انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فرق آبونتو با اوبونتو سرور چیه؟  (دفعات بازدید: 6389 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
فرق آبونتو با اوبونتو سرور چیه؟
« : 24 فروردین 1391، 12:42 ق‌ظ »
فرق این دوتا چیه؟
فقط برنامه هایی که روشون به طور پیش فرض نصب هست؟

اوبونتو سرور چه کار هایی انجام میده که ویندوز سرور نمیتونه یا ضعیف تره؟
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین Amir.Mansoury

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
پاسخ : فرق آبونتو با اوبونتو سرور چیه؟
« پاسخ #1 : 24 فروردین 1391، 01:21 ق‌ظ »
دوست عزیز
سرورهایی که بالاترین استفاده در دنیا را دارند سرورهای لینوکسی و ویندوزی هستند.
سرورهای لینوکسی دارای امکاناتی از قبیل
Apache,PHP,Mysql,Perl و ... هستند. درضمن سرورهای لینوکسی مثل ویندوز دسکتاپ بطور پشفرض ندارند وباید با استفاده از SSH به آنها متصل شد.
سرورهای لینوکسی مصرف سخت افزار بسیار پایینتری نسبت به ویندوز دارند و رایگان نیز هستند.
twitter.com/AmirMansoury

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 24 فروردین 1391، 01:28 ق‌ظ »
 برای پرسش نخست:
جست‌وجو بهترین گزینه برای دانستن نادانسته‌هاست
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=760.0
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=30282.0

برای پرسش دوم هم بحوام به زبون ساده بگم:
سرور لینوکسی یه سرور هست که سیستم عامل هم هست
سرور ویندوزی یه چیزیه که به‌زور سیستم‌عامله، می‌گه سرور هم هستم
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1391، 01:29 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
« پاسخ #3 : 24 فروردین 1391، 01:35 ق‌ظ »
من teamviewer رو دیدم نسخه لینوکسی هم داره و راحت نصبش کردم فکر کنم اگر این رو روی سرور نصب کنیم بشه بهش وصل شد. اما اینجور که شما میگین اصلا دسکتاپ نداره که چیزی رو ببینیم تو سرور درسته؟

در مورد زبانهای مختلفی که گفتین روی لینوکس اجرا میشه من روی ubunto با دستور perl filename.pl سعی کردم یک سری اسکریپت پرل رو اجرا کنم ولی همشون ارور میداد در حالی اینها رو روی ویندوز با نرم افزار perl اجرا میکنم.
آیا دستورات مخصوصی رو اجرا میکنه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 24 فروردین 1391، 01:54 ق‌ظ »
برای ارتباط با سرور راه‌های ساده‌تری از team viewer هم هست. مثلا همون‌طور که جناب منصوری اشاره کردن SSH، البته که اشتراک محیط گرافیکی هم با کلاینت‌های vnc مثل remina (درست نوشتم؟) به سادگی ممکنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 24 فروردین 1391، 04:47 ق‌ظ »
فرق این دوتا چیه؟
فقط برنامه هایی که روشون به طور پیش فرض نصب هست؟
بله، تفاوتش تنها نرم‌افزارهایی هست که به صورت پیش‌فرض نصبه، و محیط نصبش هم کمی متفاوته.

اوبونتو سرور چه کار هایی انجام میده که ویندوز سرور نمیتونه یا ضعیف تره؟
نمی‌تونید در کل بگید چه کاری رو ویندوز سرور نمی‌تونه یا میتونه انجام بده. در سطح سرویس‌ها میشه اون‌ها رو مقایسه کرد، مثلا تفاوت MySQL با MS-SQL چیه، یا اینکه تفاوت Microsoft ISA با Squid چیه، یا تفاوت Microsoft Exchange با Postfix. هر دو هم سیستم‌عامل قدرتمندی هستند!
اگر بخوایم در کل مقایسه بکنیم، هزینه گنو-لینوکس فوق‌العاده پایین‌تره، عموما بازدهی بیشتری داره، و قابلیت انعطاف و شخصی‌سازی بیشتری هم داره. از طرفی گنو-لینوکس روی اکثر معماری‌های موجود کار می‌کنه، و برای همینه که انتخاب اول اکثر سوپرکامپیوترهایی که از معماری‌های معمول استفاده نمی‌کنند هستش.

من teamviewer رو دیدم نسخه لینوکسی هم داره و راحت نصبش کردم فکر کنم اگر این رو روی سرور نصب کنیم بشه بهش وصل شد. اما اینجور که شما میگین اصلا دسکتاپ نداره که چیزی رو ببینیم تو سرور درسته؟
در سرورهای گنو-لینوکس میشه محیط گرافیکی هم داشت، ولی عموما کسی محیط گرافیکی نصب نمی‌کنه، دلیلش هم اینه که واقعا نیازی به اون نیست. Team Viewer بیشتر برای کاربران عادی کاربرد داره، و برای مدیریت سرورها معمول‌ترین راه SSH هست.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #6 : 24 فروردین 1391، 12:29 ب‌ظ »
teamviewer نسخه گنو از wine استفاهد می کنه (از تکنولوژی wine) و به صورت بومی برای گنو در نیومده پیشنهاد من اینه که تا زمانی که نسخه درست و حسابی برای گنو بیرون نداده ازش استفاده نکنین الان فقط می خواد بگه نسخه گنو هم داره وگرنه کار خاصی انجام نداده
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 24 فروردین 1391، 02:21 ب‌ظ »
سلام ممنون از راهنماییتون. بله بر اساس wine کار مکینه. ولی با صحبت بقیه دوستان در مورد اینکه ssh بهتره من مخالفم. چون نمیشه این دو تا رو با هم مقایسه کرد. اون یک محیط گرافیکی هست و اون یک محیط کد نویسی و مقایسه این دو تا صحیح نیست چون کارشون متفاوت هست.
من به شخصه تا زمانی نرم افزار گرافیکی باشه که کارایی مساوی با کد نویسی داشته باشه سراغ کد نویسی نمیرم ولی کد نویسی رو باید بلد باشم که با هر دو تاوانایی کار کردن داشته باشم. ولی وقتی گرافیک در دسترس باشه خودم و خسته نمیکنم برای نوشتن دستورات.
 مثل اینه شما گاز داشته باشی باز هم اصرار داشته باشی خونت رو با چوب گرم کنی. هر دو تا گرم میکنن ولی....
به هر حال رابط های گرافیکی برای راحتی کار کاربران طراحی میشن و کسی که بگه من از گرافیک استفاده نمیکنم و حرفه ای هستم فکر نمیکنم حرفه ای بدون ربطی به این داشته باشه.
حرفه ای بود به اینه شما بلد باشی از تمام توانایی دستگاهت و برنامه هات استفاده کنی چه با کد چه با گرافیک مهم نتیجه کاری هست که انجام میشه.
یک جا کدها کار رو بهتر انجام میدن آدم کد استفاده میکنه. یک جا فرقی نداره ولی محیط گرافیکی سریع تر و راحت تر هست خوب چه بهتر که از راه سریع تر آدم سریعتر به هدفش برسه

ssh مشکلاتی داهر که مهترین اون قطع شدن پرتها و پروتوکل ssh در زمانهای مختلف از سوی مخابرات هست. ولی تا به حال یک بار هم نشده نرم افزارهای ریموت دسکتاپ قطع بشن

مورد دیگر شما فرض کنید می خواهید به سرورتون وصل بشید و از یک سایت مثل راپیدشر که لینک مستقیم نمیده یک فایل رو دانلود کنید. با مرورگر و ریموت دسکتاپ این کار راحت انجام میشه ولی با ssh این کار شدنی نیست.

و خیلی از کارهای دیگه که نیاز به گرافیک داره و با ssh از اونها محروم میشید

جمع بندی نظر من اینه نباید این دو رو مقایسه کرد هر کدام بدرد کارهای خودشون می خورن و باید هر دو رو داشت

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #8 : 24 فروردین 1391، 05:13 ب‌ظ »
سلام ممنون از راهنماییتون. بله بر اساس wine کار مکینه. ولی با صحبت بقیه دوستان در مورد اینکه ssh بهتره من مخالفم. چون نمیشه این دو تا رو با هم مقایسه کرد. اون یک محیط گرافیکی هست و اون یک محیط کد نویسی و مقایسه این دو تا صحیح نیست چون کارشون متفاوت هست.
من به شخصه تا زمانی نرم افزار گرافیکی باشه که کارایی مساوی با کد نویسی داشته باشه سراغ کد نویسی نمیرم ولی کد نویسی رو باید بلد باشم که با هر دو تاوانایی کار کردن داشته باشم. ولی وقتی گرافیک در دسترس باشه خودم و خسته نمیکنم برای نوشتن دستورات.
صحبت در مورد سرورها بود. عموما کسی توی سرورها اصلا محیط گرافیکی نصب نمی‌کنه که بتونه روش TeamViewer رو بالا بیاره. ولی خوب مسلما برای کاربر عادی TeamViewer می‌تونه بهتر باشه.

یک جا کدها کار رو بهتر انجام میدن آدم کد استفاده میکنه. یک جا فرقی نداره ولی محیط گرافیکی سریع تر و راحت تر هست خوب چه بهتر که از راه سریع تر آدم سریعتر به هدفش برسه
عموما کار تو محیط متنی سریع‌تر و راحت‌تر هست، ولی اگر روی دستورات تسلط کافی رو داشته باشید. توی سرورها هم که اصلا محیط گرافیکی نقش خاصی بازی نمی‌کنه و کاربردی نداره. ولی خوب برای کسایی که تسلط کافی رو روی دستورات ندارند، برای کاربردهای خانگی، محیط گرافیکی بهتره.

ssh مشکلاتی داهر که مهترین اون قطع شدن پرتها و پروتوکل ssh در زمانهای مختلف از سوی مخابرات هست. ولی تا به حال یک بار هم نشده نرم افزارهای ریموت دسکتاپ قطع بشن
البته این مشکل محدود به ایرانه، و راه حل هم داره: لینک
تنها مشکلی که من برای SSH میبینم وجود Valid IP هست که این مشکل توی سرورها وجود نداره.

مورد دیگر شما فرض کنید می خواهید به سرورتون وصل بشید و از یک سایت مثل راپیدشر که لینک مستقیم نمیده یک فایل رو دانلود کنید. با مرورگر و ریموت دسکتاپ این کار راحت انجام میشه ولی با ssh این کار شدنی نیست.
و خیلی از کارهای دیگه که نیاز به گرافیک داره و با ssh از اونها محروم میشید
خوب این چیزی نیست که من بخوام توی سرورهام انجام بدم، ولی کافیه تا قسمت آخر توی کامپیوتر خودتون پیش برید، بعد لینک آخر رو با اطلاعات Cookieها به wget بدید و دانلود انجام میشه. و همونطور که گفتم، در سرورها کلا نیازی به محیط گرافیکی نیست، در نتیجه چیزی هم نیست که ازش محروم بشید :)

در کل من مخالف TeamViewer نیستم و حتی از اون استفاده می‌کنم، ولی خوب در سطح کاربرد خانگی (اکثرا کمک کردن به کاربران توی IRC).

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 24 فروردین 1391، 05:42 ب‌ظ »
نمیخوام با شما مخالفت کنم ولی حرفهایی من زدم همه در مورد سرور بود نه کاربر خونگی. خیلی ها برای اینکه بتونن فایلهاشون رو مستقیم کنند و دانلود کنن میرن یک سرور ویندوز میگیرن که ریموت دسکتاپ کنند در حالی سرور لینوکس دارند ولی محیط گرافیکی نداره و ....
شما وقتی می تونید با دو تا کلید ساده دانلود کنید هیچوقت نمیرید کوکی بردارید و کلی به خودتون زحمت بدید. گرچه بسیاری سایتها مثل ifile.it روی IP شما قفل میکنن و برداشتن کوکی سودی نداره.
پس ربطی به کاربر خونگی نداره من در مورد سرور صحبت کردم
راه هایی که برای فرار از تحریم ssh هست سرعت رو به میاره پایین. چون از نوعی پروکسی استفاده میشه.

شما از داخل محیط گرافیکی فقط روی فایل راست کلیک میکنید میزنید move to trash اما برای کدنویسی باید Terminal رو باز کنید و دستور رو بنویسید و مسیر رو بدید (اگر حفظ باشید مگه نه که باید مسیر و دیکته کلمات پوشه ها رو هم نگاه کنید)  تازه اشتباه تایپ کردن هم امری طبیعی حتی بین تایپیستهای حرفه ای هست و گه گاه نیاز به پاک کردن حروف و اصلاح ... هم دارید. پس روش گرافیکی در این مورد و بسیاری موارد دیگر سریعتر عمل میکنه

محیط گرافیکی دارای ارگونومی مناسب و ارتباط بهتر با کاربر  و همچنین زیبایی ظاهری هست و انسان ذاتا زیبایی رو دوست داره و مطمئنا کسایی میگن از محیط گرافیکی خوشم نمیاد و کد نویسی رو بیشتر دوست دارم یا بیش از اندازه تعصب دارند یا جزو نوادر انسانهایی هستند که زیبایی براشون مهم نیست. (البته نه در مواردی که کد بهتر عمل میکنه)
من خودم کاربر حرفه ای ویندوز هستم که الآن دارم لینوکس رو هم سعی میکنم در همون اندازه یاد بگیرم. در محیط ویندوز 90 درصد کارها رو میشه از CMD انجام داد که من بهشون تسلط هم دارم. ولی من ترجیح میدم از محیط گرافیکی ویندوز انجامشون بدم. البته دستوراتی هست که از CMD فقط قابل اجرا هستند که بحثشون جداست.
همینطور هم که میبینید لینوکس هم داره به محیط گرافیکی نزدیک میشه در آینده میبینید که تمامش مثل ویندوز گرافیکی میشه. از روند رو به رشدش میشه حدس زد
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1391، 06:04 ب‌ظ توسط nekooee »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 24 فروردین 1391، 08:11 ب‌ظ »
نمیخوام با شما مخالفت کنم ولی حرفهایی من زدم همه در مورد سرور بود نه کاربر خونگی. خیلی ها برای اینکه بتونن فایلهاشون رو مستقیم کنند و دانلود کنن میرن یک سرور ویندوز میگیرن که ریموت دسکتاپ کنند در حالی سرور لینوکس دارند ولی محیط گرافیکی نداره و ....
خوب اونی که شما میگید دیگه یک سرویس‌دهنده نیست! این که یک کامپیوتر توی یک Datacenter داشته باشید و برای Download ازش استفاده کنید دقیقا نقش همون کاربرد خونگی رو داره. آره، برای چنین کاربردی من هم روی اون سیستم محیط گرافیکی میذارم و برای اینکه وابسته به جایی مثل TeamViewer نباشم، روی اون VNC Server اجرا می‌کنم و توسط یک تونل SSH با VNC به اون کامپیوتر وصل میشم.

راه هایی که برای فرار از تحریم ssh هست سرعت رو به میاره پایین. چون از نوعی پروکسی استفاده میشه.
خیر! حتی اگر فرض رو هم این بذاریم که سرعت پایین میاد، توی محیط متنی اون رو حس نمی‌کنید.

شما از داخل محیط گرافیکی فقط روی فایل راست کلیک میکنید میزنید move to trash اما برای کدنویسی باید Terminal رو باز کنید و دستور رو بنویسید و مسیر رو بدید
توی یک سرور بیشتر پیش میاد که کارهای خاص انجام بدید مثلا تمام فایل‌هایی رو پاک کنید که توی نامش کلمه archive داره، یا تمام فایل‌هایی پاک بشه که آخرین تاریخ تغییرشون قدیمی‌تر از یک سال پیشه و توسط فلان کاربر ایجاد شدند. از طرفی، یکم سطح کار که بالاتر میره، عموما با یک سرور طرف نیستیم و باید یک فایل خاص توی ۱۲ تا سرور مختلف پاک کنیم. این‌ها چیزایی هست که توی دنیای واقعی کار با سرورها باهاش طرف هستیم، نه اینکه یک تک فایل رو بخوایم پاک کنیم و بگیم توی محیط گرافیکی ساده‌تره.

همینطور هم که میبینید لینوکس هم داره به محیط گرافیکی نزدیک میشه در آینده میبینید که تمامش مثل ویندوز گرافیکی میشه. از روند رو به رشدش میشه حدس زد
در زمینه کاربردهای خونگی آره، چون لازمشه، ولی در زمینه سرورها گنو-لینوکس و ابزارهای اون هیچ حرکتی به سمت محیط گرافیکی نبوده و احتمالا نخواهد بود. حتی کارهایی برای محیط‌های Web-based مثل Webmin انجام شد، یا SuSE سعی کرد با YaST یک سری کارها رو انجام بده، ولی خوب استقبالی از اونها نشد و کمتر کسی ممکنه از اونها استفاده کنه. اتفاقا برعکسش اتفاق افتاده و میبینیم که ویندوز داره به سمتی میره که بیشتر و راحت‌تر بشه کارها رو از طریق خط فرمان انجام داد و نتیجه اون هم توسعه ابزاری مثل PowerShell هستش.

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 24 فروردین 1391، 10:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
خوب اونی که شما میگید دیگه یک سرویس‌دهنده نیست! این که یک کامپیوتر توی یک Datacenter داشته باشید و برای Download ازش استفاده کنید دقیقا نقش همون کاربرد خونگی رو داره. آره، برای چنین کاربردی من هم روی اون سیستم محیط گرافیکی میذارم و برای اینکه وابسته به جایی مثل TeamViewer نباشم، روی اون VNC Server اجرا می‌کنم و توسط یک تونل SSH با VNC به اون کامپیوتر وصل میشم.

شما اگر با کامپیوتر خونگیتون یک سی دی هم رایت کردید دیگه بهش میگید این فقط سی دی رایتر هست؟؟ شما که کاربر حرفه ای هستید نباید چنین حرفی بزنید مخصوصا که فایلی که دانلود میشه به صورت لینک در وب سایت و جاهای دیگه قرار میگیره و صدها نفر اون رو دانلود میکنن آیا این کار یک سیستم خانگی هست؟!!
از یک سرور همه استفاده ای میشه کرد. در مورد مستقیم کردن فایل هم من یک مثال زدم استفاده های خیلی زیاد دیگری هم داره به جز مستقمی کردن فایل.
در مورد teamViewer هم امکاناتش بیشتر از VNC هست با این حال من تاکید روی نرم افزار خاصی ندارم به صورت کل منظورم ریموت دسکتاپ بود حالا با هر نرم افزاری. حتی برای سرور ویندوز خودم من از ریموت خود سیستم استفاده میکنم به جای تیم!

نقل‌قول
خیر! حتی اگر فرض رو هم این بذاریم که سرعت پایین میاد، توی محیط متنی اون رو حس نمی‌کنید.
چرا خیر؟ مطمئن باشید جوابش "بله" هست یعنی سرعتتون کم میشه. این دیگه از هر نظر علمی قابل اثبات هست. البته با قسمت دوم حرفتون موافقم که تو محیط متنی تاثیرش محسوس نیست. ولی به هر حال  ping بالا میره و دستوری که نیاز به send و request پی در پی داشته باشه مطمئنا کند تر اجرا میشه.

نقل‌قول
توی یک سرور بیشتر پیش میاد که کارهای خاص انجام بدید مثلا تمام فایل‌هایی رو پاک کنید که توی نامش کلمه archive داره، یا تمام فایل‌هایی پاک بشه که آخرین تاریخ تغییرشون قدیمی‌تر از یک سال پیشه و توسط فلان کاربر ایجاد شدند.

من سالهاست سایت دارم و دائما با این مسئله سر و کله میزنم. سالی یک بار هم برام پیش نمیاد که یک سری فایل دسته جمعی پاک کنم مگه زمانی که سایت رو منتقل کردم سرور دیگه. همیشه با تک فایلها کار داشتم. برای ویرایش فایل config برای آپلود چند فایل برای نصب پلاگ این و .... خیلی خیلی به ندرت پیش آمده که دسته جمعی فایلها رو پاک کنم. و فکر نمیکنم هیچ صاحب سروری نیاز به پاک کردن دسته جمعی فایلی داشته باشه. مگه اینکه از سایتش سیر شده باشه :D
شاید من 7 ساله سایت دارم تا حلا یک بار هم پیش نیامده که بخوام فایلهایی با پسوند خاص یا فایلهایی که کاربر خاص ایجاد کرده باشه پاک کنم. چون فایلهای کاربرها هم میره تو دیتابیس و کاری به فایلهای وب سایت نداره.
پس این چیزیه که تو دنیای واقعی باهاش سر و کار داریم نه اون حالت که شما میگین... اینه هم خدا پدر فایل منیجر cpanel رو بیامرزه اگر نبو که خیلی وقت گیر میشد انجام کارهای ریزه کاری روی تک فایلهای مختلف

نقل‌قول
در زمینه کاربردهای خونگی آره، چون لازمشه، ولی در زمینه سرورها گنو-لینوکس و ابزارهای اون هیچ حرکتی به سمت محیط گرافیکی نبوده و احتمالا نخواهد بود.

به دلیل اینکه سیستمهای لینوکسی سرور زیاد گرافیکی نیستند همه مجبورند از نرم افزارهای مدیریتی Cpanel و direct admin و ... استفاده کنند. اینها هم نوعی محیط گرافیکی هستند که سرور شما رو مدیریت میکنند. اگر اینها رو از کسایی سرور دارند بگیری انگار نفسشون رو گرفتی.
برای ویندوز هم حتی با اینکه خودش گرافیکی هست ولی ابزار لازم برای مدیریت سرور رو به صورت راحتی نداره به همین دلیل بعضی plesk رو برای مدیریتش نصب میکنند که باز اصلا نیاز بهش به اندازه لینوکسی های بدون گرافیک احساس نمیشه

« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1391، 10:14 ب‌ظ توسط nekooee »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #12 : 24 فروردین 1391، 11:02 ب‌ظ »
در مورد مستقیم کردن فایل هم من یک مثال زدم استفاده های خیلی زیاد دیگری هم داره به جز مستقمی کردن فایل.
خوب من نسبت به مثال شما جواب دادم. اگر یک بار قراره انجام بشه که با همون wget انجام میده آدم، ولی اگر سرور رو دائم کسی برای دانلودهای RapidShare استفاده می‌کنه، خوب این خانه از پایه وضعیتش خرابه.

چرا خیر؟ مطمئن باشید جوابش "بله" هست یعنی سرعتتون کم میشه. این دیگه از هر نظر علمی قابل اثبات هست. البته با قسمت دوم حرفتون موافقم که تو محیط متنی تاثیرش محسوس نیست. ولی به هر حال  ping بالا میره و دستوری که نیاز به send و request پی در پی داشته باشه مطمئنا کند تر اجرا میشه.
من مطمئن هستم که جوابش رو گفتم! این موضوع اصلا ربطی به Ping و ICMP هم نداره ;) شما کلا متوجه نشیدید چطور این روش‌ها کار می‌کنند، و اصلا ربطی به Proxy یا حتی کوچکترین شباهتی به Proxy نداره. از نظر علمی اگر شما فقط Handshake رو عوض کنید، سرعت بقیه ارتباط تغییری میکنه؟! نمیکنه :) اطلاعات بیشتر: لینک

من سالهاست سایت دارم و دائما با این مسئله سر و کله میزنم. سالی یک بار هم برام پیش نمیاد که یک سری فایل دسته جمعی پاک کنم مگه زمانی که سایت رو منتقل کردم سرور دیگه. همیشه با تک فایلها کار داشتم. برای ویرایش فایل config برای آپلود چند فایل برای نصب پلاگ این و .... خیلی خیلی به ندرت پیش آمده که دسته جمعی فایلها رو پاک کنم. و فکر نمیکنم هیچ صاحب سروری نیاز به پاک کردن دسته جمعی فایلی داشته باشه. مگه اینکه از سایتش سیر شده باشه :D
شاید من 7 ساله سایت دارم تا حلا یک بار هم پیش نیامده که بخوام فایلهایی با پسوند خاص یا فایلهایی که کاربر خاص ایجاد کرده باشه پاک کنم. چون فایلهای کاربرها هم میره تو دیتابیس و کاری به فایلهای وب سایت نداره.
پس این چیزیه که تو دنیای واقعی باهاش سر و کار داریم نه اون حالت که شما میگین... اینه هم خدا پدر فایل منیجر cpanel رو بیامرزه اگر نبو که خیلی وقت گیر میشد انجام کارهای ریزه کاری روی تک فایلهای مختلف
تمام سرورها فقط Web Server نیستند. با فایل‌سرورها که سر و کار داشته باشید به این چیزا زیاد بر می‌خورید. این جور کارها رو از زمانی که با Novell Netware و SCO Unix کار می‌کردیم داشتیم تا همین الان و حداقل هفته‌ای یک بار نیاز به چنین کارهایی هست. البته خوب برای ۵تا ۱۰تا سرور خوب این چیزا کمتر پیش میاد نسبت به وقتی که سرورها زیاد باشه.
بهتون هم پیشنهاد میکنم کمی با SSH بیشتر آشنا بشید، اگر من می‌خواستم کارهام رو با CPanel و File Manager اون انجام بدم باید برای هر کار چندین برابر بیشتر زمان میذاشتم.

به دلیل اینکه سیستمهای لینوکسی سرور زیاد گرافیکی نیستند همه مجبورند از نرم افزارهای مدیریتی Cpanel و direct admin و ... استفاده کنند. اینها هم نوعی محیط گرافیکی هستند که سرور شما رو مدیریت میکنند. اگر اینها رو از کسایی سرور دارند بگیری انگار نفسشون رو گرفتی.
برای ویندوز هم حتی با اینکه خودش گرافیکی هست ولی ابزار لازم برای مدیریت سرور رو به صورت راحتی نداره به همین دلیل بعضی plesk رو برای مدیریتش نصب میکنند که باز اصلا نیاز بهش به اندازه لینوکسی های بدون گرافیک احساس نمیشه
خیر دوست من، این اصلا ربطی به محیط گرافیکی نداره که! شما وقتی که می‌خواید سرویس Shared Hosting یا چیزای مشابه به کاربرها بدی نیاز به یک Panel داری که در مورد ویندوز هم همینطوره! توی ویندوز شما Plesk یا Enkompass به کاربرها میدید، RDP نمیدید که! و این پنل‌ها هم فقط روی سیستم‌هایی که Shared Hosting و سرویس‌های مشابه میدند می‌بینید. من تا الان ندیدم کسی روی سروری که تنها یک سایت یا فقط چند سایت خاص داره مثلا WHM و CPanel بذاره، چون نیازی به اون نیست! هیچ کدوم از دوستانم هم که Server Administrator هستند اینکار رو نمی‌کنند و اگر اینها رو ازشون بگیرید نفسشون گرفته نمیشه! غیر از اینکه طرف سواد اینکار رو نداشته باشه که بحثش جداست!

بیشتر بحث دونفره شد، و البته تا حدی خارج از موضوع اصلی. فکر کنم به اندازه کافی توی این بحث توضیحات لازم رو دادم. :)
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1391، 11:05 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین nekooee

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 25 فروردین 1391، 02:35 ق‌ظ »
من باز هم برای تمام حرفهای بالای شما توضیح دارم که تمام حرفهاتون رو نقض میکنه. ولی چون احساس کردم شما از مبحث علمی فاصله گرفتید و حرفهای تکراری میزنید ترجیح میدم دیگه ادامه ندم. چون هدف من پافشاری روی حرف خودم نبود هدف علمی داشتم ولی شما قانع نمیشید خوب حرفهای شما هم محترمه ولی من فک رمیکنم شما اشتباه میکنید

مثلا در مورد اول گفتم که خیلی سایتها غیر از کوکی از موارد دیگه استفاده میکنن که شما هرگز نمیتونید از دستور wget استفاده کنید. دوما سایتها حداقل 50 درصدشون با فایلهایی سر و کار دارن که باید از سایتهای فایل شرینگ بگیرند و پس همیشه در کارشون این قضیه هست و هیچ تناقضی با سرور بودن نداره. من این جمله از پایه خرابه رو نمیفهمم !! چه ربطی داره؟ مثل اینکه یکی بگه با ماشینت فقط رانندگی کن. حالا اگر از ضبطش استفاده کردی آهنگ گذاشتی کارت از پایه اشتباست!
اصلا هیچ ربطی نداره. بحث توانایی های یک سرور هست و رفع کردن نیاز شما.

در مورد کند شدن اون چیزی که شما دادید توضیح علمی که نداده فقط در مورد راه اندازیش و اینکه پیام میره سمت کلاینت و چی میشه و ... گفته. در موردش باید تحقیق کنم الآن نظری نمیدم ولی توضیحی که تو لینک شما خوندم خیلی اطلاعات میپیچه تا از کلاینت میاد حداقل از حالت معمولی پیچیده تر هست مراحل. البته برای ترمینال این قضیه اهمیتی نداره پس از این بحث خارج شیم

نقل‌قول
اگر من می‌خواستم کارهام رو با CPanel و File Manager اون انجام بدم باید برای هر کار چندین برابر بیشتر زمان میذاشتم

چون با هر دو تا کار کردم به شما توصیه میکنم فایلهاتون از داخل فایل منیجر سی پنل ویرایش کنید چون بسیار سریع تر از دستور نوشتن از داخل ssh انجام میشه و قابلیت دیدن و کپی پیست کردن مسیرها و .. رو هم دارید
نقل‌قول
تمام سرورها فقط Web Server نیستند

99 درصد افراد یا vps دارند یا سرور اختصاصی که ازش به عنوان وب سرور استفاده میکنن. همه که فروشنده سرور نیستند. تازه فروشنده های سرور هم دلیلی برای پاک کردن دسته جمعی فایلها ندارن که البته داشته باشند هم به تفکیک پسوند و تاریخ 100 درصد نخواهد بود بلکه بر اساس پوشه هست که از ابزار فایل منیجر راحت تر میشه پاکش کرد. vps ها هم که اصلا با نرم افزار مجازی سازی می کنند که بحثش اصلا جداست

نقل‌قول
شما وقتی که می‌خواید سرویس Shared Hosting یا چیزای مشابه به کاربرها بدی نیاز به یک Panel داری

توصیه میکنم بیشتر در مورد cpanel مطالعه کنید که بدونید چه کارهایی انجام میده. معدود کسی میره سرور لینوکس بدون cpanel یا ابزار مدیریتی دیگر بگیره. کاری هم به دانشش نداره مگه اینکه خودش بره مثل cpanel و دایرکت ادمین یکی دیگه بنویسه که ....

نقل‌قول
تا الان ندیدم کسی روی سروری که تنها یک سایت یا فقط چند سایت خاص داره مثلا WHM و CPanel بذاره

این حرفتون خیلی خنده دار بود مشخصه اطلاعتتون در زمینه web hosting خیلی پایینه. اصلا در مورد cpanel اطلاعات ندارید. اصلا چه ربطی به تعداد سایت داره؟؟؟؟؟؟
من روی سرورهای مختلف سایت دارم و روی هر کدوم هم یک سایت دارم. ولی تمام تنظیمات رو با cpanel انجام میدم. از بک آپ گیری دیتابیس بگیرید تا تنظیمات دامین . فایروال . ایمیل . ساب دامین. فرواردینگ و فایل منیجر و تنظیمات php.ini و رمز گذاری روی پوشه ها (که از طریق کد نویسی داخل فایل .htaccess انجام میده ولی با رابط کاربری) ... و .. و ...
میشه از پنل دایرکت ادمین یا یکسری پنلهای دیگه هم استفاده کرد. میشه دستی تنظیمات سرو رو هم انجام داد که هیچکس اینکار رو با وجود این ابزار انجام نمیده
من خودم بهتون گفتم برای ویندوز هم خیلی ها plesk رو نصب میکنن این تناقضی با بحث من نداره. مبحث من رابط گرافیکی و کد نویسی هست که رابط گرافیکی اگر کار رو با همون کیفیت انجام بده ارجحیت با رابط گرافیکی هست
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1391، 02:46 ق‌ظ توسط nekooee »

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #14 : 25 فروردین 1391، 04:14 ق‌ظ »
نقل‌قول
من باز هم برای تمام حرفهای بالای شما توضیح دارم که تمام حرفهاتون رو نقض میکنه. ولی چون احساس کردم شما از مبحث علمی فاصله گرفتید و حرفهای تکراری میزنید ترجیح میدم دیگه ادامه ندم. چون هدف من پافشاری روی حرف خودم نبود هدف علمی داشتم ولی شما قانع نمیشید خوب حرفهای شما هم محترمه ولی من فک رمیکنم شما اشتباه میکنید
جالبه جناب nixoeen هر بار جواب شما رو بسیار منطقی داد و حالا ایشون رو به «فاصله گرفتن از مبحث علمی» متهم کردید!
اگر استفاده شما از سرور به موارد ابتدایی محدوده و کار با Command Line براتون سخت، خب از همون TeamViewer استفاده کنید کسی که جلوی شما رو نگرفته؛ خواهشن الکی توجیه نکنید.
به نظر من تنها کاری که میشه با محیط گرافیکی به بهترین نحو انجام داد (مخصوصا مدیریت سرور) وقت تلف کردنه.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me