انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: همکاری در انتشار یک برنامه حسابداری منبع باز  (دفعات بازدید: 13632 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
با عرض سلام خدمت دوستانمن در حال نوشتن یک مجموعه مدیریت مالی هستم که ابتدا اون رو به زبان C# در ویندوز طراحی کردم البته نسخه رایگان رو(دو نسخه تجاری هم در دست طراحی) ولی بنا به علایق شخصی خودم که مدتی با ابونتو ۹ کار کرده بودم برگشتم به همین سیستم عامل خوب خودم
من برنامه حسابداری نگارش رایگان رو می خواهم اماده و منتشر کنم ولی با چندین مشکل رو برو هستم و چون یک نفره دارم کار میکنم هم کار کند جلو میره
۱.بانک های اطلاعاتی در SQLServer 2008 R2 طراحی شده و من واقعا با هیچ اشنایی با دیگر بانک ها ندارم
۲.برنامه در VS 2010 طراحی شده
۳.از یک سری DLL برای رابط کاربری استفاده شده که در لینوکس کار نمیکنه
و چند مشکل دیگر که مجموعا ۶۰ خطا در MonoDevelop نشان میده
اگر کسی هست که تمایل به همکاری داره که این برنامه رو برای لینوکس و ویندوز اماده کنیم به صورت منبع باز اعلام کنه

من محمد احسان ملکی هستم
09364460274
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
من نمیتونم کمکی بکنم چون برنامه نویس نیستم!
1. بهتره بجای منبع باز بودن، آزاد باشه (رایگان هم نبود مهم نیست): http://www.gnu.org/philosophy/free-sw.fa.html
2. بهتره توی فرومهای برنامه نویسی این موضوع را اعلام کنین.
3. مشکلاتو توی فرومهای تخصصی (نه حتما فارسی) طرح کنین قبلا بوده یکی که این مشکلات (مثلا همین dllها) رو حل کرده باشه :)

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
اولین قدم توی این زمینه اینه که اون رو به صورت متن‌باز توی اینترنت قرار بدید و مجوز آزادی هم که میخواید براش انتخاب کنید. (مثلا GitHub)
اینشکلی افراد میتونند اون رو بگیرند مشکلاتی که داره رو، هرچند یک مشکل کوچک، برطرف کنند.

آفلاین علی بهجتی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
  • عاشق آزادی
    • جابجا آمدید!
بهترین کار بازنویسی برنامه به زبان های مولتی پلتفورم هست ! مثل C++ و Python ! بازنویسی هم کمی سخته ولی ارزشمنده ! رو کمک بچه های انجمن و همچنین خودم حساب کن!‌
امیرالمؤمنین (ع) :‌ زکات علم نشر آن است
چرا علم خود را با نوشتن برنامه‌ای آزاد نشر ندهیم‌؟

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
ممنون که راهنمایی کردید
من خودم عاشق آزادی ام و این نرم افزار ها هم که راجبش گفتم کاملا ازادن طبق همون قوانین نرم افزار های ازاد
متاسفانه 28000 خط کد رو واقعا دیگه حس ندارم بازنویسی کنم بیشتر میخوام همین برنامه رو کخ با سی شارب نوشتم رو برای لینوکس اماده کنم
DLL از اصلی ترین مشکلات من هست که نمیدونم اصلا باید چیکارش کرد
خودم مد نظرم بود سورس رو منتشر کنم تو همین انجمن ها که منصرف شدم به دلیل اینکه نرم افزار باید اول کار کنه که چیزی ازش معلوم بشه که بشه توسط دیگر مشکلاتش رو رفع کرد
اما الان اصلا اجرا نمیشه که بشه کاریش کرد
اگر میتوانید بیشتر راهنمایی کنید
اولین قدم میخوام مشکل بانک ها رو برطرف کنم
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
خوب چه بخش هایی با DDL وابسته است ؟ میانای کاربر ؟ ( GUI‌)‌
اگر بله میتوان با QT بازنوشتش .

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 67
بهترین راه، همون بازنویسی برنامه هست. چون تغییرات زیادی باید اعمال کنی.
برا دتابیس میتونی با wine, sql server رو نصب کنی. البته فکر کنم درایور sql server ODBC هم توسط مایکروسافت منتشر شده (درمورد دومی زیاد مطمپن نیستم، یه سرچی توو گوگل بزن)
گزینه دوم هم اینکه به mysql سویچ کنی که این از اولی بهتره به نظر من.
اما در مورد کد ها و dll ها و api ها باید بگم همشون باید بازنویسی بشن. مثلا توو mono شما تحت gtk کار میکنید که اونم توابع مختص خودشو داره و با ویندوز فرق میکنه. ولی اگه برنامت تحت کنسول بود مشکلی برات پیش نمیومد. چون کد های کنسول mono و vs اکثرا یکی هستن.
البته من خودم توو لینوکس تازه واردم. و امیدوارم که اشتباه نگفته باشم. دوستان حرفه ای بهتر میتونن در این مورد نظر بدن.
راستی میتونی بجای استفاده از mono از دو محیط قدرتمند QT و یا Python GTKتوو eclipse استفاده کنی،(ولی باید گفت که اصلا شبیه c# ویندوز نیستن  ::) )

اگه وقت آزاد پیدا کنم، کمکت میکنم.  :)
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1391، 12:54 ق‌ظ توسط N3MiSiS »
10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که باینری میفهمند و آنهایی که باینری نمیفهمند.
========================================================

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
اولین قدم توی این زمینه اینه که اون رو به صورت متن‌باز توی اینترنت قرار بدید و مجوز آزادی هم که میخواید براش انتخاب کنید. (مثلا GitHub)

GitHub مجوز نیست میزبان پروژه هستش (مثل کد اونها ) مثل
bazaar
cvs
subversion
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

• High Hero Member
  • *
بهترین راه، همون بازنویسی برنامه هست. چون تغییرات زیادی باید اعمال کنی.

بدترین کار بازنویسیه چرا باید کاری که پیش‌تر انجام شده از نو انجام داد در حالی که تنها پلتفرم تغییر کرده

برا دتابیس میتونی با wine, sql server رو نصب کنی. البته فکر کنم درایور sql server ODBC هم توسط مایکروسافت منتشر شده (درمورد دومی زیاد مطمپن نیستم، یه سرچی توو گوگل بزن)
گزینه دوم هم اینکه به mysql سویچ کنی که این از اولی بهتره به نظر من.

برای استفاده از sql server درایور نیاز نیست خودش باید نصب باشه نصب بوسیله wine اصلا ایده خوبی نیست حتی فکر نمی‌کنم که کار کنه توی محیط گنو استفاده از ms sql server‌  رو فراموش کن ولی خبر خوب اینه که توی مونو ADO.Net وجود داره و از این لحاظ کارت بسیار راحت‌تر میشه

اما در مورد کد ها و dll ها و api ها باید بگم همشون باید بازنویسی بشن.

تعداد کمی که کلاسهای سیستمی (ویندوزی) و یا کامپوننتهای اخصاصی و بی جایگذین برای vs هستن باید بازنویسی و یا جایگذین بشن البته بیشتر اونها تغییرات اندکی لازم دارن

Mohammad.maleki عزیز از من به شما نصیحت اگه می‌خوای نرم افزار رو کد بسته نگهداری حتی به گنو فکر نکن و یا اگه به دنبال فروش هستی انتظار استقبال کاربرا رو نداشته باش
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1391، 12:58 ق‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
بدترین کار بازنویسیه چرا باید کاری که پیش‌تر انجام شده از نو انجام داد در حالی که تنها پلتفرم تغییر کرده
چون که با دات نت نوشته شده. و تنها هدف ماکروسافت از دات نت انحصاری کردن برنامه های نوشته شده با محصول خودش بود.
و اینکه بازنویسی بستگی داره که دوستمون پروژه رو چجوری نوشته باشن. (خود من یادمه اولین پروژه ای که توو vs نوشته بودم اونقدر تووش از کامپوننت استفاده کرده بودم که برا ورژن دوم صلاح دیدم که پروژه رو از نو بازنویسی کنم  :oops:  ](*,) )

نقل‌قول
تعداد کمی که کلاسهای سیستمی (ویندوزی) و یا کامپوننتهای اخصاصی و بی جایگذین برای vs هستن باید بازنویسی و یا جایگذین بشن البته بیشتر اونها تغییرات اندکی لازم دارن
یعنی اگه دوستمون مثلا از کامپونت های شرکت devexprss توو کل پروژشون استفاده کرده باشن، بازم توو لینوکس جواب میده!!!!!
من که بعید میدونم چون این کامپوننت ها توو خود ویندوز هم درست کار نمکنن چه برسه ...
10 نوع مختلف آدم در دنیا وجود دارد ، آنهایی که باینری میفهمند و آنهایی که باینری نمیفهمند.

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
Mohammad.maleki عزیز از من به شما نصیحت اگه می‌خوای نرم افزار رو کد بسته نگهداری حتی به گنو فکر نکن و یا اگه به دنبال فروش هستی انتظار استقبال کاربرا رو نداشته باش
در این مورد هم حق با MustafaJF هست. برنامه حسابداری که اوپن سورس نباشه، اصلا استقبال نمیشه.

• High Hero Member
  • *
یعنی اگه دوستمون مثلا از کامپونت های شرکت devexprss توو کل پروژشون استفاده کرده باشن، بازم توو لینوکس جواب میده!!!!!
من که بعید میدونم چون این کامپوننت ها توو خود ویندوز هم درست کار نمکنن چه برسه ...

لینوکس نه مونو
اگه اون کامپوننتها برای مونو پورت شده باشه به خوبی کار خواهد کرد وگرنه که هیچ. من نمی‌دونم که اون کامپوننتها برای مونو وجود داره یا نه
گفتم که بجز کامپوننتهای اختصاصی. هر کامپوننتی که معادل نداشته باشه باید حذف و یا جایگذین بشه

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
نقل‌قول
در این مورد هم حق با MustafaJF هست. برنامه حسابداری که اوپن سورس نباشه، اصلا استقبال نمیشه.
اِ چرا نکنه
مثلا گنو هلتس یه برنامه‌اس برای مدیریت بیماران بیمارستان ها
خیلیا می گفتن زمین می خوره
اون آزاده و تو تهران ۱-۲ بیمارستان دارن با اون کار می کنن بدون مشکلی
توصیه من به اون دوستمون اینه که
۱-سورس رو منتشر کن تا بدونیم چه قابلیتی داره
۲-تا ببینیم چه چیزی کم و کسر داره و باید اضافه شه و طبق اون کد رو شروع کنیم
این دوستمون اگه تو تهران زندگی می کنن به من پیام بدن تا بیشتر هماهنگ کنیم
من جاشو دارم که تیمی کار کنیم
من به طور جِـــــدّ از این نرم‌افزار حمایت می کنم
یا علی
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1391، 01:39 ق‌ظ توسط Numb »

آفلاین N3MiSiS

• Jr. Member
  • *
حوب منم میگم، اگه اوپن سورس باشه ۱۰۰٪ همه ازش استقبال میکنن، ولی اگه سورس بسته باشه افراد کمتری مشتاق به استفاده از این نرم افزار میشن.
درضمن امکانات این برنامه چیه؟
درحد خانگی یا برا کسب و کار های بزرگ؟؟ یا متوسط؟؟

نقل‌قول
اِ چرا نکنه
آره اینو خوب اومدی، شرکت ها و سازمان های ما برا هیچ کدومشون امنیت اصلا مهم نیست و فقط هزینه مهم هست (حتی اگه یه بدافزار رو به اسم برنامه اتوماسیون رایگان بهشون بدی درجا ازش استفاده میکنن)
البته منظورم این نیست که هلتس بدافزاره  :-X
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1391، 01:59 ق‌ظ توسط N3MiSiS »

• High Hero Member
  • *
اِ چرا نکنه
خیلیا می گفتن زمین می خوره
اون آزاده و تو تهران ۱-۲ بیمارستان دارن با اون کار می کنن بدون مشکلی
توصیه من به اون دوستمون اینه که
۱-سورس رو منتشر کن تا بدونیم چه قابلیتی داره
۲-تا ببینیم چه چیزی کم و کسر داره و باید اضافه شه و طبق اون کد رو شروع کنیم
این دوستمون اگه تو تهران زندگی می کنن به من پیام بدن تا بیشتر هماهنگ کنیم
من جاشو دارم که تیمی کار کنیم
من به طور جِـــــدّ از این نرم‌افزار حمایت می کنم
یا علی

خودت گفتی یکی دو بیمارستان پس خیلی استقبال زیاد نبوده
هرچند این عدم استقبال بیشتر برای پلتفرم هست و نه لایسنس
اگه دنبال سود هستی برنامه رو مولتی پلتفرم عرضه کن و برنامه ویندوز یادت نره
هرچند شوربختانه توی کشور ما اگه برنامه رو با لایسنس آزاد انتشار بدی (مخصوصا برای ویندوز و نه گنو) کلی لاشخور میان و از کد بصورت غیر مجاز استفاده خواهند کرد
ولی باز هم این نباید مانع از انجام کار بشه
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1391، 10:32 ق‌ظ توسط MustafaJF »