سلام
هم خوشحالم و هم ممنون از اینکه دیدت نسبت به اینجور مسائل
زیر آواتارت نوشتی
- همیشه یک راه بهتر هم هست ...
فکر کنم این جواب تمام سوال ها و پرسش های یه ذهن جستجو گره
ببین با حلوا حلوا گفتن دهن آدم شیرین نمی شه
جامعه کاربری(من ،تو ، دانیال ،mfat و...)داره سعی می کنه به بشناسونه به بقیه
تو مراسم ها تو فامیل ،مدرسه دانشگاه و...
متاسافنه یه سری اهرم های نظارتی/عملیاتی هستن که این کار رو به ضرر منافع خودشون می دونن
بزار یه مثال بزنم
نرم افزار هلو با N میلیون تومن داره فروش میره در حالی که گنو کش و یا ... رایگانه
پس برای معرفی نباید به کسی متکی شد
دستتو بزار روی زانوتو و بگو یا علی و شروع کار کن
سی دی رایت کن
مفاهیم رو یاد بده
بزار از این جمع های کوچیک حداقل یه نفر آشنا شه همون یه نفر میره و یه عده دیگه رو آشنا می کنه
فراموش نکن که مباحث آزادی نرم افزار مه۸م تر و اساسی تر از لینوکس(کرنل) هست و باید از اوپن سورس دوری جست
تمام حرفم این بود
در ضمن لینوکس که میگی من فکر می کنم منظورت کرنل هست
اگه منظورت سیستم عامل هست،گنو/لینوکس درسته
آزاد کار باشو و مفاهیم آزادی نرم افزار رو یاد بده
خیلی ساده است
پی دی اف ، فیلم،کتاب قرض بده ،هدیه بده
هم چیزی تا ابد مال تو نیست .سی دی رایت کن و بهشون بده و بهشون بگو اینه آزادی نرم افزار
امیدوارم سروت درد نیاورده باشم
موفق باشی و دوستار آزادی نرم افزار
سلام
اینهایی که گفتید یعنی چی؟ چرا شعار می دی؟
شما یه جوری حرف می زنی که انگار من می خوام همه انجمن اپن سرس و همه چی رو نابود کنم انگار مثل من می خوام برم سرور انجمن نفوذ کنم آدرس های تمام اعضا رو پیدا کنم یکی یکی سر به نیستشون کنم
نه داداش من خیلی ساده می گم چشماتون گوشتون رو باز کنید مثل دو دو تا چهارتاست
۱ : مردم ایران می خوان بازی کنن
۲: بازی ها برای ویندوز ساخته شده
۳: خوبه که لینوکس هم بتونه اونهارو اجرا کنه
بعضی ها یه جوری حرف می زنن انگار من به مقدسات توهین کردم یا ... والله خجالت داره
عزیزجان ناراحت نشیا
ولی بد ترین حالتی بود که می شد از حرف من بر داشت کرد
من حرفی از نابودی یا خراب کردن و یا حتی نفوذ به سرور انجمن زدم؟؟؟واقعا اینا رو از کجا در آوردی؟؟؟
اینا هیچ کدومش شعار نیست
ای کاش بودی و می دیدی که امثال ما چطوری تبلیغ می کنن
بازی می خوای
بیا
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,30457.msg236943.html#new
تا دلت بخواد بازی دارم می ریزم این تو
نحوا حرف زدن من هم طوری نیست که گفته باشم که داری به مقدسات توهین می کنی
واقعا برات متاسفم
واقعا
می دونم سر این پست اخطار می خورم اما مهم نیست!!!
می تونم بگم حالمو بد کردی نشستم نوشتم تا بفهمی چه طوری و چگونه باید بقیه رو آشنا کنی اما ...
دانیال اگه می تونی تاپیک رو ببند.
عزیزم
قربون دستات که اینارو نوشت
قربون حالت که بد شد
اولا من اصلا تو بگی به اندازه یک صدم ثانیه نه ناراحت شدم نه می شم - چون اخلاقم جوانمرانه ست من این اخلاق رو از کی به ارث بردم از آقا تختی ... -
در مورد برداشت بد شما ناراحت نشو حالا توضیح می دم - ولی من لیسانس حقوقم سوادی از کشاورزی ندارم که بدونم کاشت و داشت و برداشت چه طوریه -
یه درسی داشتیم به اسم اصول فقه که در مورد تسفیر کلام خدا و معصومین بود ما برای این می خودیم که بتوینم قانون رو باهاش تفسیر کنیم توی اون درس مبحثی بود به نام مفهوم مخالف یعنی معنی و منظوری که داخل کلام نیست ولی از کلام فهمیده می شه و مخالف اونه:
مثلا وقتی شما می فرمایید «بزار از این جمع های کوچیک حداقل یه نفر آشنا شه همون یه نفر میره و یه عده دیگه رو آشنا می کنه» یعنی من می خوام این جمع های کوچیک نباشن مگر نه شما چرا باید این حرفها رو به من بگی
بعد این که گفتم شعار می دی به خاطر این بود که اصلا مطالبی در مورد حلوا و زانو و یا علی اصلا ربطی به این مسئله نداشت بحث یه چیز دیگه ای بود
بعد شما فرمودید که یاد بده و سی.دی بده و اینها شما از کجامی دونی که من نداده ام بله من این کار رو هم کردم توی فامیل و دوستان معرفی کردم سی.دی هم دادم بله
در موردم لینکی دادی دستت درد نکنه بله من بازی می خوام و از اون هم استفاده می کنم ولی منظور من اینه که بازی هایی که توی مغازه هاست - که این رو هم گفتم و باز هم می گم که اون بازی ها توی کامپیوتر من اصلا اجرا نمی شه چه توی ویندوز چه توی اوبونتو من فقط برای دیگران و خود اوبونتو دارم داد و هوار می کنم -
در مورد مقدسات منظور من این بود که شما - یعنی همه کسانی که جواب دادن - جوری با من برخورد می کنی که انگار اوبونتو و لینوکس و متن باز از مقدساته و من به اون توهین کردم
من هم واقعا متأسفم چون اصلا دوست نداشتم کاری کنم که کسی ناراحت بشه و الان هم از شما و هم از همه اونایی که این قضیه رو شخصی حساب کردن که اشتباه کردن معذرت می خوام ولی این اصلا در اصل نظر من تغییر نمی ده ولی من اصلا دوست ندارم کسی از من نارحت بشه و اینکه اصلا ناراحت این نمره های منفی و این تذکر ها نباش آدم باید دلش پاک باشه