انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

حمایت می‌کنید؟

بله
22 (71%)
خیر
5 (16.1%)
بابا جمع کن این مسخره‌بازیا رو روانی
4 (12.9%)

مجموع آرای اعضا: 31

نویسنده موضوع: وضعیت اسفناک گنو/لینوکس در ایران و جهان  (دفعات بازدید: 13911 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
  • جنسیت : پسر
سلام بر دوستان آزادکار.
چند روز پیش یکی از کاربران یه خبری رو زد تو انجمن. قضیه از این قرار بود که بنده خدا لینوس ترووالدز به خاطر عصبانیت از دست انویدیا، انگشت وسطش رو حوالشون کرده بود. بچه‌ها اومدن زیرش نظر دادن و خندیدن و خوشمزه‌بازی درآوردن. اما او با این کار، عمق فاجعه رو برای من روشنتر کرد!!! کدوم فاجعه؟؟؟
دوستان! حتما خبر دارید از امپراتوری کمپانی‌های بزرگ نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بر دنیای ICT امروز؛ و احتمال زیاد توی انجمن‌ها و سایت‌ها و وبلاگ‌های آزاد‌کاران، مطالب بسیاری علیه انحصارطلبی‌های این کمپانی‌ها خوانده و یا نوشته‌اید. حتی شاید در یک یا چند تا از Petitionهای مربوط نیز امضا زده باشید. و... و... و... اما واقعا چقدر به نتیجه رسیده‌اید؟ آیا کوچکترین تغییری در رفتار آنان مشاهده کرده‌اید؟ فکر می‌کنید با چه کسی طرف هستید؟ اینها تولیدی‌های کوچک مقوا و لبنیات و غیره نیستند. بلکه سران و هدایت‌کنندگان مافیای جهانی نرم‌افزار هستند. واقعا تصور می‌کنید با این دست رفتارها و مبارزات جزیی و بعضا ناشیانه کار به جایی خواهید برد؟
مثال می‌زنم: چند وقتیه که بحث درباره‌ی قوانین جدیدی که کنگره‌ی آمریکا برای مبارزه با piracy محتوای مشمول کپی‌رایت تحت عناوین sopa و pipa و fifa و uefa و غیره و ذالک تصویب کرد می‌گذره. به یاد دارید چه جنجال‌هایی که سر این مساله به پا نشد و چه مبارزاتی که انجام نشد. خودم اتفاقا در petition یه سایتی شرکت کردم که به گفته‌ی خودش، بیشترین مشارکت افراد در طول تاریخ اینترنت رو به دست آورد. اما آخرش چی شد؟ آمریکا به حرف هیچکس گوش نکرد و حالا با کمی تخفیف، کار خودشو کرد. دستگیر کردن صاحبان مگاآپلود کافی بود تا بقیه هم مثل موش بترسن و سریع خودشون رو با قوانین جدید هماهنگ کنن.
مثالی دیگر: یه سرچ ساده کافیه تا ببینید روزی چند تا شکایت جدید علیه مایکروسافت داره ارایه می‌شه. اکثرا از طرف شرکت‌های کوچکتر. به این دلیل که مایکروسافت با انحصار همه‌جانبه و سلطه بر بازار، مجال رقابت و عرض اندام رو از بقیه گرفته. جالب اینجاس که هیچ کس به نتیجه نمی‌رسه. حالا اونها با صرف هزینه‌های هنگفت و تبلیغات و استخدام وکلای دک و پز دار، پس قدرت مایکروسافت بر نمیان. ما که به جای خود.
پس به این نتیجه می‌رسیم که اگر قرار بود به جایی برسیم تا حالا رسیده بودیم. مگه عمر جنبش نرم‌افزار آزاد چقدر کمتر از کمپانی‌هایی مثل اپل و مایکروسافت و... است؟ اگر بیشتر نباشه.
حال باید ببینیم مشکل از کجاست. بهتره اول دلیل موفقیت این کمپانی‌ها رو پیدا کنیم و ضعف خودمون رو، نداشتن مهارت‌هایی که اونا دارن قلمداد کنیم. آیا دلیل موفقیت آنها چیزی غیر از جذب بسیار زیاد مشتری می‌تونه باشه؟ مگر قدرت آن کمپانی‌ها، از جایی غیر از ثروت کلانشان تامین می‌شود؟ مگر ثروت کلانشان، از جایی غیر از جیب مصرف‌کننده تامین می‌شود؟
با یک حساب دو دو تا پنج تا به این نتیجه می‌رسیم که حذف جیب مصرف‌کننده مساوی است با کاهش قدرت کمپانی. وقتی دیدم طرف کلی آمار و نمودار و تحلیل و تخمین مختلف میاره که ثابت کنه ما بیش از یک درصد هستیم، فقط خنده‌ام گرفت. دوستان ما روزی هزار تا پست و مقاله هم که ضد اونها بزنیم، هیچ فایده‌ای نداره. چون بازدیدکننده نداریم. روزی هزار تا دادخواست هم که درست کنیم به هیچ جا نمی‌رسیم. چون شرکت‌کننده نداریم.
اگر تا اینجای صحبتم رو قبول دارید بریم سر اصل مطلب. یعنی متدهای جذب کاربر.
ببینید من کاری به خارج از کشور ندارم. هر وقت یه طرحی رو تو کشور خودمون امتحان کردیم اونوقت میشه به فکر صادر کردنش افتاد.
با یک نگاه به دور از تعصب میشه به این نتیجه رسید که وضعیت گنو/لینوکس در کشور اسفناکه. شاید بگید نه و نمونه‌اش همین فروم و تعداد زیاد بازدیدکننده و تعداد بالای پست‌های بخش تازه‌کارها و... می‌دونید که اینا همش چرته. اکثر کاربران تازه‌کار از بخش کوچیکی از مثلا اوبونتو خوششون میاد و نصبش می‌کنن و 4 روز هم کله‌اشون داغه و بهش ور می‌رن و میان اینجا سوال می‌کنن و هر روز توزیع عوض می‌کنن و و و. آخرش چی؟ به محض اینکه اونم مثل ویندوز واسشون جذابیتش رو از دست داد، به اولین سدی که برخورد می‌کنن میگن گور بابای لینوکس! برمی‌گردن به ویندوز خودمون. نرخ رشد کاربران ثابت گنو/لینوکس به‌شدت پایین است.
دوستان! فلسفه‌ی نرم‌افزار آزاد بسیار زیباست. ریچارد استالمن مرد بزرگی است. اما توجه داشته باشید دنیای امروز به سرعت به سمت هر چه بیشتر ماشینی شدن حرکت می‌کنه. مردم به دنبال آزادی واقعی نیستند. مطلوب همه راحتی و آرامش است. همه به دنبال آزادی از نوع اگزیستنسیالیستی اون هستن. هر کسی حاضر نیست راحتی خود را با آرمان‌های صحیح یا ناصحیح دیگر عوض کند. به خصوص در کشور ما که همه نوع محدودیت و فشار از همه جهت وارد میشه. چه از طرف خوانواده چه از طرف جامعه و چه از طرف حکومت. یک ایرانی از وقتی که سر از تخم در می‌آورد باید سگ دو بزند تا وقتی که در گور جای گیرد. سر خود را از برف درآورده با دید جامع به جامعه‌ی خود بنگرید. مگر چند درصد مردم به جز فیلم و آهنگ و بازی و اینترنت استفاده‌ی دیگری از رایانه‌ی خود دارند؟ آیا چنین فردی با آگاهی یافتن از فلسفه‌ی زیبای گنو جذب آن می‌شود؟ آیا با دانستن این که در زندان انحصار کمپانی‌ها اسیر شده و اطلاعاتش به سرقت می‌رود از ویندوز فراری می‌شود؟ اصلا سرقت اطلاعاتش ذره‌ای برایش اهمیت دارد؟ خیلی راحت جواب می‌دهد: <<مگه من کی هستم؟ مگه چی تو لپتاپم دارم؟ بذار اینقدر بدزدن تا جونشون در بیاد!>> پس باید دنبال عوامل دیگه‌ای برای جذب اکثریت بگردیم. همونطور که قبلا عرض کردم این عامل چیزی نیست جز راحتی. مطمین باشید کاربری که طعم سرعت و پایداری در عین سادگی و کم‌دردسر بودن یک سیستم عامل رو بچشه، دیگه سراغ اون ویندوز پیر خسته نمیره. حالا چه بهتر که این سیستم عامل یکی از توزیع‌های گنو/لینوکس باشه.
شاید خیلی‌ها بگن اینجور افراد اصلا همون بهتر که جذب گنو/لینوکس نشن و به درد ما نمی‌خورن و... دوستان یه خورده سیاست داشته باشید. توجه کنید که کاربران عامه به هر حال در حال بازی خوردن هستن. در حال حاضر از طرف مایکروسافت و امثاله. و اصلا واسشون مهم نیست این قضیه. چون فقط می‌خوان  به هدفشون برسن. چه با ویندوز چه با هر چیز دیگه. پس چرا نشه یه کمی هم از طرف ما بازی بخورن؟ مگه تو مقدمه‌ی سخن تعداد بالای کاربر رو دلیل موفقیت معرفی نکردیم؟ چرا همونطور که مایکروسافت و دوستان ملت رو تنبل بار میارن، ما هم همین کار رو نکنیم؟ گور بابای فلسفه‌ی آزادی و این مزخرفات. به کجا رسوندمون؟ بیش از بیست سال به اصطلاح مبارزه. چند درصد شدیم؟؟؟ بیش از یک درصد؟؟؟ آره من یه آدم خودخواهی هستم که فقط به فکر خودشه. دروغ میگه هر کی که میگه اینجوری نیست.
همه کس وقت و حوصله‌ی سر و کله زدن با سیستم عامل رو ندارن. همه کس امکان دانلود و آپدیت منظم بسته‌های مورد نیاز رو ندارن. اون هم با این تعرفه‌های کذایی سرویس‌های اینترنت. کافیه یه ریمستر حاضر و آماده‌ی خوشگل پر از بسته‌های آزاد و غیر آزاد با نصاب بی‌دردسر و خلاصه بدون نیاز به هر نوع شخصی‌سازی درست کنیم و بدیم دست ملت (به نظر خودم جبیر پتانسیل لازم رو داره). بعد کم کم هر نوع فلسفه‌ای رو که خواستیم به خوردشون میدیم. حتی می‌تونیم چشماشون رو باز کنیم و آزادی واقعی رو نشونشون بدیم. جذب همین کاربرهای تنبل و سطحی، برگ برنده‌ی حتمی ما است. اونوقته که اگر یه مطلبی نوشتیم، ازش حمایت می‌شه. اگه یه دادخواست درست کردیم تعداد بالا مشارکت می‌شه. اونوقته که کمپانی‌ها مجبور می‌شن به خاطر تعداد بالای ما و ترس از از دست رفتن مشتری به حرفمون گوش بدن. اونوقته که مایی که ادعا می‌کنیم حرفه‌ای (نه به اون معنا) شده‌ایم، به اهدافمون می‌رسیم. کاربران عامه هم این وسط ضرر نمی‌کنن. اتفاقا به دلیل اجرای سفت و سخت قوانین کپی‌رایت در خارج از کشور و رایگان بودن نرم‌افزار آزاد، صادرات راحت‌تر و احتمال موفقیت این طرح در خارج، خیلی هم بیشتر هست.
.
.
.
عزیزان! من کیبوردم فارسی نداره. نزدیک دو ساعت وقت گذاشتم تا این متن رو بنویسم. اما می‌خوام بدونید که:
اصلا برام مهم نیست اگر مخالفت کنین و بد و بیراه بارم کنید و منفی بهم بدید. (من اگه می‌فهمیدم این امتیازا به چه دردی می‌خوره خوب می‌شد. نکنه چاپ می‌کنین می‌برین وزارت کشور، کوپن امتیاز می‌دین یارانه تحویل می‌گیرین؟!)
اصلا برام مهم نیست اگر کسی بخواد به جزییات گیر بده و ترول کنه و جنگ روانی راه بندازه.
حتی اصلا برام مهم نیست اگر یک نفر هم این متن رو تا آخر نخونه و حتی یک جواب هم بهش داده نشه.
حتی اگر حمایت بشه هم به اون صورت باعث خوشحالیم نمیشه.

اما اگر موافق هستید که چشمها را باید شست و جور دیگر باید دید، یا علی. اول پا روی تعصبات قبلی بذارید و سیاست روباه پیر، انگلیس، رو یاد بگیرید تا بعد ببینیم چی می‌شه. اگر اینجا به حمایت لازم برسیم، سراغ اقدامات بعدی هم خواهیم رفت.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Bersam

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • جنسیت : پسر
  • برسام
long post !gsh

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین محمدرضا ح.

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • جنسیت : پسر
  • Your Future is our Past!
پست طولانی بود ؛ ولی خط به خطش معنی داشت و منظق پشتش بود. آفرین به این سلیقه پست دادن ;)

من اولش با یه جمله ساده شروع میکنم و شاید پستم از پست شما هم طولانی تر بشه!

خیلی راحت بگم ؛ مشکل ما اینه که همیشه میخوایم خودمون یکه تاز باشیم ؛ مثلا الان همه کاربران دوست دارند توزیع بزنند و پرورشش بدن (و این حق ماست که بتونیم چیزی که میخوایم رو بسازیم ؛ بگیم ؛ بنویسیم؛ بخونیم و ... ). اما وقتی یکی این کار رو میکنه ؛ ممکنه قلبا همه طرفدارش باشند و یواشکی برن دانلود و حتی استفاده کنند ؛ اما باز بر علیهش حرف میزنند.

اول داستان ترکیه ؛ توی ترکیه هم ویندوز خیلی همه گیر شده بود و ظاهرا مایکروسافت پشتیبانی خوبی اونجا نداشت. دولت ترکیه به کمک برنامه نویسان توزیعی به اسم Pardus رو ساختند (الانم فکر کنم ۵-۶ تا توزیع توسط مردم ترکیه بر مبنای پاردوس ساخته شده). این پاردوس اولش جنتوی خالص بود! یعنی جنتویی که برای یک ترک آماده شده بود. اما چه شد؟ حالا شده برای خودش یک توزیع independent و برای خودش غولیه. مردم محور هم هست و حتی یکی از توزیعاتی بود که پشتیبانی خوبی از زبان فارسی داشت (البته بخاطر KDE . ).

اما توی ایران ؛ همه ما میخوایم خوب بودن رو مخفی کنیم. یکی که میخواد «راحتی در عین آزادی» رو به ارمغان بیاره ؛ فقط سرکوب میشه. جالبه که بعضی ها همون پست یا حرف سرکوبیشون رو هم از همون توزیعی که دارند سرکوبش میکنند ارسال کردند. بگذریم.
خیلی های دیگه خوب هستند ؛ و خوبیشون هم نشون میدن. اما ظاهرا تمایلی به کمک ندارند (یا تخصصش رو ندارند).
یه عده هم همه میشناسیم. «ترول» تشریف دارند و با ربط و بی ربط حرفهای چرت میزنند و کاملا هدفمند میرسن به یه بی نظمی.

حرف من ؛ اینه که پاردوس ( و یا مشابه های دیگش مثل Deepin)؛ هیچ کدوم توی کشور خودشون اول نبودند. آخر هم نخواهند بود. ولی حمایت شدند. اینطور نبوده که «جامعه اون رو بپسنده» بلکه «جامعه اون رو مطابق میل و پسند خودش اوپتیمایز میکنه» . در نهایت هم به سبب متن باز و آزاد بودن این محصولات ؛ این امر اونقدر سریع تر پیشرفت میکنه که نگو (مثلا یک سر به سایت opensource.apple.com بزنید ؛ خواهید دید که اپل از شما پولی برای ارائه محصول اوپن سورس دریافت نمیکنه).

من حرف آخرم رو میخواستم اول بزنم ؛ ولی همینجا میگم :

بجای سرکوب هم ؛ پشت همدیگه باشیم.


حالا یک سری صحبت ها هست که بعدا میگم ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mohsen-rashidi

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • جنسیت : پسر
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
آیا کوچکترین تغییری در رفتار آنان مشاهده کرده‌اید؟
البته!
فقط برای نمونه عرض میکنم : در سال 2001 استیو بالمر ، مدیرعامل مایکروسافت در مصاحبه با روزنامه سان تایمز شیکاگو گفت " لینوکس سرطانی است که خود را درقالب دارایی های معنوی به هر چیز که میرسد می چسباند."
همین شرکتی که این آقا مدیر عاملشه و رهبر انحصار دنیا محسوب میشه در سال 2009 22 هزار خط کد درایور برای لینوکس منتشر کرد.
اگر با گنو لینوکس کار کرده باشی حتما میدونی که با 90 درصد از سخت افزار ها سازگاری کامل داره.فقط انویدیاست که داره اذیت میکنه.

نقل‌قول
فکر می‌کنید با چه کسی طرف هستید؟ اینها تولیدی‌های کوچک مقوا و لبنیات و غیره نیستند. بلکه سران و هدایت‌کنندگان مافیای جهانی نرم‌افزار هستند. واقعا تصور می‌کنید با این دست رفتارها و مبارزات جزیی و بعضا ناشیانه کار به جایی خواهید برد؟
مثال می‌زنم: چند وقتیه که بحث درباره‌ی قوانین جدیدی که کنگره‌ی آمریکا برای مبارزه با piracy محتوای مشمول کپی‌رایت تحت عناوین sopa و pipa و fifa و uefa و غیره و ذالک تصویب کرد می‌گذره. به یاد دارید چه جنجال‌هایی که سر این مساله به پا نشد و چه مبارزاتی که انجام نشد. خودم اتفاقا در petition یه سایتی شرکت کردم که به گفته‌ی خودش، بیشترین مشارکت افراد در طول تاریخ اینترنت رو به دست آورد. اما آخرش چی شد؟ آمریکا به حرف هیچکس گوش نکرد و حالا با کمی تخفیف، کار خودشو کرد. دستگیر کردن صاحبان مگاآپلود کافی بود تا بقیه هم مثل موش بترسن و سریع خودشون رو با قوانین جدید هماهنگ کنن.
مثالی دیگر: یه سرچ ساده کافیه تا ببینید روزی چند تا شکایت جدید علیه مایکروسافت داره ارایه می‌شه. اکثرا از طرف شرکت‌های کوچکتر. به این دلیل که مایکروسافت با انحصار همه‌جانبه و سلطه بر بازار، مجال رقابت و عرض اندام رو از بقیه گرفته. جالب اینجاس که هیچ کس به نتیجه نمی‌رسه. حالا اونها با صرف هزینه‌های هنگفت و تبلیغات و استخدام وکلای دک و پز دار، پس قدرت مایکروسافت بر نمیان. ما که به جای خود.


اگه مایکروسافت می تونست لینوکس و نرم افزار های آزاد رو از بین ببره قبل از اینکه کاربران سیستم عامل به استفاده از ماوس عادت کنن این کار رو میکرد.
ضمنا کسی فعلا درباره از میون برداشتن مایکروسافت حرفی نزده.مهمترین دغدغه‌ی حال حاضر جامعه آزاد ترغیب سایر کاربران به استفاده از نرم افزار های آزاده.وقتی این کار انجام بشه ، مایکروسافت خود به خود نابود میشه.

نقل‌قول
پس به این نتیجه می‌رسیم که اگر قرار بود به جایی برسیم تا حالا رسیده بودیم.

نمی دونم جا از نظر شما کجاست؟ ???
لینوکس در حال حاظر 72 درصد از بازار سرورها ، 92 درصد از بازار ابر کامپیوترها ، 95 درصد از بازار گرافیک پیشرفته کامپیوتری و چیزی در حدود 40 درصد از بازار گوشی ها و تجهزات همراه رو در اختیار داره.
آدم باید خیلی کوته بین باشه که موفقیت یه سیستم عامل رو فقط در پی سی و لپ تاپ ببینه.
تازه دنیا داره روز به روز به سمت محاسبات ابری پیش میره.و خوبه که بدونی قدرتمند ترین سیستم عاملی که برای این منظور ساخته شده ، از هسته لینوکس بهره می بره و بر پایه اوبونتوست. و این یعنی در آینده شاهد رشد چشمگیر لینوکس در طرف دسکتاپ خواهیم بود.

نقل‌قول
با یک حساب دو دو تا پنج تا به این نتیجه می‌رسیم که حذف جیب مصرف‌کننده مساوی است با کاهش قدرت کمپانی. وقتی دیدم طرف کلی آمار و نمودار و تحلیل و تخمین مختلف میاره که ثابت کنه ما بیش از یک درصد هستیم، فقط خنده‌ام گرفت. دوستان ما روزی هزار تا پست و مقاله هم که ضد اونها بزنیم، هیچ فایده‌ای نداره. چون بازدیدکننده نداریم. روزی هزار تا دادخواست هم که درست کنیم به هیچ جا نمی‌رسیم. چون شرکت‌کننده نداریم.
اگر تا اینجای صحبتم رو قبول دارید بریم سر اصل مطلب. یعنی متدهای جذب کاربر.
ببینید من کاری به خارج از کشور ندارم. هر وقت یه طرحی رو تو کشور خودمون امتحان کردیم اونوقت میشه به فکر صادر کردنش افتاد.
با یک نگاه به دور از تعصب میشه به این نتیجه رسید که وضعیت گنو/لینوکس در کشور اسفناکه. شاید بگید نه و نمونه‌اش همین فروم و تعداد زیاد بازدیدکننده و تعداد بالای پست‌های بخش تازه‌کارها و... می‌دونید که اینا همش چرته. اکثر کاربران تازه‌کار از بخش کوچیکی از مثلا اوبونتو خوششون میاد و نصبش می‌کنن و 4 روز هم کله‌اشون داغه و بهش ور می‌رن و میان اینجا سوال می‌کنن و هر روز توزیع عوض می‌کنن و و و. آخرش چی؟ به محض اینکه اونم مثل ویندوز واسشون جذابیتش رو از دست داد، به اولین سدی که برخورد می‌کنن میگن گور بابای لینوکس! برمی‌گردن به ویندوز خودمون. نرخ رشد کاربران ثابت گنو/لینوکس به‌شدت پایین است.
دوستان! فلسفه‌ی نرم‌افزار آزاد بسیار زیباست. ریچارد استالمن مرد بزرگی است. اما توجه داشته باشید دنیای امروز به سرعت به سمت هر چه بیشتر ماشینی شدن حرکت می‌کنه. مردم به دنبال آزادی واقعی نیستند. مطلوب همه راحتی و آرامش است. همه به دنبال آزادی از نوع اگزیستنسیالیستی اون هستن. هر کسی حاضر نیست راحتی خود را با آرمان‌های صحیح یا ناصحیح دیگر عوض کند. به خصوص در کشور ما که همه نوع محدودیت و فشار از همه جهت وارد میشه. چه از طرف خوانواده چه از طرف جامعه و چه از طرف حکومت. یک ایرانی از وقتی که سر از تخم در می‌آورد باید سگ دو بزند تا وقتی که در گور جای گیرد. سر خود را از برف درآورده با دید جامع به جامعه‌ی خود بنگرید. مگر چند درصد مردم به جز فیلم و آهنگ و بازی و اینترنت استفاده‌ی دیگری از رایانه‌ی خود دارند؟ آیا چنین فردی با آگاهی یافتن از فلسفه‌ی زیبای گنو جذب آن می‌شود؟ آیا با دانستن این که در زندان انحصار کمپانی‌ها اسیر شده و اطلاعاتش به سرقت می‌رود از ویندوز فراری می‌شود؟ اصلا سرقت اطلاعاتش ذره‌ای برایش اهمیت دارد؟ خیلی راحت جواب می‌دهد: <<مگه من کی هستم؟ مگه چی تو لپتاپم دارم؟ بذار اینقدر بدزدن تا جونشون در بیاد!>> پس باید دنبال عوامل دیگه‌ای برای جذب اکثریت بگردیم. همونطور که قبلا عرض کردم این عامل چیزی نیست جز راحتی. مطمین باشید کاربری که طعم سرعت و پایداری در عین سادگی و کم‌دردسر بودن یک سیستم عامل رو بچشه، دیگه سراغ اون ویندوز پیر خسته نمیره. حالا چه بهتر که این سیستم عامل یکی از توزیع‌های گنو/لینوکس باشه.
شاید خیلی‌ها بگن اینجور افراد اصلا همون بهتر که جذب گنو/لینوکس نشن و به درد ما نمی‌خورن و... دوستان یه خورده سیاست داشته باشید. توجه کنید که کاربران عامه به هر حال در حال بازی خوردن هستن. در حال حاضر از طرف مایکروسافت و امثاله. و اصلا واسشون مهم نیست این قضیه. چون فقط می‌خوان  به هدفشون برسن. چه با ویندوز چه با هر چیز دیگه. پس چرا نشه یه کمی هم از طرف ما بازی بخورن؟ مگه تو مقدمه‌ی سخن تعداد بالای کاربر رو دلیل موفقیت معرفی نکردیم؟ چرا همونطور که مایکروسافت و دوستان ملت رو تنبل بار میارن، ما هم همین کار رو نکنیم؟ گور بابای فلسفه‌ی آزادی و این مزخرفات. به کجا رسوندمون؟ بیش از بیست سال به اصطلاح مبارزه. چند درصد شدیم؟؟؟ بیش از یک درصد؟؟؟ آره من یه آدم خودخواهی هستم که فقط به فکر خودشه. دروغ میگه هر کی که میگه اینجوری نیست.
همه کس وقت و حوصله‌ی سر و کله زدن با سیستم عامل رو ندارن. همه کس امکان دانلود و آپدیت منظم بسته‌های مورد نیاز رو ندارن. اون هم با این تعرفه‌های کذایی سرویس‌های اینترنت. کافیه یه ریمستر حاضر و آماده‌ی خوشگل پر از بسته‌های آزاد و غیر آزاد با نصاب بی‌دردسر و خلاصه بدون نیاز به هر نوع شخصی‌سازی درست کنیم و بدیم دست ملت (به نظر خودم جبیر پتانسیل لازم رو داره). بعد کم کم هر نوع فلسفه‌ای رو که خواستیم به خوردشون میدیم. حتی می‌تونیم چشماشون رو باز کنیم و آزادی واقعی رو نشونشون بدیم. جذب همین کاربرهای تنبل و سطحی، برگ برنده‌ی حتمی ما است. اونوقته که اگر یه مطلبی نوشتیم، ازش حمایت می‌شه. اگه یه دادخواست درست کردیم تعداد بالا مشارکت می‌شه. اونوقته که کمپانی‌ها مجبور می‌شن به خاطر تعداد بالای ما و ترس از از دست رفتن مشتری به حرفمون گوش بدن. اونوقته که مایی که ادعا می‌کنیم حرفه‌ای (نه به اون معنا) شده‌ایم، به اهدافمون می‌رسیم. کاربران عامه هم این وسط ضرر نمی‌کنن. اتفاقا به دلیل اجرای سفت و سخت قوانین کپی‌رایت در خارج از کشور و رایگان بودن نرم‌افزار آزاد، صادرات راحت‌تر و احتمال موفقیت این طرح در خارج، خیلی هم بیشتر هست.



خب در این صورت فرق لینوکس با ویندوز یا مک چیه؟

« آخرین ویرایش: 05 تیر 1391، 12:54 ق‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین محمدرضا ح.

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • جنسیت : پسر
  • Your Future is our Past!
نقل‌قول
تازه دنیا داره روز به روز به سمت محاسبات ابری پیش میره.و خوبه که بدونی قدرتمند ترین سیستم عاملی که برای این منظور ساخته شده ، از هسته لینوکس بهره می بره و بر پایه اوبونتوست. و این یعنی در آینده شاهد رشد چشمگیر لینوکس در طرف دسکتاپ خواهیم بود.

فقط یک آف تاپیک کوچولو : اگر منظورتون گوگل کرومه ؛ برمبنای جنتو هست و فقط کانفیگ کرنل رو از اوبونتو برداشتند ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین mohsen-rashidi

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • جنسیت : پسر
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
تازه دنیا داره روز به روز به سمت محاسبات ابری پیش میره.و خوبه که بدونی قدرتمند ترین سیستم عاملی که برای این منظور ساخته شده ، از هسته لینوکس بهره می بره و بر پایه اوبونتوست. و این یعنی در آینده شاهد رشد چشمگیر لینوکس در طرف دسکتاپ خواهیم بود.

فقط یک آف تاپیک کوچولو : اگر منظورتون گوگل کرومه ؛ برمبنای جنتو هست و فقط کانفیگ کرنل رو از اوبونتو برداشتند ;)

جدا؟
تو مقاله ویکیپدیاش که حرفی از جنتو نزده!
به هر حال از هسته لینوکس استفاده میکنه

آفلاین محمدرضا ح.

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • جنسیت : پسر
  • Your Future is our Past!
نقل‌قول
تازه دنیا داره روز به روز به سمت محاسبات ابری پیش میره.و خوبه که بدونی قدرتمند ترین سیستم عاملی که برای این منظور ساخته شده ، از هسته لینوکس بهره می بره و بر پایه اوبونتوست. و این یعنی در آینده شاهد رشد چشمگیر لینوکس در طرف دسکتاپ خواهیم بود.

فقط یک آف تاپیک کوچولو : اگر منظورتون گوگل کرومه ؛ برمبنای جنتو هست و فقط کانفیگ کرنل رو از اوبونتو برداشتند ;)

جدا؟
تو مقاله ویکیپدیاش که حرفی از جنتو نزده!
به هر حال از هسته لینوکس استفاده میکنه

اصل همیشگی : به ویکیپدیا اعتماد نکن :)

خب بگذریم ؛ بحث کروم پیش اومد که به همین تاپیک هم مربوطه. این کروم ؛ بر مبنای جنتو (چون تو نسخه آخر Terminal Emulator داره خودم به شخصه Portage و Emerge رو دیدم). هست. ولی آیا گوگل اصلا اسمی از لینوکس میبره؟ خیر! میاد میگه این OS من هست. رابط کاربری و خیلی چیزای دیگه رو میزاره رو مجوز Apache یا BSD تا بعدا بتونه انحصاریش کنه (اتفاقی که الان قریب به ۳۰ ساله در مورد مک افتاده. الان فقط هسته مک آزاد هست و تا چندی دیگر باید شاهد چنین واقعه ای برای آندروید و کروم هم باشیم.)/

حتی شرکتهای بزرگ از گنو میترسند. حتی اگر بگن لینوکس؛ باز هم ادعاهایی میکنند که آدم شاخ در میاره! اونم فقط برای اینکه بتونند تا دلشون میخواد کد رو ببندند.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
  • جنسیت : پسر
نقل‌قول
آیا کوچکترین تغییری در رفتار آنان مشاهده کرده‌اید؟
البته!
فقط برای نمونه عرض میکنم : در سال 2009 استیو بالمر ، مدیرعامل مایکروسافت در مصاحبه با روزنامه سان تایمز شیکاگو گفت " لینوکس سرطانی است که خود را درقالب دارایی های معنوی به هر چیز که میرسد می چسباند."
همین شرکتی که این آقا مدیر عاملشه و رهبر انحصار دنیا محسوب میشه در سال 2009 22 هزار خط کد درایور برای لینوکس منتشر کرد.
اگر با گنو لینوکس کار کرده باشی حتما میدونی که با 90 درصد از سخت افزار ها سازگاری کامل داره.فقط انویدیاست که داره اذیت میکنه.

نقل‌قول
فکر می‌کنید با چه کسی طرف هستید؟ اینها تولیدی‌های کوچک مقوا و لبنیات و غیره نیستند. بلکه سران و هدایت‌کنندگان مافیای جهانی نرم‌افزار هستند. واقعا تصور می‌کنید با این دست رفتارها و مبارزات جزیی و بعضا ناشیانه کار به جایی خواهید برد؟
مثال می‌زنم: چند وقتیه که بحث درباره‌ی قوانین جدیدی که کنگره‌ی آمریکا برای مبارزه با piracy محتوای مشمول کپی‌رایت تحت عناوین sopa و pipa و fifa و uefa و غیره و ذالک تصویب کرد می‌گذره. به یاد دارید چه جنجال‌هایی که سر این مساله به پا نشد و چه مبارزاتی که انجام نشد. خودم اتفاقا در petition یه سایتی شرکت کردم که به گفته‌ی خودش، بیشترین مشارکت افراد در طول تاریخ اینترنت رو به دست آورد. اما آخرش چی شد؟ آمریکا به حرف هیچکس گوش نکرد و حالا با کمی تخفیف، کار خودشو کرد. دستگیر کردن صاحبان مگاآپلود کافی بود تا بقیه هم مثل موش بترسن و سریع خودشون رو با قوانین جدید هماهنگ کنن.
مثالی دیگر: یه سرچ ساده کافیه تا ببینید روزی چند تا شکایت جدید علیه مایکروسافت داره ارایه می‌شه. اکثرا از طرف شرکت‌های کوچکتر. به این دلیل که مایکروسافت با انحصار همه‌جانبه و سلطه بر بازار، مجال رقابت و عرض اندام رو از بقیه گرفته. جالب اینجاس که هیچ کس به نتیجه نمی‌رسه. حالا اونها با صرف هزینه‌های هنگفت و تبلیغات و استخدام وکلای دک و پز دار، پس قدرت مایکروسافت بر نمیان. ما که به جای خود.


اگه مایکروسافت می تونست لینوکس و نرم افزار های آزاد رو از بین ببره قبل از اینکه کاربران سیستم عامل به استفاده از ماوس عادت کنن این کار رو میکرد.
ضمنا کسی فعلا درباره از میون برداشتن مایکروسافت حرفی نزده.مهمترین دغدغه‌ی حال حاضر جامعه آزاد ترغیب سایر کاربران به استفاده از نرم افزار های آزاده.وقتی این کار انجام بشه ، مایکروسافت خود به خود نابود میشه.

نقل‌قول
پس به این نتیجه می‌رسیم که اگر قرار بود به جایی برسیم تا حالا رسیده بودیم.

نمی دونم جا از نظر شما کجاست؟ ???
لینوکس در حال حاظر 72 درصد از بازار سرورها ، 92 درصد از بازار ابر کامپیوترها ، 95 درصد از بازار گرافیک پیشرفته کامپیوتری و چیزی در حدود 40 درصد از بازار گوشی ها و تجهزات همراه رو در اختیار داره.
آدم باید خیلی کوته بین باشه که موفقیت یه سیستم عامل رو فقط در پی سی و لپ تاپ ببینه.
تازه دنیا داره روز به روز به سمت محاسبات ابری پیش میره.و خوبه که بدونی قدرتمند ترین سیستم عاملی که برای این منظور ساخته شده ، از هسته لینوکس بهره می بره و بر پایه اوبونتوست. و این یعنی در آینده شاهد رشد چشمگیر لینوکس در طرف دسکتاپ خواهیم بود.

نقل‌قول
با یک حساب دو دو تا پنج تا به این نتیجه می‌رسیم که حذف جیب مصرف‌کننده مساوی است با کاهش قدرت کمپانی. وقتی دیدم طرف کلی آمار و نمودار و تحلیل و تخمین مختلف میاره که ثابت کنه ما بیش از یک درصد هستیم، فقط خنده‌ام گرفت. دوستان ما روزی هزار تا پست و مقاله هم که ضد اونها بزنیم، هیچ فایده‌ای نداره. چون بازدیدکننده نداریم. روزی هزار تا دادخواست هم که درست کنیم به هیچ جا نمی‌رسیم. چون شرکت‌کننده نداریم.
اگر تا اینجای صحبتم رو قبول دارید بریم سر اصل مطلب. یعنی متدهای جذب کاربر.
ببینید من کاری به خارج از کشور ندارم. هر وقت یه طرحی رو تو کشور خودمون امتحان کردیم اونوقت میشه به فکر صادر کردنش افتاد.
با یک نگاه به دور از تعصب میشه به این نتیجه رسید که وضعیت گنو/لینوکس در کشور اسفناکه. شاید بگید نه و نمونه‌اش همین فروم و تعداد زیاد بازدیدکننده و تعداد بالای پست‌های بخش تازه‌کارها و... می‌دونید که اینا همش چرته. اکثر کاربران تازه‌کار از بخش کوچیکی از مثلا اوبونتو خوششون میاد و نصبش می‌کنن و 4 روز هم کله‌اشون داغه و بهش ور می‌رن و میان اینجا سوال می‌کنن و هر روز توزیع عوض می‌کنن و و و. آخرش چی؟ به محض اینکه اونم مثل ویندوز واسشون جذابیتش رو از دست داد، به اولین سدی که برخورد می‌کنن میگن گور بابای لینوکس! برمی‌گردن به ویندوز خودمون. نرخ رشد کاربران ثابت گنو/لینوکس به‌شدت پایین است.
دوستان! فلسفه‌ی نرم‌افزار آزاد بسیار زیباست. ریچارد استالمن مرد بزرگی است. اما توجه داشته باشید دنیای امروز به سرعت به سمت هر چه بیشتر ماشینی شدن حرکت می‌کنه. مردم به دنبال آزادی واقعی نیستند. مطلوب همه راحتی و آرامش است. همه به دنبال آزادی از نوع اگزیستنسیالیستی اون هستن. هر کسی حاضر نیست راحتی خود را با آرمان‌های صحیح یا ناصحیح دیگر عوض کند. به خصوص در کشور ما که همه نوع محدودیت و فشار از همه جهت وارد میشه. چه از طرف خوانواده چه از طرف جامعه و چه از طرف حکومت. یک ایرانی از وقتی که سر از تخم در می‌آورد باید سگ دو بزند تا وقتی که در گور جای گیرد. سر خود را از برف درآورده با دید جامع به جامعه‌ی خود بنگرید. مگر چند درصد مردم به جز فیلم و آهنگ و بازی و اینترنت استفاده‌ی دیگری از رایانه‌ی خود دارند؟ آیا چنین فردی با آگاهی یافتن از فلسفه‌ی زیبای گنو جذب آن می‌شود؟ آیا با دانستن این که در زندان انحصار کمپانی‌ها اسیر شده و اطلاعاتش به سرقت می‌رود از ویندوز فراری می‌شود؟ اصلا سرقت اطلاعاتش ذره‌ای برایش اهمیت دارد؟ خیلی راحت جواب می‌دهد: <<مگه من کی هستم؟ مگه چی تو لپتاپم دارم؟ بذار اینقدر بدزدن تا جونشون در بیاد!>> پس باید دنبال عوامل دیگه‌ای برای جذب اکثریت بگردیم. همونطور که قبلا عرض کردم این عامل چیزی نیست جز راحتی. مطمین باشید کاربری که طعم سرعت و پایداری در عین سادگی و کم‌دردسر بودن یک سیستم عامل رو بچشه، دیگه سراغ اون ویندوز پیر خسته نمیره. حالا چه بهتر که این سیستم عامل یکی از توزیع‌های گنو/لینوکس باشه.
شاید خیلی‌ها بگن اینجور افراد اصلا همون بهتر که جذب گنو/لینوکس نشن و به درد ما نمی‌خورن و... دوستان یه خورده سیاست داشته باشید. توجه کنید که کاربران عامه به هر حال در حال بازی خوردن هستن. در حال حاضر از طرف مایکروسافت و امثاله. و اصلا واسشون مهم نیست این قضیه. چون فقط می‌خوان  به هدفشون برسن. چه با ویندوز چه با هر چیز دیگه. پس چرا نشه یه کمی هم از طرف ما بازی بخورن؟ مگه تو مقدمه‌ی سخن تعداد بالای کاربر رو دلیل موفقیت معرفی نکردیم؟ چرا همونطور که مایکروسافت و دوستان ملت رو تنبل بار میارن، ما هم همین کار رو نکنیم؟ گور بابای فلسفه‌ی آزادی و این مزخرفات. به کجا رسوندمون؟ بیش از بیست سال به اصطلاح مبارزه. چند درصد شدیم؟؟؟ بیش از یک درصد؟؟؟ آره من یه آدم خودخواهی هستم که فقط به فکر خودشه. دروغ میگه هر کی که میگه اینجوری نیست.
همه کس وقت و حوصله‌ی سر و کله زدن با سیستم عامل رو ندارن. همه کس امکان دانلود و آپدیت منظم بسته‌های مورد نیاز رو ندارن. اون هم با این تعرفه‌های کذایی سرویس‌های اینترنت. کافیه یه ریمستر حاضر و آماده‌ی خوشگل پر از بسته‌های آزاد و غیر آزاد با نصاب بی‌دردسر و خلاصه بدون نیاز به هر نوع شخصی‌سازی درست کنیم و بدیم دست ملت (به نظر خودم جبیر پتانسیل لازم رو داره). بعد کم کم هر نوع فلسفه‌ای رو که خواستیم به خوردشون میدیم. حتی می‌تونیم چشماشون رو باز کنیم و آزادی واقعی رو نشونشون بدیم. جذب همین کاربرهای تنبل و سطحی، برگ برنده‌ی حتمی ما است. اونوقته که اگر یه مطلبی نوشتیم، ازش حمایت می‌شه. اگه یه دادخواست درست کردیم تعداد بالا مشارکت می‌شه. اونوقته که کمپانی‌ها مجبور می‌شن به خاطر تعداد بالای ما و ترس از از دست رفتن مشتری به حرفمون گوش بدن. اونوقته که مایی که ادعا می‌کنیم حرفه‌ای (نه به اون معنا) شده‌ایم، به اهدافمون می‌رسیم. کاربران عامه هم این وسط ضرر نمی‌کنن. اتفاقا به دلیل اجرای سفت و سخت قوانین کپی‌رایت در خارج از کشور و رایگان بودن نرم‌افزار آزاد، صادرات راحت‌تر و احتمال موفقیت این طرح در خارج، خیلی هم بیشتر هست.



خب در این صورت فرق لینوکس با ویندوز یا مک چیه؟

ببینید من که نگفتم گنو/لینوکس به هیچ موفقیتی نرسیده. منظور بنده اینه که میتونه خیلی موفق تر از این باشه. بنده هم که نمیخوام مایکروسافت رو نابود کنم :o من کی باشم؟ ::) هدف بنده از این صحبت گسترش گنو/لینوکسه. اصلا تمام این درصدا قبول. استیو بالمر هم با صداقت این حرف رو زد قبول، اما به نظر شما آیا واقعا به لحاظ آمار گنو/لینوکس حرفی برای گفتن داره؟ مگه بازار سرور و سوپر کامپیوتر و پردازش ابری و گرافیک رو هم رفته کلا چند درصد بازار جهان رو تشکیل میدن؟ مگه بورس تو دسکتاپ نیست؟ در مورد تلفن همراه هم اگر منظورتون اندروید هست که بله همه اندروید رو می‌شناسن. اما چند نفر می‌دونن اساس اندروید گنو/لینوکسه؟ تا کی قراره دل خودمون رو به این آمار غلط انداز خوش کنیم؟
برای خط آخر هم بهتره یک بار دیگه دقیق بخونید اون قسمت از متن رو. مخصوصا این جمله: بعد کم کم هر نوع فلسفه‌ای رو که خواستیم به خوردشون میدیم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین tazekar

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • جنسیت : پسر
  • آی نفس کش!
فقط اومدم بگم یه سری به این تاپیک زدم :)
ای بابا!

آفلاین حامد سپهر

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
  • جنسیت : پسر
جسارتا من یه چیزو نفهمیدم، شما این همه نوشتی چیرو  میخواستی بگی؟ من راستش متوجه چیزی نشدم  ;D

ولی خودمونیم ها خیلی نوشتی... تا حالا پستی به این طولانی ای رو فکر نکنم که خونده باشم!

راستی معنی «اگزیستنسیالیستی» که هنوزم درگیر خوندنشم چیه؟

:)

آفلاین sepanta

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 3
  • جنسیت : پسر
ممنون از همتون ... توی این تاپیک کلی مطلب یاد گرفتم ... من خودم با گسترش اوبونتو برای موفقیت بیشتر موافقم ... یه ذره دردسر داره تا مردم به قول رفیقمون (تنبل) رو راضی به استفاده از گنو/لینوکس بکنیم ... ولی ارزششو داره ... من همین امروز ۲ نفر رو به جمع لینوکسی ها (اوبونتو) آوردم . خلاصه همه موفق باشید .

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مردم از چیزی استفاده می‌کنن که بهش عادت کردن، مگر این که دلیلی برای تغییرش داشته باشن که حداقل ده برابر قوی‌تر باشه. تنها چیزی که من تا به امروز دیدم توانایی این تغییر رو داشته مفهوم آزادی بوده. فراموش نکنیم که اکثریت مطلق طیف مایکروسافت‌کار با ویندوزشون راحت هستن و فکر می‌کنن خیلی هم راحت و زیبا و قوی هست.
در ضمن من از طرف هرکسی که سهمی در توسعه‌ی سیستم‌عامل گنو داشته اعلام می‌کنم که اگه فقط یه کاربر داشته باشیم که بدونه داره از چی استفاده می‌کنه، چرا ازش استفاده می‌کنه و وظیفه‌اش نسبت به چیزی که ازش استفاده می‌کنه چیه؛ بارها بهتر از اینه که همه‌ی مردم دنیا از سیستم‌عامل گنو استفاده کنن (ولو این که امروز استفاده‌ی یه آدم عادی از گنو چندین برابر بیش‌تر از ویندوز هست)، ولی ندونن این چیزی که ازش استفاده می‌کنن چیه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mohsen-rashidi

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • جنسیت : پسر
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
هدف بنده از این صحبت گسترش گنو/لینوکسه.

شما میگید گور بابای نرم افزار آزاد بعد این سیستم عامل رو گنو لینوکس خطاب میکنید؟
یا للعجب :o
لینوکس اگه به این حد پیشرفته به خاطر آزاد بودنشه و نقطه مرگش دقیقا اونجایی که مثل سایر سیستم عامل ها عمل کنه.
قرار نیست که آدم برای فروش بیشتر جنسش به هر دوز و کلکی دست بزنه.

نقل‌قول
مگه بازار سرور و سوپر کامپیوتر و پردازش ابری و گرافیک رو هم رفته کلا چند درصد بازار جهان

شما معتقدید دسکتاپ پر جنب و جوش ترین و مهم ترین بازار کامپیوتره؟! باشه ... درست
اما بدون تجهیزاتی که در بالا نام بردید کامپیوتر های دسکتاپ دقیقا به چه دردی میخورن؟


نقل‌قول
در مورد تلفن همراه هم اگر منظورتون اندروید هست که بله همه اندروید رو می‌شناسن. اما چند نفر می‌دونن اساس اندروید گنو/لینوکسه؟

اولا اساس اندروید گنولینوکس نیست ، بلکه لینوکسه.
دوما هر کس که بدونه سیستم عامل چیه و به اندازه ی ذره ایی درباره اندروید تحقیق کرده باشه متوجه این موضوع میشه.


نقل‌قول
تا کی قراره دل خودمون رو به این آمار غلط انداز خوش کنیم؟

ببخشید؛متوجه این بخش از صحبتتون نشدم.تمام آمار هایی که به شما دادم منبع معتبر دارن.

نقل‌قول
برای خط آخر هم بهتره یک بار دیگه دقیق بخونید اون قسمت از متن رو. مخصوصا این جمله: بعد کم کم هر نوع فلسفه‌ای رو که خواستیم به خوردشون میدیم.

مگه ما با موش آزمایشگاهی طرفیم که هر چی خواستیم به خورد مخاطبامون بدیم؟
چیزی که من از حرفای شما متوجه شدم این بود که اگر لینوکس می خواد رشد کنه باید مثل رقبای انحصاریش عمل کنه که به نظر من از ریشه غلطه.

آفلاین tazekar

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • جنسیت : پسر
  • آی نفس کش!
نقل‌قول
مردم از چیزی استفاده می‌کنن که بهش عادت کردن، مگر این که دلیلی برای تغییرش داشته باشن که حداقل ده برابر قوی‌تر باشه
+
ای بابا!

آفلاین آرمان اسماعیلی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
  • جنسیت : پسر
آقایون! من نه فلسفه ی جدیدی دارم بیان می کنم و نه می خوام قبلیا رو نقض کنم. صحبت بنده اینه که ما یه سری فلسفه های کلیشه ای رو به خورد خودمون داده‌ایم و روشون پافشاری می کنیم در حالی که به جای پیشرفت، فقط دست و پامون رو بسته ان. من اینجا یه روش و یه سیاست رو واسه پیشرفت معرفی و کاملا هم کلی گویی کردم. پس شما هم با دید کلی به قضیه نگاه کنید و روی جزئیات توقف نکنید. صحبت بنده اینه که ما از کاربران عامی استفاده کنیم تا دنیای آزادمون رو پیشرفت بدیم. نه چیز دیگه
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92