در وهله اول باید بگم که من با ایشون ساعتها حرف زدم و فکر کنم اگه بیشتر از شما راجع به جبیر ندونم کمتر نخواهم دونست ؟
[/qoute]
عزیز من ؛ شما از پارسیدورا تعریف میکنی چون باهاش کار کردی و عمق سیستم رو دیدی (کاملا از تعریفاتتون مشخصه!) ولی با جبیر چقدر کار کردی؟
من خودم جبیر رو از موقعی که در حد حرف بود دیدم و دنبال کردم و در نهایت هم وقتی ریلیز شد نصب کردم و عمقش رو دیدم!
[qoute]
این هم عجیب ترین حرفی بود که تو ۲.۵ سال گنولینوکس کارکردنم شنیدم !
دوست عزیز! اگه نظر شخصیته چرا اینجا میگی ؟ و اگه درسته برای متقاعد کردن دوستان خودت دلیل بیار ! چند توزیع کار کردی ؟ چقدر از ریمستر کردن بلدی ؟ چقدر از کار با ترمینال بلدی ؟ چقدر حرفه ای هستی توی ریمستر کردن که میگی بهترین ریمستر هست ؟ آقای حقیری چه کرده تو جبیر جز چند تا تنظیم ؟ که سرجمع یه اسکریپت میشه ؟ چه کرده با سریر که اصلا کاری نداره کار با ابزار ریمسترش susestudio
چقدر شما کار کردی و چه سوالی از اون پرسیدی که اینجا جوابتو ندادند ؟ چقدر با افراد مختلف سروکله زدی که میگی ایشون جواب سوال دادن ؟ چقدر فکر میکنی که بقیه هم زندگی وکار دارن وچناب حقیری مثل من دانش آموزند و وقت بازتری دارند ؟ چقدر به فلسفه آزادی نرمافزار بها میدی که ببینی جبیر با gpl نخواهد بود ! چقدر کمک جامعه گنو رو به جهان دیدی که میگی این خدمت کرده و خواهد کرد ؟؟ جقدر ایرانی دیدی که به این جامعه خدمت کردند ؟ و هزاران سوال دیگه ! برای تعمیم دادن نظر خودتون بهتره که دلیل بیارید و سر یه ایراد کوچک گیر ندهید ! بلکه سعی در رفعش داشته باشید !
نظر شخصیمو میگم چون اینجا «ادعا میشه که آزادی هست» و این هم نوعی آزادی عقیدتی هست!
من تقریبا کل توزیعات هم رده اوبونتو و مینت و ... رو کار کردم. جبیر کانفیگ ظاهریش؛ بسته های از پیش نصب شدش ؛ و خیلی چیزای دیگش رو مطمئنم خیلی ها نمیتونند انجام بدن....
اینم که ایشون مباد و برای خودش مجوزهای JNL و JFL رو مینویسه و عملیاتی میکنه حتما دلیلی داره (ازشون میتونید بپرسید و ببینید چه جوابی خواهید گرفت!)
محمدرضا و دوستانش وقت بازتری از شمای دانش آموز ندارن ؛ ولی بجای این که اینطوری از ازادی (که اصلا نمیدونید چیه ظاهرا !) دفاع کنند ؛ با ساخت یک نرم افزار آزاد یا سیستم عامل آزاد یا وبسایت آزاد ؛ به جامعه آزاد خدمت میکنند!
دوستی که میگه دانلود و پیکربندی اکسوال نمیشه ؛ حداقل ایشون تصمیم گرفته با این کارش به تیم اکسوال هم کمک کنه! انجمن ایشون هم ابتدا کارش مک بود ولی بعد که یکی یکی سیستم عاملها رو اضافه کرد ؛ فکر کردم مثل سایر انجمن ها فرمالیته هست اما دیدم نه! فعالیتش تو این بخش از مک هم بیشتره.
جواب بی منت و بی ابهام هم والا من جایی ندیدم! کسایی رو دیدم که حتی یه لینک ساده هم طوری ارسال میکنند که انگار چه کردند! یا اونقدر دو پهلو و مبهم جواب میدن که نگو!
مگه خبر نداری ؟؟ آزادی برای ایشون اصلا معنی ای نداره ظاهرا ! هدف صرف جهانی شدنه جبیره ! بقیه چیزا مهم نیست !
برای اینکه کاربران حداقل دارند ثابت میکنند که لایق آزادی نیستند
زمانی که داشتم پاسخ آقای abahjati رو میخوندم یاد چیزی افتادم ! وقتی جبیر خودشو یک پروژه تحقیقاتی میدونه باید این رو هم بدونه که هر توزیع به هر نوع قشری میده یا از هر کدام برای مقاصدی خاص استفاده میشه باید بیس به خصوصی داشته باشه ! نه اینکه سریر رو بر اساس سوزه بده و جبیر رو بر اساس اوبونتو این یعنی از پایه سسته و میخواد فقط بده بیرون و اسمی داشته باشه !
به عنوان مثال ، ابونتو و اوبونتو سرور داریم ! اوبونتو از دبیان باشه و نسخه سرورش از چیزی دیگه !
حتما برای این کار هم دلایلی داشتند ....
بهتره دنبال دلایل و فلسفه این کارها باشید بجای اینکه مسخرش کنید....
حالا اومده و نسخه سرور رو بر مبنای اوپن سوزه داده ؛ مگه چیه؟ حتی اسمش رو هم متفاوت انتخاب کرده تا از این نظر ابهامی پیش نیاد!