انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: StarCalendar 2.0.0  (دفعات بازدید: 31414 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ : StarCalendar 2.0
« پاسخ #15 : 03 امرداد 1391، 04:10 ب‌ظ »
تنها مشکل من باهاش اینه که وقتی روز عوض می‌شه عدد روز تو نشانگر تقویم که تو پنل نشون داده می‌شه عوض نمی‌شه
یعنی وقتی  ساعت از ۱۲ شب می‌گذره، عدد توی tray icon عوض نمیشه؟
اگه بله، time zone سیستم چیه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #16 : 03 امرداد 1391، 04:28 ب‌ظ »
بله. روی همون Asia/Tehran هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #17 : 03 امرداد 1391، 06:22 ب‌ظ »
فقط یه مشکل (البته مشکل نیست) با توجه به تصویر:
http://vkrt.comuv.com/photos/e131d7f5a6b3.png
بخش اوقات شرعی؛
اذان صبح و طلوع آفتاب به هم چسبیدن ولی دوتای دیگه فاصله دارن و ساعت نیمه شب هم رفته خط بعد.
به نظرم اگه دو به دو تو یه خط باشن قشنگ‌تر میشه.
مث یه دو بیتی!
اذان صبح: ****          طلوع آفتاب: ****
اذان مغرب: ****          نیمه شب: ****
الآن بینشون کاراکتر تب هست. اگه بجاش چند تا فاصله هم قرار بگیره بازم تضمینی نیست که زیر هم بیفتن. یه ایده به ذهنم رسید، میشه کاراکتر جداکننده رو رو توی تنظیمات گذاشت (مثلاً شما خودت تغییر بدی به ۴ تا یا مثلاً ۱۰ تا فاصله، یا هر رشتهٔ دیگه)
انجام شد. توی github هست الآن.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #18 : 03 امرداد 1391، 06:38 ب‌ظ »
بله. روی همون Asia/Tehran هست
برطرف شد و توی github آپدیت شد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #19 : 03 امرداد 1391، 06:41 ب‌ظ »
مرسی سعید جان ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #20 : 03 امرداد 1391، 08:08 ب‌ظ »
من همین الان استارکلندر رو برای لپتاپ مادرم به‌روز کردم. (در واقع مادرم پای تلفن از من می‌پرسید که چرا روز اول ماه رمضون توی تقویم من جمعه است، که من فهمیدم باید به‌روزش کنم. :)) به مشکل کوچکی برخوردم. روی لپتاپ مادرم زوبونتو (xubuntu) نصبه. در زوبونتو، یعنی به عبارت دقیق‌تر در محیط Xfce، نشانگر(indicator)هایی مثل اوبونتو وجود نداره. بنابراین گذاشتن app indicator به جای tray icon برای زوبونتو چندان مناسب نیست. الان تنها فرقی که استارکل 2.0 با نسخهٔ 1.9.5 روی لپتاپ مادرم کرده اینه که قبلاً با یک کلیک روی آیکن استارکلندر می‌شد صفحهٔ اصلی تقویم رو دید، ولی الان مادرم برای همین کار باید دو تا کلیک بکنه.

وجود app indicator روی خود اوبونتو به نظر من خیلی خوبه، چون رفتار برنامه رو مثل بقیهٔ برنامه‌های اوبونتو می‌کنه. ولی روی زوبونتو به نظر من باید شبیه نسخه‌های قدیمی بشه.

پی‌نوشت: در ضمن توی ترجیحات و شخصی‌سازی دنبال گزینه‌ای گشتم که این رفتار رو تغییر بده، ولی چیزی نیافتم.
ببین می‌تونی پکیج python-appindicator رو حذف کنی بدون اینکه پکیج دیگه‌ای حذف بشه؟ (چون اگه این پکیج رو حذف کنی از tray icon استفاده می‌کنه مثل توززیع‌های دیگه)
خودم توی زوبونتو 11.04 این پکیج python-appindicator رو حذف کردم بدون اینکه پکیج دیگه‌ای پاک بشه. نمی‌دونم اصلاً چرا این پکیج نصبه بطور پیش‌فرض و appindicator چه ربطی به Xfce داره.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #21 : 04 امرداد 1391، 07:10 ق‌ظ »
2.0.1 منتشر شد
تعدادی رفع باگ و تغییرات جزئی از جمله یک گزینه برای غیرفعال کردن app indicator

https://sourceforge.net/projects/starcal/files/starcal2/2.0/
https://github.com/ilius/starcal2

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #22 : 04 امرداد 1391، 05:06 ب‌ظ »
فقط یه مشکل (البته مشکل نیست) با توجه به تصویر:
http://vkrt.comuv.com/photos/e131d7f5a6b3.png
بخش اوقات شرعی؛
اذان صبح و طلوع آفتاب به هم چسبیدن ولی دوتای دیگه فاصله دارن و ساعت نیمه شب هم رفته خط بعد.
به نظرم اگه دو به دو تو یه خط باشن قشنگ‌تر میشه.
مث یه دو بیتی!
اذان صبح: ****          طلوع آفتاب: ****
اذان مغرب: ****          نیمه شب: ****
الآن بینشون کاراکتر تب هست. اگه بجاش چند تا فاصله هم قرار بگیره بازم تضمینی نیست که زیر هم بیفتن. یه ایده به ذهنم رسید، میشه کاراکتر جداکننده رو رو توی تنظیمات گذاشت (مثلاً شما خودت تغییر بدی به ۴ تا یا مثلاً ۱۰ تا فاصله، یا هر رشتهٔ دیگه)
++
فکککککککککککر مناسبیه!

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #23 : 05 امرداد 1391، 01:56 ب‌ظ »
ممنون به خاطر به‌روزرسانی تازه و این که مشکل زوبونتو رو رفع کردی.  :)

من نسخهٔ ۲٫۰٫۱ رو روی لپتاپ خودم که اوبونتو داره نصب کردم. خواستم ویژگی تازهٔ حذف appindicator رو امتحان کنم. تیکش رو برداشتم، ولی اتفاقی نیفتاد. استارکل رو بستم تا دوباره باز کنم، ولی از اون وقت به بعد دیگه استارکل باز نمی‌شه.

توی ترمینال هم که می‌زنم starcal2 به ظاهر خطایی رخ نمی‌ده. این رو توی ترمینال می‌بینم:
(process:5611): Gtk-WARNING **: Locale not supported by C library.
Using the fallback 'C' locale.
StarCalendar 2.0.1, OS: Ubuntu 12.04 LTS, Python 2.7.3 (default, Apr 20 2012, 22:39:59)  [GCC 4.6.3]
(174, 24)

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #24 : 05 امرداد 1391، 06:34 ب‌ظ »
ممنون به خاطر به‌روزرسانی تازه و این که مشکل زوبونتو رو رفع کردی.  :)

من نسخهٔ ۲٫۰٫۱ رو روی لپتاپ خودم که اوبونتو داره نصب کردم. خواستم ویژگی تازهٔ حذف appindicator رو امتحان کنم. تیکش رو برداشتم، ولی اتفاقی نیفتاد. استارکل رو بستم تا دوباره باز کنم، ولی از اون وقت به بعد دیگه استارکل باز نمی‌شه.

توی ترمینال هم که می‌زنم starcal2 به ظاهر خطایی رخ نمی‌ده. این رو توی ترمینال می‌بینم:
(process:5611): Gtk-WARNING **: Locale not supported by C library.
Using the fallback 'C' locale.
StarCalendar 2.0.1, OS: Ubuntu 12.04 LTS, Python 2.7.3 (default, Apr 20 2012, 22:39:59)  [GCC 4.6.3]
(174, 24)

توی اوبونتو، tray icon کار نمی‌کنه. نمی‌دونم چرا. تقصیر من هم نیست. توی ورژن قبلی یه white list بود برای برنامه‌هایی که می‌تونن از tray icon استفاده کنن. ولی توی ورژن جدید اون while list هم کار نمی‌کنه.

و علت اینکه اصلا باز نمیشه احتمالاً اینه که تیک «در هنگام شروع پنجرهٔ اصلی را نمایش بده» نخورده.
برای حلش، این فایل رو
~/.starcal2/ui.confبا یه ادیتور باز کن و مقدار useAppIndicator رو از False به True یا 1 تغییر بده. بعد استارکل رو اجرا کن.

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
« پاسخ #25 : 05 امرداد 1391، 06:44 ب‌ظ »
توی اوبونتو، tray icon کار نمی‌کنه. نمی‌دونم چرا. تقصیر من هم نیست. توی ورژن قبلی یه white list بود برای برنامه‌هایی که می‌تونن از tray icon استفاده کنن. ولی توی ورژن جدید اون while list هم کار نمی‌کنه.
توی ورژن قبلی، منظورت نسخهٔ قبلی اوبونتوست، یا نسخهٔ قبلی تقویم؟ نسخهٔ قبلی تقویم، یعنی نسخهٔ ۱٫۹٫x که می‌تونست tray icon رو نشون بده. و به طور پیش‌فرض هم نشون می‌داد که من پیشنهاد دادم برای اوبونتو حذفش کنی.

نقل‌قول
و علت اینکه اصلا باز نمیشه احتمالاً اینه که تیک «در هنگام شروع پنجرهٔ اصلی را نمایش بده» نخورده.
برای حلش، این فایل رو
~/.starcal2/ui.confبا یه ادیتور باز کن و مقدار useAppIndicator رو از False به True یا 1 تغییر بده. بعد استارکل رو اجرا کن.
خیلی ممنون. انجام دادم، و الان باز می‌شه، با appindicator البته.

حالا که نشونی این فایل رو برام نوشتی، دست کم خیالم راحت‌تره که اگه روی لپتاپ مادرم رفتار عجیب‌غریب نشون داد، می‌تونم برگردونمش. باز هم خیلی خیلی ممنون  :).

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #26 : 05 امرداد 1391، 07:13 ب‌ظ »
توی ورژن قبلی، منظورت نسخهٔ قبلی اوبونتوست، یا نسخهٔ قبلی تقویم؟ نسخهٔ قبلی تقویم، یعنی نسخهٔ ۱٫۹٫x که می‌تونست tray icon رو نشون بده. و به طور پیش‌فرض هم نشون می‌داد که من پیشنهاد دادم برای اوبونتو حذفش کنی.
منظورم ورژن قبلی اوبونتو بود.
هممم تا اونجایی که یادمه، همون کد (یا unity while list) روی اوبونتو 11.10 کار می‌کرد ولی روی 12.04 کار نمی‌کرد. حالا باز دوباره چک می‌کنم که مشکل از برنامه نباشه.
ولی بعد از ساپورت indicator، دیگه اون قضیه که خودش رو به unity while list اضافه کنه رو حذف کردم چون کلاً غیرمنطقی بود.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #27 : 05 امرداد 1391، 11:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
همون کد (یا unity while list) روی اوبونتو 11.10 کار می‌کرد ولی روی 12.04 کار نمی‌کرد
کار می‌کنه!
من ورژن ۱.۹ رو گذاشتم تو وایت لیست.
یعنی خودش گذاشت!

آفلاین theMaster

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
« پاسخ #28 : 07 امرداد 1391، 03:57 ب‌ظ »
با سلام
سیستم من دوسه روز روشن بود.  هر موقع منوی بالا رو کلیک می کردم تاریخ همون روزی بود که سیستم رو روشن کردم و  عدد رو تصویر اندیکاتور عوض نشد. ولی وقتی برنامه رو بستم و دوباره باز کردم درست شد. یعنی موقعی که برنامه باز باشه و تاریخ سیستم عوض شه تاریخ برنامه عوض نمیشه.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #29 : 07 امرداد 1391، 05:38 ب‌ظ »
با سلام
سیستم من دوسه روز روشن بود.  هر موقع منوی بالا رو کلیک می کردم تاریخ همون روزی بود که سیستم رو روشن کردم و  عدد رو تصویر اندیکاتور عوض نشد. ولی وقتی برنامه رو بستم و دوباره باز کردم درست شد. یعنی موقعی که برنامه باز باشه و تاریخ سیستم عوض شه تاریخ برنامه عوض نمیشه.
سلام
ورژن 2.0.1 رو نصب کنید (یا اینکه از github که آخرین کدها رو داره بگیرید)