من باز هم برای تمام حرفهای بالای شما توضیح دارم که تمام حرفهاتون رو نقض میکنه. ولی چون احساس کردم شما از مبحث علمی فاصله گرفتید و حرفهای تکراری میزنید ترجیح میدم دیگه ادامه ندم. چون هدف من پافشاری روی حرف خودم نبود هدف علمی داشتم ولی شما قانع نمیشید خوب حرفهای شما هم محترمه ولی من فک رمیکنم شما اشتباه میکنید
مثلا در مورد اول گفتم که خیلی سایتها غیر از کوکی از موارد دیگه استفاده میکنن که شما هرگز نمیتونید از دستور wget استفاده کنید. دوما سایتها حداقل 50 درصدشون با فایلهایی سر و کار دارن که باید از سایتهای فایل شرینگ بگیرند و پس همیشه در کارشون این قضیه هست و هیچ تناقضی با سرور بودن نداره. من این جمله از پایه خرابه رو نمیفهمم !! چه ربطی داره؟ مثل اینکه یکی بگه با ماشینت فقط رانندگی کن. حالا اگر از ضبطش استفاده کردی آهنگ گذاشتی کارت از پایه اشتباست!
اصلا هیچ ربطی نداره. بحث توانایی های یک سرور هست و رفع کردن نیاز شما.
در مورد کند شدن اون چیزی که شما دادید توضیح علمی که نداده فقط در مورد راه اندازیش و اینکه پیام میره سمت کلاینت و چی میشه و ... گفته. در موردش باید تحقیق کنم الآن نظری نمیدم ولی توضیحی که تو لینک شما خوندم خیلی اطلاعات میپیچه تا از کلاینت میاد حداقل از حالت معمولی پیچیده تر هست مراحل. البته برای ترمینال این قضیه اهمیتی نداره پس از این بحث خارج شیم
اگر من میخواستم کارهام رو با CPanel و File Manager اون انجام بدم باید برای هر کار چندین برابر بیشتر زمان میذاشتم
چون با هر دو تا کار کردم به شما توصیه میکنم فایلهاتون از داخل فایل منیجر سی پنل ویرایش کنید چون بسیار سریع تر از دستور نوشتن از داخل ssh انجام میشه و قابلیت دیدن و کپی پیست کردن مسیرها و .. رو هم دارید
تمام سرورها فقط Web Server نیستند
99 درصد افراد یا vps دارند یا سرور اختصاصی که ازش به عنوان وب سرور استفاده میکنن. همه که فروشنده سرور نیستند. تازه فروشنده های سرور هم دلیلی برای پاک کردن دسته جمعی فایلها ندارن که البته داشته باشند هم به تفکیک پسوند و تاریخ 100 درصد نخواهد بود بلکه بر اساس پوشه هست که از ابزار فایل منیجر راحت تر میشه پاکش کرد. vps ها هم که اصلا با نرم افزار مجازی سازی می کنند که بحثش اصلا جداست
شما وقتی که میخواید سرویس Shared Hosting یا چیزای مشابه به کاربرها بدی نیاز به یک Panel داری
توصیه میکنم بیشتر در مورد cpanel مطالعه کنید که بدونید چه کارهایی انجام میده. معدود کسی میره سرور لینوکس بدون cpanel یا ابزار مدیریتی دیگر بگیره. کاری هم به دانشش نداره مگه اینکه خودش بره مثل cpanel و دایرکت ادمین یکی دیگه بنویسه که ....
تا الان ندیدم کسی روی سروری که تنها یک سایت یا فقط چند سایت خاص داره مثلا WHM و CPanel بذاره
این حرفتون خیلی خنده دار بود مشخصه اطلاعتتون در زمینه web hosting خیلی پایینه. اصلا در مورد cpanel اطلاعات ندارید. اصلا چه ربطی به تعداد سایت داره؟؟؟؟؟؟
من روی سرورهای مختلف سایت دارم و روی هر کدوم هم یک سایت دارم. ولی تمام تنظیمات رو با cpanel انجام میدم. از بک آپ گیری دیتابیس بگیرید تا تنظیمات دامین . فایروال . ایمیل . ساب دامین. فرواردینگ و فایل منیجر و تنظیمات php.ini و رمز گذاری روی پوشه ها (که از طریق کد نویسی داخل فایل .htaccess انجام میده ولی با رابط کاربری) ... و .. و ...
میشه از پنل دایرکت ادمین یا یکسری پنلهای دیگه هم استفاده کرد. میشه دستی تنظیمات سرو رو هم انجام داد که هیچکس اینکار رو با وجود این ابزار انجام نمیده
من خودم بهتون گفتم برای ویندوز هم خیلی ها plesk رو نصب میکنن این تناقضی با بحث من نداره. مبحث من رابط گرافیکی و کد نویسی هست که رابط گرافیکی اگر کار رو با همون کیفیت انجام بده ارجحیت با رابط گرافیکی هست