نکته اینه که نیست دیگه. شما با علم میتونی ته هرچیزی رو دربیاری
آخ جون بحث «فلسفهی علم»!
نه عزیزم نمیشه. علم تجربی دارای بعضی مشکلهای ذاتی هست که نمیشه ته همهچیز رو درآورد.
دیدم این پست یکی از معدود پست هاییست که میشه روش بحث فلسفی کرد !
در تکمیل فرمایشات سلمان جان عرض کنم که ، انسان ها ذهنمند هستند یعنی ذهن آگین ! یعنی میتونند ببیند ، فکر کنن ، احساس کنن و یا حتی استدلال کنن ! ذهن انسان تجربه گراست نه علم گرا ! منظور از تجربه گرا اینه که ببینه و استدلال کنه !
ذهن انسان دنبال شواهد تجربی میره و بعد میتونه بگه چی بوده یا چی میتونسته باشه ، شواهد تجربی میتونن دست کم احتمال وجود چیزی رو فراهم کنن که این در حقیقت وظیفه اصلی علم متافیزیکِ .
با علم میشه ته همه چیز رو در آورد بله ولی در علم هوش مصنوعی .
آقا آیدین درسته هیچوقت با هم اتفاق نظر نداشتیم ولی این یه بار رو قبول دارم.
شواهد تجربی بنیان علم هستند پس ذهن انسان نمیتونه علم گرا باشه و فقط به علم تکیه کنه
ببین عزیزم من با شما نه جنگی دارم نه اینکه میخوام بر خلاف نظر شما حرف بزنم ، اگر هم تا الان به پست های شما با تندی جواب دادم دلیلش این بوده که با شیوه رفتاری و شیوه تبلیغات شما مخالف بودم و بس ! نه با جبیر نه با شما و نه با عقاید شما !
اگر هم حرفی زدم تا الان عذر میخوام ، میدونم تندی کردم !!!
-------
در مورد حرف شما ، تکمیل کنم که ذهن انسان کارکرد گراست ( توضیح دیگه علم تجربی ) ،،، کارکردگرایی هم از سوژه های طبیعت و شواهد عینی میاد . بخوام جوری دیگه توضیح بدم ، ذهن انسان واقع گراست یعنی چیزی رو میبینه استنباط میکنه و خروجی میده ! مثل یک مدار الکترونیکی و یا یه نرم افزار !
اگر دقت کنیم علم از پدیده ی آزمون و خطای دید و شواهد عینی انسان ها بدست اومده ! یک دانشمند میاد یه سری آزمایشات انجام میده و نتایج رو بدست میاره و این میشه علمی که ما الان داریم استفاده میکنیم ! به عنوان مثال داستان انیشتین و یا تسلا و ...
فقط یه توضیح دیگه بگم که عقل با ذهن فرق داره ! عقل فیزیکیست ولی ذهن خاصیت مادی نداره ( از نظر علم پزشکی و فلسفه )