آقا چرا اینقدر تند میری یهویی ! آرام و آرام و آرام
این اتوکد که جنابعالی میفرمایید رو که بنده باهاش خودم کار کردم و میدونم که چیز خفن و خوبیه ! ولی تو میری دانلود میکنی و پولش هم نمی دی درصورتی که ارزون ترینش ۴۰۰۰ دلار قیمتشه ! این مشکل در کپی رایت ایرانیان است ! همچنین طراحان خفن توی دنیا نیز از بخش Command توی اتوکد استفاده میکنند که ما ابزار هایی داریم که بوسیله کد زدن شما طراحی میکنید بصورت بسیار حرفه ای !
در مورد بلندر هم به شما بگم که میدونستید والت دیزنی اون اول از بلندر استفاده میکرد ؟ مشکل ما اینه که بزرگ بینی داریم ! چون حالا تو دانشگاه یا کلاس های دیگه 3dmax و AutoCad درس میدن بگیم که اینا سختن و بدردنخور! بگیم Gimp بده ؟! 3dmax و AutoCad رو هم اول و دوم راهنمایی به ما یاد میدادند ! این ها که میان لقمه رو تو دهن آدم میکنن ارزش نداره که ! حداقل اگر کسی تو ایران بلد نیست بلندر کار کنه برای مدل کردن دلیل نمیشه بد باشه !بره یاد بگیره! مدل های خفن دارید؟ میدونستید وزارت دفاع آمریکا دستگاه هایی رو که طراحی میکنه توی لینوکس و به وسیله برنامه خودش که آزاد هم منتشر کرده طراحی میکنه ؟ و سراغ Catia هم نمیره ؟؟! طراحی های ساختمان هم چرا که نشه کرد! به قدرت CommandLine که پی ببرید! ذهنتون رو با تجسم خو بدید میتونید به سادگی طراحی ای کنید ماه ! از قدیم گفتند که مهم ابزار نیست ! مهم کار است ! تازه فوقش خیلی وابسته ای به اتوکد برو با واین بریزش کسی نگفته که نمیشه ولی نشون میده که ما چه ضعیفیم که پر هستیم از لقمه هایی که تو دهنمون کردند ضمنا DraftSight هم آزاد نیست
جواب خوبی بود. اما باز هم جواب حرفای من نیست. من قبلا هم گفتم که کاری به مسالهی پولش ندارم. مساله سر اینه که ابزاری رو در اختیار میگذارن. جدا از ۳۵۰۰ دلاری که بالاش میگیرین. وجود ما یا حداقل پولمون براشون مهمه.
وقتی شما میری توی یک جامعهی لینوکسی میگی آقا من این مشکل رو با این نرمافزار داشتم طرف میگه خب برو درستش کن یا برو نرم افزارش رو بساز.
من هیچ وقت توجه زیادی به آموزشهای داخل آموزشکدهها یا مدارس نداشتم که بگیم لقمهی راحت و از این حرفا چون خودم سریعتر یاد میگیرم. آموزشکدهها رو مطرح میکنم چون عدهی زیاد آموزشکدهها رو محکوم میکنن که چرا لینوکس درس نمیدن.
ونکتهی آخری که مطرح کردین که « از قدیم گفتند که مهم ابزار نیست ! مهم کار است !» من هیچ وقت نیومدم نتیجهی کار ابزارهای لینوکسی رو با کار فلان معمار بزرگ مقایسه کنم. اومدم یک cad رو با یک cad دیگه مقایسه کردم. اگر نمیدونید این : Computer-aided design هست. کدی که در لینوکس هست به همون اندازهای کمک میکنه که autocad ۲۰۰۰ کمک میکنه.
شما از قدرت کامند لاین حرف میزنین. این حرفتون اگر منظورتون مقایسهی کامند لاین خود linux با ویندوز بود یک حرفی. اما کامند لاینی که حرف میزنین در موردش کامند لاینهای کدهای لینوکس و ویندوز هست که کامندلاینهای لینوکس هیچ حرفی در برابر autoCAD ندارن. (البته با توجه به طرفداری شما اگر من در اشتباهم و نرمافزاری هست که قدرت کامند لاینش بالاتر از autoCAD هست، خوشحال میشم از اشتباه درم بیارید.)
در ضمن در مورد draftsight هم درست عرض کردید که نرمافزارآزاد نیست. اما قدرتمندترین CADی برای امر معماری بود که من در لینوکس دیدم برای همین ذکرش کردم.
واین و ویچوآل باکسی رو هم که ذکر کردین چنان پرفورمانسی از سیپییو حجم وحشتناکی از رم میطلبه که بعد از ۱۰ دقیقه سبکترین کارها با اوتوکد هنگ میکنه. مگر این که خدا سیستم ببنیدم.