پایگاه داده ی رایگانی مثل mysql به طرز عالی برای سایت شخصی ما کارا باشه.
ولی یه زمانی هم ممکنه سایت ما به پایگاه داده ی گرون قیمت microsoft sql server که به مراتب پرقدرت تر از mysql هست نیاز داشته باشه.
ببخشید دوستان داشتم مطالب پست ها رو مطالعه می کردم به این گفته دوستمون مسعود برخودم. باید بگم من از سال ۸۰ برنامه نویسی می کنم و با پایگاه داده های مختلفی کار کردم از foxpro بگیر که اون زمان تو محیط dos بهترین پایگاه داده بود تا بعد اون access و paradox7 و SQL Server2000 و Oracle و MySQL و ....
البته بعضی ها رو در حد استفاده ابتدایی کار کردم ولی استفاده حرفه ای از sql server2000 شروع شد که برای برنامه حسابداری ازش استفاده می کردیم و الان برای تمام برنامه هام از mysql استفاده می کنم.(قصد دارم postgresql و Firebird روهم امتحان کنم)
باید بگم MySQL شاید امکانات زیاد Microsoft SQL Server رو نداشته باشه ولی این دلیل نمیشه فکر کنید mysql قدرت کمتری از sql server داره!
اغلب فکر می کنند که Mysql فقط به درد وب می خوره در حالی که تو برنامه های کاربردی هم میشه ازش استفاده کرد.
من ترجیح می دم به جای یک ویندوز سرور کرک شده با یک sql server کرک شده (هرچقدر هم خوب کار کنه)از یک لینوکس رایگان با پایگاه داده mysql یا postgresql که نیازی به کرک ندارن استفاده کنم.(هم پایداری بیشتری داره و هم امنیت مطمئن تری)
یا حق