمیدونم چرا همش باید منتظر باشیم دولت همه کارها رو بتنهایی بکنه ما میتونیم لااقل در اطلاع رسانی و ایجاد بستر فکری متن باز در جامعه موثر باشیم و حتی تا مرز نصب نرم افزارهای متن باز به روی سیستم های عامه مردم پیش بریم حتی بدون صرف هزینه های هنگفت اگه واقعا بخوایم البته طرح هایی دارم که دارم فعلا روش کار میکنم.
Together We Can!
Comail

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #13 : 20 دی 1386، 01:15 ب‌ظ »
بحث داره شیرین میشه ...

خب خیلی خوبه که مردم ایران به سمت نرم‌افزار‌های آزاد/بازمتن و رایگان بیان چون اینجا ایرانه و هیچ نرم‌افزار تجاری کپی نشده‌ای یافت نمی‌شه حتی اگر هم باشه قیمتش با درآمد مردم کشور ما نمی‌خونه. پس مردم از همه‌جا بیخبر نرم‌افزار رو تهیه می‌کنند و بدون اینکه متوجه دزدی و کرک بودن آن بشن خیلی راحت ازش استفاده می‌کنن، مشکل مردم نیستند مشکل رسانه‌های عمومی مثل TV هستند چون همیشه حرف از ویندوز و نرم‌افزارهای تحت اونه (چیزی که نسخه‌ی اصلی و کپی نشده از آن‌ها در ایران موجود نیست) و تا به حال یادم نمیاد که حرفی از لینوکس زده شده باشه! پس نتیجه می‌شه که برای اینکه مردم به سمت نرم‌افزار‌های آزاد کشیده بشن استفاده از رسانه‌های عمومی مثل رادیو و تلوزیون هست چون اینترنت جواب‌گوی این کار نیست و نمی‌شه اینترنتی تبلیغات کرد، در ضمن با گرفتن فتوا و این جور مسائل مشکل حل نمی‌شه این کار احتیاج به یک آدم دولتی داره ! و بهتره که این مسائل با دین قاطی نشن.

در ضمن شما که فتوا رو گرفتی می‌خواید با اون چه کاری انجام بدید؟ مگه کشور هایی مثل پاکستان، افریقا و دیگر کشورها که مردمشون از این نرم‌افزار ها استفاده می‌کنن فتوا گرفتن از علمای دینی خودشون ؟  ???
مشکل ما اینه که خود دولت مردم رو به استفاده از نرم‌افزارهای کرک شده ترقیب می‌کنه (!)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #14 : 20 دی 1386، 01:31 ب‌ظ »
حالا چه لزومی داره که همه چیز تو این مملکت باید با دین سنجیده بشه؟ چرا دین در این کشور ملاک همه طبقه بندی هاست؟ فلانی آدم بی دینیه فلانی با خداست فلان چیز در اسلام فلان حکم رو داده و... یکی دلش خواسته بره یه پروژه ای رو کامل کنه رایگان بذاره در اختیار همگان به همین سادگی موضوع آنقدر ساده و پیش پا افتاده است که اصلا لازم نیست دین و اخلاق و فلسفه و عرف و عادت بیاد وسط... نه اوپن سورس هیچ ارتباطی به این مسایل نداره. اوپن سورس، اوپن سورسه! به همین سادگی.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم