تذکر: اگر کسی کپیرایت رو اسلامی نمیدونه بهتره بدونه که این تاپیک از نظر اسلام قصد داره تا کپیرایت رو رد بکنه یا اگر با اسلام مشکل داره خیلی راحت میتونه از این تاپیک رد بشه
اینجا وبلاگ شخصی نیست! انجمن تخصصیه و باید توش مباحث مرتبط بحث بشه! همونطور که نمی شه اینجا از سنخیت داشتن کپی رایت با کمونیسم و یا لیبرالیسم حرف زد درباره کپی رایت اسلامی هست یا نیست هم نمی توان بحث کرد!
ربط این موضوع هم به این انجمن همونقدر مربوطه که در ایران زندگی میکنیم و قانون شدن یا نشدن کپیرایت مستقیما به ما مربوط میشه و قانون هم در این کشور فعلا بر مبنای اسلام است(حالا شما دوست نداری مشکل خودته) ...
یک چیز منو خیلی آزار داد! و این این حرفه!
این که قانون در کشور مبناش اسلامه و ما دوست نداریم مشکلش ما نیستیم! مشکلش انحصار طلبی اسلامگرایانی است که با ملعبهی دین آزادی را به یقما برده اند! (نمی گفتم تو گلوم گیر می کیرد!)
شما اگر دوست داری تا فقط به جنبهی عملی نرمافزار آزاد توجه کنی، میل خودته ولی برای من فلسفه و باید و نباید نرمافزار آزاد از جنبهی تکنیکی اهمیت بیشتری داره. تا جایی هم که میدونم این تاپیک در بخش فلسفه است و هیچ مشکلی وجود نداره.
این مسائل ربطی به فلسفهی نرم افزار آزاد ندارد بلکه اینها فلسفه و فقه هستند تا فلسفه نرم افزار آزاد! فلسفه ی نرمافزار آزاد همانی است که ریچارد استالمن برای آزادی بنا نهاده نه مثل شما برای غرب ستیزی!
بهتره یاد بگیریم اگر حرفی برای گفتن نداریم، حرفی نزنیم.
و هر حرفی رو سر جاش بزنیم و هر چند که از نظر شما حرفی که خوش آیند شما نباشد اصلا نباید زده شود! نمونش:
اگر فردی از نظر اسلام نقدی داره عنوان کنه.
فقط اینو بگم از نظر مراجع رعایت کپی رایت مومن واجبه! اما رعایت کپی رایت کافر حربی مثل فرانسه و ... جایز نیست! می تونی از هر مرجعی که خواستی استفتا کنی! (هرچند من اینو نژاد پرستی می دونم)