خیلی وقته که برای من سوال هست که چرا ما این همه توزیع داریم ؟ چرا همه نیان و روی یه توزیع کار بکنن؟ حالا همه ویژگی ها هم درونش قرار بدن! مثلا جبیر که به تازگی درست شده است ؟ واقعا چه تفاوتی نسبت به اوبونتو دارد و هدفش واقعا چیست ؟ اگر برنامه خاصی می خواهد اضافه کند بیاید و در مخازن اوبونتو قرار دهد. اگر می خواهد برنامه های پیش فرض زیباتری باشد بیاید و دیسک تکمیلی بدهد اگر می خواهد زیبا تر باشد بیاید و آموزش زیباسازی را منتشر نماید. واقعا جای سوال داره که چرا این همه توزیع ؟ واقعا هم خیلی فرقی ندارند، خیلی از دوستان من که تازه با لینوکس آشنا شده اند می پرسند فرق توزیع های مختلف گنو لینوکس چیه و من هم جواب خیلی خاصی ندارم جز جواب های همیشگی که مثلا هر توزیعی هسته (لینوکس )رو برای خودش سفارشی سازی می کنه و اینکه نوع تنظیمات ممکنه در توزیع های مستقل فرق کنه و در آخر هم اونا میگن فرقشون نرم افزاراشونه؟
برای من خیلی وقته چنین چیزی سواله
ممنون میشم اگه پاسخ سوالات من رو بدید
سلام؛
من یه سوال دارم چرا اینقدر توزیع نداشته باشیم؟ همه که این نظررو ندارن. مثلا مایک شاتلورث هم اگه اینجور فکر می کرد به دبیان کمک می کرد.
چرا باید مثلا تعداد توزیعها کمتر باشه؟ مگه قراره ما همه ی اینها رو نصب کنیم؟
به نظر من باید دید در این جامعه چه چیزی وجود داره! مثلا فکر کنید اوبونتو یونیتی رو توسعه داد... خوب به نظر شما الان نمیشه یونیتی رو روی توزیع دیگه ای هم قرار داد؟
درسته توزیع های زیادی هست ولی در کل همه اعضای یک پیکر هستن و پیشرفت یکی از این توزیع ها به همه ی توزیع ها کمک کرده.
با تشکر.