گاهی فکر میکنم اگه کشور رو بدن دست شما چیکار میکنین....احتمالا هر نوع کار تولیدی در این کشور متوقف میشه و فقط میشینین از تولیدات اونور آبی استفاده کنین...بدبخت میشه کشور اگه دست شما باشه
الان خوبه که از تولیدات ملی استفاده میشه؟ برای مثال هزینه ورود ماشین رو اونقدر بالا ببریم که اکثریت نتونند اون رو بخرند، بعد از تولیدات ملیای مثل پراید استفاده کنیم، اونم با قیمتی خیلی بالاتر از استانداردهای جهانی!
این که چین برای شما یک تبلت با نام شما بزنه اسمش تولید ملی نیست! نظرتون چیه در مورد گوشی همراه هم همینکار رو بکنند که همه گوشی صاایران بخرند؟
بهتر نیست یکم این عینک بدبینی رو بذارین کنار؟ تاحالا شده یه کاری توی این مملکت انجام بشه و شما حمایت کنین؟ نه تاحالا شده؟ خیلی از پیشرفت های توی این کشور دروغ نیست دوستان! بخواین نخواین پیشرفت هایی که توی این کشور داره میشه اگه برای ما افتخار نباشه برای خیلی کشورهای دیگه شده افتخار!
تحت تاثیر رسانههای داخلی نباشید! پیشرفتهایی که برای خیلی کشورهای دیگه شده افتخار؟! من توی همون کشورهای دیگه زندگی میکنم، فکر میکنید تنها در چه مواردی اسم ایران رو میشنوم؟
مسلما کارهایی میشه و پیشرفتهایی هم وجود داره، ولی قضیه اینه که از هر ۲۰ کار شاید یکیش درست انجام میشه! سوال درستش اینه که تا الان یک کار درست و حسابی شده و حمایت نشه؟
توی همین زمینه، از کارهای مثبت میتونم به پروژه فارسیتل اشاره کنم که الان مدتهاست دارند روی بومیسازی Android کار میکنند. (
لینک) اینشکلی داد و بیداد هم نمیکنند که ما اولین در خاورمیانه هستیم و غیره...