این مقایسه مثل این میمونه که یکی بیاد گرایش معماری داخلی رو با گرایش مرمت مقایسه بکنه و بگه چرا یک دانشجوی داخلی نمیتونه فلان کار گرایش مرمت رو انجام بده ؟!
نمیتونه خب
چون گرایشها فرق دارند
چون بیس دو گرایش متفاوتن
چون انحصار این دو گرایش باهم متفاوته
یکیش مرمت بناها و فوت و فنهاش رو در انحصار داره
یکیش هم فوت و فنهای طراحی داخل مثلا یه خونه رو !
با اینکه هر دو رشته معماری هستند
این دو هم سیستم عامل هستند
ولی بیس و مسیرشون متفاوته
هدف یکیش از ابتدا روی امنیت و به انحصار درآوردن سرورها و ابرکامپیوترها و ... بوده
هدف اون یکی به انحصار درآوردن دسکتاپها !
حالا هم هیچکدوم نمیتونند پا تو جاپای اون یکی بگذاره
در غیراینصورت باید از ابتدا شروع کنند به ایجاد یه سیستم عامل جدید با هدف جدید !!!!
کلا نظر شما آرمانگرایانه ست و بیشتر شبیه یه دردودل احساسی بود تا یک پیشنهاد فنی
ببخشید دوست عزیز بنده به شخصه واسه کامپیوتر خونگیم هم لینوکس رو ترجیح می دم:
۱. ویروسی نمی شه (کم کم داره یادم میره ویروس معنیش چی بود؟)
۲. سریع تره (اختلاف سرعت کپی وین: ۱۷ مگابایت بر ثانیه اوبونتو ۳۲ مگابایت بر ثانیه مینت: ۶۳ مگابایت بر ثانیه) مثال کپی کردن فایل رو زدم اما توی همه ی زمینه ها سیستمم با لینوکس سریع تر کار می کنه.
۳. شاید این یکی رو باور نکنید ولی اگه بخواهید اسکرین شات می گذارم باتریم اسیب دیده ولی (وین: حدود ۳ ساعت یه خورده کم تر اوبونتو: همون حدود سه ساعت منتها یه خورده بیشتر مینت حدود ۴ ساعت. نتیجه: مصرف کم تر که باز در فکر بهتر کردنش هستم.
۴. زیبایی و راحتی (که البته به دسکتاپش مربوطه)
۵. هر موقع از یه چیزی خسته شدم و یا خوشم نیومد سریعا عوضش می کنم. چه دسکتاپ چه برنامه چه توزیع چون /home یه آدرس جداگونه است همه ی تنظیمات حفظ می شن.
۶. این فروم هست که هر موقع مشکلی داشته باشم کمکم می کنه! (این یکی امتیاز رو وین اصلا نداشتم.)
فکر کنم به اندازه کافی دلیل آورده باشم که لینوکس سهم خیلی خوبی رو توی دستکاپ ها می تونه داشته باشه.