حالا يه نفر بلند شده داره يه توزيع بر مبناي گنو/لينوکس ايجاد مي کنه، يه توزيع ديگه روي همه ي توزيع ها مثلا از 1000 تا توزيع الان شدن 1001!!!! جز گسترده تر شدن انتخاب براي ساير کاربران به نظرتون مشکلي هست؟
مشکلي که نداره، ولي خوب اون وقت ميتونه روي حل کردن يک باگ گذاشته بشه که به تعداد زيادي کاربر کمک ميکنه و توي همه توزيعها قرار ميگيره، ميتونه صرف ترجمه يک نرمافزار بشه که توي تمام توزيعها قرار بگيره، ميتونه صرف گزارش يک باگ بشه که اين مشکل رو توسعهدهندگان حل کنند، صرف توسعه يک نرمافزار کاربردي بشه که بهش نياز هست، صرف توسعه امکانات يک نرمافزار موجود بشه که اون نرمافزار بتونه با نرمافزارهاي معادل تجاريش رقابت کنه، يا اينکه ميتونه صرف يک Remaster بشه که نيازي به اون احساس نميشه و عمرش شايد يک سال هم نباشه.
اين همه کاربر دارن از سيستم عاملهاي آزاد استفاده مي کنند و هر روز هم باگهايي رو گزارش مي دن؛ اين همه کاربر علاقمند هست که دارن روي ترجمه ي برنامه ها کار مي کنند ( منظورم فقط ايران نيست )، اين همه برنامه نويس دارن روي برطرف کردن باگها کار مي کنند؛
از کجا معلوم! شايد با تولد اين توزيع جرقه ي ايجاد يک سري برنامه زده شد که براي ما و جامعه ي ما مفيد باشه؟ شايد در روند توسعه ي اين توزيع مشکلاتي حل بشه که راه رو براي توزيع هاي ديگه هموار بکنه؛ شايد اين توزيع بتونه برخي رو متقاعد بکنه که به سمت نرم افزار هاي آزاد بيان و به اين طيف از نرم افزار ها علاقمند بشن.
+1
این دقیقا هدف اصلی پروژه جبیر هست
فکر میکنید چرا ویندوز اینقدر محبوبه؟ علتش سادگی کار باهاشه!
خب جبیر هم قرار هست تا حدود زیادی مثل ویندوز باشه، یعنی کار باهاش راحت باشه و در کنار برنامه های روزمره کم کم کاربر با نرم افزار آزاد، آزادی نرم افزار و ... آشنا بشه:)
نمیدونم چند درصد از ما لینوکس رو با توزیعی مثل اوبونتو که کار باهاش نسبتا راحته شروع کردیم، ولی من خودم به شخصه از ردهت تجاری شروع کردم (نسخه کلاینت) و بعد از 30 روز پایان مهلت آپدیتش پشیمونم کرد! چندین بار خواستم دوباره برگردم سمت لینوکس ولی نشده! اما وقتی اوبونتو، مینت و این جور توزیعات رو میبینم واقعا لذت میبرم از کار با لینوکس! چون همه چیز درست جای خودش قرار داره و تا کمترین حد ممکن نیاز به خط فرمان و ... احساس میشه:)