این حرف + 200تا پکیج غیرآزاد ، مگه نمیشه همون ویندوز ! ویندوز هم سادگی و کمترین زمان نصب رو داره دیگه !
امکانش هست فلسفه جبیر رو بیشتر توضیح بدید ؟
دوستان توجه کنند که این گاو نر دوشیدنی نیست و به دنبال شیر نگردید... آیا اگر از نرم افزارهای انحصاری استفاده نکنید همه با شما همراه می شوند؟
آیا شما توانسته اید با این برخوردتان باعث شوید یک شرکت تولید کننده پخش صوتی و تصویری برای خودرو از فرمتهای آزاد استفاده کند و دور فرمت های انحصاری را خط بکشد؟
شما حرف زور میزنید و من و سایر میانه روهای دیگر هرچه هم بخواهیم شما رو قانع کنیم راهی نیست...
دوما شما نه صاحب اختیار نرم افزارهای آزاد هستید و نه صاحب این انجمن که برای دیگران خط و نشان می کشید... خیلی مشتاقید آزاد باشید اصلا به سمت این تاپیک نیایید... هیچ جبری نیست... مدیران خود صلاح انجمن را بیشتر می دانند... کاسه ی داغ تر از آش شدن جایش در فروم های تفریحیست... ( با من در ارتباط باشید تا چند فروم تفریحی خوب برای درد دل را به شما معرفی کنم )
شما گیر کرده اید به 200 پکیج غیر آزاد و آن را بهانه کرده اید تا یک نفر را از ایده اش بازدارید... مطمئن باشید هیچ گاه موفق نخواهید شد...
هدف کلی این است که برای شروع کاربران را فقط جذب کنیم... سعی کنیم آنها بتوانند فرایند انتقال را به سرعت طی کنند و با مشکل خاصی مواجه نشوند... بستر را طوری مهیا می کنیم که کاربران احساس خلاء نکنند و کم کم با نفوذ بیشتر و نسخه های بعدی فلسفه ی ازاد را معرفی و کاملا ازادانه همه را به آزادی دعوت می کنیم...
حداقل بنده به عنوان یکی از توسعه دهندگان جبیر هیچگاه اجازه نمی دهم که این حالت پایدار بماند.
حرف آخر من به دوستان عزیز این است که اگر با جبیر مخالفید از آن استفاده نکنید... کسی شما را مجبور نکرده... اگر خیلی دلتان می سوزد بروید و یقه ی توزیع های بزرگتری را بگیرید که دارند از نرم افزارهای انحصاری به وفور استفاده می کنند...
با تشکر