@nixoeen :
در مورد مسایل قانونی پیش رو ؛ فلش حل شد ؛ یعنی مکاتبه کردیم با Adobe Systems و اونا هم تایید کردند.
در مورد فونت ها هم ؛ فقط کافیه بعد از نصب (البته نسخه نهایی) ؛ توی ترمینال تایپ کنید microsoft-fonts (تا نصب کنه و EULA رو هم نشون بده ).
--------------------------
ویژگی های نسخه نهایی:
۱- جایگزین شدن کرومیوم با فایرفاکس (چیزی که قرار بود در ۱.۱ باشه ولی الان در ۲ هست ؛ نسخه ۱.۱ هم حجمش خیلی بالاست وگرنه آپ میکردم ؛ اما خیلی صریح بگم آش دهن سوزی نیست که بخوام آپ کنم.)
۲- کامند n00b :
توی این کامند ؛ اومدیم و دستور نصب نزدیک ۲۰۰ تا بسته غیرآزاد و بسته هایی که نشرشون منع قانونی داره (مثل کدکها و ...) و البته نرم افزارهای OpenJDK و VLC رو قرار دادیم. فقط بعد نصب در ترمینال بزنید n00b (حتی sudo هم نمیخواد چون در خود کامند موجوده
)
۳- افزونه های کرومیوم :
سه تا افزونه برای کرومیوم هست : ۱- جبیر استور (که وبسایتی هست که بیشتر جنبه استور نرم افزاریمون رو داره و از طریق کرومیوم در دسترسه) ۲- جبیر نکست (این هم بخاطر اینکه API کلاینت های اکسوال هنوز نیومده) ۳-انگری بردز(با قابلیت آفلاین که بیشتر بخاطر سرگرم شدن خودم آوردم تو سیستم
)
۴- گیمینگ :
خب ؛ در اینجا در مورد بازی صحبت کنم ؛ یک بازی انگری بردز که در بند قبلی اشاره کردم ؛ و بازی مشهور نقطه خور (Pacman) که در نسخه ۲ هست.
۵- آنتی ویروس:
چیزی که هیچ توزیعی نداره ؛ از آنتی ویروس ClamAV و رابط کاربری معرکش یعنی ClamTK استفاده کردیم (ظاهرا دوستان میگفتند آزاد نیست ولی در خروجی دستور vrms چیزی از clamtk نشون نمیده ).
۶- کرنل*:
کرنل ستاره خورده چرا که احتمال استفاده از هسته ۳.۴ هست ؛ ولی بازم اگر عملکرد قابل قبولی نبینیم ازش از ۳.۲ استفاده خواهیم کرد.
فعلا این تغییرات نسخه ۲ نهایی که روی میزکار شما میاد
-------------------------------
دوستانی که میتونند در جهت ساخت مخزن همکاری کنند ؛ در تاپیک مربوط به پیشنهادات (در امضام موجوده) مراجعه کنند و اعلام همکاری کنند.
اعضای تیم پیشنهاد دادند که Wine هم جزء برنامه ها باشه ؛ ولی حجم رو بالا میبره ؛ باز در این مورد هم در تاپیک پیشنهادات بحث خواهیم کرد!
دوستانی هم که میتونند باز در جهت ساخت نسخه سروری و اسپین جبیر-لیبر (با کرنل لینوکس-لیبر ؛ که البته فعلا فقط در حد حرف هست و فکر نکنم بتونیم عملیاتیش کنیم) همکاری کنند اعلام کنند. انتشار این نسخه ها هم بعد از اولین انتشار در مورد سیکلش بحث خواهد شد ؛ البته فعلا در نظر داریم هر ۸ ماه یک بار نسخه جدید ارائه کنیم (با فاصله دو ماهه از اوبونتو ؛ چیزی که الان هم داره اتفاق میفته و جبیر ۲ فاینال در تیرماه ریلیز میشه. بعدیش در اسفند ماه و همینطور سیکل به این شکل ادامه پیدا میکنه. ... ).